Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hyballa wijst naar ‘koningstransfer’ van NAC: ‘De club wil veel geld voor hem’

Laatste update:

Jan-Paul van Hecke is een van de grootste talenten in de Keuken Kampioen Divisie en de verdediger van NAC Breda lijkt voor een transfer naar de Eredivisie te staan. AZ en FC Utrecht zouden reeds een bod hebben uitgebracht op de Zeeuwse mandekker. BN DeStem schreef eerder dat de Bredanaars denken aan een transfersom van meerdere miljoenen euro’s. Peter Hyballa bevestigt dat Van Hecke veel geld moet opleveren.

FC Utrecht heeft volgens het regionale dagblad een bod van een miljoen euro neergelegd in het Rat Verlegh Stadion, terwijl AZ een bod van twee miljoen euro heeft gedaan. NAC heeft beide aanbiedingen naar de prullenbak verwezen, omdat de club van mening is dat Van Hecke meer waard is. De twintigjarige verdediger werd in de zomer van 2018 door NAC opgepikt bij hoofdklasser Goes en heeft zich in Breda stormachtig ontwikkeld. Hij zou de interesse hebben gewekt van bijna de complete Eredivisie. Alleen Ajax en PSV zouden niet achter zijn handtekening aanzitten.

“Het is de laatste weken wat rustiger rond hem”, vertelt Hyballa in gesprek met Voetbal International. “Nog één jaartje bij NAC blijven zou voor hem en voor de club goed zijn, maar het is duidelijk dat Van Hecke de koningstransfer van NAC moet worden. De club is duidelijk, ze willen veel geld voor hem.” De Duitse trainer wil graag sportief succes boeken, maar weet ook dat inkomsten uit transfers belangrijk zijn. “Wij moeten promoveren, die druk leggen we onszelf op, maar misschien moet je ook één of twee spelers verkopen terwijl je die eigenlijk wilt behouden.”

De man die over de transfers gaat bij NAC is technisch manager Tom van den Abbeele. Hij is mogelijk zelf bezig aan zijn laatste maanden in Breda. Volgens BN DeStem staat hij namelijk in de serieuze belangstelling van Cercle Brugge. Hij is op de hoogte van de belangstelling vanuit België, maar zegt in een korte reactie dat ‘het niet aan de orde is’.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoop dat NAC snel terugkomt. Sympathieke club, goede ouwe tijd met Amoah in de spits en Ten Rouwelaar op goal. Ik volg de KKD niet maar 2 miljoen is toch best een fors bedrag al? AZ lijkt me ook een fijne club voor die jongen.

3 juni 2020 om 08:19

2 miljoen is aardig, maar deze jongens stond op in wedstrijden tegen AZ en PSV. Hij verliest nauwelijks een kopduel, is aanvallend ook kopsterk, durft in te dribbelen en heeft een verrassend goede techniek en passing kijkend naar zijn postuur en positie. Het is sinds Gudelj voor het eerst dat er weer wat geld verdiend kan worden. Daarnaast is de markt (ondanks Corona natuurlijk) aardig op hol geslagen en kun je er in mijn ogen nog iets meer voor vangen dan 2 miljoen.

3 juni 2020 om 09:17

Zeker veel geld. Kan me niet voorstellen dat een club verder zou gaan dan 2 miljoen euro voor een verdediger uit de KKD. Vindt die jongen van Volendam dan nog wel wat beter.

3 juni 2020 om 13:03

NAC is zeker een mooie club. Alleen het beleid is daar al jarenlang dramatisch. Maar NAC heeft eigenlijk alles. Het stadion, de fans, de stad. In principe hebben ze alles om eredivisie te spelen. Hoop dat er een goede TD gaat komen die er een stabiele club neer kan zetten. Dan liever nog een jaartje extra in de KKD spelen, en geleidelijk weer omhoog, dan teveel risico nemen.

Van Hecke gaat uiteindelijk wel weg, want NAC heeft het geld nodig. Maar ze gaan natuurlijk de tijd van de transfer periode gebruiken om het bedrag zo hoog mogelijk te krijgen. Voor Van Hecke zelf zouden clubs als AZ en Utrecht een mooie stap vooruit zijn.

Ik vind 2 miljoen best wel een net bedrag voor een verdediger uitkomend in de Kkd.nac zal open dat clubs tegen elkaar gaan opbieden, maar zo veel meer zal het denk ik niet worden.wel leuk en lekker voor Nac. Toch best goed geld voor een speler die ze zelf bij de amateurs hebben gehaald. Goede winstmarge!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren