Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hélène Hendriks: ‘Ik ga er 100 procent van uit dat ik dat van hem overneem’

Laatste update:

Hélène Hendriks schitterde als vaste volger van het Nederlands elftal en als vervanger van Wilfred Genee in SBS6-hit De Oranjezomer. Hendriks staat met het programma Missions Impossible, waarin onbekende Nederlanders ogenschijnlijk onmogelijke opdrachten krijgen, voor haar eerste presentatieklus op de landelijke televisie buiten de sport, maar haar ambitie blijft in de sport liggen. “Sport is mijn hoofdmoot, het liefst ook live. Dit was leuk om een keer wat te verbreden.”

Hendriks vond het bijvoorbeeld fantastisch om de Champions League te mogen presenteren. “Je bent daarbij alleen afhankelijk van de uitzendrechten en die heeft Talpa sinds dit seizoen helaas niet meer. Maar ik moet zeggen, en dat meen ik echt: voor mij is het uiteindelijk net zo leuk om op het veld te staan bij SC Cambuur - sc Heerenveen als bij Ajax - Juventus. Ik ben een liefhebber, hè? Zo’n derby is een unieke belevenis”, vertelt de journaliste dinsdag in gesprek met De Telegraaf.

Hendriks betreurde dan ook de uitlatingen van bondscoach Louis van Gaal over de Conference League, het nieuwe clubtoernooi in Europa. Talpa heeft de uitzendrechten van dat toernooi, net als van de Europa League. Van Gaal zei, tot irritatie van Hendriks, dat je in de Conference League ‘voor Jut en Jul speelt’. “Lekker dan, als de bondscoach dat soort dingen zegt. Er zitten met Feyenoord, Vitesse en AZ wel gewoon Nederlandse clubs in het toernooi, hè? En we moeten gewoon punten halen voor onze Europese tickets.”

“Vanuit de Champions League kun je ook weer hogerop.” De Europese avonden bij Veronica komen momenteel voor rekening van Wilfred Genee, maar daar zal hij mee moeten stoppen als de dagelijkse talkshow van de heren van Veronica Inside in januari begint. “Ik ga er honderd procent van uit dat ik dat van hem overneem. En of ik ook een rol krijg in de eventuele daily straks, dat gaan we wel zien. Ik heb er nog niet over gesproken in ieder geval. Sowieso ben ik niet zo hijgerig dat ik er per se bij móét. En ik denk ook niet dat ze me vragen voor de politieke onderwerpen, of zo. Dat doet Thomas van Groningen veel beter.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuke vrouw. Mag vaker op tv wat mij betreft.

12 oktober 2021 om 10:03

Leuke en intelligente vrouw. Mag vaker op tv wat mij betreft.

12 oktober 2021 om 10:09

@ijsmuts ik hoop dat je een grapje maakt

12 oktober 2021 om 10:18

Waarom zou het een grapje moeten zijn dan?

12 oktober 2021 om 11:10

Omdat ze overkomt als een domme doos. Maar dat is mijn mening en waarschijnlijk ook die van Nederland79, net zoals er genoeg anderen haar wel heel leuk zullen vinden. Blijft subjectief natuurlijk. Ik heb echter het idee dat ze vooral heel interessant wil zijn/doen en op een bepaalde manier wil overkomen waardoor ze haar eigenheid zelf inperkt. Te geforceerd en gemaakt in mijn optiek en laat ik nou net van authenticiteit zijn. Maar op VZ vinden mensen mij vaak weer een enorme lul, niks mis mee.

12 oktober 2021 om 11:16

@Jizzy: eens hoor met je, enige reden dat ze erbij zit is omdat ze onwijs gepromoot is door de heren van vi. Ze is niet beter dan Fresia of Aletha (ook niet minder overigens)

12 oktober 2021 om 11:36

@boity: ik vind Fresia leuk, maar wel het meest geschikt langs het veld of in 1-op-1 interviews met spelers. Niet het type (nu) om in een talkshowsetting gesprekken te leiden.

12 oktober 2021 om 21:21

Fresia en Aletha zijn beiden net zo matig inderdaad. Eerlijk gezegd vind ik het allemaal niet veel. Er komen dan ook zelden goede interviews uit, al ben je ook wel wat afhankelijk van de kwaliteit die de spelers leveren. Bij Joey Veerman ging Aletha een maand na het sluiten van de deadline nog steeds door over de mislukte transfer, terwijl daar al zo veel naar gevraagd is en die jongen daar geen nieuws over gaat vertellen. Over de wedstrijd die net gespeeld was, vroeg ze niet, trouwens...

12 oktober 2021 om 10:17

Hoezo? Ze lult alleen maar mee met wat het publiek wilt horen en heeft absoluut geen eigen mening. Nee, doe mij maar gewoon Wilfred.

12 oktober 2021 om 10:29

@choplife: de vraag is of je zit te wachten op een presentator met een eigen mening (jack van Gelder). Wat mij betreft zit de presentator er om het gesprek in goede banen te leiden, leuke onderwerpen aan te snijden en de snelheid erin te houden. Wat kan mij de voetbalinhoudelijke kennis van Genee schelen? Nog minder dan die van Johan Derksen die ik al niet serieus neem (hoeft van hem gelukkig ook niet) en die van Gijp (komediant).

12 oktober 2021 om 11:05

Exact, de mening van een presentator zit ik niet op te wachten. Bij Jack vond ik dat wel zo verschrikkelijk irritant. Gewoon een goede gastheer/vrouw zijn en het gesprek begeleiden.

12 oktober 2021 om 12:08

Een presentator hoort geen eigen mening te verkondigen in zo'n show. Die hoort het gesprek te leiden.

12 oktober 2021 om 14:25

Precies wat de mensen onder je zeggen + Ze moet juist heel goed weten wat er speelt onder de publiek en juist de vragen stellen die de publiek ook zou stellen. Niemand heeft zin in een presentator die een sterk eigen mening heeft en vragen stelt die niemand behalve hijzelf boeit. Ze komt over als een normale gemiddelde Nederlandse vrouw. een beetje gewoontjes maar dat is dus juist goed.

12 oktober 2021 om 14:33

Choplife helemaal eens, ik vind haar niet echt veel toevoegen. Die vrouw van Rafael van der Vaart deed alles veel leuker. En Genee kan ze sowieso niet vervangen, alleen het originele trio creëert de juiste dynamiek.

12 oktober 2021 om 15:26

Ik vind Estavana ook leuk inderdaad. Alleen dat accent van haar.... God kom ik weer met m'n gezeur op een accent. Ik heb het opeens door.

12 oktober 2021 om 20:06

Migi haha dat accentje kan ik wel hebben. Maar wat is dat toch met jullie accent agenten? 😅🤦🏾‍♂️

"sowieso ben ik niet zo hijgerig dat ik er per se bij móét'

Maar intussen wil ik wel dat en dat en daar zijn en daar aanschuiven...

12 oktober 2021 om 10:32

Er zit nogal een verschil tussen die twee he. Je kunt toch wel iets willen en tegelijkertijd ook denken dat het niet perse hoeft? Ik zou ook wel graag een mooiere auto willen maar als ik ga er niet alles voor doen.

12 oktober 2021 om 13:08

Daar zal ze dan ook wel voor gevraagd worden, he?

Ik ben het met Hendriks eens dat die uitspraak van Louis niet erg handig was. Klaar het is geen CL niveau, maar dat is de EL ook niet. Het is gewoon punten verzamelen en soms kun je daar wel een leuke wedstrijd tussen vinden. Overigens vind ik het een prima presentatrice, dus ik zal Genee niet missen.

Een persoon die op autocue meelult en af en toe geforceerd leuk probeert over te komen. Op basis waarvan kun jij opmaken dat zij intelligent is!?

12 oktober 2021 om 11:58

Mogen alleen slimme mensen op tv ? Niet dat zij dom is ,verre van . Ik vind haar een prettige verschijning niks meer en niks minder en zeker niet geforceerd leuk. zoals ik de meeste vrouwen van espn ook niet vervelend vind. Geforceerd leuk zijn vind ik meer bij vd Gijp en Kraay jr passen.

vreselijk mens, Helene is een actrice die doet alsof ze een presentatrice is. doe mij de spontane Fresia maar die ook nog eens weet waar ze over praat. Helene duikt tegenwoordig overal op, zelfs bij transportwereld en Kickboxen. maar goed, als je gratis CL wil kijken op de commerciele zenders dan kan je Helene ook wel pruimen

Akelig mens maar volgens mij is dat presentatrice eigen is want in het rijtje minst favoriete Nederlanders scoren Linda de Mol en Chantal Janzen ook zeer hoog. Neemt niet weg dat ik blij ben dat er zoveel mensen wel in haar geloven en haar veel kansen gunnen op de televisie, want het is niet dat ik het haar misgun, ik hoop alleen dat ze het blijft houden bij zulke vi gerelateerde programma's, dan zie je (vrij vertaald : ik) haar immers toch niet.

Leuke vrouw maar haar kwaliteiten als presentator of interviewer worden m.i. vaak overschat. Erg gemiddeld en ze lijkt vaak wat nerveus.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren