Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ibrahimovic scheldt de scheidsrechters uit in het Engels of in het Italiaans'

Laatste update:

Koploper Olympique Lyon krijgt zondag bezoek van Paris Saint-Germain, dat twee punten minder heeft, en in de aanloop naar deze kraker wordt het vuurtje alvast behoorlijk opgestookt. Lyon-verdediger Rod Fanni zei dat hij Zlatan Ibrahimovic 'een dreun wilde verkopen' vanwege zijn arrogante uitspraken en vrijdag was ook Hubert Fournier, coach van Lyon, kritisch op de Zweed.

/

Volgens Fournier beledigt Ibrahimovic iedere wedstrijd de scheidsrechter, maar doet hij dit altijd in het Engels of het Italiaans, waardoor hij op het veld kan blijven staan. "Alle scheidsrechters worden beledigd door deze persoon", zei de coach van Lyon vrijdag op zijn persconferentie. "Blijkbaar zijn onze scheidsrechters niet twee- of drietalig, waardoor ze het niet verstaan."

"Degene die zondag het meest uitgelokt wordt, is meneer Clément Turpin, de scheidsrechter", meent Fournier. "Ik wil niet dat mijn team provoceert en ik wil ook geen officials beledigen. Ik hoop gewoon dat we niet in de provocaties van Zlatan trappen." Eerder dit seizoen eindigde het treffen tussen PSG en Lyon in Parijs in een 1-1 gelijkspel.

Ik begin me te storen aan het gedrag van Zlatan Ibrahimovic

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ibrahimovic moet zich als een echte kerel gaan opstellen en mensen met respect benaderen. Ik begin een steeds grotere afkeer van hem te krijgen als persoon. Die gozer denkt dat hij god is omdat hij goed kan ballen. Hij vergeet dat hij een voorbeeldfunctie heeft. Moet er niet aan denken dat de jeugd hem gaat imiteren. Niks met normen en waarden te maken.

6 februari 2015 om 18:44

Er lopen tussen de jeugd van tegenwoordig wel ergere figuren dan zlatan hoor. Laatst kon ik iets krijgen omdat ik aan een iemand van 12 vroeg of hij zijn fiets aan de kant wilde zetten zodat ik er door kon. Dit heeft niks met de voorbeeldfuncties van voetballers te maken maar met de opvoeding van de jeugd.

6 februari 2015 om 18:50

Kom op, het is toch niet normaal hoe hij zich opstelt. Heeft voor niks en niemand respect. En ja hij moet beseffen dat hij de idool is voor de jeugd en heeft daarin ook een bepaalde verantwoording.

6 februari 2015 om 18:53

Postman87 heeft gewoon een punt. Waarom denk je dat jongens als Zlatan rare trekjes hebben? Opgegroeid op de straat zonder enige normale vorm van opvoeding.

6 februari 2015 om 18:57

Ja dus, dan is zulk gedrag te tolereren? Zal wat zijn dat ik en mijn maat iemand overvallen.. Ik heb een goede opvoeding hij een slechte of geen, dus laten we dan maar met 2 maten meten en mij een grotere straf opleggen. Nee sorry zo werkt het niet..

6 februari 2015 om 18:59

Ik snap je wel, maar voetbal is ook entertainment. Ik hou wel van de Ibra's de Cassano's, de Cantona's. En het is ook imago, angst opwekken bij de tegenstander, respect afdwingen.

Alle mediatraining en ideale schoonzoon eenheidsworst is ook niet alles toch?
Ik ga hem niet verder verdedigen, want de man is een complete gek.
Maar ik ga voor deze man toch altijd weer zitten, en dat doe ik niet voor een Phillpp Lahm bijvoorbeeld.
Daarnaast, welke top, topvoetballer is niet een beetje gek. (kaka is de enige in mijn ogen)

Wat betreft zijn voorbeeld functie; zolang hij niemand bijt vind ik het niet zo erg.

6 februari 2015 om 19:06

Ibra entertained mij al genoeg met zijn prachtige goals, zulk gedraag is daarvoor niet nodig. Maar misschien geniet ik nog net iets meer van Messi en Ronaldo omdat ik het hen ook gun dan Ibra.

Ik ben met je eens dat een eenheidsworst ook niet alles, sterker nog ik vind clowns in de voetballerij wel grappig. Maar totaal respectloos tegen tegenstanders, medespelers, oud trainers en arbitrage is bij mij dik over de grens.

6 februari 2015 om 19:13

Van der Gijp heeft te veel invloed op jou.

6 februari 2015 om 20:27

Hou toch je mond joh

Beetje stoken, kan. Maar het komt wel slap over naar mijn mening.

Voetbalzone, Rod Fanni speelt bij Olympique Marseille en niet bij Olympique Lyon. Weer een artikel met een fout erin!

Hoelang is het eigenlijk geleden dat er hier op Voetbalzone een foutloze artikel heeft gestaan? Dat zal wel weer jaren geleden zijn geweest, want tegenwoordig vind je elke dag wel fouten in 'n artikel.

6 februari 2015 om 19:26

Ach, je laat je slaap er niet voor, vermoed ik? Missen is menselijk, hier en daar missen ze wel eens, maar het is niet ergerlijk.

"Ja maar hij mag dat want hij is Zlatan"
-aldus de fanboys

Het zijn altijd de verliezers die klagen. Zlatan doet wat Zlatan wilt en staat het je niet aan, doe er wat aan zou ik zeggen. Niet iedereen is een volgzame nerd zonder ballen. Dare to Zlatan.

6 februari 2015 om 18:55

Je begrijpt het niet helemaal. Op het veld bepaald Zlatan niet wat er gebeurd maar de regels... Geschreven en ongeschreven regels.

Ik denk eerder dat personen zoals jij, die Zlatan adoreren, hem een baas noemen etc, geen eigen mening en geen ballen hebben.. Nee die zijn zo blind dat alles wat hun grote idool doet heilig is.

6 februari 2015 om 19:01

Je mag hem toch best geweldig vinden of is dat nou ook verboden? Niet alles wat zlatan doet is goed maar als die wat leuks of grappigs doet mag je dat best leuk vinden kom op zeg.

6 februari 2015 om 19:06

Jij begrijpt het niet helemaal. Zlatan doet wat hij wilt, waar hij wilt. Vandaar ook de klachten.
En zijn statistieken en spel, maken dat hij een baas is. Er zijn nog steeds gepeste figuren die dat niet willen inzien. Maar dat zegt vooral iets over hen. Gepest ja.

6 februari 2015 om 19:08

ik vind hem als voetballer ook geweldig. Leuk en grappig doen juich ik alleen maar toe. Maar denigrerend doen tegen tegenstanders en arbitrage vind ik helemaal niet leuk of grappig.

6 februari 2015 om 19:14

@wijnaldum ''er zijn nog steeds gepeste figuren die dat niet willen inzien. Maar dat zegt vooral iets over hen. Gepest ja''.

Ik kan niet helemaal rijmen dat je Ibra zo verdedigd en Wijnaldum als naam hebt. Das juist een ideale schoonzoon. Verder is je reactie compleet waardeloos en dom.

6 februari 2015 om 19:51

@wijnaldum, jij snapt het niet helemaal, mensen vinden Zlatan een "baas" als hij een mooie uitspraak maakt etc. niet als hij iemands been breekt, op iemand spuugt of iemand trapt (bv zoals Barton tegen Aguero)

6 februari 2015 om 20:39

Dat idee krijg ik juist wel. Ik ga geen moeite doen om concrete voorbeelden erbij te halen, maar als er op de FB-page van VZ een fragment staat waarin Zlatan iemand blesseert, zijn de meeste gelikete reacties (in mijn ervaring) mensen die er om lachen.

Zoals ik al eerder aangaf, vind ik Zlatan een geweldige voetballer met een bijzondere persoonlijkheid. Het is soms echter een beetje om moe van te worden, altijd maar weer die misdragingen. Ik wind me er zelf niet over op, maar het is gewoon treurig.

ik lach me dood hoe al die tegenstanders van Zlatan elke keer voor een belangrijke wedstrijd weer wat negatiefs te zeggen hebben. Ibrahimovic houdt zich hierdoor echt niet in, juist het tegenovergestelde.

6 februari 2015 om 18:58

Er worden de laatste tijd wel ontzettend veel sneren naar Zlatan uitdgedeeld zeg

6 februari 2015 om 19:05

@ Marc Daar heeft hij het dan ook zelf naar gemaakt. Sommige dingen zijn grappig en stoer, maar andere dingen kunnen echt niet, zoals het belachelijk maken van tegenstanders en die opzettelijk blesseren.

6 februari 2015 om 19:16

En terecht! Als Ronaldo weigerde te komen als de scheids dat zegt. Zou dat totaal niet kunnen maar als ibra dat doet is dat helemaal leuk.

Verder vind ik Ibrahimovic een hele leuke speler. Maar heel arrogant.

6 februari 2015 om 19:57

ja maar dit gaat toch niet over iemand blesseren, dit gaat over de scheids uitschelden in het engels. Onzin want als die dat altijd zou doen zou de scheids dat echt wel een keer horen.

6 februari 2015 om 19:01

Laten we hopen dat er niemand geblesseerd raakt.

Ik denk dat PSG wel een grote kans heeft om de wedstrijd te winnen, omdat Lacazette er niet bij is bij Lyon.

6 februari 2015 om 20:00

ho ho dat valt wel mee, een iemand geblesseerd geraakt door Zlatan dit seizoen betekent niet dat hij bekend staat als iemand die altijd mensen blesseerd.

6 februari 2015 om 20:05

Klopt hij doet het ook niet altijd, maar wel op de momenten dat het echt nergens voor nodig is. Niet dat ik alle wedstrijden van PSG zie, maar die lompe trap op Hamouma en die karatetrap op Ruffier herinner ik me steeds.

6 februari 2015 om 20:27

die karatetrap op Ruffier is ook al 2 jaar geleden, hij doet vaak gevaarlijke dingen om de bal te krijgen en heeft dan geen (of niet veel) oog voor de tegenstander maar alleen voor de bal. Opzich goed dat hij koste wat kost die bal wil hebben maar als je de kans hebt iemand hevig te blesseren dan moet je dat gewoon niet doen en valt dat ook echt niet goed te praten. 2 Jaar geleden had je ook zo'n voorbeeld tegen Valencia in de cl toen hij dom rood pakte.

6 februari 2015 om 21:09

Hij heeft gewoon schijt aan of hij iemand blesseert of niet.
En altijd verongelijkt en boos kijkend als daar wat van wordt gezegd, zo van ik ben Zlatan en ik mag alles ( mede door de fanboys die hem een baas vinden als hij weer eens bezig is). Hij denkt dat hij een streepje voor heeft bij andere,en dat hij mensen wel mag beledigen maar als de bal wordt gekaatst wordt hij ineens boos.zoals laatst toen hij naar de naam van die ene speler keek zo van je stelt niks voor en toen de speler hetzelfde bij Zlatan deed was hij in zijn eer getast. Typisch Zlatan.of toen een journalist de PSG spelers aan opwachten was voor een kort gesprek, riep hij tegen zijn "slaafjes"doorlopen er wordt geen interview gegeven. En toen die journalist vroeg waarom, antwoorde hij met ik: omdat ik de baas ben.waren er maar spelers bij Psg die hun ongenoegen durven uitspreken, ik weet dat die er zijn alleen hebben ze geen lef.

6 februari 2015 om 21:24

Verklaar die trap op het hoofd van zijn ploeggenoot Cassano terwijl hij een interview zit te geven... hier komt weinig "voor de bal gaan" aan te pas dit is wangedrag evenals de karatetrap en de trap op hamouma zoals aubame zegt

6 februari 2015 om 22:05

dat was een grapje Cassano lachte toch? daar heb je het antwoord al.

6 februari 2015 om 22:46

Ja hij lachte als een boer met kiespijn...

6 februari 2015 om 23:07

Zet die Zaltan bril nou eens af! Hij is een goede voetballer, dat is niet ontkennen, maar hij is ook een maniak die mensen voor de lol pijn doet en dat kan je niet goed praten. Waar ligt de grens voor je, als hij gaat gooien met dartpijltjes op de jeugd? Want daar is hij toe instaat als hij mensen "voor de lol" voor hun kop trapt en ik 10 minuten durende volvo reclames speelt.

7 februari 2015 om 00:00

@bayal
zlatan bril af? ik zeg de hele tijd dat die gevaarlijke acties niet goed te praten zijn, begrijpend lezen! zet jij je haat aan Zlatan bril maar eens af.

The video has led Youtube users to question Cassano's response to the incident, with many such as 'keegion' (jokingly) stating "if that had happened in the game, he'd [cassano] probably still be rolling on the ground."

ZO genoeg bewijs voor meneer? Hij doet soms dingen die niet kunnen maar dit was geen voorbeeld daarvan, dit was gewoon een grap dat kan je duidelijk zien aan de reactie van Zlatan en Cassano zelf de uitleg.

terugkomen over wat je zei van Hamouma, het viel uiteindelijk reuze mee, hij kon gewoon spelen vandaag.

7 februari 2015 om 00:19

@mixmaster ik zeg toch ook hij heeft meestal geen oog voor de tegenstander en gaat er dan te fel op in, met andere woorden hij wil koste wat kost de bal en of iemand geblesseerd raakt, jammer dan. dat is niet goed te praten. Over dat interview ga je weer het halve verhaal vertellen. Er wordt constant gezegd dat Zlatan en Cavani elkaar niet mogen en beide hebben gezegd dat daar niks van klopt. toch blijven ze het keer op keer herhalen. Dan komt het interview waar jij het over hebt waar Zlatan lachend zegt "all follow me, nobody talk, cus Zlatan is boss". Dit vindt de media alleen maar leuk waardoor het weer een hele trend wordt. Het is gewoon aandacht trekken op een leuke manier.

Je zegt ook dat je weet dat er spelers Zlatan niet mogen en dat niet durven te zeggen. Jij weet niks, denken is wat heel anders dan weten. Dat je het gek vindt dat er nog veel mensen respect voor Zlatan hebben is een ander verhaal.

7 februari 2015 om 09:38

https://www.youtube.com/watch?v=k7gyhirgg40 Dit zijn een paar voorbeelden van het wangedrag. Er valt niks goed te praten dus probeer dat dan ook niet, hier is niks met voor de bal gaan bij. Hamouma had voor hetzelfde geld zijn knie ernstig kunnen blesseren, poging tot doodslag wordt overigens ook bestraft. https://www.youtube.com/watch?v=wlzgrojqkok dit hoort gewoon niet te kunnen.

7 februari 2015 om 09:49

Laten we het gewoon over het voetbal hebben. Zondag staat er een belangrijke en spannende wedstrijd op het programma dat de Ligue 1 weer nieuwe leven in kan blazen. Ik denk dat PSG een goede kans maakt om te winnen. Saint-Etienne heeft het op dit moment in ieder geval erg lastig en het zal een klein wonder zijn als ze zich nog weten te plaatsen voor Europees voetbal.

7 februari 2015 om 09:53

Sommige dingen vallen wel goed te praten onde andere die trap van Cassano. Voor de rest zit ik juist te zeggen dat dergelijke acties (iemand blesseren bv.) niet goed zijn te praten.

Dat van Hamouma kwam hij gewoon in de buurt bij de bal hoor, dit is gewoon het verhaal dat het hem niet uitmaakt of zn tegenstander geblesseerd raakt. Je zegt het trouwens goed, Had. maar dat is niet gebeurt dus ik weet niet waarom je alles de hele tijd moet terug halen terwijl dit een artikel is dat gaat over dat Zlatan altijd de scheidsrechters uitscheldt, wat erg overdreven is maar hé wat moet je voor een wedstrijd tegen Zlatan en Psg.

6 februari 2015 om 19:23

Rod Fanni speelt niet eens bij Lyon? Dat Fournier er wat over zegt komt omdat hij er naar gevraagd is.

Als hij het tegenoverstelde zou doen had hij echt wel meer impact gehad tijdens zijn wedstrijden.

Ik sta er zelf ook een beetje dubbel tegenover. Iedereen weet natuurlijk wat het karakter van Zlatan is. En los van het feit dat hij een geweldige maar vooral ook een bijzondere voetballer is, vind ik het wat te makkelijk om te zeggen 'hij is nu eenmaal zo'. Ik lees dat er zelfs users zijn die over zijn jeugd beginnen en dat als excuus gebruiken om zijn daden goed te praten...

Het is maar een gevoel, maar ik denk dat het bij tijd en wijle vreselijk is om Zlatan als teamgenoot te hebben. Al die rare fratsen zorgen ervoor dat ik oud-spitsen als Henry of Bergkamp veel meer waardeer. Geweldige voetballers maar bovenal chique als mens, om het zo maar te zeggen.

Dus je kan hem niet in het veld stoppen, dus probeer je maar de officials te beïnvloeden.

Rod Fanni is helemaal geen verdediger van Lyon..

6 februari 2015 om 20:40

klopt, waarschijnlijk zijn ze in de war doordat Fanni gist er al commentaar leverde op Zlatan . desondanks is dat natuulijk geen excuus om deze fout te maken.

Ik hoop dat die scheidsrechters ook engels kunnen verstaan

Zlatan is de BAAS. Waren er maar van hem. Alleen jammer dat hij de scheidsrechters niet in het Frans uitscheld. Ik doe hier in Nederland ook gewoon Nederlands schelden tijdens de wedstrijd tegen de scheids. Maar dit doe ik uiteraard alleen tegen slechte scheidsrechters. Maar bijna alle scheidsrechters zijn slecht tegenwoordig.

7 februari 2015 om 03:45

Wat een baas ben je dan... vind het eerder triest.

Rod Fanni speelt bij Marseille niet bij Lyon.

Hou toch op man kijk waar ze zich druk over maken en terrecht dat Zlatan zo doet tegen de journalisten.Ze doen er alles aan om hem uit spel te halen. Voor al die haters hier wat Cillisen doet en zegt om spitsen uit de wedstrijd te halen is zogenaamd wel toegestaan? Zlatan is en blijft een baas heeft die vaak genoeg bewezen..

Wel apart dat veel tegenstanders klagen over Zlatan terwijl ik vrijwel nooit iets hoor van zijn medespelers en/of trainers.

Ook al ben je Ibrahimovic, vind ik dat je het respect op moet brengen om in het Frans te schelden.

Verwacht spektakel, Lyon is uistekend in vorm maar mist Lacazette en Psg komt langzaam maar zeker beter in hun ritme.

Wie zegt dat dit waar is en dat het geen doorgedraaide coach is ja ik ben een IBRA fan maar dan nog wie zegt dat dit waar is

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren