Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ibrahimovic peinst niet over stoppen: ‘Mijn lichaam is als een auto’

Laatste update:

Zlatan Ibrahimovic is al 34 jaar oud, maar de spits van Paris Saint-Germain is nog niet versleten. Bij Paris Saint-Germain is hij in het bezit van een aflopende verbintenis en dat maakt hem, ondanks zijn leeftijd, nog interessant voor tal van andere clubs. Plannen voor de toekomst heeft de Zweed in ieder geval nog niet gemaakt.

/

Volgens Ibrahimovic is het goed mogelijk dat hij in de Verenigde Staten aan het werk gaat, maar het project moet serieus zijn. “Alles wat er gebeurt buiten het voetbal interesseert me nu meer dan vroeger. Op dit moment is de bal nog het belangrijkste: ik maak keuzes als voetballer.”

“De Major League Soccer? Alles is aantrekkelijk, maar het moet een serieus project zijn. Ik heb zo mijn ideeën en ik weet wat ik wil. Alles is mogelijk. Ik voel me goed, ik speel goed. Wie weet wat er over een maand of zes gebeurt? Zolang ik het gevoel heb dat ik iets bij kan dragen op het veld, blijf ik spelen. Mijn lichaam is als een auto: hoe meer erin gereden wordt, hoe beter het werkt. Mijn leeftijd zegt me niet dat ik moet stoppen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een auto roest ook na verloop van tijd...

10 november 2015 om 17:14

Uhm, Totti is denk ik een van de weinigen. En die is volgens mij al 40, of bijna 40..

10 november 2015 om 17:18

Totti, Giggs, Scholes, Xavi, Zidane.. Ik kan nog eel even doorgaan als je wilt: Zanetti, Buffon, v/d Sar, Maldini, Nesta.. Zo bijzonder is dat niet hoor. Zlatan barst gewoon van de kwaliteit, net als alle bovenstaande spelers dat deden.

10 november 2015 om 17:22

Pirlo

10 november 2015 om 17:31

Ok,maar kun je zo een lijstje maken met aanvallers van boven de 33 die nog zo presteren? Keepers en verdedigers gaan vaak langer door

10 november 2015 om 17:35

Raul, di natale, zidane

10 november 2015 om 18:15

Tuurlijk zijn er veel spelers die op late leeftijd nog goed presteren maar er zijn niet veel spitsen die op hun 34e in 8 swedstrijden 9x weten te scoren en 4 assists leveren. Zlatan is nog veel te goed voor de Mls.

10 november 2015 om 18:54

Totti is inderdaad 39

10 november 2015 om 21:20

Vergeet romario niet..

10 november 2015 om 17:18

zweedse autos niet

Velen dachten dat Zlatan het niet erg lang meer vol zou houden en dat Ronaldo nog jaren mee kan. Het verbaast me dat Ronaldo laatst aangaf dat ie continue wat pijntjes voelde in z'n benen en dat Zlatan nog volop door kan gaan in de top van Europa! Ik hoop dat ie nog even wacht met het verhuizen naar de Amerikaanse velden en we nog een jaar of twee van hem kunnen genieten in Europa, bij AC Milan of Internazionale zou ik het mooist vinden! Een van deze clubs naar het kampioenschap helpen en daarna naar Amerika gaan om samen met Pirlo, Lampard, Kaka, Gerrard & Villa te strijden om de prijzen! Prachtvoetballer om naar te kijken.

10 november 2015 om 17:40

Zlatan voelt geen pijn. Pijn voelt Zlatan.

Hij is natuurlijk nog heel scherp, enorm knap op je 34e. Ook dit seizoen weet hij het net te vinden bij PSG, is er geen mogelijkheid dat hij nog bijtekent? Het lijkt me zelfs te vroeg om naar de VS te gaan. Hopelijk neemt hij voorbeeld aan Drogba en gaat hij pas op zijn 37e.

Haha, mooi. De vorige keer vergeleek hij zichzelf al met een goede wijn. Hoop dat hij nog een paar jaar mee kan.

Hopelijk besluit Zlatan om nog een jaar bij te tekenen want het zou zonde zijn om nu al weg tegaan. Hij is nog veel te ged voor de Mls.

Leuke vergelijking, al kan die ook helemaal andersom. Hoe ouder de auto, hoe meer versleten.

Hoop dat deze man nog lang door gaat en eigenlijk denk ik wel dat hij het kan. Hij hoeft het niet van zijn snelheid te hebben, dus dat is al meegenomen. Zijn technische kwaliteiten verliest hij niet en fysiek is hij sws al ijzersterk, dan zal niet erg afzwakken als hij een paar jaartjes ouder is. Ibra lijkt mij echt de perfecte spits in een 2 spitsen systeem. Hij als centrale man, een snellere die eromheen cirkelt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren