Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Huurling kan PSV dienst verlenen: ‘Misschien moet er nog een appje komen’

Laatste update:

Sam Lammers en Michel Vlap kijken uit naar de confrontatie met Ajax. SC Heerenveen neemt het zaterdagavond op tegen de ploeg van trainer Erik ten Hag en de aanvaller en middenvelder zien kansen. Lammers, gehuurd van PSV, kan zijn broodheer een dienst verlenen door een goed resultaat te boeken tegen de Amsterdammers.

"Van de kant van PSV heb ik nog niet veel gehoord", zegt de spits met een knipoog in gesprek met FOX Sports. “We zijn er zelf veel mee bezig. We hebben goed getraind, dus we zijn met Ajax bezig. Misschien moet er nog een appje komen, maar ik heb nog niets gehoord”, aldus Lammers, die constateert dat Ajax goed voetbal speelt momenteel.

“Ze zijn dit seizoen goed bezig, dus het is voor ons een hele uitdaging om een goed resultaat te boeken. Verder is het geen andere wedstrijd dan normaal. Ik ben elke wedstrijd gebrand op een goed resultaat”, besluit Lammers. Vlap spreekt tegenover De Telegraaf van 'een geweldige wedstrijd': “Als we de sfeer hier goed krijgen, dan kunnen zij het heel moeilijk krijgen.”

“Wij moeten zorgen dat we goed aan de bal zijn en vol aan de bak gas geven en dan gaan die Amsterdammers weer richting huis.” In 2008 won Heerenveen voor het laatst in eigen huis van Ajax en Vlap is dan ook gebrand op een resultaat. “Iedereen heeft er zin in. Niemand hoeft je wakker te maken en te zeggen: ‘Je speelt tegen Ajax’”, besluit de middenvelder.

Wat verwacht jij van sc Heerenveen-Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als je nog bij ons wil slagen is dit wel een goed moment om het te laten zien Maar zonder alle gekheid, ben wel tevreden tot nu toe met hoe Lammers zich ontwikkeld. Benieuwd hoe hij er aan het einde van het seizoen voor staat.

19 oktober 2018 om 10:44

Ja hij lijkt nu echt een beetje zijn draai gevonden te hebben. Zo zie je maar weer hoe belangrijk wedstrijdritme is. Lastige is alleen dat bij een club als PSV je geen 5 wedstrijden hebt om in je ritme te komen. Dit zal toch wel 't laatste jaar zijn voor L. de Jong, en dan kijken hoe hij er voor staat.

19 oktober 2018 om 10:53

Ja, het zegt ook genoeg dat we hem niet van de hand hebben gedaan. HIj heeft een lekker schot en kan ook mooi een man uitkappen. Het is aankijken hoe en of Romero ooit aanhaakt. Is dat wel het geval dan zal Luuk vertrekken mogen die twee het gaan uitmaken.

Het is voor Ajax zaak om hier en in eigen huis tegen Feyenoord te winnen. Komende week wordt op alle vlakken cruciaal, we kunnen geen punten verspelen in de competitie en bij een CL-zege zetten we een mooie stap naar een eventuele volgende ronde. Na deze reeks wacht in de Eredivisie een op papier eenvoudige reeks voordat we de winterstop eindigen met het traditionele puntverlies in Utrecht. In de CL zou een zege op Benfica er normaal gesproken toe leiden dat Ajax een stevig fundament heeft en zich misstappen kan verloorloven in de CL.

19 oktober 2018 om 09:41

Precies, ik verwacht 9 punten. Heerenveen moet te doen zijn. En Feyenoord thuis altijd winst. Benfica wordt lastig maar hoop toch op 3 punten.

Nou ja, met die gatenkaas achterin kan Lammers voorin scoren wat hij wil, maar als je er net als tegen Heracles en Feyenoord 5 tegen krijgt, schiet het niet op. 18 tegentreffers al in 8 wedstrijden voor de Friezen.

19 oktober 2018 om 09:59

Welke gatenkaas? Ajax heeft 4 tegentreffers gehad in het hele ED seizoen tot nu toe, waarvan slechts 1 van clubs die niet PSV zijn, of vooruit Feyenoord.

19 oktober 2018 om 10:03

Hij doelt op de verdediging vd Friezen.

19 oktober 2018 om 10:07

Raar dat ik dat niet door had. Ik moet na deze nacht doorwerken maar even wat slaap inhalen.

19 oktober 2018 om 13:26

Kan gebeuren toch. Good night hahah

Man man man. De ligt gaat deze man geen kans gunnen. Hij mag blij zijn als als hij niet duizelig het veld verlaat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren