Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hugo Borst: ‘AZ wint de komende acht weken alles’

Laatste update:

Tactische voorspellingen, ongezouten meningen, scherpe kritiek en humor om te lachen. Hugo Borst en Koert Westerman zijn de Betweters en komen dit seizoen met verse wedtips.

Hugo heeft spijt van zijn uitspraken over de Klassieker: “Ik laat me gek maken door alles en iedereen. Dat moet ik niet doen.” Wel verwacht hij een wederopstanding van zijn geliefde AZ. Koert is vooral de stoere praat van Feyenoord zat: “Geen woorden maar daden luidt de spreuk toch? Houd je mond dan!” Verder: Vitesse haakt definitief af en Ancilla over seks voor de wedstrijd.

AZ haalt dit seizoen Europees voetbal.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Twente is moeilijk te passeren en met die ouwe Mathijssen achterin bij Feyenoord hebben ze toch geen antwoord op Chadli en Tadic, dus laten we het is andersom stellen Hugo; Twente verliest absoluut niet in de Kuip.

24 januari 2013 om 16:13

Zou lullig zijn als ze die dan alle 8 verliezen.

Hugo Borst:' Feyenoord verliest niet van Ajax'

Oops... 3 - 0.

24 januari 2013 om 14:44

Voorlopig is hij als 1 van de weinige die zijn mening duidelijk uit durft te spreken. En ja daar kan je fouten in maken maar daarom geeft hij zijn mening.

24 januari 2013 om 15:10

Dan kan je net zo goed mij mijn mening laten geven op de camera, even betrouwbaar dan.

24 januari 2013 om 18:11

Hij is geen helderziende! en als jij een goede mening had gehad had je er ook gezeten, maar ja waarschijnlijk geeft niemand iets om jou mening!

25 januari 2013 om 14:01

Misschien zegt het dan inderdaad meer over de mensen die zijn mening serieus nemen, aangezien mijn mening even goed is maar niemand erom geeft =p.

Wederom een gewaagde uitspraak van Hugo met het oog op de toekomst van Maher

Dat zou mooi zijn, dan winnen we van zowel Feyenoord als Ajax Maar als we 6 van de 8 wedstrijden winnen ben ik dik tevreden.

24 januari 2013 om 15:14

Vr 25-1-2013 vvv-venlo - AZ 20:00 uur
Di 29-1-2013 FC Den Bosch - AZ (knvb beker)
Za 2-2-2013 AZ - FC Groningen
Zo 10-2-2013 feyenoord - AZ
Za 16-2-2013 roda JC - AZ
Zo 24-2-2013 AZ - NAC Breda
Zo 3-3-2013 rkc Waalwijk - AZ
Za 9-3-2013 AZ - ADO Den Haag
Zo 17-3-2013 AZ - Ajax

Is dat in- of exclusief de bekerwedstrijd? Ghihi, vooral de laatste wedstrijd is het belangrijk dat we winnen. Altijd leuk collega's over de zeik

24 januari 2013 om 15:20

Het spijt me dit te stellen, maar ik ben bang dat hij jullie nu gejinxt heeft..

24 januari 2013 om 15:25

Oke alleen de laatste wedstrijd van het lijstje is al voldoende.

24 januari 2013 om 15:33

Als je die wedstrijden zo bekijkt dan zou ik ook zeggen dat AZ er slechts 2 hoeft te verliezen (ajax/feyenoord) en zelfs Feyenoord lijkt te pakken op dit moment. De rest moet zeker te doen zijn voor een AZ in vorm.of AZ ook daadwerkelijk de vorm echt te pakken heeft zien we morgen.
Winnen ze, dan zie ik een goede serie wel gebeuren. Verspelen ze punten dan wordt het, het zelfde verhaal als afgelopen seizoenshelft...

24 januari 2013 om 16:08

Feyenoord is niet zomaar even te pakken in de Kuip. Het zou mij niet eens verbazen als Feyenoord aankomend weekend van Twente wint.

24 januari 2013 om 16:55

@ruud_az: Dit is nou de gedachtegang van clubs in NL die ik veracht.
Het hele seizoen doet er niet toe als we Ajax maar winnen.
Vooral Utrecht en ADO supporters betrap ik daar wel eens op en dan beginnen de AZ supporters ook?

AZ moet gewoon elke wedstrijd winnen ongeacht de tegenstander.
Maar ik zie ze alleen Nac, Den Bosch en ADO winnen en de rest niet.

Haha. Hugo leest zo al die reacties plus namen voor. Wel zielig dat ze nooit hun eigen naam er bij zetten als ze iemand verrot schelden.

On: Ik denk dat AZ inderdaad zomaar eens een serie kan neerzetten. Maar dan wel als Maher blijft. Zonder hem zal het ook wel weer goed komen, maar dat heeft wel even tijd nodig.

24 januari 2013 om 15:41

Hoezo? Heet jij Azet dan? Toch zo goed als niemand die hier zijn echte naam gebruikt?

24 januari 2013 om 16:51

Touché!

On: ik ga binnenkort een bankrolletje aanleggen en dan alles contra doen wat Hugo zegt. Ik zie die bergen euros al voor me

Hugo als je dat allemaal zo zeker weet kan je beter elke week de toto in gaan vullen, heb je toch kans om eens € 5,00 te winnen.
Dom gepraat kopen we niks voor.

24 januari 2013 om 15:09

Het is niet verplicht om naar betweters te kijken he.. even dat je het weet

24 januari 2013 om 15:43

Weet hij wel..maar mag hij zijn mening over Borst ook wel geven!!
Het niet eens zijn met iemand is ook een mening.

24 januari 2013 om 15:55

@ jf_psv

Jij hoeft mij de les niet voor te schrijven, geef gewoon mij mening. Moet jij ook eens doen,

24 januari 2013 om 22:46

Hij zit daar en wordt betaald om voorspellingen te doen en dan ga jij doodleuk zeggen dat hij dat moet laten.. niet bepaald snugger vind je wel?

25 januari 2013 om 10:12

Waarom niet?? Als fastgrun het nou oneens is met de voorspellingen en het niet met Hugo Borst eens is mag hij dat toch ook zeggen??
Je moet Hugo ook met een korreltje zout nemen..dat is laatst wel weer gebleken..feyenoord zou winnen bij ajax..nou, lang geleden dat Feyenoord zo afgedroogd werd.
Kortom, laat Hugo lekker dom lullen, maar mogen wij er ook nog wel wat van vinden..dat het dom is.

Feyenoord zou toch ook niet verliezen in de arena.

AZ gaat echt niet winnen in de kuip. misschien een gelijkspel.

24 januari 2013 om 14:46

Averechts iets in die trant misschien?

Wanneer gaan ze Hugo eens vervangen? Hij doet niks meer in het voetbal. Hij is een mooi voorbeeld dat je niet in de hand die je voedt moet bijten. Daarmee bedoel ik dat hij alleen maar kan zeuren over alles en nog wat in het voetbal maar wel zijn geld er mee verdiend.

24 januari 2013 om 14:47

Volgend jaar, zodra sparta weer eredivisie speeld.

fastgrun

met dat geld van de toto kan hij gelijk naar de kapper..

Hugo Borst moet ophouden met de voorspellingen. Alles dat hij voorspelt komt niet uit. Dit legt alleen maar veel druk aan de spelers. Voor de klassieker, voorspeelde hij een makkelijke overwinning voor Feyenoord. Dus, Ajax helemaal getergd, en Feyenoord vol vertrouwen. Resultaat - 3-0 voor Ajax. Ik hoop dat AZ gewoon zijn eigen spel spelen en niet denken dat het zomaar wint van Vvv. VVV is een lastige ploeg - erg defensief dus moet AZ gewoon creatief zijn om een gat in de VVV muur te slaan.

24 januari 2013 om 14:57

Dat is wel heel erg simpel gesteld ''de spelers stonden onder druk'' hoe belachelijk wil je het maken?

Ajax - Feyenoord of Feyenoord-ajax, spelers staan altijd onder druk, net alsof Hugo Borst er iets aan veranderd. Denk alstublieft even logisch na.

En hij is zo populistisch als het maar kan (de meeste journalisten) dus wees niet verbaasd, iedere krant of journalist gebruikt rare koppen om aandacht/hits te krijgen.

De ''makkelijke'' overwinning die hij voorspeelde was puur (grotendeels) gebaseerd op het genereren van hits.......

Ach hugo borst neem ik al niet meer serieus sinds ik hem voor het eerst hoorde. Az gaat echt nog wel puntenverlies lijden komende 8 weken.

Ben benieuwd of Hugo gelijk heeft, we kijken over 7/8 weken wel weer

Hopelijk houden we Maher binnenboord en halen we alsnog Gouweleeuw, dan kunnen we nog een leuke 2de seizoenshelft spelen, met hopelijk playoffs halen (en die winnen)

Martens komt ook terug over 1-2 maanden, kan Gudmundsson weer banken

Zie opstelling dan; eindig je normaal in de top 5 mee als je een heel seizoen ermee mag spelen.
Maar Martens ontbreekt al 6 maanden en we misten natuurlijk ook Overtoom en Gouweleeuw, Reijnen en Elm komen niet in de buurt van hun.

Esteban
Marcellis
Gouweleeuw
Viergever
Gort/Wijn
Henriksen
Maher
Overtoom
Beerens
Altidore
Martens
24 januari 2013 om 15:35

Voor Gouweleeuw kun je wel even wachten tot de zomer

25 januari 2013 om 13:27

Liever niet!
Alhoewel Reijnen de laatste 4-5 wedstrijden wat zekerder oogt dan voorheen. Misschien de speelwijze iets veranderd dat hij minder in de problemen komt of zichzelf heeft herpakt.

Achja ik blijf het leuke filmpjes vinden, mensen hier beginnen meteen die voorspellingen etc. af te kraken maar kom op het zijn en blijven maar voorspellingen. Als ze alles goed hadden is de lol er ook snel van af

24 januari 2013 om 15:44

Precies..je moet het ook niet te serieus nemen.
Die mensen geven hun mening..net als wij.
Vind je dit soort filmpjes niks moet je dat trouwens ook kunnen zeggen..ook weer een mening.
Maar neem het met een korreltje zout.

Hahahaha als die Borst dat beweert, kun je er gif opnemen dat het 8 nederlagen wordt (bij wijze van spreke). Hij zit er altijd zooooo naast met zijn "beweringen/voorspellingen". Hugo hansborst!

Ik denk dat AZ in de tweede helft van dit seizoen zeker zal stijgen naar een play-offplek, maar om nou gelijk te beweren dat ze gaan winnen in De Kuip..

Hoe dan ook geniet ik elke week weer van het spel van AZ en ben ik blij dat ze weer omhoog kunnen kijken.

Deze 2 clowns hebben niet met voetbal te maken, het zijn schrijvers/journalisten..

Gewaagde uitspraak. Feyenoord en RKC uit zijn niet de makkelijkste. En "toevallig" valt AZ - Ajax nog net binnen die acht weken. Ik zou het al knap vinden als AZ geen van die wedstrijden verliest.

De reden dat Nigel de Jong niet is opgeroepen is toch zijn (zware) blessure?

dat iedereen dit serieus neemt je ziet toch duidelijk dat die maar wat zegt op het laatst lol

Alles winnen gaat ze niet lukken , Ajax en Twente hebben veel meer kwaliteit , maar ik zie AZ makkelijk europees halen!

Ze mogen van mij alles winnen, als ze dinsdag hier in Den Bosch maar uit de beker liggen ^^

Op deze manier maak je jezelf dus belachelijk. Kom op zeg, na dat Borst zo zeker was dat Feyenoord niet zou verliezen in de Arena gaat hij nu nog verder. Denkt hij nou echt dat AZ echt alles gaat winnen? Natuurlijk zou het kunnen, maar deze uitspraak is nergens op gebasseerd. Als hij daarna niet meer serieus wordt genomen moet hij toch eerst bij zichzelf ten rade gaan hoe dat zo is gekomen...

Ik heb Hugo nooit serieus genomen en nu dus ook niet. Wat een grootspraak iedere keer. Dat die t lekker bij zijn Sparta houdt.

Oh ja Hugo.. Mvv wordt kampioen, niet Sparta

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren