Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ibrahimovic reageert fantastisch: ‘De koning van Manchester? Ik word God’

Laatste update:

Zlatan Ibrahimovic heeft op briljante en voor hem kenmerkende wijze gereageerd op de uitspraken van Eric Cantona. De iconische oud-speler van Manchester United heette Ibrahimovic welkom in een videoboodschap. “Er kan maar één koning in Manchester zijn. Jij mag de prins zijn”, zei King Cantona. Ibrahimovic reageert op prachtige wijze.

/

“Ik bewonder Cantona en ik heb gehoord wat hij heeft gezegd”, begint Ibrahimovic via de officiële kanalen van de wereldvoetbalbond FIFA. “Ik zal niet de koning van Manchester zijn, ik word de God van Manchester.”

Cantona noemde de beslissing van Ibrahimovic om naar Manchester te komen ‘de beste keuze die hij ooit heeft gemaakt’. “Als je wil mag je het iconische rugnummer 7 hebben, dat is mijn welkomstcadeau aan jou. De koning is vertrokken, lang leve de prins”, zei Cantona.

Denk je dat Zlatan Ibrahimovic gaat uitblinken in Manchester?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Wat word deze man gehyped zeg, Depay wordt helemaal vergeten . Dit wordt het seizoen van Depay

18 juli 2016 om 13:09

Dat zal vast, maar niet in Manchester.

18 juli 2016 om 13:10

Misschien als die naar burnley gaat ofzo. De beste man is veel en veel te licht om muft bij de hand te pakken.

18 juli 2016 om 13:56

Mentaal wel ja. Talent heeft hij in overvloed en is op het technische vlak een absoluut toptalent. Heeft tot begin vorig seizoen altijd de wind in de rug gehad en nu is het afwachten of hij het in zich heeft om obstakels te overwinnen en zich terug in vorm te knokken.

18 juli 2016 om 13:12

Haha kijk je wel voetbal?

18 juli 2016 om 13:14

Nou ik denk dat Depay veelal op de bank gaat zitten hoor. Martial, Zlatan en Mkhartian zullen de basis gaan vormen en Rashford en Depay zullen de de invallers zijn. Depay heeft in mijn ogen ook geen recht op een basisplaats.

18 juli 2016 om 13:16

En Martial dan? Daar is 80 miljoen voor betaald.... Met Mkhitaryan of recht, Rashford/Zlatan in spits en Depay op links, heb je geen plek voor Martial die 80 miljoen heeft gekost, dus dat wordt dan kapitaals vernietiging.. maargoed. Ik wil natuurlijk ook dat Depay gaat schitteren...

18 juli 2016 om 13:35

@zermatt Er is €49m voor martial betaald. En hij doet het veel beter dan depay, dus depay gaat natuurlijk banken/weg.

18 juli 2016 om 13:44

Dit seizoen wordt depay een bankzitter of een tribune klant.
Jij kijkt teveel met je oranje bril, want hij heeft nog niks laten zien.

18 juli 2016 om 14:09

Ook geen oranje bril, want na het WK heeft hij ook daar geen bal meer geraakt.

18 juli 2016 om 13:49

@iamfromrize,

Deze man word dan ook terecht gehyped, omdat ie echt Top is en echt alle prijzen gewonnen heeft bij bijna alle topclubs van Europa, Wat of wie is Depay dan???, en lamenielachen dit word echt het seizoen van Zlatan, Depay zal meer op de bank zitten dan hem lief is.

Kan niet wachten hoe hij het gaat doen in de BPL. Of hij speelt de pannen van het dak of hij blijkt toch een flop te zijn in Engeland.

18 juli 2016 om 13:08

Ibra is een dagje ouder nu. Had hem graag 5 jaar geleden al in Engeland gezien. Hij heeft zich eigenlijk overal wel bewezen, maar preventief roepen dat je de God van Manchester wordt gaat me wat ver.

18 juli 2016 om 13:38

@ijsmuts

Jezelf preventief tot God uitroepen gaat denk ik iedereen wat ver, maar je moet het ook met een flinke korrel zout nemen.

Hij is inderdaad niet de jongste meer en het is afwachten hoe hij word gebruikt maar hij kan nog steeds een knaller worden in een (aankomend) sterrenteam.

18 juli 2016 om 14:37

Ik doop daarom alleen al dat hij kei hard onderuit gaat.

18 juli 2016 om 13:15

Ligt er aan wat je verwachtingen zijn natuurlijk. Wanneer is Zlatan een flop?

Beoordeel je het puur op doelpunten? Beoordeel je op zijn bijdrage aan het spel? Kijk je ook naar de prestaties van andere spelers die wellicht beter gaan spelen door de aanwezigheid van Zlatan?

Het aantrekken van Zlatan is naar mijn idee niet puur om zijn kwaliteiten, maar ook om een signaal af te geven. Persoonlijk verwacht ik niet dat hij er op zekerheid 20 in schiet en als hij dat niet red zal ik het ook zeker geen flop vinden, mits je duidelijk ziet dat zijn aanwezigheid een positieve bijdrage op andere vlakken gebracht heeft.

Haha heerlijk deze arrogantie. Ik hoop dat je je woorden waar zal maken Zlatan.

Hahaha, de reactie die ik had verwacht. Ben nu benieuwd naar Cantona's reactie. Ibra laat duidelijk niet met zich sollen.

@iamfromrize: Ik hoop dat alles wat je schrijft een grapje is.

Hahaha, wat een vent is het ook 😂. Ik hoop ook dat hij God van Manchester wordt, echter ik denk dat dit 1 van zijn lastigste seizoenen gaat worden.

Door zulke uitspraken worden de verwachtingen wel erg hoog. Gelukkig zal Zlatan weinig druk voelen, maar ik hoop dat het geen teleurstelling zal blijken. Bij hem kan je de lat niet hoog genoeg leggen soms heb ik het idee..

Wat een held. Vorig jaar skipte ik United door het saaie voetbal. Nu ga ik ervoor zitten.

Zlatan hyped zichzelf wel....dat hoeven anderen niet re doen.....en hij zal zijn woorden zeker waarmaken eerzuchtig als hij is Een speler als Depay mag Zlatan zijn veters niet eens strikken Verwacht niet dat Zlatan en Depay trouwens samen zullen spelen dit seizoen Verwacht dat Depay verhuurd gaat worden of verkocht aan een goede middenmoter En wordt Depay niet verkocht dan zit hij voornamelijk op de bank En vwb Zlatan....die gaat vlammen als nooit te voren

Waar gaat dit nog over. Als voetballers letterlijk atleten /entertainers zich zo gaan gedragen. Daarom doe ik nimmer mee met het ophype van een speler. Zlatan je was top bij Inter maar loopt al jaren naast je shoenen. Succes bij United en er is geen God dan God Hemzelf.

18 juli 2016 om 13:29

Als je dan god hemzelf weghaalt dan klopt je laatste zin. En zlatan heeft wel degelijk het recht om dit te zeggen als cantona ook met zulke reacties komt

18 juli 2016 om 13:41

Oh dus je bent een atheïst en jou mening dat God niet bestaat is dan maar gelijk ingelijst als feit?

Zlatan is een goede voetballer die nooit de CL heeft gewonnen. Hou toch op met deze mensen te aanbidden. Chirurgen die hun hele jeugd hebben gestudeerd en dagelijks mensenlevens redden krijgen niet eens 1 % erkenning en iemand die een bal kan trappen is een God? Logica is soms echt ver te zoeken. I rest my case.

18 juli 2016 om 14:31

Stop dan gewoon met het kijken naar voetbal zal ik zeggen.

De reden waarom mensen in de entertainmentindustrie, waartoe voetbal behoort, bakken met geld verdienen is omdat miljoenen mensen geld betalen om het te bekijken.

Reden waarom een top acteur bakken met geld verdient, is omdat miljoenen mensen betalen om een film met die acteurs te bekijken.

Reden waarom er tientallen miljoenen betaald wordt voor een schilderij van iemand die al tientallen jaren onder de zoden liggen, is omdat talloze mensen geld betalen om die unieke werken te bekijken.

Het werk van een chirurg is zeker niet minder belangrijk dan hetgeen een voetballer doet. Integendeel zelfs.

Echter is het geen werk waarvoor talloze toeschouwers in de rij staan om mee te mogen kijken en derhalve is er minder geld en dus minder loon voor de chirurg. Die logica is heel simpel te zien en te begrijpen.

Net zoals het heel makkelijk te begrijpen is dat sommigen veel plezier halen uit het volgen van voetbal en de daarbij behorende helden. Dat ze iemand als 'god' bestempelen bij het voetballen moet je logischerwijs vooral niet te serieus en letterlijk nemen, maar dat lijkt me logisch.

Ach, af en toe slaat Zlatan te ver door in zijn zelfverheerlijking. Hij is ook maar een mens met vlees en bloed die ook genoeg fouten maakt.
Zelfs Messi is niet perfect.

Als Ronaldo dit zei"Arrogant!!!!!, en daarom vind ik hem irritant". Wanneer Zlatan dit zgt is het leuk. Ook als messi dit zou zeggen zouden ze hetzelfde als bij ronaldo reageren.

18 juli 2016 om 13:35

Oh nee hoor, ik denk precies dat.
Ik had ook verwacht dat hij zijn praatjes wat zou dimmen na zijn briljante Ek.
Grootspraak daarvoor, maar gewoon zeer matig gespeeld.
Nu nog geen bal geraakt daar, maar meneer "wordt god".

Ik ben redelijk sceptisch naar zijn toekomst bij United en ik denk dat hij het veel te makkelijk opvat.

18 juli 2016 om 13:41

Ga toch niet zo janken man.

On: ik hoop dat Zlatan gaat schitteren! Hij is wel op leeftijd maar heeft bewezen dat hij nog volop kan scoren. Ik gok op minimaal 18 doelpunten voor Ibracadabra

18 juli 2016 om 15:29

Ibra is een grappenmaker, dat is Ronaldo niet. Als Ronaldo dit zou zeggen zou het ook arrogant zijn...

Ik heb grappige momenten van Ibra gezien en vind hem daarnaast een geweldige speler, maar soms maakt hij arrogantere uitspraken dan welke voetballer ook. Ik kan daarom dus goed begrijpen dat sommige Ronaldo fans hierom boos kunnen worden lol. Ik zal het overigens nooit goed praten, maar volgens mij doet Ibra arrogant om grappig over te komen. Hij gaat met de flow mee. De Chuck Norris van voetbal, terwijl je bij Ronaldo de indruk krijgt dat hij het ook meent wat hij zegt. Natuurlijk is dat mening en heeft hij er alle recht op om zichzelf op te hemelen als hij dat nodig vindt, maar men heeft liever dat een speler dat soort uitspraken niet maakt en gewoon op 't veld ieder keer weer laat zien. Dat is precies de reden waarom Ronaldo ook veel meer kritiek krijgt wanneer hij een slecht wedstrijd speelt.

Anyways ben erg benieuwd of dit zijn eerste seizoen wordt zonder landstitel na een lange tijd. Ik verwacht eerlijk gezegd niet dat hij Man United kampioen kan maken. Concurrentie in BPL is veel breder dan de andere grote competities.

Daar is het iets te laat voor om Cantona voorbij te streven. Denk wel dat hij het in Manchester goed gaat doen. Rond de 15 doelpunten in de BPL moet er wel in zitten.

De lat lag al enorm hoog, maar Zlatan weet de grenzen nog even te verleggen. Ik hoop dat hij het waar kan maken.

En als ronaldo het zegt dan is hij de grootste arrogante voetballer

Wat een grap. Zlatan wordt een grotere flop dan Falcao. Let maar op. Hij is oud en in Engeland is er een veel hoger tempo dan in Frankrijk.

Nog geen bal geraakt en gaat nu al zulke grote praatjes houden. Laat het eerst maar eens zien bij United, meneer Ibrahimovich.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren