Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hugo Borst: 'Het zou fijn zijn als Twente van Ajax wint'

Laatste update:

Tactische voorspellingen, ongezouten meningen, scherpe kritiek en humor om te lachen. Hugo Borst, Koert Westerman en Ancilla zijn de Betweters en komen dit seizoen met verse wedtips.

Er kan nog van alles gebeuren in de Eredivisie. Zowel bovenin, als onderin: “Aan die zegenreeks van PSV komt een keer een eind”, aldus Hugo. Die overigens doodmoe wordt van Peter Bosz: “Wat een vervelende man is dat.” Verder: Vitesse gaat naar de klote en Roda degradeert: “Maar dat vindt niemand erg”, toch Koert?

Ajax - FC Twente:

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het zou leuk zijn voor de competitie maar, ik hoop dat Ajax gewoon wint van Twente. Ik heb niets liever dat Ajax zo snel mogelijk kampioen wordt. Ik zeg gewoon de eerste 4 wedstrijden proberen te winnen zodat de spanning zo snel mogelijk weg is voor Ajax.

27 maart 2014 om 22:59

Als Fc Twente nu eens met z'n mes tussen de tanden naar Amsterdam gaat valt er heus 3 punten te pakken. Borst vooruit, afdwingen en Ajax weinig kans geven !!

Ik hoop dat Twente kan stunten in de Arena!
Dat zou de competitie weer echt spannend maken, al zie ik het somber in en mogen we tevreden zijn als we er een gelijkspel uit kunnen halen. Maar je weet maar nooit dacht ik zo. Bij Real Madrid - Barcelona had ik ook verwacht dat Barcelona zou verliezen maar ik werd toch verrast dus ik hoop ook bij deze wedstrijd

27 maart 2014 om 10:32

Vind je het een stunt van Twente als ze winnen? Ze hebben geen mindere selectie dan Ajax hoor.

27 maart 2014 om 10:47

Nou ik zou het wel een stunt vinden. Dit en vorig seizoen is alleen Vitesse als winnaar van het veld gestapt in de Arena, verder verloor ajax geen wedstrijd thuis. De laatste keer dat Twente in de competitie van ajax won was in 2009 en toen speelde Twente thuis.

Ik zeg absoluut niet dat het onmogelijk is hoor, maar je mag toch wel spreken van een kleine stunt als Twente wel wint en de competitie weer een stuk spannender maakt.

27 maart 2014 om 10:48

Uit bij Ajax is nooit simpel. Ajax heeft wel degelijk een betere selectie, en met de vorm waar Twente zich nu in bevind kan het wel lastig worden. Al hoop ik wel dat de laatste wedstrijd tegen AZ Twente meer zelfvertrouwen heeft gegeven en dat ze er vol voor gaan. En dan kun je zeggen dat Ajax het ook niet al te best doet laatste paar wedstijden, maar ze laten nog altijd minder punten liggen dan Twente.

27 maart 2014 om 13:31

Nee Ajax is lekker in vorm , misschien dat die rust dagen goed zijn geweest en de jongens weer fris zijn.
Alleen dan zie ik Ajax winnen, anders echt niet.
Nou zijn toppers vaak wedstrijden op zich dus het kan alle kanten op.

27 maart 2014 om 10:38

Ook al winnen we, denk ik niet dat we die 4 punten nog zullen inhalen. We spelen nog tegen clubs die keihard tegen nacompetitie strijden. In het verleden is wel gebleken dat dit niet bepaald de makkelijke wedstrijden zijn. Wellicht dat PSV dan nog kan proviteren..

27 maart 2014 om 10:44

Dat klopt, maar als we winnen zijn we meer verzekerd van plek 2. En ik hoop dat Twente daar tot eind van het seizoen op eindigt. En jaa inderdaad, dat worden wedstrijden die Twente eigenlijk gewoon Moet winnen..

27 maart 2014 om 11:24

Zolang PSV gewoon zo blijft winnen, kunnen wij plek 2 denk ik wel vergeten.

27 maart 2014 om 12:31

Zoals je het al zegt. ''zolang'' PSV blijft winnen. Maar de competitie is soms zo onvoorspelbaar dus je weet nooit of ze deze reeks blijven vast houden. Er is zeker het een en ander veranderd sinds Hiddink daar is. Maar ik zie niet waarom we niet voor plek 2 kunnen gaan. Een beetje hoop en vertrouwen kan zeker geen kwaad.

27 maart 2014 om 12:14

@barca_twente: Welke spanning is dan terug? Ajax staat dan nog 4 punten voor en kan dan ook nog gewoon verliezen bij Vitesse uit en staan dan nog steeds 1 punt voor op de achtervolger.

Ik ben op zich niet zo bang voor Twente als ze naar de Arena komen het enige waar ik bang voor ben is dat ze bij Ajax gaan denken een gelijkspel is mooi en dat ze heel behoudend gaan spelen want dan gaat het zeker mis en krijg je het deksel op de neus. Ajax zou gewoon vol op de aanval moeten spelen enals je kan winnen van Twente weet je al zo goed als zeker dat je kampioen wordt.

Twente is mentaal niet opgewassen tegen de druk van moeten winnen in Amsterdam. Voetballend zijn ze niet minder, maar de ploeg van De Boer heeft een veel betere focus.

Ajax dendert over dit Twente heen, Twente heeft 2 behoorlijke minpunten ,geen Killer voorin Castaignos is veel te houterig en heeft eerst 100 kansen nodig. En Marsman is een dramatische keeper ,echt belachelijk dat zo´n keeper bij een club als Twente speelt, elke week maakt hij blunders.

27 maart 2014 om 11:28

En hoeveel doelpunten heeft jullie topscorer?
Volgens mij heeft Twente dit jaar altijd nog 2x vaker gescoord dan Ajax..

Ook Marsman doet het redelijk naar behoorlijk (zie het topic over keepers hier). Op Cilessen na is hij de minst gepasseerde doelman in de eredivisie. Hij heeft wel eens een blunder gemaakt, maar zo kan ik me ook nog wel wat van Cillessen herinneren (galataseray, Salzburg).

27 maart 2014 om 11:51

Elke keeper maakt weleens een blunder echter , met een goeie keeper had Twente zomaar 6 a 7 punten meer kunnen hebben. Erg zonde dat die Stevens zolang gebleseerd was.

Natuurlijk bij Ajax loopt ook niet echt een killer, maar bij Castaignos zie ik helaas geen vooruitgang.

27 maart 2014 om 12:44

bij ajax krijgen ze het vertrouwen niet, worden de aanvallers slecht gebruikt en krijgen ze dus ook veel minder kansen dan castaignos krijgt. dus zo gek is het niet dat castaignos er 2x zoveel heeft in liggen. neemt overigens niet weg dat je hem gerust een keer of 2 over het hoofd kan zien hij verpruts het toch wel

27 maart 2014 om 15:20

Toch wist hij gelukkig in de eerste wedstrijd wel te scoren tegen Ajax

Ik moet Hugo Borst voor deze keer gelijk geven; het zou leuk zijn als Twente wint. Het is sowieso leuk als Ajax verliest dus dan slaan we twee vliegen in 1 klap.
Al denk ik als je realistisch bent, Ajax gewoon wint van Twente.

Als FCT hun eigen spel spelen en zich niet aanpassen aan Ajax, hebben ze een kans.

Spelen ze zoals in de thuiswedstrijd dan maken ze geen enkele kans.

Zou inderdaad mooi zijn als Ajax niet weet te stunten tegen Twente.

Volgens mij gaan er binnenkort een of meerdere jeugdspelers van Sparta richting Ajax, gezien zijn eerdere uitspraken en ook nu is hij niet erg positief over Ajax.

gek genoeg maak ik mij meer druk om de degradatiekandidaten dan om de directe concurrenten. als ajax de ruimte krijgt en niet tegen een muur hoeft te spelen kunnen ze het aardig bolwerken. met uitzondering van psv uit en vitesse thuis hebben ze het altijd redelijk makkelijk gehad dit jaar met de concurrenten, kan niet wachten heb er zin in

Laten we eerst maar eens vanavond tegen AZ spelen, zal naar mijn mening de lastigste van de twee wedstrijden zijn.

Al moet Twente ook niet onderschat worden, lijkt me sterk dat Ajax deze voorsprong nog uit handen gaat geven.

Altijd vermakelijk om die twee in actie te zien

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren