Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ibrahimovic verbaal aangevallen: ‘Je bent shit, je bent geen goede speler’

Laatste update:

Zlatan Ibrahimovic was zaterdag de grote man bij de wedstrijd van Paris Saint-Germain op Corsica. De Zweed maakte beide doelpunten in het duel met SC Bastia (0-2), maar veel indruk op Sébastien Squillaci maakte dat blijkbaar niet. Squillaci, in het verleden actief bij clubs als AS Monaco, Olympique Lyon, Sevilla en Arsenal, nam het direct na het einde van de wedstrijd verbaal op tegen Ibrahimovic.

/

“Je bent shit”, zo ving de camera van Canal+ op. “Je bent geen goede speler, je hebt geen respect voor anderen. Je zou een keer respect moeten tonen”, aldus Squillaci. Een onbewogen Ibrahimovic reageerde niet op de uitspraken van de verdediger en hij riep de scheidsrechter bij zich.

Overigens was het ook na de wedstrijd bijzonder onrustig: politie en brandweer moesten eraan te pas komen om de gemoederen bij de supporters te bedaren. De fans van SC Bastia zijn beroemd en berucht en de harde kern van de club heeft het niet zo op Paris Saint-Germain. Dat heeft alles te maken met politieke spanningen tussen Parijs en het eiland Corisca.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zlatan is zlatan, op voetbalgebied een van de beste spelers aller tijden maar als karakter soms te hoog gegrepen . Jammer zo een sierlijke voetballer met zoveel ervaring zou intussen wel meer als voorbeeldmodel moeten fungeren

18 oktober 2015 om 17:35

In dit geval toonde hij zich een waarlijk rolmodel. Niet reageren op de provocaties van een tegenstander maar gewoon de aandacht van de scheidsrechter vragen. Zo hoort het.

18 oktober 2015 om 17:56

Inderdaad hij liet het gewoon langs zich heen gaan, toch wel verrassend.maar vind zlatan echt niet bij de allerbeste allertijden horen.hij is nooit zelfs de beste aanvaller van dit moment geweest.als ik een top 10 van beste spitsen ooit moest maken weet ik zeker dat ik geen plek voor zlatan had gehad.

18 oktober 2015 om 18:28

Hij is zeker wel ooit de beste spits van het moment geweest, 2 jaar geleden scoorde hij erop los aan de lopende band.

18 oktober 2015 om 18:30

Je zou zn boek moeten lezen, hij wordt vaak totaal verkeerd begrepen.

18 oktober 2015 om 18:51

Hij zou op 1 staan man, zeker als je er een van pure spitsen maakt. Maak dat lijstje maar eens en streep iedere spits die deze eeuw geen professionele wedstrijd heeft gespeeld weg. Dag was echt geen niveau.

18 oktober 2015 om 18:54

Goed boek inderdaad, je kunt die man haten of van hem houden denk ik. Echt hele goede spits en heeft overal ze goals gemaakt, dat die wat arrogant over zou komen is bijzaak want ze beroep voert die goed uit.

18 oktober 2015 om 21:45

Qua pure spitsen zeker nummer een!

18 oktober 2015 om 23:58

Nummer 1 van deze tijd? Laat me niet lachen. Lewandowski is hem allang voorbij, al jaren zelfs. Aguero is al jaren van hoger niveau, Suarez daarnaast ook nog en dan heb je nog Benzema. De jaren daarvoor had je nog Diego Forlan, Diego Milito, Wayne Rooney toen hij nog spits speelde, Didier Drogba, Adriano, en om dan nog maar te zwijgen over Ronaldo, die in zijn laatste jaren ook nog actief was tegelijkertijd met Zlatan.

19 oktober 2015 om 01:00

op basis van wat zijn die jij opnoemt allemaal allang zlatan voorbij gestreeft, zegt eigenlijk al genoeg als je diego milito een betere speler dan Zlatan vindt.

19 oktober 2015 om 13:05

Ik zeg niet dat het een betere speler is, we hebben het over pure spitsen. Dan is hij zeker beter. Iemand als Eto'o ben ik overigens gewoon uit gemak vergeten

19 oktober 2015 om 21:07

Ja jij vergelijkt een wat oudere, tragere Ibra met die gasten. Ibra in zijn fysieke top... beter dan al die namen. Met Forlan, Etoo, Rooney en Milito zit je in een hele andere vijver man. Met Lewan en Aguero kom je in de buurt. Ik ga afwachten of zij net zo veel gaan winnen als Ibra gewonnen heeft.

Edit: ik had er een paar gemist. Suarez komt ook aardig in de buurt. Benzema niet. Adriano ook bij far niet. Hoe kom je erbij. Ronaldo natuurlijk wel, dat is waarschijnlijk de beste.

Ik vind Suarez, Aguero en Ronaldo eigenlijk niet eens pure spitsen maar ja, ze spelen er toch echt haha. Lewandowski vind ik eigenlijk de enige echt goede vergelijking.

Nog een edit: toch even vragen. Kun je aub de namen Adriano, Milito, Etoo, Rooney, Forlan even uit je posts verwijderen? Ik weet echt niet wat die in een discussie over de beste spits ooit doen.

18 oktober 2015 om 19:21

Niet goed gelezen . Hij heeft het geweldig opgelost !

18 oktober 2015 om 20:29

Als deze uitspraken nou kwamen van de echte Squillaci (toto WK '90) ok maar deze oelewapper moet gewoon zijn mond houden en respect hebben voor meneer Zlatan

18 oktober 2015 om 22:21

Dat is Totò Schillaci niet Squillaci. Maar Zlatan zegt ook altijd van alles over iedereen dus waarom zou Squillaci dat niet mogen. Ook poepspelertjes mogen zeggen wat ze denken.

Ik zat al te denken wat die vent nou zat te schreeuwen tegen Ibra aan het eind van de wedstrijd, de frustratie moet wel erg diep bij hem gezeten hebben.

Wat vind je van jezelf dan als je Zlatan "shit" vind.

18 oktober 2015 om 17:34

Ik denk dat hij eerder doelt op de (misplaatste?) arrogantie die Zlatan Ibrahimovic vaak met zich mee brengt. Verder behoort hij ondanks zijn leeftijd nog tot de beste spitsen ter wereld, dus het lijkt me sterk dat hij hem echt een slechte speler vindt.

18 oktober 2015 om 17:38

Dan als nog is het nogal dom, rescpect heeft niks te maken met hoe goed je bent als een voetballer.

18 oktober 2015 om 19:12

Het is ook dom om de conclusie te trekken dat er (alleen) gerefereerd wordt naar zijn voetbaltalent.

18 oktober 2015 om 19:40

Ik reageer op een deel van wat hij heeft gezegd daar is niks doms aan, dat jij dat blijkbaar niet ziet/begrijpt kan ook als dom worden opgevat.

En dat wordt dan gezegd door een speler die bij Bastia voetbalt....

18 oktober 2015 om 17:30

verklaar een aub? Waarom mag hij dat niet zeggen?

18 oktober 2015 om 17:34

Een van de beste speleres ter wereld shit noemen terwijl je zelf bij een matige club speelt

18 oktober 2015 om 17:39

Hij doelt vast niet op zijn voetbalkwaliteiten. Maar als collega-voetballer. Ik weet verder ook niet wat er is gebeurd, dus ik ga geen partij kiezen btw. Ik heb ook nooit de indruk gehad dat Zlatan een matennaaier was ofzo, maar dat zien en horen we natuurlijk niet. Maar ik denk dat hij in die context Zlatan shit noemt. Net als Diego Costa, dat is ook een hoopje zieligheid, ongeacht zijn skills

18 oktober 2015 om 18:16

Squalacci heeft met Monaco in de finale van de CL gestaan. Misschien matige club maar echt geen matige verdediger. Wat jij zegt slaat nergens op, ik vind Ibo sinds dag 1 een goeie voetballer maar hij is altijd wel een viezerik geweest. Bij ajax ging hij in elke kopduel met zn ellebogen erin. Als ajacied kan je dat waarderen en ik vond het persoonlijk ook geweldig en intelligent maar dat betekend niet dat een grootheid als squallaci niks te zeggen heeft. Die man heeft zoveel ervaring en heeft bij mooie clubs gevoetbald. Dus meer respect voor de mening van deze man. Dat jij hem niet kent ligt eerder aan jou domheid.

18 oktober 2015 om 17:35

Wat heeft dat er nou mee te maken? Mag hij geen mening hebben? Squillaci heeft in het verleden bij grote clubs gespeeld. Of vind je dat hij niks mag zeggen, omdat de supporters van Bastia zich soms negatief gedragen?

18 oktober 2015 om 17:42

Wij geven hier toch ook onze meningen en spelen nergens...

18 oktober 2015 om 17:44

Nee maar iemand een shit voetballer om zijn gedrag slaat gewoon nergens op.

18 oktober 2015 om 18:27

Iemand die als een vervelende, misplaatste, arrogante zak over het veld loopt, mag je wel degelijk een shit voetballer noemen. Dat doe je toch ook bij een speler die constant schwalbes maakt. In voetbal gaat het ook over de manier waarop je met elkaar omgaat en de manier waarop je je manifesteert ten opzichte van je medespelers en tegestanders, en klaarblijkelijk doet Zlatan dat niet goed in de ogen van Squilacci. Hij is daar niet de enige in, aangezien dit niet bepaald de eerste keer is dat de attitude van Zlatan in het nieuws komt.

Overigens wil ik niet zeggen dat Zlatan een vervelende en misplaatste zak is, maar dat je met dat gedrag wel degelijk een shit voetballer kan zijn. Arrogant is hij natuurlijk wel.

18 oktober 2015 om 18:31

Je mag hem best een shit speler noemen maar niet daarachter zetten dat hij geen goede speler is want als Squillacci het zo zegt gaat jouw hele verhaal niet meer op.

18 oktober 2015 om 19:35

Ik hoop dat jezelf ook wel beseft dat hij niet doelt op zijn voetbalkwaliteiten maar op zijn gedrag als voetballer?

18 oktober 2015 om 19:45

mja, hij zegt er ook bij dat Zlatan geen goede speler is dus bedoelt hij een combi van allebei lijkt mij.

''en hij riep de scheidsrechter bij zich''

zielige verklikkertje

vroeger teveel gepest zeker die Zlatan

18 oktober 2015 om 17:33

Hoe zielig kan je zijn, Zlatan pikt het ook had ik niet verwacht dat Zlatan bang was. In werkelijkheid is het een bang kerel.

18 oktober 2015 om 17:37

Dat heet professioneel, je niet uit de tent laten lokken om zo onnodige schorsingen aan je broek te krijgen maar gewoon niet reageren en de aandacht van de scheidsrechter vragen. Zo is het potentiele opstootje keurig in de kiem gesust. Wat een koele professional is het tegenwoordig toch ook.

Hij zegt: “Je bent shit. Je bent geen goede speler, je hebt geen respect voor anderen. Je zou een keer respect moeten tonen”

Dat is toch niet helemaal hetzelfde als: ‘Je bent shit, je bent geen goede speler’, zoals in de kop van het artikel staat.

18 oktober 2015 om 17:34

Volgens mij wel chef.

18 oktober 2015 om 18:05

iemand voor shit uitmaken en dan zeggen dat hij geen respect aan andere toont.

Hij is geen slechte speler, maar toont vaak geen respect voor zijn tegenstanders of journalisten. In dat opzicht heeft Squillaci gelijk. Hoe Ibrahimovic een paar keer omging met spelers van mijn club, Saint-Etienne, kon echt niet. Paul Baysse wegzetten alsof het een nobody is nadat hij eerder een schandalige overtreding op Hamouma had gemaakt. Die overtreding op zich sloeg al nergens op. En dan heb je ook nog het incident dat hij Ruffier doormidden wilde trappen. Respectloos.

18 oktober 2015 om 17:42

De voorbeelden die jij noemt hebben niet met respect te maken, de trap op Ruffier en overtreding op Hamouma konden gewoon niet maar die gebeurde wel in het voetbal. Respect is een ander verhaal bijvoorbeeld een speler belachelijk maken etc.

18 oktober 2015 om 17:56

Het belachelijk maken van Baysse. Hij keek toen na die overtreding even op wat er achter op het shirt van Baysse stond. Zo van ah en wie ben jij om zo tegen mij, Zlatan, in te gaan.
Van die overtredingen heb je wel gelijk.

18 oktober 2015 om 17:56

Ploeggenoten trappen tijdens trainingen omdat je dan zelf even kunt lachen, dat is zeker wel respectloos hoor. Ik vind Zlatan een prachtig markant figuur, maar hij heeft inderdaad weinig respect voor de meeste medemensen.

18 oktober 2015 om 18:02

Inderdaad dat was gewoon jammer van hem en respectloos en zo zijn er nog veel meer voorbeelden die je niet kan goedkeuren.

18 oktober 2015 om 18:34

Ach je weet zelf ook wel dat Ibra altijd een arrogant mannetje is wat ik zelf wel mooi vind. Maar dan moet je ook niet gaan zeuren als die een keer een grote bek terug krijgt hoort er nu eenmaal bij.

18 oktober 2015 om 18:46

heb je het tegenmij? want mij hoor je niet zeuren.

18 oktober 2015 om 19:39

Het moment dat de scheidsrechter Zlatan bij zich roept na een overtreding en dat hij gewoon arrogant blijft staan en met zijn vingertje naar de scheids gebaart dat hij maar naar mister Zlatan moet komen. Dit is een van de voorbeelden. Best respectvol!

Dat word dan gezegd door een spelertje die zelf overal 3'de keus was en overal met problemen vertrokken is hij mag blij zijn dat zlatan wijzer is geworden en de scheidscerbij haalde anders had zijn nietszeggende carriere voorbij geweest

18 oktober 2015 om 22:22

Monaco
Lyon
Sevilla
Arsenal
Frankrijk nationale elftal

Als dat een nietszeggende carriere is, dan heeft 99,92% van de voetballers op de wereld een nietszeggende carriere!

Zlatan haalde de scheids d'r niet bij, Zlatan liep gewoon weg en lachten hem uit. Zlatan heeft respect voor zijn tegenstanders, als ze ook voor hem respect hebben.

18 oktober 2015 om 18:01

Dus iemand op de rug schoppen is respect hebben? Of Toivonen trappen uit het niets zo kan ik uren doorgaan..

18 oktober 2015 om 18:32

Dat was op de training bij het Zweedse team en die kerel was geen
Toivonen. En als je de video ziet, zie
Je dat het " speels is"

18 oktober 2015 om 18:35

Ja die van Milan vond het anders niet echt leuk, dus dat is speelt as je iemand trappen verkoopt, oke...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren