Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hij zou me dan ophemelen: ‘Fucking hell, Rafa, what a player!’’

Laatste update:

Het einde van de carrière van de 35-jarige Rafael van der Vaart nadert. De middenvelder van FC Midtjylland zegt in gesprek met FourFourTwo met een goed gevoel te kunnen terugkijken op zijn tijd bij Tottenham Hotspur, waar hij voetbalde onder manager Harry Redknapp. Van der Vaart is vol lof over de Engelsman, die hij bestempelt als een vaderfiguur.

"Hij was een magische vent, een vaderfiguur, maar Harry kon ook keihard zijn", zegt Van der Vaart, die in totaal 77 wedstrijden speelde voor de Engelse topclub. "Tijdens een teambespreking pakte hij dan een klein papiertje en schreef hij de basiself op. Dan zei hij dingen als: 'Geef de bal gewoon maar aan Luka (Modric, red.), dan probeert Luka Rafa te bereiken en dan win je de wedstrijd.'"

"Als ik dan een goede eerste helft speelde, zou hij me voor de rest van de spelers ophemelen, waarbij hij dingen zei zoals: 'Fucking hell, Rafa, what a player!' Hij gaf je een boost. Je zet een stapje meer voor iemand zoals hem. De stijl van Harry Redknapp paste heel erg goed bij mijn stijl", besluit Van der Vaart, die in totaal twee seizoenen actief zou zijn op White Hart Lane.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Iemand zoals hij* Sorry, maar daarvan krijg ik echt bloedende ogen.

Ook een prachtige vent die Redknap en echt de personificatie van de ouwe vent in de kantine bij je plaatselijke club, maar dan als miljonair bij een topclub.

wat mis ik de van der vaart van die periode zeg, net als dat team wat ze toen hadden. Jammer dat die na 2 seizoenen al wegging, want toen die daar verttrok begom het verval
..

7 maart 2018 om 16:00

Gaat dit over de spurs? Die hebben toch best een redelijk beleid sinds hij wegging?

7 maart 2018 om 16:06

Zijn na zijn verterk ff ingekakt, maar en een aantal keer zo sterk uitgekomen de laatste 3 jaar.

ja v/d vaart was ook een geweldige speler alleen jammer dat ie op veel te jonge leeftijd eigenlijk al geen top meer was , echt jammer want vind hem ook een symphatieke jongen

Met deze simpele tactische aanpak wist Redknapp toch maar mooi uitstekend te presteren in de Premier League. En wij van der Looi maar uitlachen met zn uitgelekte tactische besprekingen

7 maart 2018 om 16:26

Die charismatische aanpak word door mij persoonlijk wel gemist sinds hij vertrok bij Tottenham.

Als je soms de verhalen van Warnock en hem hoort, dan lach je je $&% uit je broek en denk aan het einde van het verhaal "maar zo is het wel"

Dit illustreert waarom ik een hekel heb gekregen aan het Engelse clubvoetbal. Tactisch totaal geen idee maar alsnog redelijk presteren omdat je er toch onbeperkt geld tegenaan kan smijten. Geef Ajax, PSV of Feyenoord een dergelijke hoeveelheid geld en ze rollen een team als het Tottenham van destijds met 5-0 op. Sorry voor al de tieners hier die de Premier League als mooie authentieke competitie zien.

Hahaha wel een hele makkelijke gameplan geef die bal gewoon aan Luka die fixt het wel😁

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren