Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Huisgenoten Tim Pieters winnen 11.265 euro met grandioze weddenschap tegen Ajax

Laatste update:

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social de weddenschap van de huisgenoten van USV Hercules-aanvaller Tim Pieters.

Hercules schreef donderdagavond op sensationele wijze geschiedenis door Ajax met 3-2 te verslaan in de TOTO KNVB Beker. Voor velen een onbegrijpelijk resultaat en een totale verrassing, maar niet voor de huisgenoten van Pieters. De aanvaller was verantwoordelijk voor de 1-0 en 2-0 van de Utrechtse amateurs en hij bezorgde zijn huisgenoten daarmee een enorm geldbedrag.

De vrienden van Pieters zetten namelijk in op een zege voor Hercules én een doelpunt voor Pieters, waarmee de 15 euro inleg per persoon liefst 751 keer uitbetaald werd. In totaal leverde de weddenschap een winstbedrag op van 11.265 euro, zo blijkt ook uit beelden die rondgaan in diverse WhatsApp-groepen. Het nieuws wordt door diverse bronnen bevestigd.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kan je toch het uurloon van Sutalo van betalen.

21 december 2023 om 21:24

Wellicht in de winterstop zelfs volledig overnemen

Dit gaat nog een staartje krijgen natuurlijk.
Nu lijkt het net alsof hij expres scoorde tegen Ajax.

21 december 2023 om 21:23

Vermoeden van?

21 december 2023 om 21:46

En dan ook nog twee keer voor de zekerheid. Ligt er wel erg dik bovenop.

21 december 2023 om 22:46

Volgens de regels mag je niet inzetten op een competitie waarin je speelt. Ik heb zo'n vermoeden dat heel veel amateurs zich hier niet aan houden. En terecht als je het mij vraagt.

22 december 2023 om 00:11

Ik had op winst Hercules ingezet, maar niet dat die jongen zou gaan scoren.

22 december 2023 om 08:34

Ik had vooral bij het eerste doelpunt het vermoeden dat hij de bal bewust in het doel schoot. Bij de tweede kan je denken aan een voorzet, maar ik zag de Eurotekens ook in zijn ogen dus het zou ook zomaar kunnen dat hij daadwerkelijk probeerde te scoren.

22 december 2023 om 08:39

Lijkt me wel ja. En Ajax stuurde met opzet hun mindere spelers het veld in.
Dit riekt naar fraude.

22 december 2023 om 13:59

Dit is wel erg bizar eigenlijk ja. Een speler mag niemand vragen om te wedden op zijn eigen wedstrijden te kunnen spelen, dat geldt ook voor de KNVB-beker. Dit zal wel een staartje krijgen. Zowel amateurclubs die misbruik maken van weddenschap, zal de KNVB mogelijk hun uit het toernooi gehaald worden en vervangen door andere club die uitgeschakeld is.

Over machfixing gesproken is dat een van wat ik denk zowel Ajax hierdoor benadeeld is door een amateur-scheidsrechter die het wedstrijd heeft geleid.

22 december 2023 om 14:43

Maar wie zegt dat Pieters die jongens heeft gevraagd in te zetten op zijn wedstrijd? In het interview zegt hij ook alleen dat hij had gehoord dat wat jongens dat hadden gedaan, niet dat hij daar zelf om vroeg. Als iemand in mijn huis zo'n potje zou spelen zou ik ook wel wat inzetten, daar heb ik geen aanmoediging van m'n huisgenoot voor nodig.

Wedden op een amateurclub tijdens bekerwedstrijden is altijd een goede gok, meer kans dan bij de staatsloterij.

Hahaha, schitterend man. Dat zullen wel die gasten met dat spandoek zijn. Prachtig joh, juist als je dan in een studentenhuis woont. Heb je de komende weken geen corvee gok ik zomaar.

Haha dat is toch wel goud zeg dat waarschijnlijk een ludiek geintje zo voor hun eindigt. Cheers mannen, gok dat jullie wel een gezellig avondje tegemoet gaan. 😉

Over gespeld gesproken. Ik zou als spelersgroep echt de totale kosten van alle uit supporters vergoeden.

Match fixing! Of beter, een vermoede. Ik moet zeggen een vermoede van matchfixing, want ik heb daar geen bewijs voor natuurlijk. Ik kan niet zeggen dat ik daar bewijs voor heb, want dat heb ik niet. Maar het is een vermoede. Ik luid nu gewoon de klok. Als er een vermoede is, wat in heel het land speelt, dan moet er gewoon door de KNVB onderzocht worden! De scheidsrechtersbond moet onderzocht worden. Misschien zit er wel een bel chinees op de tribune! Je weet het niet!

21 december 2023 om 21:32

Broh is gewoon een blamage van Ajax, niets meer, niets minder! Zij hebben gewoon terecht hun geld verdiend!

21 december 2023 om 21:33

Als je dat nog niet kan zien als sarcasme dan kun je beter ophouden

21 december 2023 om 21:39

Het is zelfs een compleet citaat van die kale psv supporter die toen bij het politiebureau stond.

21 december 2023 om 21:42

Maat, ik heb letterlijk de meme (PSV-fan Marcel Blaak over zijn aangifte bij de Eindhovense politie) overgetyped haha.

22 december 2023 om 12:01

Die 'maat' maakt je post alleen nog maar mooier :D

22 december 2023 om 08:41

Ja. Nu je het zegt, ik denk dat Ajax hier miljoenen aan verdiend, en zo het gat me de misgelopen CL inkomsten dichtsmeert.

22 december 2023 om 08:44

Geweldig:D

We kunnen hier wel grappen over maken maar als in bijv Engeland
als partner van een prof gokt op een wedstrijd van je eigen man/vriend ben je wel mooi de lul. Of dat voor huisgenoten geld weet ik niet. Hier komt nog wel een vervolg op

21 december 2023 om 21:36

Dat ‘geldt’ uiteraard niet voor het ‘geld’ van huisgenoten

21 december 2023 om 21:47

Tuurlijk gaan ze het niet overspelen, dat bedenk je nu zelf. Wel eens van Ivan Toney gehoord?

21 december 2023 om 21:37

Als hij scoort voor zijn eigen team. Dat mag gewoon. Dus nee, hier komt geen vervolg op. Als hij twee in eigen doel had geschoten wellicht.

21 december 2023 om 22:35

Zometeen mag niemand meer een weddenschap afleggen omdat de vriend van zijn vriendin's oom toevallig een goede kennis is van een speler van het vierde elftal van FC bal op het dak, oftewel deze zal wel informatie doorgespeeld hebben gekregen en dus een onwettige weddenschap hebben afgelegd.

21 december 2023 om 22:42

@Tijder-wit,

Dat gaat never nooit gebeuren. Als ze nu een onderzoek gaan starten, dan zijn ze niet meer geloofwaardig. Ik heb het dan over TOTO. Over knvb weet ik zo niet.

Gaat er nog 1 rond van iemand die gokte op Pieters scoort in beide helften

Wat een geweldig verhaal. 15 euro inzet...hilarisch! Proost gasten!

Aflevering van Andere Tijden Sport over 25 jaar staat reeds ingepland. Met een hoofdrol voor die speler die werd aangevlogen door Brobbey na afloop

21 december 2023 om 22:20

Aangevlogen worden door de uit de as van Cruijff geboetseerde reïncarnatie van Maradona, dat verdient ook met recht een aflevering van Andere Tijden Sport.

Wat een bedrag vlak voor de feestdagen. Gegund

Haha hoe mooi zijn dit soort verhalen. Gefeliciteerd kerels. Wat een verhaal.

Ik heb het vermoeden dat Gaaei, Avila, Sutalo, Martha en Tahirovic die huisgenoten zijn. Zomaar een vermoeden. Ik zeg niet dat het zo is, maar zij leken toch erg veel baat te hebben bij die goals.

Die 2-2 moet echt een pijnlijk gevoel zijn geweest.

22 december 2023 om 00:56

Ik denk dat de 3-2 meer pijn heeft gedaan !

Leuk voor die gasten. Maar om het nog maar even te benadrukken dat je van een stel zuipende studenten verliest..

de belasting vreet mee. Wedden op Ajax is lucratief geworden, je weet van tevoren niet of dit team zin heeft om te voetballen. Koffers pakken en uithuilen bij familie.

Wat heerlijk dit. Hou van Ajax maar meine gutte wat een leipe seizoenen maken we door. Het is die gaaten gegund.

Geweldig! Geniet er van mannen, ik zeg lekker een avond feesten van die centen!

Had zo mooi kunnen zijn. Las het eerst verkeerd: Heracles vs Ajax dacht die kunnen op het kunstgras misschien wel voor een stunt zorgen, bij het inzetten op Unibed las ik plots Hercules. Dacht dat gaat het hem niet worden😪

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren