Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ibrahimovic wilde als perfecte wraak op Guardiola naar Real Madrid’

Laatste update:

Zlatan Ibrahimovic kreeg in 2009 zijn droomtransfer naar Barcelona, maar een succes werd het dienstverband van de Zweed in Catalonië niet. Hij lag overhoop met Josep Guardiola en na een seizoen vertrok hij naar AC Milan. Zaakwaarnemer Mino Raiola verklapt in gesprek met Marca dat Ibrahimovic eigenlijk naar Real Madrid wilde, als wraak op Guardiola.

/

“Alleen Pavel Nedved was eerder zo belangrijk voor mij. Zlatan betekent als persoon erg veel voor me. Ik werk ook alleen met mensen met dezelfde ambitie”, begint Raiola. “Real Madrid is geen normale club, Real Madrid is een politieke club. De manier waarop zij dingen doen snap ik niet. Real zou een fantastische club geweest zijn voor Ibrahimovic. Of het mijn fout is dat hij er nooit heeft gespeeld? Dat weet ik niet.”

“Ik denk niet dat hij spijt heeft”, gaat Raiola verder. “Zlatan wilde naar Real Madrid toen hij vertrok bij Barcelona. De perfecte wraak op Josep Guardiola. Hij wilde echt naar Real Madrid, maar in Bernabéu hadden ze niet de ballen. Ze hadden ook geen duidelijk plan.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat was dan mooi geweest ronaldo en ibra in een team

22 februari 2015 om 21:55

Denk net niet, 2 spelers die alle aandacht opeisen kan nooit goed gaan.

22 februari 2015 om 23:10

Denk dat ze de handen wel in een zouden slaan.

Maar in het voetbal van real madrid nu past zlatan niet.

22 februari 2015 om 23:20

Ibrahimovic mag Ronaldo niet.

In zn boek staat heel wat anders. Hij gebruikte Madrid zodat hij goedkoop naar milan kon, omdat Milan hem anders niet kon betalen

22 februari 2015 om 22:20

Juist!

Zlatan en Ronaldo samen in de aanval. Dat zou zeker niet werken!

23 februari 2015 om 11:00

Waarom niet? Messi en Neymar zou ook niet werken... Ik snap nooit waar mensen op baseren dat sterspelers niet met elkaar kunnen spelen... Meer dan eens is het tegendeel bewezen

24 februari 2015 om 00:54

Neymar had zich (in Europa) nog niet 'echt' bewezen. Zlatan wel. Dat zou een totaal andere situatie zijn.

Staat iets anders in de bio van Zlatan. Het was een drukmiddel op Rosell maar hij wilde alleen naar Italie terug.

Als Zlatan en Pep niet samengaan omdat 2 enorme ego's botsen gaan Ronaldo en Zlatan net zo goed niet samen omdat 2 enorme ego's botsen.

22 februari 2015 om 21:37

Ben het met je eens

Nou als Real grof geld zou betalen dan had ik dat gedaan. Ronaldo en Ibra in 1 team gaat toch niet samen. Zie ik niet voor me. Denk ook niet dat Ibra iemand is die niet zegt wat hij denkt, eenmaal bij Real dan moet je Ronaldo opeens aanbidden.

Dit kan niet. Ronaldo Bale en Ibra zijn zeker twee en misschien wel drie kapiteinen aan boord!

22 februari 2015 om 21:37

Bale speelde er toen nog niet en zal er misschien nooit gespeeld hebben

Ibra moest gwn bij Arsenal spelen

22 februari 2015 om 22:26

Nope dat moest hij niet.
Hij bepaald zelf waar hij heen gaat.

Hahahahaa hij wou de grootste club ter wereld gebruiken voor zijn privéspelletjes. Jammer dat als je niet slaagt bij Barca dat dan niemand op je zit te wachten bij Real hé Zlatan?

Geloof er niets van. Zlatan gaat zijn zorgvuldig opgebouwde imago niet riskeren in een serieuze competitie. Dan valt de aap door de mand.

Volgens zijn boek zei hij dit grotendeels als excuus om maar voor een zo laag mogelijk bedrag weg te mogen komen.

De baas van Barcelona destijds zei: Alles, maar niet naar Real Madrid...

Oké, dan een transferbedrag van drie keer niets zodat ik bij een andere club een hoog salaris kan pakken en zo geschiedde.
Zlatan is ook in Italië ooit de best betaalde speler ter wereld geweest.

Leuk bedacht maar Ibra heeft de kwaliteit niet voor Real. Een speler die op zijn 30 af gaat bouwen in Frankrijk heeft niets te zoeken bij Real Madrid.

22 februari 2015 om 23:20

Weet je wel over wanneer dit gaat?

Jammer dat het niet gebeurde. Twee ego's zo groot als de Eiffeltoren, het zou zeker misgelopen hebben.

Zlatan functioneert alleen maar als hij de grote man is, leuk met ook nog Cristiano in het team. Het zou nog meer geknetterd hebben als toen bij Barcelona.

En ook bij Real zouden zijn beperkingen in de kleine ruimte pijnlijk duidelijk geworden zijn.

Vanuit Barca-standpunt : alleen maar jammer dat het niet gebeurde.

Ook benieuwd met welk onzinverhaal onze pizzabakker dan zou afkomen.

23 februari 2015 om 02:28

Wie zegt dat hij alleen functioneerd als hij de grote man is? Zlatan is een winnaar en dat weten zijn teamgenoten maar al te goed dus hij zou alles in alles stellen om te winnen. Gierig is hij sowieso niet.

Bij Real aangezien het spel dynamischer is zou hij zeker wel in de rol van Benzema kunnen aarden die nu een soortgelijke rol heeft namelijk Trequarista.

Ibra, Henry, Fabregas en al die spelers die zogenaamd het Arsenal spelletje niet aankonden werden simpelgezegd opgeoffert aan het teambelang waar ook hun sterkste kwaliteiten in werden opgeoffert.

Dat ze zich dan alle 3 niet volledig konden uiten ligt aan het spelsysteem en het dus slechte scouting van Barcelona. Niet aan de spelers zelf.

23 februari 2015 om 02:54

volgens mij speelden henry en fabregas het arsenal spelletje heel aardig, sterker nog ze waren in hun tijd beiden architecten van het arsenal spel en zlatan heeft niet bij arsenal of uberhaubt voor een engelse club gespeeld, dus je verhaal is niet heel erg serieus te nemen...

23 februari 2015 om 03:03

Arsenal speelde in een volledig anders systeem. De enige vergelijkenis was dat ze kort speelden met veel technische spelers maar daar houdt het bij op.

Haha als hij ibra nu bij real zou spelen, dan zou hij Ronaldo gewoon zijn koffie en water laten halen.. met vooraf de vraag: "wie ben jij, waarom praat jij tegen mij?"

Dit is toch de grootste onzin die er is als je Zlatan's eigen biografie mag geloven! Als ik me niet vergis zat hij te dreigen met een overstap naar Madrid, wat ze in Barcelona natuurlijk niet wilden, zodat hij voor een paar euro naar Milan kon.. en... hij deed hetzelfde toen hij wegging bij Inter

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren