Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Hij kan zo meespelen bij Real Madrid of bij het beste elftal van de wereld'

Laatste update:

Luke Shaw is een van de meest begeerde talenten van dit moment. De vleugelverdediger van Southampton is pas achttien jaar oud, maar draait al moeiteloos mee in de Premier League en speelde al meer dan vijftig competitiewedstrijden op het hoogste niveau. Chelsea, Arsenal, Liverpool, Manchester United én Real Madrid: ze worden allemaal met Shaw in verband gebracht.

/

Mauricio Pochettino, coach van Southampton, is niet verbaasd door de vele geruchten over Shaw. "Hij kan zo meespelen bij Real Madrid of bij het beste elftal van de wereld", zei de oefenmeester vrijdag op de persconferentie. "Hij heeft daar echt de kwaliteiten voor. Ik weet niet zeker of hij nu al een van de beste linksbacks van de wereld is, maar ik denk het wel."

Shaw maakte vorig seizoen zijn debuut in het eerste elftal van Southampton en is dit voetbaljaar niet weg te denken uit het elftal van Pochettino. De vleugelverdediger maakte onlangs ook al zijn debuut in het Engelse elftal, in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Denemarken, en hoopt in de zomer mee te mogen naar het WK in Brazilië.

Luke Shaw hoort nu al bij de vijf beste linksbacks van dit moment

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Marcelo, Alba, Shaw, Alaba, Glichy

28 maart 2014 om 13:57

Clichy.....? Kolarov is 3x zo goed en dat is niet eens een topper.

28 maart 2014 om 14:00

Glichy? Dat vind ik maar een middelmatige speler.

28 maart 2014 om 14:11

Clichy? Over overschatte voetballers gesproken, die heb ik in heel zijn carriere 1 goede voorzet zien geven. Nee, dan is Kolarov een verademing.

28 maart 2014 om 14:25

Clichy?

28 maart 2014 om 14:34

Evra, Schmelzer en Cole zijn nu nog wel beter dan Shaw.

28 maart 2014 om 14:47

Evra is ver over zijn top heen, en Cole is uit de basis gespeeld door een van nature rechtsback nota bene. Dus nee, die 2 zijn niet beter als Shaw.

28 maart 2014 om 14:50

Ik vind Evra dit seizoen wel echt tegenvallen. Alba is niet mijn type speler. Te veel bezig met andere dingen (kaarten vragen, schwalbes).

Voor mij: Marcelo, Alaba, Baines, Zabaleta, Kolarov, (richards, jammer dat die zo lang er uit lag).

28 maart 2014 om 14:55

Zabaleta is toch echt een rechtsback, en Richards trouwens ook

28 maart 2014 om 14:57

Dacht dat t over vleugelspelers ging in het algemeen. excuses.

28 maart 2014 om 15:29

Haha Schmelzer, gij zijt serieus?

28 maart 2014 om 19:52

Ja, kom op man, Shaw zal een hele goede worden, zoniet de best van de wereld, maar hij is 18, hij is nog niet een van de beste van de wereld. En Cole is uit de basis gespeeld, maar dat komt ook omdat Mourinho denkt aan de toekomst.

28 maart 2014 om 16:42

Nog eentje erbij, Clichy ???

Clichy is de Ashley Cole van city maar dan 2x zo slecht

28 maart 2014 om 17:04

Baines?

28 maart 2014 om 17:56

Haha clichy jij hebt zeker nog nooit een hele wedstrijd van hem gezien

28 maart 2014 om 19:02

Alba, Marcelo, Filipe Luis, Kolarov, Baines, Alaba, Maxwell, Sandro en Criscito zijn allen beter dan Shaw, ook al hij hij de potentie om het verder te schoppen dan de meeste van de bovengenoemde spelers.

Heb al een paar keer zien spelen zwaar typische overrated engelsman.

28 maart 2014 om 16:14

Heb je wel goed gekeken?

Ik als Southampton fan kijk elke wedstrijd, en ik kan je vertellen dat deze jongen op 18-jarige leeftijd al makkelijk mee kan draaien met de top. Het enige wat ie moet verbeteren is het dekken van zijn man, in mijn optiek.

28 maart 2014 om 20:17

@ Klootvogel

Hahhaha niet heel onbelangrijk om je man goed te kunnen dekken als linksback zijnde.

Beetje hetzelfde als wat wij hier in Nederland doen - alleen laat Shaw het natuurlijk niet in een mickey mouse competitie zien.

Wij denken meteen dat Bony en Eriksen naar de top van de wereld kunnen, terwijl die zichzelf ook nog gewoon moeten bewijzen in de ED. Terwijl Shaw vele male jonger is en zijn mannetje staat tegen de big boys in de Epl. Uiteraard een Enorm talent, de perfecte opvolger van Cole

28 maart 2014 om 14:19

De Britten hebben het hypen van (britse) spelers uitgevonden. Die hebben elke jaar een nieuwe Maradonna of Cruyff.

Wij zijn vele malen realistischer en zien het best goed. Eriksen, Bony, Suarez, Vertonghen etc maken het gewoon in de Premier League, daar is niets aan gelogen. Zelfs een jongen als Bacuna maakt het in de Premier League. We moeten het niveau van de Premier League niet overdrijven. Alleen qua sfeer en beleving is het de beste competitie ter wereld.

28 maart 2014 om 16:40

Ben het niet met jou eens Mr Donco,

Het niveau van de Premier League word zeker niet overdreven, het is echt wel de beste competitie ter wereld en niet alleen qua sfeer en beleving. Of is dat in jou ogen de Duitse competitie? Waar de teams niet eens in de buurt komen van Bayern. Sorry hoor maar all round is de Engelse competitie wel de beste.

Ook hebben wij Nederlanders ook een onrealistische blik op spelers die uitkomen voor de clubs die wij supporten. Zo word Veltman, Klaassen en Kishna al gezien als wereldtalenten, maar waarom? Ik hoop een eerlijk antwoord van jou daarop te krijgen aangezien je een Ajacied ben.

28 maart 2014 om 17:05

Doncoxx

Hoevaak heb jij Luke Shaw zien voetballen dan?

28 maart 2014 om 17:06

De Spaanse competitie is sowieso sterker dan de Premier League. Niet alleen de topclubs zijn een maatje groter dan de Engelse topclubs, de Spaanse subtoppers zijn sterker dan de Engelse subtoppers en de Spaanse degradatiekandidarten zijn sterker dan de Engelse degradatiekandidaten. De Duitse competitie is eraan aan het komen. Het zal mij niet verbazen als de Bundesliga de Premier League uiteindelijk voorbij gaat.

Jouw verwarring draait om het woordje talent. Talent betekent natuurlijke begaafdheid of aanleg. Een talent zijn betekent niet dat de speler in kwestie een gearriveerde topspeler is. Kishna, Klaassen en Veltman zijn toptalenten, net zoals Boetius en Vilhena toptalenten zijn. Die spelers hebben allemaal bovengemiddelde aanleg. Het is alleen afwachten of het potentieel eruit komt.

28 maart 2014 om 17:10

jonge ik zou zeggen probeer eerst iets op Europees niveau te tonen om van de sterke competitie te spreken iets wat Duitsers en Spanjaarden jaren tonen.niets dan een overschatte competitie is het.

28 maart 2014 om 17:13

@frank_lfc, een paar keer. Shaw is een toptalent, maar daar had ik het niet over. Ik zeg niet dat Shaw er niets van kan, maar dat volgens de mensen aan de andere kant van de Noordzee elk Engels talent meteen de nieuwe Cruyff, Maradonna of Beckenbauer is.

Overigens speelt Shaw Marcello echt niet uit de basis. Dat is Coentrao, de man van 35 miljoen, ook niet gelukt.

Bij de 5 beste links backs van dit moment sowieso! Speelt wekelijks de pannen van het dak en het kan haast niet anders dan dat hij na dit seizoen vertrekt bij Southampton. Ga maar lekker naar je lievelingsclub jongen! Kom maar naar the Bridge!

28 maart 2014 om 14:26

Beste 5 niet, alba alaba marcelo baines evra schmelzer etc zijn gewoon nog beter op dit moment. Overhypen altijd

28 maart 2014 om 14:29

Evra echt niet. Die man kan er echt niets meer van. Kan beter bij Nac gaan spelen.

28 maart 2014 om 16:10

Een beetje meer respect voor Evra kan ook nog, wat jij zegt is wel heel erg overdreven, geef Evra eens wat rust en dan kan hij zeker nog wel een keer in de twee week een goede wedstrijd spelen.

Evra mag van mij ook nog wel een jaartje blijven, enorme ervaring en houdt van de club. Hij kan een opvolger (niet Buttner) zoveel bijbrengen.

30 maart 2014 om 21:21

Evra niet, Schmelzer is de meest overschatte speler die ik ken en in deze vorm vind ik Shaw gelijkwaardig aan Baines.

Over de poll hier zijn er al 5 die beter zijn:

niet in volgorde
Baines
Marcelo
Filipe Luis
Jordi Alba
Alaba

28 maart 2014 om 13:59

en er zijn er nog meer die beter zijn zoals:

Ashley Cole
Evra
Clichy
Criscito
Coentrao
Alex Sandro
Kolarov
Gibbs
Maxwell

maar ieder zn eigen mening

28 maart 2014 om 14:02

Wel een paar oudere bij. Maar deze jongen is pas 18 enige die iets ouder is is Alaba. Maar laat deze jongen eerst een stap omhoog maken naar spurs of everton en dan nog een stap hoger naar city of united (mochten die weer beter worden)

28 maart 2014 om 14:26

Op welke plaats zou willems bij jouw op het lijstje komen?

28 maart 2014 om 14:59

ergens tegen plek nummer 70/80 aan

28 maart 2014 om 16:20

ja hij is pas 18 jr en is al heel goed en kan in de top 5 beste linksbacks komen maar op dit moment hoort hij niet in de top 5

28 maart 2014 om 16:41

willems?? op 120 ofzo

Real Madrid of Beste team ter wereld ??? tautologie ofzoiets

dat is net of je zegt Barcelona of Bedrog

28 maart 2014 om 14:01

Ik denk dat hij Bayern Munchen bedoelt. Drie champions leugue finales op een rij en titelhouder. Dat is op dit moment met gepaste afstand inderdaad de beste club ter wereld. Ik ben overigens sinds 2001 supporter van Barca. Geen enkel team in de wereld kan op dit moment zo dominant spelen als Bayern.

Wel kunnen een aantal teams wel naar dat niveau toegroeien in de beslissende fase van het seizoen want de meeste toppers in de topclubs zijn fit. Ik denk dat Barca, Real, PSG en Chelsea er dicht tegen aan zitten. Barca qua positiespel is beter. Real In de counter is beter. Chelsea kan meer op karakter. En PSG heeft de meeste fysieke kracht.

Bayern maakt het verschil door bij alle drie de facetten een goede tweede te zijn en daardoor zijn ze meer compleet dan de concurrentie. De andere topteams zullen op een andere facet moeten groen om kans te maken.

Zo maakt Real veel kans als het positiespel beter wordt.

Barca mist diepgang en moet beter gaan counteren, een discussie over fysieke kracht en karakter heeft hierbij geen zin.

Paris SG moet beter positiespel spelen.

Chelsea mist zowel positiespel als de counter maar maakt veel goed op fysieke kracht en karakter. Wellicht kunnen zij meer kans maken door efficiënter te counteren.

Het wordt spannend..

28 maart 2014 om 14:02

Hebben we laatst wel weer gezien.

Of al die keren dat ze de CL hebben gewonnen de laatste jaren...

28 maart 2014 om 14:16

Iscorealmadrid

Leuke sneer weer maar ik denk dat de coach gelijk heeft. Real madrid of beste club of te wel barcelona/bayern munchen sinds Real madrid achter ons alweer staat in de pd en deze seizoen alweer 2 keer verloren heeft van Barcelona. Doe je bril af en wees niet zo hatelijk jongen

28 maart 2014 om 14:55

Als je Barcelona en Bayern Munchen in één zin noemt, kun je voortaan gewoon afgekort zeggen 7UP

28 maart 2014 om 14:27

Win een keer een prijs dan grootmondje. Je speelt tweede viool in Spanje en in de CL 3x niks haha

28 maart 2014 om 14:55

Direct die haat van de barca fans. Net een geloof, zo sterk. terwijl jullie wss nog nooit in barcelona zijn geweest.

Met de beste club ter wereld wordt niet barca bedoeld @rizo maar Bayern Munchen. Die zijn op dit moment ver uit de beste club. Al zie ik ze niet makkelijk winnen van Real. Tegen barca won Bayern over 2 wedstrijden met 7-0 vorig jaar. Afgang. Dat moeten we ook niet vergeten he Dat zie ik dit jaar weer gebeuren als ze elkaar loten. Maar daar gaat het nu niet om.

Ze bedoelen Bayern en niet barca.

28 maart 2014 om 14:57

Wist je dat een schoonmaker van prijzen kasten ooit een baan bij Barcelona heeft geweigerd omdat ie bang was dat er te weinig werk was, bij Real moest hij vervolgens overuren draaien prijzen poetsen

28 maart 2014 om 15:13

Hij moest overuren draaien bij Real omdat die bekers zo lang geleden gewonnen zijn, dat er centimeters stof op zat

28 maart 2014 om 16:37

Iscorealmadrid.

Wist jij dat bale een tijdreis ongeluk heeft gehad want hij komt oorspronkelijk uit 1753. Geef bale nou een stuk hout en een rok. Momenteel weet hij ook niet wat hij aan het doen is op het veld, het werd hem uitgelegd om de bal in de doel te schieten door ancelotti.

28 maart 2014 om 16:44

Haha zo hatelijk die Real madrid fans.

Tegen bayern zal real madrid het niet makkelijk hebben zeg jij maar tegen barcelona zie jij ze weer afgaan?

Doe je bril af yoh. Real madrid is nergens in grote wedstrijden kijk bijv de wedstrijden tegen atletico madrid of barcelona daar zijn tot 2x toe niet in geslaagd om te winnen thuis en uit.

Voor de rest hebben ze in CL zwakke tegenstaanders gehad. Behalve juve en daar moest Real Madrid zoals gewoonlijks geholpen worden door de scheids omdat de stervende zwaan weer op de grond ligt. Schalke? Met alle respect naar schalke maar dat moet je kunnen winnen lijkt mij en nu hebben ze dortmund waarvan 7 basis spelers geblesseerd of geschorst zijn. Het is maar de geluk dat aan jullie zijde is dat jullie achterlangs slippen anders was de kwartfinale jullie laatste tocht.

Baines maakt op mij meer indruk dan Shaw, al zie ik beide spelers vooral op samenvattingen van motd.

Een van de beste linksbacks gaat mij wel wat te ver. Waarschijnlijk hopen ze dat een topclub als Man Utd een belachelijk bedrag voor hem wilt neer tellen. In mijn ogen is Alaba de beste.

28 maart 2014 om 14:03

Baines is wel 10 jaar ouder dus die is sowiso wat verder

30 maart 2014 om 21:23

Ik vind Baines dit seizoen minder overtuigen dan vorig jaar. Hij speelt nog wel goed, maar ik denk dat in deze vorm Shaw haast gelijkwaardig is.

De keuze moet niet zo moeilijk zijn Luke, Liverpool is de enige van de genoemde clubs waar je elke week basis staat!

28 maart 2014 om 14:50

Hij is ook de perfecte opvolger van Evra.

28 maart 2014 om 16:11

Maar dat is hij ook voor Cole en hij is Chelsea fan.

28 maart 2014 om 16:47

Chelsea heeft toch al Azpillucueta die een sterk seizoen draait en ook nog jaren mee kan, dus betwijfel in hoeverre hij de perfecte opvolger voor Cole zou zijn. Hij zou het beste naar Liverpool of Manchester United kunnen gaan in de Premier League. Beiden hebben behoefte aan een linksback, zeker voor de lange termijn.

Nu doet die het heel aardig, maar laten we nou stoppen met mensen de hemel in schrijven. Dalijk gaat die voor 60 miljoen naar een grote club, waar de druk dan zo groot op hem wordt dat het allemaal tegen gaat vallen. [Lees Bale]

Luke Shaw of Ricardo Rodriquez please.

Shaw is een groot talent maar hoort zeker niet bij de beste 5 van de wereld. Marcelo, Baines, Alaba, Alba, Maxwel en Gibbs vind ik NU nog veel beter

Weer een overhypte engelsman, zal het vast goed doen, maar er komt elk jaar weer een weredtalent of 5 uit engeland om dan vervolgens voor een veel te hoge prijs verkocht te worden en te falen, soms de tussenstap weggelaten.

Heb hem al een paar keer in actie gezien, echt een talentvolle speler.
Maar jammer dat ie met fifa niet meer zo goed wordt, laat hem nota bene altijd spelen

Alaba is op dit moment de beste linksback. (Uit mijn perspectief dan) Shaw komt er zeker in de buurt als die zo doorgaat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren