Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hoffenheim houdt smaakmaker uit handen van enorm aantal topclubs

Laatste update:

Het leek niet de vraag of, maar wanneer en naar welke club Roberto Firmino zou verkassen. De smaakmaker van TSG Hoffenheim werd namelijk in verband gebracht met een gigantisch aantal topclubs. De 22-jarige Braziliaan heeft zijn verbintenis met de huidige nummer tien van de Bundesliga echter opengebroken en verlengd tot medio 2017.

/

“We zijn erg blij dat het ons gelukt is om Firmino voor deze club te behouden”, jubelt Peter Rettig namens het bestuur. Firmino zelf, die woensdagavond tegen Hannover 96 voor de honderdste keer in actie komt in de Bundesliga voor Hoffenheim, zegt zich uitstekend te voelen bij de club. “We spelen goed voetbal, de teamgeest is goed en ik wil deze ploeg in de toekomst blijven helpen”, klinkt het via de officiële kanalen.

Dat de man die dit seizoen dertien competitietreffers maakte blijft is een klein wonder. Onder meer Chelsea, Everton, Atlético Madrid, AC Milan, Liverpool, Internazionale, Zenit Sint-Petersburg en VfL Wolfsburg hadden volgens de diverse Duitse media interesse in de Braziliaan.

Roberto Firmino had niet misstaan bij een topclub

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
26 maart 2014 om 21:54

Faptastische 😂😂😂

Prachtig! Mooi dat er nog clubliefde bestaat. Zoals vele anderen niet verwacht dat hij zou blijven. Hoffenheim gaat nog veel plezier aan hem beleven

26 maart 2014 om 20:39

Clubliefde? Zijn contract is maar met een jaar verlengd en ik durf te wedden dat hij voor Hoffenheim begrippen een monster-salaris krijgt! Hij blijft na dit seizoen nog maximaal een seizoen want hij is simpelweg te goed voor Hoffenheim. Het woord clubliefde word tegenwoordig echt misbruikt, Totti dat is clubliefde.

26 maart 2014 om 21:20

Dat klopt natuurlijk: Maar dit is toch een klein beetje clubliefde. Ik weet het: Het is geen Totti en zal het ook niet worden, en het is maar 1 verlenging, maar vind het wel mooi dat hij toch nog even blijft bij Hoffenheim.

26 maart 2014 om 21:24

Mag overigens wel gezegd worden dat clubliefde tonen voor een topclub als Roma zoals Totti of bijvoorbeeld Liverpool zoals met Gerrard toch ook wel iets makkelijker is dan bij, pak 'm beet, Hoffenheim of Livorno.

Bewonderenswaardig dat clubiconen zo lang bij hun club blijven hoor, daar niet van. Maar het is toch wel een makkelijkere overweging om te blijven wanneer je al voor een erg grote club speelt.

Volgens mij kan hij gewoon weg gaan alleen nu moeten clubs veel meer betalen dus denk ik dat hij ook wat procenten zal krijgen

26 maart 2014 om 20:36

Ja, het zal mij ook niet verbazen als hij een percentage krijgt van de transfersom en zo lekker een miljoentje in z'n zak kan steken....

Kijk, Ziyech. Zo kan het ook.

Toch wel een van de revelaties dit seizoen in de Bundesliga, heeft zich echt fantastisch ontwikkeld de afgelopen jaren als opvolger van Carlos Eduardo. Ik denk dat Hoffenheim zijn contract alleen maar heeft verlengt om hem in de zomer voor een mooi bedrag te kunnen verkopen

Dit seizoen is hij echt goed op dreef. Maar ik ben bang dat hij volgend seizoen een terugval zal krijgen. Maar ja, ik kan het mis hebben, maar het is natuurlijk nog een jonge speler. Maar Hoffenheim heeft wel goede zaken gedaan, om hem nog te behouden.

Een van de twee grote talenten van Hoffenheim. Firmino ligt nu vast, maar Volland heeft nog steeds een clausule voor 15 miljoen Euro...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren