Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hij vindt zichzelf Feyenoord-spits, maar ik vind dat hij nog veel tekortkomt’

Laatste update:

Hoewel Feyenoord met vier punten uit twee wedstrijden een competitiestart meemaakt die stukken beter is dan vorig seizoen, is Willem van Hanegem van mening dat het elftal van trainer Fred Rutten niet sterk genoeg is om de prestatie van de afgelopen jaargang, toen de Rotterdammers onder leiding van Ronald Koeman de tweede plaats in de Eredivisie bereikten, te herhalen.

/

Driekwart van de verdediging is vertrokken na de transfers van Stefan de Vrij, Bruno Martins Indi en Daryl Janmaat en ook aanvalsleider Graziano Pellè is er niet meer. Aanvoerder Jordy Clasie wordt bovendien in verband gebracht met FC Porto en het mogelijk verlies van de middenvelder zou volgens de Kromme rampzalig zijn. “Als Clasie nou ook nog eens vertrekt, dan zijn ze vier internationals en een topscorer kwijt.”

“En er is nog niks voor terug dat Feyenoord op dezelfde hoogte kan brengen als vorig jaar”, vervolgt Van Hanegem in zijn column in het Algemeen Dagblad. Mitchell te Vrede neemt in de voorhoede voorlopig de plaats van Pellè in, maar de oud-international is niet van hem gecharmeerd. “Ik geloof dat Te Vrede zichzelf de eerste spits vindt. Dat mag hij vinden en dat hij ambitieus is, is niet erg. Maar ik vind dat hij nog veel tekortkomt. Hij is sterk, staat vaak op de goede plaats, maar heeft te veel tijd nodig om van de kansen die hij krijgt iets te maken.”

Ben je het met Willem van Hanegem eens?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Laten we afwachten, voorlopig heeft ie n beter doelpuntengemiddelde dan Pelle. :D

18 augustus 2014 om 10:02

Hahaha! Die is mooi En het is nog waar ook! Voetballend voegt hij natuurlijk veel minder toe nog, maar komop, hij is 23 en heeft nog nooit een heel seizoen in de basis gestaan. Pelle was al 27 toen hij bij ons kwam spelen. Te Vrede komt er ook echt wel.

18 augustus 2014 om 10:22

Ik heb me lang stil gehouden over de gang van zaken dit jaar bij Feyenoord.

Maar bij deze dan toch even. Hij is pas 23? Al was deze jonge pas 13 jaar, hij is de eerste spits. En dara is hij totaal niet goed genoeg voor. Hij zat op de bank bij Excelsior zelfs.

Hij kan koppen, maar meer ook echt helemaal niet. Kan geen bal vasthouden, door koppen kan ook al niet (alleen op doel), en voetballend al helemaal niks. Hij is gewoon Feyenoord onwaardig. Misschien al shij 29 is dat hij het dan kan, maar nu zeker niet!

van Geel gun ik heel veel tijd, maar wara hij mee komt is allemaal een shande! Bilal geef ik nog voordeel van de twijfel. De nieuwe rechtsback ook nog wel, kan best voetballen. Maar is 32 jaar al en voegt niet veel toe en kost alleen maar. Boula ga ik niet een sover beginnen wat een grap is dat. JE wist dat hij veel blesures had, en wat blijkt......

Je grootste talent staat nu te verpauperen op linksback. Die hoort gewoon centraal inplaats van Mathijsen. Nelom is ook niet alles, maar zet die linksback en je krijgt meer diepgang.

Ik nam het altijd op voor Immers, en is zeker onderschat. Maar wat blijkt als er geen topspits is waar hij voor in dienst kan spelen. Kan hij echt zelf helemaal niks brengen.

En dan komt van Geel met 4 spitsen waar uit blijkt dat eigenlijk 3/4 helemaal niet naar Feyenoord willen. Wat heb je dan zitten doen heel de tijd? Dit had je toch al kunnen peilen bij de spelers en club? Kopen kon nog niet, maar kon wel al informeren.

Nu komt denk ik inderdaad Guidetti. Hoop er het beste van en is gewoon een goede spits. Maar je hebt nu een Bilal gekocht voor zijn voorzetten. En haalje nu uit paniek toch nog een spits die juist geen kopper is.

Ik hoop dat Vielnha en Boetius het dit jaar op hun heupen gaan krijgen. Anders gaat het een zwaar jaar worden vrees ik.

18 augustus 2014 om 10:43

Dit is Feyenoord, een altijd nog vrij arme, maar grote volksclub. Wij hebben het geld niet om een superspits te halen die het al bewezen heeft. Wij moeten het hebben van spelers met potentie om te groeien. Spelers worden groot bij ons, maar spelers die al groot zijn komen niet naar Feyenoord. Daarom moeten we Te Vrede de kans geven om zich te ontwikkelen. Er zit echt een flinke stijgende lijn in bij die jongen. Geef het tijd. We hebben echt een heel leuk talentvol team. Weer veel eigen jeugdspelers die bij het eerste zijn gekomen en hun speeltijd gaan krijgen dit seizoen. Ik verwacht een tussenjaar met veel ups en downs, dat wel.

Ik heb alle vertrouwen in dat de directie nog een aantal goede spelers aantrekt. Dat Ziyech niet komt ligt vooral aan het feit dat hij de concurrentiestrijd niet aan durft te gaan, niet aan de aanbieding. Ik hoop nog op een goede spits, een middenvelder en een linksback

18 augustus 2014 om 10:50

Heeft niets te maken met concurrentiestrijd... dat zijn de woorden van Van Geel...
In gesprekken met Feyenoord is aangegeven dat ze hem ook op de vleugels willen gebruiken en verder op het middenveld. Dat zag hij niet zitten wat imo logisch is als je bij een andere, qua ranking (dus niet qua status) gelijkwaardige club op je favoriete positie kan spelen.

Een spits word afgerekend op de kansen die hij in de 16 meter krijgt.
Momenteel is de aanvoer van af de vleugels nog niet je van het maar heeft Te Vrede al aangetoond niet zo'n genadeloze afmaker te zijn. Hij mist simpelweg de klasse die Pelle wel had.
Met Te Vrede in de spits en het mislopen van Ziyech (wat van Geel zich kwalijk mag nemen) gaat Feyenoord simpelweg geen top 5 halen.

18 augustus 2014 om 08:48

Wat mag van Geel zichzelf aanrekenen?
Zyech wil bepaalde garantie's die hij bij Feyenoord nooit zal krijgen.
Vervolgens kiest hij voor de andere club waar hij dit wel krijgt dus de weg van de minste weerstand bewandeld.
Hij ziet het niet zitten om de concurrentie aan te gaan, teken van mentale zwakte.

18 augustus 2014 om 09:43

Ziyech is een spelmaker, iets dat wij nu missen.
Je gooit toch je eigen ruiten in als je tegen elk willekeurig talent zegt dat hij geen garantie heeft op een basisplaats heeft. Zo'n jongen begrijpt zelf ook wel dat wanneer hij een x aantal slechte wedstrijden speelt op de bank beland.
Dat zal strak bij FC Twente niet anders zijn.

Van Geel had dit op een hele andere manier moeten brengen.
Je spreekt nu geen vertrouwen uit in zo'n jongen.

18 augustus 2014 om 10:17

Ziyech wilde garanties dat hij op 10 kwam te spelen, die kan Feyenoord hem natuurlijk nooit geven zonder te liegen. Nu staat Immers er, maar Vilhena wilt er ook erg graag spelen en wil je met Vilhena verlengen dan zal dat lastiger worden als je net een aankoop hebt beloofd op Vilhena's favoriete plek te mogen spelen. Uiteindelijk denk ik dat Feyenoord meer plezier aan Vilhena gaat beleven dan ze aan Ziyech zouden hebben gedaan, in ieder geval is het erg verstandig om je jeugdspelers niet minder dan aankopen te behandelen.

18 augustus 2014 om 10:04

Niet zo'n genadeloze afmaker? Hij loopt zowat 1 op 1. Voetballend voegt hij nog niet zoveel toe als Pelle (die ook 6 jaar ouder is) maar in de 16 is Te Vrede een prima spits die een groot deel van zijn kansen gewoon afmaakt.

En tot zover weer het wekelijkse zuurtje van van Hanegem.

18 augustus 2014 om 10:00

Is er dan iets om positief te zijn bij Feyenoord dan???

Tja en van Hanegem vindt feyenoord nog steeds een topclub, dat zijn ze al jaren niet meer.

De historie, t stadion en de fanschare zijn gebleven, maar de prestaties van een topclub niet.
Dus wat dat betreft past Te Vrede prima bij feyenoord

18 augustus 2014 om 09:48

Lol jij bepaald dus welke club welof niet en topclub is. Dus volgens jouw beredenering is pec Zwolle een top club want die hebben beter gepresteerd de laatste jaren dan psv, Feyenoord, twente...

18 augustus 2014 om 10:23

ik bepaal helemaal niks. Maar zelfs de meeste feyenoord supporters noemen hun club op dit moment geen topclub.
*ze winnen geen prijzen, doen ook niet echt serieus mee om de prijzen
*spelen amper in europa
*kunnen nauwelijks fatsoenlijke aankopen doen
*hun eigen spelers vertrekken naar andere nederlandse clubs (wijnaldum, fer)

Natuurlijk blijft feyenoord qua historie en qua potentie een topclub.
Maar als je al zo lang zo ver onder je eigen niveau presteert dan ben je op dit moment toch geen topclub?

18 augustus 2014 om 10:19

babymongo, als je drie jaar op rij top drie eindigt, je levert 5 internationals aan de halve finalist op een WK en je bent dan geen topclub dan heeft Nederland geen enkele topclub meer.

Zo'n jongen staat voor het eerst in de basis. Dan heeft hij tijd nodig om te groeien. Geef hem gewoon die tijd. Nu is hij nog niet van het vereiste niveau maar dat kan snel komen als hij het vertrouwen krijgt. Het zijn echt nog die laatste paar stapjes die hij moet maken in zijn ontwikkeling.

Het grote probleem is niet perse mitchell of immers het is mitchell en immers dat het probleem is. die jongens in de centrum voorin is onvoldoende om veel kansen te creëren en te domineren daarom zouden ze nooit samen mógen spelen op het veld.

Scoren kan die wel, maar van een spits bij Feyenoord wordt meer gevraagd. Wat erg matig is is zijn aanname en kaats naar andere spelers, heel vaak balverlies.

Boetius en Basaçikoglu spelen op het moment slechter dan Te Vrede. Daar hoor je alleen niemand over.

18 augustus 2014 om 12:24

Dat komt omdat ze niet goed bereikt worden. Het probleem is niet Te Vrede, ook ik ben niet gecharmeerd van hem en zie hem liever als supersub. Het probleem is een creatieve, snel handelende nummer 10, die heeft Feyenoord niet (gehaald). Dan zouden de buitenspelers naar voren kunnen denken en hun acties op de juiste plaats kunnen maken. Nu moeten ze de bal ergens op het middenveld ophalen en probeer er dan maar eens door te komen.

Van Geel zegt altijd voor alle plekken schaduwlijstjes te hebben, vooralsnog ben je je sterkhouders kwijt en heb je een stel matige vervangers gehaald. Voor het eerst sinds ik me kan heugen kan ik van Hanegem gelijk geven, van Geel faalt gewoon zwaar in zn aankoopbeleid. Mocht je clasie nu ook nog kwijtraken zie ik niet in welke meerwaarde je hebt tov andere clubs die strijden om plaats 6-10.

Probleem is niet Te Vrede maar Immers. Zet Toornstra erachter en je zult zien dat Te Vrede veel beter zal presteren. Ik vind Te Vrede goed genoeg voor een basisplek. Ben ook blij dat ik telkens zie dat ie zich heeft verbeterd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren