Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ibrahimovic rust niet: ‘Fantastisch, maar ik ben niet van plan nu te stoppen’

Laatste update:

Het was zondag een bijzondere avond voor Zlatan Ibrahimovic. De spits van Paris Saint-Germain mocht tijdens de wedstrijd tegen Olympique Marseille tweemaal een strafschop nemen en beide keren was het raak, zodat de spits een groot aandeel had in de 2-1 overwinning op de aartsrivaal. Bovendien werd de Zweed met zijn twee doelpunten de topscorer aller tijden van zijn club.

/

De Portugees Pauleta scoorde tussen 2003 en 2008 in totaal 109 keer in het shirt van PSG, voor Ibrahimovic staat de teller nu op 110. De voormalig Ajacied is na het bereiken van deze mijlpaal overigens niet van plan om op zijn lauweren te gaan rusten. “Het is altijd fantastisch om een record op je naam te zetten, maar ik ben niet van plan om nu te stoppen”, laat Ibrahimovic weten op de officiële website van les Parisiens.

“Ik wil doorgaan en nog beter presteren”, kijkt de Zweeds international vooruit. “Dit is voor de club een geweldige periode en we doen er alles aan om nog meer historie te schrijven”, verzekert de goalgetter. PSG werd drie keer op rij kampioen van de Ligue 1 en de grote ambities in Parijs is om ook in de Champions League succesvol te zijn.

Denk je dat Zlatan Ibrahimovic nog lang bij Paris Saint-Germain blijft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Weet niet zo goed wat ik nou moet vinden van ibra. Mooie persoonlijkheid en laat prachtige dingen zien op het veld, maar heb tegelijkertijd het idee dat het een van de meest overschatte voetballers is van deze tijd.

5 oktober 2015 om 10:24

Denk je dat PSG beter af is zonder hem? Alleen zijn aanwezigheid boezemt al angst in bij de tegenstander. Vervolgens wordt hij ook doodleuk topscorer van Psg. Ik snap dat hij wat ouder wordt, maar dat is iets anders dan overschat. Deze man is letterlijk een garantie op een kampioenschap en verzaakt nooit.

5 oktober 2015 om 10:58

Ik denk dat gezien de tegenstand in de Ligue 1 momenteel PSG elk jaar wel verzekerd is van een kampioenschap.

5 oktober 2015 om 11:01

Ibrahimovic heeft daar toch ook gewoon een aandeel in, of zie ik dat verkeerd? 1 tegen 11 kampioen worden is inderdaad lastig, dat lukt Ajax, Barcelona, Juve en zelfs Bayern ook niet.

5 oktober 2015 om 11:12

Daar heb je zeker gelijk in.

5 oktober 2015 om 21:36

waarom overschat dan? Hij laat bij elke club zien dat hij belangrijk is. Hij wordt altijd kampioen en heeft altijd een leidende rol in het team. hik heeft veel babbels en rare acties maar maakt het dan ook wel waar. Dan ben je in mijn ogen niet overschat, rare jongen is het wel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren