Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ibrahimovic rouwt om WK-absentie: ‘Ze claimen dat ze beter zijn zonder mij’

Laatste update:

Zlatan Ibrahimovic is deze maand niet aanwezig op het WK. De spits van Los Angeles Galaxy liet meerdere keren doorschemeren dat hij mogelijk terug zou keren naar de nationale ploeg van Zweden, maar dit leek na het beëindigen van zijn interlandloopbaan in 2016 nooit een serieuze optie. Toch baalt Ibrahimovic lichtelijk dat hij in Rusland niet op het veld staat.

“Het WK is het grootste feest in het voetbal. De beste spelers zijn erbij. Zlatan is er niet bij, dat had wel gemoeten”, lacht Ibrahimovic in gesprek met verschillende Amerikaanse media. “Ze (de Zweedse media, red.) claimen dat ze (de nationale ploeg van Zweden, red.) beter zijn zonder mij. Dus daarom geloof ik ze ook altijd”, is de routinier cynisch. “Het is typisch de mentaliteit van de Zweedse media. Ik heb nu eenmaal niet een typisch Zweedse naam."

“Mijn houding en gedrag zijn ook niet typisch Zweeds. En toch ben ik de topscorer aller tijden van Zweden. Toch heb ik gewonnen wat ik heb gewonnen. Toch heb ik gespeeld bij Ajax, Juventus, Internazionale, Barcelona, AC Milan, Paris Saint-Germain, Manchester United en Galaxy. Dus als ik zogenaamd niet weet hoe ik in een collectief moet spelen, waarom heb ik dan bij de grootste clubs ter wereld gespeeld? En heb ik altijd gewonnen? Ik weet hoe ik moet winnen, geloof me. En dat (winnen, red.) doe ik ook goed.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ze hebben het WK gehaald door Italie + Frankrijk te verslaan en Nederland onder zich te houden. Zou dat ook met Zlatan zijn gelukt? Denk het niet.

8 juni 2018 om 11:44

Dat weet je niet. Ik weet wel dat Zlatan erbij hebben kwalitatief een enorme stap vooruit is, maar voor het teamverband een slechte zet is. Een speler bij het WK halen die geen minuut in de kwalificatie heeft gespeeld.

Ik had hem als voetbalfan toch wel graag willen zien op het WK. There is only one Zlatan

8 juni 2018 om 12:04

Zlatan is ook niet meer de speler die hij een aantal jaren terug was, maar nog wel denkt dat hij dat niveau heeft. Die ga je ook niet meenemen voor op de bank, terwijl ze met het huidige team prima gepresteerd hebben.

8 juni 2018 om 12:14

Hebben wij ook een keer gehad met een EK. Huntelaar werd topscorer van de kwalificatie en van Persie speelde nauwelijks door blessureleed. Van Persie was fit in de aanloop van het EK, dus werd hij eerste spits van Oranje. Naar mijn mening terecht (ik zou ook voor de beste kiezen), maar voor Huntelaar natuurlijk ontzettend zuur.

8 juni 2018 om 12:44

Ik vind dat er nog wel een verschil zit tussen geblesseerd zijn en bedanken voor het nationaal elftal om dan na plaatsing jezelf weer te melden.

8 juni 2018 om 14:44

Dat begrijp ik en is een wezenlijk verschil.echter doel ik op ontevredenheid bij het individu en dan was het voor Huntelaar destijds zuurder dat hij niet speelde dan Zlatan nu.

8 juni 2018 om 11:48

Inderdaad!
Begin nu wel behoorlijk moe te worden van deze zelf benoemde god.

Nee jij wilde Zweden niet helpen met plaatsing! en op eigen kracht deden ze het geweldig tegen Nederland, Frankrijk en nog Italië. en dan nu op een mooi toernooi moeten ze we terug komen bij je.

Nee bedankt, je speelt op een 3de rangs niveau en laat daar ook niet veel zien.

8 juni 2018 om 12:17

Tegen Nederland hadden ze feitelijk 2 x verloren, ware het niet die een onbenul een overtreding van Dost zag in Zweden en tegen Frankrijk maakte Lloris een historische blunder in de slotseconde.
Ik heb altijd zo geleerd: zonder geluk vaart geen zeeman wel.

Zlatan... Wilt wel de lusten maar niet de lasten(kwalificatie). Fantastisch dat de bondscoach hier makkelijk doorheen heeft geprikt hulde voor deze man. Helaas voor Zlatan.

"Ik heb nou eenmaal geen Zweedse naam"
Ja gooi het daar maar weer op, sinds je bij Man United kwam ben je gewoon een mindere spits geworden, leer daar maar gewoon mee leven. Zweden is indd beter af zonder Zlatan, team staat voorop ipv alles af te stemmen op 1 man.

8 juni 2018 om 11:49

Ik heb nog nooit een 35 jarige gezien die in zijn eerste seizoen PL zoveel scoorde als Zlatan. En dan nog in een team dat niet eens zo goed draaide. Niet vergeten dat hij ook nog een zware blessure had. Wat je nu zegt is gewoon dikke zever in pakskes

Beste Zlatan, het punt is gewoon dat jij je interlandcarrière hebt beëindigd omdat je je wilde focussen op je laatste jaren in het clubvoetbal. Dan kun je niet zomaar even aankloppen van: ‘hoi ik wil weer meedoen’, wanneer jouw land het wk heeft gehaald. Een beetje meer respect voor het huidige Zweedse elftal zou best mogen, aangezien zij het ontzettend knap hebben gedaan door zich te kwalificeren voor het WK!

Zweden lijkt een veel hechter team zonder Zlatan, voorheen was het Zlatan + de rest, wat leuk was, daar niet van. Maar het leek meer om een iemand te draaien in plaats van het collectief.

Nou moet je Zlatan nooit serieus nemen maar om discriminatie te insinueren is erg flauw en vervelend gedrag. Hij heeft zelf afscheid genomen. Daarnaast moet je t hele elftal op m afstemmen. Ook is ie echt niet zo goed meer als hij denkt.
Uiteindelijk is genoemd gedrag misschien nog wel de belangrijkste reden.

Wel grappig dat hij het voetballen in collectief aanhaalt als zijnde een sterk punt. Terwijl zijn interland loopbaan altijd leek op Zlaten + de rest tegen ....
Zweden oogde veel meer als een team zonder dan met de man himself.

Deze man kan nogal sfeerbepalend zijn met zijn dominante gedrag.en als dat een verlammend effect heeft op de rest van de spelers zit je met een probleem.

Beetje dubbel, puur als voetballer zou er wel bij moeten zitten, is misschien nog steeds wel de beste, hoewel Zlatan nu ook wel aardig aftakelt. Maar als persoon en voor het teamverband, begrijp ik heel goed dat ze hem thuis laten, had dezelfde keuze gemaakt. Ze hebben het ook met deze selectie gedaan, en Zlatan is zò aanwezig en zo vol van zichzelf, dat dat het teamgevoel zal aantasten.

Als liefhebber van voetbal wil je m erbij hebben,maar dit is heel oneerlijk tegenover de jongens die hebben gestreden tijdens de kwalificatie en dat zou het team moreel echt geen goed doen..

wat een zeurkous...als ie mee had gewild naar t wk, dan had ie gewoon de wk kwalificatie moeten spelen.

Had de kop niet moeten zijn: "wk rouwt om absentie Ibrahimovic"?

Zlatan had al moeite met scoren in de VS dan heb je op het wk ook niet echt iets te zoeken. Hij is alleen qua naam nog een superster, qua niveau al een tijdje niet meer.

Dit is inderdaad pure discriminatie omdat Zlatan geen ‘echte’ Zweed is! Nou zal de bondscoach wel met een of ander kulargument komen dat Zlatan zelf zijn interlandloopbaan beëindigd heeft en dat Zweden zich zonder Zlatan geplaatst heeft, maar we weten allemaal dat deze halfgod niet meemag naar Rusland vanwege zijn afkomst.

Zweden gaat geen rol van betekenis spelen dit WK met aanvallers als Berg, Toivonen en Guidetti die samen doelpunten hebben gemaakt die op twee handen zijn te tellen. Ibra hadden ondanks zijn houding heel goed kunnen gebruiken op dit WK.
Zweden wordt laatste zonder een doelpunt te maken.

8 juni 2018 om 14:17

Zo slecht zijn ze ook weer niet. Zuid-Korea moeten ze sowieso winnen, Mexico is zeker niet onverslaanbaar en Duitsland wordt uiteraard gewoon eerste in de poule. Ik gok op Duitsland en Mexico, maar het zou me niet heel erg verbazen als Zweden tweede weet te worden.

9 juni 2018 om 00:53

Goed zijn ze al helemaal niet. Zuid Korea schat ik hoger in omdat die ploeg wél wilt voetballen. Zweden is Zweden niet meer van 1994,2002,2004,2006.

9 juni 2018 om 14:18

En Zuid-Korea is niet het Zuid-Korea onder Hiddink. Zweden is gewoon beter dan Zuid-Korea, daar is geen twijfel over mogelijk.

Grappig dat iedereen hierboven het heeft over het feit dat Zlatan zou hebben aangegeven dat hij mee zou moeten en dus willen naar Rusland..... Volgens mij zegt hij dat niet eens direct......!!

Ongelofelijke top speler, eindeloos respect voor hem. Maar, het moet ook eens een keer zijn afgelopen. Ibra is hard achteruit gegaan sinds zijn kwetsuur bij de Red Devills en ook in de MLS was hij niet onomstreden. Dan zie ik liever een jonge hond die messchien niet de kwaliteiten heeft dan een oude sluwe vos die het verschil kan maken.

Hij had zelf zijn interland loopbaan beëindigd en dan komt er een toetje zoals het WK voorbij waar hij zelf 0,0 aan heeft bijgedragen en dan wilt hij ineens mee. Zo werkt het niet! Ook niet als je Zlatan bent

Terecht dat ze hem niet meegenomen hebben. Dat kan je natuurlijk niet maken tegenover de spelers die de kwalificatie mogelijk gemaakt hebben.

Arrogante lul! Eerst stoppen en nu uithuilen dat ie niet op het WK is en zichzelf ook nog scharen tussen de beste spelers van de wereld. Hoe ouder hoe gekker wordt deze man...

Ach, wat een onzin om zijn achtergrond erbij te halen. Hij werd jarenlang op handen en voeten gedragen, dus hij kan nu niet zeuren over randzaken als hij kritiek krijgt. De beste man begint een beetje zielig te worden zo langzamerhand. Ik ben sowieso nooit fan geweest van dat vreselijke god-complex.

Ik vind het sowieso achterbaks om de hele kwalificatiereeks niet te spelen nadat je gestopt bent, om je vervolgens weer beschikbaar te stellen als het WK nadert. De rest het vuile werk laten doen en zelf zonder enig aandeel naar het WK, zo werkt dat gewoon niet. Bovendien doet Berg het boven verwachting goed in de nationale ploeg sinds hij de spits is.

Geweldige voetballer maar het beste is er nu toch echt wel een beetje af. En als je eerst zegt dat je niet meer mee doet dan moet je ook niet gaan mopperen dat je niet wordt benadert voor het Wk.

Zijn landgenoten hebben zelf de kwalificatie afgedwongen, jammer maar helaas Zlatan.

Het is nooit een optie geweest voor hem om naar het wk te gaan. Dat was een reclame stunt.
Hij reageert alleen op het feit dat de media beweert dat Zweden een beter team is zonder hem.
En daar heeft hij toch gelijk in is het zelfde als We in nederland zeggen dat we beter zijn zonder Robben?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren