Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ibrahimovic meldt zich op training: ‘Hij gaat hier zijn loopbaan afsluiten’

Laatste update:

Zlatan Ibrahimovic staat nog tot het einde van dit seizoen onder contract bij AC Milan. Door de uitbraak van het coronavirus wordt er echter voorlopig niet gevoetbald in Italië en de spits is inmiddels teruggekeerd naar Zweden. Om zijn conditie op peil te houden traint hij in zijn geboorteland mee met Hammarby IF, de club waar hij onlangs een aandeel van 25 procent in verwierf.

Ibrahimovic werd donderdag voor het eerst op het trainingsveld gespot door de Zweedse krant Expressen. “Het ziet eruit als Zlatan er lol in heeft en hij maakte net zijn eerste doelpunt op de training”, wordt een ooggetuige geciteerd. Hammarby-voorzitter Richard von Yxkull wil de al snel de kop opstekende geruchten echter meteen ontkrachten.

“Ik begrijp dat Zlatan hierheen is gekomen en vandaag meetraint. Er zijn verder geen dramatische ontwikkelingen, hij wil simpelweg bezig blijven en heeft daarom gevraagd of hij mee mocht trainen. Daar hebben we ‘ja’ op gezegd, het is geweldig dat hij met ons mee wil doen”, legt de preses uit.

Ibrahimovic keerde in januari terug bij Milan, maar de kans lijkt groot dat zijn tweede dienstverband in het San Siro slechts een halfjaar zal duren. Transferexpert Alexander Axén sluit dan ook niet uit dat de 38-jarige routinier in de toekomst echt voor Hammarby zal spelen: “Dat gevoel heb ik wel. Het is duidelijk dat hij het seizoen af zal maken met Milan, als dat mogelijk is. Daarna sluit hij af bij Hammarby.”

Denk jij dat Zlatan Ibrahimovic nog voor Hammarby zal spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heb ik iets gemist of heeft COVID-19 Zweden overgeslagen? Trainen ze in Zweden gewoon door?

9 april 2020 om 13:27

Ze denken het daar vooralsnog op te kunnen lossen met hun eigen lossere benadering. Maar voor hoe lang nog is de vraag.

9 april 2020 om 13:28

In Duitsland wordt ook alweer getraind. Het gebeurt in kleine groepjes van max 3 of 5. Ze mogen elkaar niet aanraken.

9 april 2020 om 13:36

@@JdHk, erg knap, aangezien voetbal een contact sport is...

9 april 2020 om 13:55

Want voetbaltrainingen kunnen alleen uit partijvormen bestaan?

9 april 2020 om 13:58

In een wedstrijd ja. Met pass en trap oefeningen raakt niemand elkaar aan toch

9 april 2020 om 13:59

Je kan gewoon lekker afwerken op doel en pass en trap oefeningen doen. Denk dat er vooral conditioneel en in de gym getraind gaat worden om fit te blijven.

9 april 2020 om 14:56

Bij Bayern traint gewoon de volledige groep maar wordt contact vermeden.

9 april 2020 om 13:29

In zweden zijn de regels inderdaad veel minder streng. Horeca is daar bv ook nog open.

9 april 2020 om 13:30

Corona slaat Zweden niet over maar Zweden slaat Corona over. Ze hebben daar vrijwel geen maatregelen. Terrassen, restaurants en scholen blijven gewoon open. Of dat een goed idee is, laat ik maar even in het midden.

9 april 2020 om 13:34

het is daar natuurlijk minder druk bevolkt, dus zal er minder besmettingsgevaar zijn is de insteek, en mensen die ziek zijn moeten wel binnen blijven en dat zijn zo'n beetje de maatregelen, het stelt qua bescherming/maatregelen weinig voor.

9 april 2020 om 13:49

Vraag me toch af wat de beste methode is, een kleine groep isoleren of de complete massa on lockdown of zoals bij ons met een light versie. Als je die kleine kwetsbare groep isoleert kan je het virus echt killen lijkt me en draait de maatschappij gewoon verder. Nu hopen we dat dit werkt met alle gevolgen van dien. Baanverlies, zieke mensen die nu geen hulp krijgen verslechteren, educatie achterstand, depressies... Straks gasn de maatregelen naar beneden en komt covid weer terug en dan? Gaan we door tot 2022 met deze aanpak? Pffff ik ben zo klaar met die pest pokke pleuris covid!!! Ik hoop dat onze aanpak werkt en dat we er met zn alle doorheen komen. Shout out aan iedereen die zich inzet voor een ander. Ik zou zelf ook iets moeten doen maar ik weet niet wat. Ben enkel met mezelf en mn gezin bezig. Tips iemand?

9 april 2020 om 15:26

Het is een andere strategie. Pas achteraf kan men alles vergelijken en kijken wie het het slimste heeft aangepakt.

9 april 2020 om 15:25

Het hele leven in Zweden gaat gewoon door, daar kan je ook gewoon lekker uit eten gaan. Elk land maakt zijn eigen keuzes.

Dat vinden ze bij Malmã£â¶ FF vast niet leuk. Dat hij een aandeel verwierf in Hammarby viel daar al niet echt lekker. Maar dat heeft vast met die Amerikaanse investeerder Anschutz te maken, die net als Zlatan 23,5 van de aandelen bezit.

Wat is de reden dat hij zo veel geeft om Hammarby? Z'n aandelen en nu dit. Koestert hij een wrok richting Malmo? Weet iemand dat?

9 april 2020 om 13:53

Zlatan houdt alleen van Zlatan. En misschien een beetje van het land Italië. Maar hij is nooit een type geweest die zich verbonden heeft gevoeld aan één bepaalde club. En terugkeren bij Malmö gaat ook never nooit meer gebeuren, aangezien ze zijn standbeeld helemaal hebben verwoest. Daar is die veel te trots voor.

9 april 2020 om 14:08

Tja niets van gelogen. Stel dat hij echt terugkeert in Zweden, dan is het natuurlijk zeker dat hij gaat scoren tegen Malmo, Zlatan kennende. Ik kan niet wachten tot dat moment! Had trouwens niet verwacht dat hij nog naar Zweden zou gaan..

9 april 2020 om 14:11

Hij vond toch dat hij van Malmö nooit écht de waardering voelde. Hij is dacht ik ook niet helemaal lekker weg gegaan toen. Ik had nog nooit van Hammarby gehoord, is dat een club met een beetje potentie?

9 april 2020 om 15:02

Hammarby is een van de grotere clubs daar met trouwe fans. Zitten vaak ook 30.000 man

9 april 2020 om 17:47

Is toch niet zeker of hij daar heen gaat

9 april 2020 om 18:53

Valt best mee hoor. Uit eigen ervaring heb ik gezien dat het tot de nok toe gevuld is tijdens Stockholm derby's (aik, Hammerby, Djurgarden) en als Malmo op bezoek komt, maar daar buiten niet. Dat is trouwens ook zo bij Djurgarden. Maar het is idd wel een van de grotere clubs.

9 april 2020 om 19:07

IFK Gã¶teborg, doen die eigenlijk nog mee? Vroeger nog tweevoudig Uefa Cup-winnaar.

Wel geweldig voor de Zweedse competitie mocht hij voor de club gaan spelen. Al was een jaar in Amsterdam ook niet verkeerd geweest voor onze competitie. Kan nu al niet wachten op de wedstrijd Malmö -hammerby. Dat gaat wat worden

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren