Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ibrahimovic is de held en schlemiel tegelijk bij Paris Saint-Germain

Laatste update:
/

Paris Saint-Germain is op de eerste speeldag van de Ligue 1 niet verder gekomen dan een 2-2 gelijkspel op bezoek bij Stade Reims. Zlatan Ibrahimovic was in Stade Auguste Delaune de held en schlemiel tegelijk van de regerend kampioen van Frankrijk. De Zweed scoorde twee keer, maar miste ook een enorme kans en een (onterechte) strafschop.

Ibrahimovic begon zijn voetbalseizoen vorige week zaterdag geweldig met een dubbelslag in de strijd om de nationale Super Cup tegen Guingamp, maar zal met gemengde gevoelens terugkijken op de eerste competitiewedstrijd tegen Reims. De avond begon positief voor de 32-jarige aanvalsleider, want al na 406 seconden was het raak. Op aangeven van Javier Pastore schoof de spits de bal voorbij de doelman van de nummer elf van het vorige seizoen. PSG leek dan ook een eenvoudige avond tegemoet te gaan.

/

Het team van Laurent Blanc, met Gregory van der Wiel in de basis, had er niet veel later 2-0 van kunnen maken, maar Lucas Moura vergat de bal af te geven op Ibrahimovic en laatstgenoemde schoot van dichtbij tegen de paal. Ibrahimovic leek het duel na twintig minuten echter alsnog vroegtijdig op slot te gooien, maar zijn strafschop werd gekeerd door Johnny Placide. Ibracadabra had de elfmetertrap overigens zelf met een schwalbe versierd. Na de gemiste penalty kwam Reims helemaal terug.

Les rouges et blancs kwamen door een goal van Prince Oniangué bij een vrije trap op gelijke hoogte en Antoine Devaux bepaalde de ruststand op 2-1. De middenvelder werd in het strafschopgebied vrijgelaten door Thiago Silva (die dinsdag pas weer met trainen begon en direct de voorkeur kreeg boven Zoumana Camara) en prikte binnen. PSG bleef ook in het eerste kwartier na rust rommelen, maar toen stond Ibrahimovic weer op.

Vanuit een schier onmogelijke hoek chipte de sterspeler de bal via de hand van Placide over de doellijn en de opluchting was groot bij PSG. Reims hield in het restant relatief gemakkelijk stand, maar kwam in de blessuretijd nog driemaal bijzonder goed weg. Edinson Cavani kopte in het zijnet, een schot van Clément Chantôme werd van de lijn gehaald en een kopbal van Ibrahimovic werd eveneens gekraakt. Hierdoor won PSG voor het vierde seizoen op rij niet op de eerste speelronde van de Ligue 1.

Denk jij dat Zlatan Ibrahimovic de topscorer van de Ligue 1 wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een fenomeen is het toch, die man blijft maar scoren ondanks zijn 32-jarige leeftijd.

8 augustus 2014 om 23:02

Ligue zijn allemaal jonkies. Die kunnen echt niet de kracht van zlatan aan.

9 augustus 2014 om 09:17

Fenomeen die had moeten zorgen dat het 2-2 zou staan in de rust (dat was het niet voetbalzone!) Maar echt knap hoe Ibracadabra PSG altijd op sleeptouw neemt!

seizoen weer op zn Psgs begonnen, jammer had veel meer ingezeten, kon al 4 of 5-0 staan in de beginfase, Zlatan scoorde wel 2 keer maar miste voor open goal en een penalty, al met al toch nog een redelijke wedtsrijd voor hem.

Cavani mag wel zn kansen beter afmaken, vooral in de allerlaatste minuut had hij PSG nog de 3 punten kunnen schenken.

8 augustus 2014 om 22:29

Kansen missen kan ik nog mee leven, vooral omdat het de 1ste wedstrijden zijn en hij niet op zijn natuurlijke positie speelt, maar zijn passes kwamen niet aan, altijd in de voeten van zijn tegenstander en hij maakte zeer slechte keuzes.

Hij lijkt niet lekker in zijn vel te zitten.

8 augustus 2014 om 22:44

ik denk ook dat het voor beide partijen beter is als Cavani naar een club gaat waar die een absolute basisspeler als spits kan zijn, met dat geld kan Paris weer Di Maria halen en daar worden ze denk ik sterker van.

Iedereen gelijk helemaal boos op zlatan,terwijl ie gwn twee keer heeft gescoord. Maar ja... Van zlatan wordt altijd meer verwacht dan van andere spitsen.

8 augustus 2014 om 22:29

Wie is er boos Bram? Niemand durft boos te zijn op Zlatan.

8 augustus 2014 om 22:32

Niemand is hier boos. Zijn vrij normale reacties. En het is natuurlijk wel een passende titel als je misschien daarop doelt. Die gebaar bij Zlatans 2de goal was wel mooi. Was eigenlijk een eigen doelpunt van de keeper (hij sloeg m, na een schot van de linkerkant, in zijn eigen goal), maar die duim van Zlatan naar de keeper was wel grappig om te zien

Iedereen gelijk helemaal boos op zlatan,terwijl ie gwn twee keer heeft gescoord. Maar ja... Van zlatan wordt altijd meer verwacht dan van andere spitsen.

Heb de laatste 20 a 30 minuten gezien.

Heb een leuke actie gezien van bahaback ( weet niet precies hoe ik de naam schrijf ) maar van wat ik zag heb ik toch vooral slordigheid gezien van de kant van Parijs, en een behoorlijk goed verdedigend Reims gezien.

Ik ben dan ook erg benieuwd naar hoe ver Reims zal komen dit seizoen.

Ibra heeft toch echt wel een reuzekans gemist, open doel. Hij heef took een penalty gemist die hij zelf uitgelokt heeft met een schwalbe.

Hij speelde niet zo super, maar ook niet heel slecht. Lucas vond ik niet zo goed, hij wilde iets te veel, maar Cavani was een regelrechte ramp.

Pastore was de beste man bij Psg.

Cavani is werkelijk zeer matig, hij is precies scheel?

Het lijkt wel of hij de passen/ballen die hij krijg gewoon even links laat liggen.

8 augustus 2014 om 22:30

Doet ie express, zodat hij een transfer kan bewerkstelligen.

9 augustus 2014 om 09:35

Denk dat cavani een perfecte voorbeeld ia van het hedendaagse Italiaanse voetbal.in italie een ster buiten italie een regelrechte ramp. Dus vraag me af hoe goed pogba en Vidal zijn. Kijk naar juve en napoli in eigen land sterk maar in de cl niets waard

Wel jammer dat Ibra een schwalbe maakte. Ondanks zijn 2 goals speelde Zlatan geen geweldige wedstrijd.

Mooi begin van de competitie voor Stade Reims, met een knap gelijkspel tegen Psg, hopelijk kunnen ze deze vorm vast houden, want dan kan het nog een mooi seizoen voor ze, Forza Stade Reims

Mooi seizoensopening. Reims speelde lekker met een solide verdediging en gevaarlijk op de tegenaanval. Wat een held is tacalfred toch achterin, echte captain speelde gewoon met reims in de 3e divisie, 2e divisie en nu al 2 seizoenen solide ligue 1. Vind johny placide al jaren een talentvolle keeper en dat laat hij nu ook zien.
eerlijk is eerlijk als zlatan en cavani iets scherper waren voor de goal dan had paris gewoon gewonnen.

9 augustus 2014 om 09:19

@marseille tp klopt het dat thauvin weg gaat bij marseille of is het gewooon en dom gerucht .. hoop dat florian thauvin blijft bij lom! Forza lom

9 augustus 2014 om 09:39

Hij blijft 100%. Geen zorgen, hij gaat vlammen dit jaar!

9 augustus 2014 om 23:09

3-3 tegen Bastia jammer maar het is pas de eerste wedstrijd van het seizoen geweest er is nog niks aan de hand, Hopelijk word de volgende wedstrijd beter in het schitterende, vernieuwde Stade Velodrome! Ik heb er zin, Forza L'OM!

Deze matige start zegt nog niks. Zlatan en co gaan nog wel wereldpartijen spelen.

8 augustus 2014 om 23:07

Dat zegt inderdaad niks. Volgens mij speelde PSG de afgelopen 2 seizoenen steeds de eerste 3 wedstrijden gelijk om vervolgens over iedereen heen te walsen.

Is 406 seconden iets noemenswaardigs tegenwoordig? In de 7e minuut of in minuut 7 is niet spectaculair genoeg ofzo.....??

Blijft toch jammer dat iemand met zoveel talent een punt zet achter zijn carriere en uit gaat buiken in Frankrijk. Gevalletje gebrek aan karakter.

8 augustus 2014 om 23:15

Gozer punt achter zijncarriere? Heb je zijn laatste 2 seizoenen wel gezien? Je weet niet wat je zegt en dan durf je nog te zeggen dat ibra een gebrek aan karacter heeft je komt volgens mij echt uit een ei!

9 augustus 2014 om 09:38

Oooo 1993 je was nog een kleine jongen toen ibra in nederland speelde de echte ronaldo ken je ook niet en van guti en zidane heb je nog nooit van gehoord. Uitbuiken zegt ie dan die man zet de toom daar speelt ALTIJD goed

9 augustus 2014 om 12:04

Jij bent echt raar man

9 augustus 2014 om 12:04

Jij bent echt raar man

9 augustus 2014 om 00:14

punt achter zijn carriere gezet pff, ik weet dat de Franse competitie niet de meest uitdagende is maar wat jij nu zegt slaat natuurlijk helemaal nergens op

9 augustus 2014 om 09:36

Hahahaha volgens mij spoor jij niet hahahaha

Overschatte speler. Heeft nooit echte grote prijzen gewonnen. Op 1 wk voor clubs na.

8 augustus 2014 om 23:33

In de CL knockout fase is hij ook nooit geweldig. Hij is goed maar geen Ronaldo of Messi

9 augustus 2014 om 00:18

helemaal gelijk man wat stelt die prijzenkast van Zlatan nou voor, voetballer van niks nooit wat goeds gewonnen, ik snap ook echt niet waarom hij door vele wordt gezien als de beste nr 9.

9 augustus 2014 om 00:34

Jij ben cynisch, maar ik meen het. Aardige aanvaller maar kan zo 10 betere opnoemen. Suarez Rooney v Basten Henry Benzema enz enz enz.

En idd zijn prijzenkast is niet erg overladen met grote prijzen. Waar is bv. de CL of de Europa league?

9 augustus 2014 om 01:00

Dat je Benzema hoger inschat dan Zlatan betekend al dat we jou niet serieus hoeven te nemen

9 augustus 2014 om 01:45

Ibra heeft nooit kans op het wk of ek en Europa league is toch geen grote prijs, dan moet hij volgens jou perse de Cl winnen anders is die niet goed want alle andere prijzen stellen volgens jou niets voor. maar als je Ãœberhaupt al rooney en benzema noemt ben je idd al niet meer serieus te nemen.

9 augustus 2014 om 09:04

Blijkbaar heeft ie een hoop fans.....

We zijn het niet eens, kam gebeuren. Maar deze man speelde slechts 1 jaar in de echte top

Rooney en Benzema speelde daar beide veel langer, en wonnen wel de grote prijzen in de topcompetities...

Dat maakt Zlatan dus geen wereldspits.

9 augustus 2014 om 09:29

ga je mond spoelen !

Op 27 juli 2009 tekende Ibrahimović een vijfjarig contract bij FC Barcelona, dat hem ruilde voor Samuel Eto'o plus 46 miljoen euro

dat noem jij geen top ?? alleen door onenigheden met die autistische voetballer/ / trainer heeft hij de echte top verlaten..beste beslissing uit zijn carriere geweest

9 augustus 2014 om 09:42

Ach laat hem joh zo zijn er ook mensen die zeggen dat CR7 en Messi niet goed zijn omdat ze geen wk hebben gewonnen. Volgens mij vergeet deze man dat ibra bijna elk jaar kampioen is geworden sinds hij weg is bij Ajax hahahahah oooo wacht sinds Ajax pffff genoeg prijzen helaas was het niveau van ze ploeggenoten wat minder hahahaha maar hij was altijd goed. Behalve bij barca daar was geen klik

Die Thiago Silva is zo'n beunhaas aan het worden! Verzaakte op het WK bij Brazilie. En zo te lezen nu ook nog bij PSG. Kan die net weer begonnen zijn met trainen, maar kom op.. je speelt met alle respect tegen Reims... Ibra is een geweldenaar! Wat een held!

Helaas gelijk, maar als je beseft dat dit team alleen nog maar beter kan worden dan wordt het een leuk seizoen. Vooral Pastore speelt veel beter dan de vorige 2 seizoenen. Hopelijk speelt hij weer net zo als in zijn eerste seizoenshelft bij PSG. Van der Wiel speelde ook wel goed, kwam meer gevaar van zijn kant dan die van Digne.

Fout in artikel. 2-2 ruststand?!

Ibra met twee goals weer erg belangrijker. Jammer van zn schwalbe en missers, maar wat is de man goed!

9 augustus 2014 om 01:57

Ha ja, dat jij de eerste was in tweeënhalf uur die dat gemerkt heeft! Ik zit hier met zeven bier achter mijn kiezen en ik zie het nog meteen.

Nu al 2 goals op je naam staan is wel heerlijk voor Zlatan. Verwacht duidelijk dat hij de topscorer word.

Mooi dat Reims een (verdiend) punt pakt. Ergens hoop ik dat PSG en Monaco naast de titel grijpen... Maar dat zal wel niet gebeuren.

Enige 'concurrent' is Lille misschien. Daaronder nog Marseille en Lyon (wat heel matig speelt tegenwoordig).

Misschien zit er wel een verrassing à la Montpellier in dit jaar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren