Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hommeles bij Bayern met actie Robben en consorten: ‘Dit is tekenend’

Laatste update:

Het seizoen verloopt voor Bayern München allesbehalve vlekkeloos. In de Bundesliga en Champions League gaat het moeizaam en dat komt naar verluidt onder meer door de aanwezigheid van Niko Kovac. Kicker bracht maandag naar buiten dat Arjen Robben, Franck Ribéry, Thomas Müller en Mats Hummels oppositie voeren tegen de trainer. Lothar Matthäus onderstreept dit verhaal.

De vier veteranen zijn niet blij met keuzes van de oefenmeester, die deze zomer trainer is geworden van de topclub uit München. Met name het vele rouleren zou bij Hummels, Müller, Ribéry en Robben in het verkeerde keelgat schieten. Matthäus, voormalig middenvelder van der Rekordmeister, stelt eveneens dat er iets loos is bij Bayern.

De clublegende wijst onder andere naar de Instagram-post van Lisa Müller, die het opnam voor haar man en Kovac bekritiseerde. "Het duurt langer dan zeventig minuten voordat de hersenen beginnen te werken", aldus Lisa Müller over de invalbeurt van haar man bij het gelijkspel tegen SC Freiburg (1-1). "Dit is tekenend voor de stemming", aldus Matthäus bij Sky Deutschland.

“Het wordt ook bij de spelers thuis besproken. Niet alle spelers staan achter Niko Kovac. Er heerst veel ontevredenheid. Bayern heeft momenteel niet de juiste teamspirit en spelplezier. Ik zie niemand de situatie onder controle krijgen. Kovac heeft gefaald in het creëren van een hiërarchie. Het klopt gewoon niet. Kovac moet het team weer achter zich zien te krijgen.”

Verwacht jij dat Niko Kovac het seizoen afmaakt bij Bayern München?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bayern heeft een matig team.
Teveel veteranen lopen er nu rond. De verdediging is lek als een mandje en de aanval is niet productief.
Het is op dit moment niet meer dan een subtopper in Europa qua niveau.
Eigenlijk zou Kovac al die veteranen die nu zeuren uit het team moeten zetten en het seizoen moeten afmaken met jongelingen.
Zo'n Robben is toch een misselijk persoon. Hij heeft over speelminuten niet te klagen maar niets is genoeg voor hem. Eerst Ancelotti een mes in de rug steken en nu weer Kovac proberen te steken.

5 november 2018 om 22:27

Helemaal waar. Iedere keer als er problemen zijn staan de veteranen weer vooraan. Zo ook als ze even wat minder speelminuten krijgen. Dit terwijl de veteranen het grootste probleem zijn voor Bayern. Ondanks de mooie tijden die deze mannen hebben gebracht moet er al jaren verjongd worden. Steeds hebben de iconen echter commentaar als dit gebeurt. Als je nu weer zwicht kan het mogelijk wel eens een paar jaar erg moeilijk worden om kampioen te worden.

Het zou wat zijn als Dortmund dit weekend wint en op 7 punten komt. Die hebben een leuk elftal waar ze echt mee kunnen verassen. Het is ze gegund. Het kan niet altijd feest zijn. Wel vies van Robben mocht dit waar zijn. Je dient ten alle tijden achter je coach te staan. Aan iemands stoelpoten zagen getuigd van weinig mannelijkheid. Het spelletje bestaat uit winnen en verliezen. Soms wind mee en soms wind tegen. Om dan zo samen te spannen tegen je coach is smerig. Guardiola rouleerde ook regelmatig. En als je van Dortmund wint sta je ook maar 1 punt achter. Blijkbaar is er snel paniek bij FC Hollywood. Mochten ze die coach alsnog ontslaan dan lijkt Wenger me wel een geschikte. Die kan zo een selectie prima managen en zal gerespecteerd worden. Maar AC Milan is ook concreet blijkbaar.

Ach de spelers van Bayern zeuren ontzettend veel zeg. Hetzelfde gebeurde ook met Ancelotti. Ze kunnen niet tegen veranderingen, als er iets veranderd vinden ze het niet leuk.

Het stukje van kicker is een beetje verkeerd vertaald.

Och och och, zielige voetballertjes ook. Muiters moet je gewoon de deur wijzen, niet meer terug laten komen.

Wat kunnen zij zeuren zeg het is wel gewoon waar dat hun uit vorm zijn/te oud zijn. En dan gelijk zeuren richting je coach is gewoon een schande! Aan de ene kant is dit wel een moment om te proviteren voor Borussia na al die jaren van glorie voor Bayern werd het tijd. Hopelijk dat Dortmund kan winnen en dan word het eindelijk een spannend seizoen in Duitsland.

De vrouw van Muller heeft gelijk: waarom zou je thomas uberhaupt inbrengen met wat hij tegenwoordig laat zien? Een doelpunt gaat hij zeker niet maken.

De Bayern hierarchie is ernstig verstoord: als de "grote jongens" niet mogen doen wat ze willen, i shet blijkbaar lastig om zich nog maximaal in te zetten voor de club, voor de supporters en voor hun torenhoge salaris.

Bayern heeft gewoon nagelaten te verjongen en daar heeft Kovac nu erg veel last van. Muller is de laatste twee seizoenen onherkenbaar. Ribery en Robben lopen op hun laatste benen. Boateng en Hummels zijn al tijden niet scherp meer. Neuer is ook ver van zijn vorm verwijderd. Lewa loopt al twee jaar te morren. Thiago heeft benen van kristal. Renato kan het niet waar maken.
Ancelotti werd ontslagen doordat bepalende spelers een mes in zijn rug staken, nu willen dezelfde heren het weer doen?
Hoeness en Co zijn toch niet gek hoop ik?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren