Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hongbo: ‘Het is niet de bedoeling dat ik op het veld ga staan’

Laatste update:
/

Er was bij ADO Den Haag veel te doen om Gao Hongbo, die vanuit China naar Nederland werd gehaald om Henk Fraser te assisteren. Hongbo blijkt toch geen assistent van Fraser te worden. De ex-bondscoach van China laat aan het Algemeen Dagblad weten dat hij vooral in Nederland is om te leren.

“Het Nederlandse voetbal is van een veel hoger niveau dan het voetbal in China. Ik bekijk trainingen en wedstrijden en praat met de technische staf”, legt Hongbo uit. Hij zegt dat hij, in tegenstelling tot eerdere berichten, niet de assistent van Fraser wordt.

“Het is niet de bedoeling dat ik op het veld ga staan. Hoe lang ik blijf is ook niet zeker. Het kan ook drie maanden zijn. Daar hebben we het nog over”, klinkt het. Hongbo meldde zich een week geleden in Den Haag. Hij woonde de wedstrijd tegen Excelsior en een aantal trainingen bij.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren