Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Hij is meedogenloos genoeg om Van Persie te laten vallen'

Laatste update:

Manchester United investeerde vele miljoenen in nieuwe spelers en manager Louis van Gaal heeft een aanvalslinie om van te watertanden. Het stelt de coach ook voor problemen, want Robin van Persie, Wayne Rooney, Radamel Falcao, Ángel Di María en Juan Mata zullen niet allemaal tegelijk spelen. Oud-prof en analyticus Stan Collymore denkt dat het goed mogelijk is dat Van Persie het kind van de rekening wordt.

/

Het lijkt erop dat Van Gaal kiest voor Falcao en Van Persie in de spits met Rooney een linie daarachter, waardoor Mata zijn plek verliest. Toch zou het ook zomaar Van Persie kunnen zijn die uit de basis verdwijnt, schrijft Collymore in een column in The People. “Ondanks alle knuffels en high fives op het WK tussen Van Gaal en Van Persie, denk ik dat de coach zo meedogenloos is dat hij kan gaan voor het duo Falcao-Rooney in de spits”, begint Collymore.

“Er zijn zorgen over de blessures van Van Persie, die alleen wil spelen als hij honderd procent fit is. Manchester United wil echter weer naar Europa en zal alle zeilen bij moeten zetten. Het hangt wel af van het systeem: blijft het 3-5-2 of gaat hij naar 4-3-3? Zelf zou ik kiezen voor een 4-2-3-1-formatie. Met drie verdedigers ziet Manchester United er niet goed uit en ook Chelsea en Manchester City, de voornaamste titelkandidaten, spelen met vier verdedigers”, aldus Collymore.

Denk je dat Robin van Persie het kind van de rekening wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Luxeprobleem voor van Gaal waarbij er topspelers af gaan vallen, het beloofd een moeilijk jaar te worden voor RVP denk ik

14 september 2014 om 10:59

Juist niet, mocht Falcao eerste spits zijn laat Van Gaal V Persie 2e helft in vallen en dan moet Robin zijn spits kwaliteiten tonen.. best wel goed op zich.. hou je iedereen scherp.

14 september 2014 om 12:25

Ja vast.. Dat werkt mss 2 keer maar daarna gaat rvp klagen en balen en zal hij er niks meer van bakken. Een spits heeft vertrouwen nodig.

14 september 2014 om 12:32

En Rooney? Mata? Cleverly?

14 september 2014 om 12:57

Ik denk dat dit het einde is van Rooney ik kan het me niet voorstellen dat van Gaal rvp laat vale hoe slecht hij ook speelt

14 september 2014 om 13:03

Cleverley is verhuurt aan Aston Villa.

14 september 2014 om 13:24

Rooney is benoemd als aanvoerder... lijkt me sterk dus. Ik denk dat ze allemaal genoeg speeltijd gaan krijgen, met al die blessures.

14 september 2014 om 13:40

Rooney speelt altijd makker, want hij is de kapitein, of als CAM of als Cf.
LVG wil en Moet winnen dus kunnen er koppen rollen,want degene die het best in vorm is heeft een basisplaats.

Als Van Gaal Rooney laat vallen dan krijgt hij wel een intern probleem aangezien Rooney de nieuwe club icoon is en RVP in zijn einde van zijn carriere.

Het is wel heel dom van je wat je aangeeft dat RVP slecht mag spelen en toch een basisplaats bemachtigen.

Van Gaal is wel zo eerlijk en kijkt niet naar nationaliteit anders had hij RVP aanvoerder gemaakt

14 september 2014 om 14:20

Rooney is net aanvoerder gemaakt en doet het gewoon prima. Denk niet dat hij op de bank zal zitten.

14 september 2014 om 11:38

RvP wordt ook bij ManU gewoon de hand boven het hoofd gehouden, reken daar maar op. Ik vind RvP zo verschrikkelijk geen echte topspits. Een uitzonderlijk seizoen gedraaid bij Arsenal en een bij ManU.

Gewoon Falcao en Rooney (ook enorm overschat i.m.o.) en Mata daar achter. RvP als wissel en af en toe in de basis om een vd drie rust te gunnen.

14 september 2014 om 12:34

Dan zal hij zeker weten vertrekken naar een andere club mocht dit gaan gebeuren, Van Gaal heeft al aangekondigd dat hij Falcao graag wil kopen en hopen voor RvP dat hij geen sgroot slachtoffer wordt...

14 september 2014 om 12:40

Een uitzonderlijk seizoen bij Arsenal en eentje bij United... En hoeveel seizoenen heeft hij daarvoor ook alweer als spits gespeeld? Hmmm... Dat brengt toch een ander perspectief aan het licht... Van Persie en Rooney overschat noemen, misschien moeten alle topclubs bij jou ten rade gaan. Zo te zien weet jij het beter...

14 september 2014 om 15:30

Dat United in de finale van de CL stond tegen barca 3 jaar geleden kwam door Rooney en SAF. Rooney is een fenomeen

van gaal heeft aangegeven dat hij nog nooit zo fit is geweest. van persie is de man van de geniale acties, zodra die niet komen vind ik hem van weinig extra waarde. het is een topspeler zodra hij in vorm is, maar ik kan me af en toe ook mateloos aan hem ergeren.

14 september 2014 om 13:32

RVP is meestal wel topfit als die niet met zijn blessures zit. Het ligt puur en alleen om zijn vorm. Nu heeft die misschien 5/6 kansen nodig voor een goeie goal en in zijn topvorm had hij er maar 1/2 nodig. Als hij dat niveau haalt dan kan die gewoon wedijveren met Falcao, ik betwijfel of hij binnen een paar weken zijn topvorm weer haalt. Hij moet er ook nog inkomen na die blessure

We zullen het zien. Ik zie het ook nog wel gebeuren dat van Gaal Rooney of Mata laat vallen

14 september 2014 om 13:49

Jij zegd dit alleen maar omdat van persie een Nederlander is, want zo zijn jullie nou eenmaal.. Eeuwig dat nationaliteits voorkeur terwijl je duidelijk kan zien dat RVP de slechtste is van allemaal.. Laat ie maar lekker banken want zo geweldig is jullie van persie totaal niet!!!

14 september 2014 om 14:15

wow wat een vijandige reactie. Maar het is toch onredelijk om van Persie helemaal af te schrijven nadat hij een minder seizoen had waarin hij toch nog 12 x scoorde in 21 wedstrijden?

14 september 2014 om 14:38

En wat is jouw nationaliteit dan wel niet? Dan kunnen we het daar eens over hebben. Kijken of jullie betere spelers hebben dan van persie....

Lijkt wel of Van Persie helemaal op is. Ik vind hem qua conditie en loop vermogen niet interessant meer voor een topclub.

14 september 2014 om 12:27

Ja inderdaad. Loopt ook de hele tijd met zijn hoofd naar beneden rare shit, lijkt toivonen wel. Zie Robben of Ronaldo er al zo bijlopen.. Moet echt iets aan z'n fysiek, conditie en mentaliteit doen

14 september 2014 om 12:29

Appelflap

Weg met van Persie.. Raakt al maanden geen knikker

14 september 2014 om 11:08

Laat Robin maar banken. Je zal zien dat hij dan gemotiveerd raakt om weer te schitteren.

14 september 2014 om 11:08

Inderdaad, vs. Olympiacos en Spanje zijn z'n enige goeie wedstrijden in het afgelopen half jaar(minimaal).

14 september 2014 om 11:16

Hij speelde tegen Spanje ook niet goed hoor. Zijn 1e doelpunt was wel geweldig, maar verder heeft hij weinig laten zien.

14 september 2014 om 11:28

Vond hem wel goed spelen, hij was echt dreigend.

Van Persie komt al maanden niet vooruit en een plek op de bank zal hem is goed doen meneer denkt dat hij de absolute vedette is. Falcao en Rooney spelen sowieso dus dan ben ik benieuwd wat Louis met zijn holmaatje gaat doen.. al is Mata ook maar een matige speler dus dan wordt het misschien rouleren

No way, ik dacht al voor het begin van de competitie dat Van Gaal RVP anders zou gebruiken en tot nu toe vallen de steentjes ook die kant op.

De gouden regel van Van Gaal en Cruijff is toch wel dat je goede spelers zoveel mogelijk aan de bal moet hebben. En Van Persie komt bijna niet aan de bal bij United, ook niet in zijn goede tijd. Hij is nu gewoon een ordinaire goaltjesdief, maar is daar eigenlijk helemaal niet de speler voor, vind ik iig. Daarnaast houdt Van Gaal van puzzelen en van de mogelijkheden open houden in geval van blessures ed.

Wat ik voor ogen had was dat Van Persie op de vleugel zou spelen of als nr10. Maar nu bekend is welke spelers erbij zijn gekomen heb je de volgende situatie, gebasseerd op wenselijke / mogelijke posities:

Falcao: kan alleen in de spits
Rooney, Rvp, Di Maria: vleugelspelers
Van Persie, Mata, Rooney: aanvallend middenveld

Ik denk dat Van Gaal Falcao in de spits zet, Di Maria en Rooney op de vleugels en Van Persie op nr10.

In de praktijk is er vaak wel iemand geblesseerd of moet men rust nemen. Het voordeel is dat Rooney en Van Persie op alle posities kunnen, je kunt altijd ruleren. Het wordt een waar voetbalfestijn als dit gaat lopen

14 september 2014 om 11:17

Iemand die het snapt!

V persie wordt zo onderschat als voetballer...verliest zelden en bal of geeft m aan de verkeerde kleur..hij wordt nu alleen afgerekend op een duel wat hij verliest met een verdediger in de rug of als ie een kans mist maar hij kan veel meer dan dat..ik hoop dat Rooney een linie zakt en dat rvp op 10 komt..is ie sowieso veel meer geschikt voor en het is alleen maar aan zijn kwaliteiten te danken dat hij ook op 9 kan of op de flank..dat zijn er niet veel nml

14 september 2014 om 13:12

Zijn grote voorbeeld is Bergkamp, Bergkamp kon ook beide maar excelleerde achter de spits. Zulke voetballers moet je alleen in de spits zetten als je niet beter hebt. Falcao is een echte spits, net zoals Costa, dat zijn van die jongens die meedogenloos zijn als het moment daar is, maar net zo goed een hele wedstrijd de bal niet kunnen krijgen en er toch staan als het moet.

Ik heb het idee dat Van Persie bezig moet blijven om scherp te blijven. Zoals we allemaal weten is het een gevoelige jongen, als het even tegenzit dan kan hij onder zijn kunnen presteren. Bij Arsenal vond ik hem op de vleugel altijd veel meer relax spelen, met een smile op zijn gezicht. Dat mis ik nu. Emotie is ook heel belangrijk in de sport.

14 september 2014 om 11:57

mata moet je niet op de flank zetten, dat zag je ook bij Chelsea, hij hoort gewoon centraal. Ik vind hem ook beter op centraal dan Rooney. Laat van persie lekker banken en Rooney naast Falcao.

14 september 2014 om 12:31

Mee eens ja. Snap ook niet waarom United niet nog een goede flankspeler naast di maria heeft gehaald. Hadden ze beter kunnen doen ipv falcao.

14 september 2014 om 13:26

Als ze met twee spitsen gaan spelen snap ik waarom ze falcao hebben gehaald, maar zelfs dan heb je nog een buitenspeler nodig. Vind dat van Persie gewoon moet gaan banken, zodat rooney op zijn favoriete plek kan staan.

Ik weet niet heb die van persie nooit gemogen. Ken weinig spelers die zo arrogant zijn als hij. Heeft altijd al een verkeerde uitstraling gehad. Nu ook weer bij het Nederlands elftal. Zulke gasten moeten leren ook eens nederig te worden en zijn fans te woord te staan. Dit zijn de fans die hem ook niet meer veroordelen over zijn wan gedrag richting vrouwen waarvoor hij in de gevangenis heeft gezeten.

14 september 2014 om 11:24

Hahaha..1 van de weinigen die juist altijd mensen te woord staat. Ook na het ek 2012 was hij 1 vd drie die nog tijd nam op Schiphol..en volgens mij is hij vrijgesproken voor die "verkrachting van die golddigger" dus waar hebben we het over?

Ik denk dat van gaal vandaag Mata op de bank laat starten. Hij zei tijdens zijn laatste persconferentie dat hij veel evalueert, ook over zichzelf en zijn staff. Nu mag ik echt hopen dat hij geen 3-5-2 systeem meer gebruikt

Zoveel haat tegen V.Persie niet normaal oke hij gedraagt zich als een ster en maakt het niet altijd waar maar iedereen hier op VZ weet dat een fitte RVP bij de beste spitsen ter wereld hoort zelfs vorig jaar toen het mager was maakte hij er 12 in 21 competitie wedstrijden.

14 september 2014 om 11:27

Als je jezelf zonodig als een koning wilt gedragen, moet je ook dusdanig presteren. Terecht dus dat die nu zoveel kritiek krijgt. Van Persie heeft een spiegel nodig...

14 september 2014 om 11:31

Je kan toch helemaal niet zien dat ie zich als een koning gedraagt, dat zijn allemaal speculaties man. Of aannames. Die jonge gasten lopen allemaal met hem weg, probeert ze beter te maken(depay). Dat vind ik geen koning gedrag of hoe je het ook wilt noemen

14 september 2014 om 14:07

Kom op... volg jij het voetbal soms niet? Van Persie gedraagt zich al tijden gekrenkt, zowel in het veld als in de media. Maar op dat doelpunt tegen Spanje na, kan ik me weinig positieve bijdragen voor me halen in het afgelopen jaar.

14 september 2014 om 11:28

Het is nogal in om deze geweldenaar af te vallen helaas..altijd dat gejank over "maar twee seizoen goed, overschatte speler,robben is de echte leider omdat ie de groep toespreekt op camera"

Robin is in vorm echt een wereldspeler die helaas vaak geblesseerd is geweest waardoor ie nooit bij de top 5 vd wereld zal horen en dat is jammer want in potentie zit ie daar natuurlijk makkelijk..

14 september 2014 om 13:39

Op dit moment is Robben nummer 3 speler van de wereld? Je hoeft niet 5 maar op topniveau te presteren om dan pas in dat rijtje te mogen staan. Robben hoorde altijd al in die top 5/10 van de wereld, sinds die bij bayern speelt. Alleen was die vaak geblesseerd ja, maar dan is het niet ineens een slechtere speler?

Ik zou het eerlijk gezegt wel leuk vinden.

en terug naar arsenal is geen optie.

vanpersie heeft keuzes gesteld die hem natuurlijk de titel hebben opgeleverd maar heeft hij daarna zo'n dermate rol gespeeld bij united?

Ik denk dat hij bij arsenal ook intussen kampioen was geworden en dit jaar zeker met alexis er ook nog eena bij.

jammer want hij had na bergkamp en henry de 3de legend kunnen worden bij arsenal.

nu kan hij ind het kind van de rekening worden en heeft hij niks dan maar 1 uefacup beker en 1 landstitel!

14 september 2014 om 11:37

Wat een onzin.

Van Persie is er in alle opzichten op vooruit gegaan en direct kampioen geworden bij Man Utd. Dat was zijn voornaamste doel met die overstap. Arsenal heeft nog steeds niet serieus meegespeeld om de titel sinds Van Persie bij Man Utd zit.

Ik vind Van Persie wel een apart mannetje, was hij bij Arsenal al. Hij heeft eigenlijk twee seizoenen top gepresteerd in zijn carriere, de rest van de seizoenen was hij mede door blessures zeer wisselvallig.

14 september 2014 om 12:32

@@hennie als je hem niet kent oordeel dan niet

een stap vooruit in welk opzicht??
door een prijs te pakken?

dus even voor de duidelijkheid zivkovic heeft ook een stap vooruit gezet door naar ajax te gaan?

bij groningen stond hij basis en voetbalt hij in de eredivise bij ajax speelt hij in jong ajax en zit hij niet eens bij a selectie!.

tuurlijk heeft hij een prijs behaald maar zijn vorm was bij arsenals laatste 2 seizoenen veel en veel beter dan het 3de seizoen nu bij united!!!.

en als hij vorig jaar bij arsenal had gespeeld met die spelers om zich heen was arsenal ook kampioen geworden maar ze faalde tegen city,liverpool en chelsea wat hun 9 punten koste!!

14 september 2014 om 12:33

@ Hen_nie, jij zegt dat hij er in alle opzichten op vooruit is gegaan, maar dat betwijfel ik ten zeerste. Op gebied van prijzen wel natuurlijk, maar daar waar hij bij Arsenal kon uitgroeien tot een levende legende koos hij voor de prijzen (of beter gezegd één prijs). Zijn goed recht, maar voorlopig wordt hij op dit moment uitgekotst door de Arsenal fans, de United fans staan al niet meer als één man achter hem en hier in Nederland begint de kritiek ook steeds meer toe te nemen. En of die ene PL titel hem dat nou waard is betwijfel ik. Het ziet er voor mij uit alsof die jongen helemaal niet meer lekker in z'n vel zit, en ik kan me goed voorstellen dat dit daarmee te maken heeft.

14 september 2014 om 12:49

Een Premier League medaille is toch wel een hele bijzondere prijs. Steven Gerrard was een hele goede middenvelder maar hij heeft er bijvoorbeeld niet een en ook Owen is heel erg gelukkig met zijn medaille. Daarnaast is RVP er ook qua salaris enorm op vooruit gegaan.

Ik geloof alleen dat Robin er niet op had gerekend dat Ferguson zou stoppen en dat is hem niet ten goede gekomen.

14 september 2014 om 13:42

Van Persie had een doel: grote prijzen winnen. Arsenal investeerde niet en daarom wilde hij vertrekken naar Man Utd. Daar werd hij direct kampioen, terwijl Arsenal nog steeds niet serieus om de prijzen heeft meegespeeld. Hoe kun je zijn overstap dan niet geslaagd noemen?
De vergelijking met Zivkovic raakt kant noch wal.

14 september 2014 om 13:44

Daarbij was het eerste seizoen bij Man Utd samen met het laatste Arsenal seizoen het beste wat Van Persie heeft laten zien.

14 september 2014 om 14:07

een geslaagde overstap noem ik meer de overstap van ronaldo naar madrid.

van persie had bij arsenal ook de titel kunnen pakken.

het gaat erom wat wil je als voetballer berijken?
er is geen een voetballer wat zegt ik wil de overstap maken naar een premier league club en daar landskampioen worden en dan stop ik!

van persie heeft gewoon geen slimme zet gezet klaar.
en dan ben ik et met jaap eens
van persie is een gevoelige jongen die veel met jeugd heeft.
en als hij gehaat word overal begint hij zich te irriteren en zakt hij weg bij zijn club.
okee meerendeel van de supporters van utd zullen nog wel achter hem staan.

maar wat als rooney-falcao een perfect duo blijkt te zijn? en er samen 60 maken dit seizoen?
hoe kijken ze dan naar vanpersie? dan gaat hij via de achterdeur weg bij united en is er niks meer over ... evt een italiaanse topclub en anders lijkt excelsior wel heel erg dicht bij te komen!!!

van persie heeft zijn prijs maar zijn bedoeling was meerdere prijzen(champions league,fa cup,league cup,landstitels meerdere jaren op rij)
en voor salaris nou dan kan hij beter naar qatar gaan daar verdient hij nog veeel meer!!

14 september 2014 om 11:53

Heeft Arsenal maar twee legends? Enkel Bergkamp en Henry? Hoelang ben je al fan?

14 september 2014 om 12:28

simpele
nee ze hebben er meer maar ik noem even de 2 bekendste wat de meeste mensen hier oook wel kennen en die beide onlangs een standbeeld hebben gekregen.

ga jij je clubje maar supporten kunnen ze wel gebruiken na die 3 wanprestaties!!!!

14 september 2014 om 12:46

4 wanprestaties eigenlijk, verliezen van Swansea en MK Dons en de gelijke spelen tegen Burnley en Sunderland.

14 september 2014 om 13:18

Haha ik wou net zeggen, What about Tony Adams of Vieira bijvoorbeeld.

14 september 2014 om 13:37

En vieira zit nu bij de rivaal, trek je conclusie

14 september 2014 om 14:09

legendsonly

vieira noem ik geen legend hoor.
was gewoon een topspeler in de hoogtijdagen van arsenal maar wat heeft die man speciaal gedaan?

is nu adviseur bij city en heeft gespeeld bij city??
vieira vind ik gewoon een oud top speler van arsenal maar zeker geen legende

Van Persie raakt al een jaar geen pepernoot maar heeft wel een grote mond.Niet meer dan terecht als hij ernaast gezet wordt.

14 september 2014 om 13:02

Wat heeft die dan gezegd. Of waar heb je het over.

Met een 352 opstelling kunnen ze beiden spelen.. Maar denk niet dat 352 het wordt.. Is wel een positie die mening clubs ook zou willen in staan... Van persie, Falcao of rooney... Hopen dat ze samen kunnen spelen.. 🙈

14 september 2014 om 13:18

Mata houdt niet van lopen. Als het moet zal hij het heus wel doen, maar in de wedstrijden waar hij veel loopt zie je vaak dat hij niet echt bijzonder speelt. In het beste jaar van Mata bij Chelsea gaf hij 36 assists en scoorde 17 x, alle competities bij elkaar. In dat seizoen liep hij niet veel en stond hij centraal. United moet hem gewoon zo gebruiken want dan is hij gewoon briljant.

14 september 2014 om 13:02

Nee hij is weer wedstrijdfit, hij zal vanmiddag zijn debuut maken.

Hij scoorde vorig seizoen 12x uit 20 wedstrijden, is een slecht draaiend elftal. Prima gemiddelde. Is gewoon een geweldige spits.

Maar goed volgens velen hier heeft Man.united sowieso alleen maar waardeloze spelers.
Ik wacht het nog ff af, en oordeel niet na slechts 3 wedstrijden.

Van persie speelde zelfs nog maar 60 minuten.

Ik hoop op deze opstelling
V persie falcao
Rooney
Met di Maria Herera en blind om het middenveld en gewoon 4 verdedigers.

14 september 2014 om 12:13

Mata dus als slachtoffer, kan je me vertellen waarom hij?

14 september 2014 om 12:19

Omdat ik liever Wazza op 10 heb, dan Mata.

En v persie en Rooney samen in de spits, niet echt een gelukkige combinatie is gebleken.

En als laatste denk ik gewoon dat persie nogsteeds een geweldige afmaker is.

14 september 2014 om 23:50

lol wazza op 10, gewon omdat hij captain is en het meest wordt betaald. Als united een meritocratie was zouden ze daar gewoon Mata opstellen.
Jammer genoeg gaat het om de naam achter op de shirt, niet het logo van voren

14 september 2014 om 12:26

Ben het volledig met je eens wat betreft van persie, het lijkt wel een beetje in om hem maar af te zeiken. Omdat ie nu uit vorm is is zo makkelijk om dat te doen, als ie er vandaag 2 inlegt is het weer de wereldspits die we kennen.

Ik denk dat Van Gaal veel gaat rouleren: Falcao is de duurste speler, Rooney is de man van de club en van Persie is het lievelingetje van van Gaal. Elke speler gaat er een aantal duels naast staan verwacht ik. Als van Gaal erin slaagt ze alle 3 op te stellen, is dat al helemaal goed, alleen is dan de vraag waar di Maria gaat spelen. Bovendien zijn er altijd spelers die geblesseerd zijn, waardoor het luxeprobleem minder wordt.
Conclusie: Van Gaal kan in al zijn wedstrijden sowieso 1 topspits opstellen, wat een enorme luxe is.

14 september 2014 om 13:03

Koen, neem mij vast mij aan dat Di Maria, Rooney en Falcao altijd spelen.

14 september 2014 om 13:13

We zullen zien, ik zou het alleen wel raar vinden dat ze de speler die nog maar 1 jaar geleden in zijn eentje United kampioen maakte, zo behandelen.

Ze zouden een standbeeld moeten plaatsen, want zonder hem waren ze echt geen kampioen geworden.

14 september 2014 om 13:57

Dat is onzin, United had toen ook een uitstekende Rooney en een geweldige verdediging, die weinig weggaf.

Voetbal is een teamsport. Je doet het nooit alleen

14 september 2014 om 19:04

Koen, dat zijn de harde wetten van het topvoetbal. Van Persie is al maande uit vorm, veel geblesseerd en duidelijk op zijn retour.

Ik zal gewoon zo spelen.

Van Persie is hopeloos uit vorm.

Laat het maar zien dat je die kans verdient Robin, als je dat doet komt het vanzelf goed.

de Gea
Rafael
Jones
Rojo
Shaw
Herrera
Blind
Mata
Rooney
Dí Maria
Falcao
14 september 2014 om 14:02

Kan mata rechtsbuiten spelen??

14 september 2014 om 14:20

Mata is volgens mij begonnen als linksbuiten is daarna als CAM gaan spelen en is bij chelsea regelmatig als rechtsbuiten gebruikt

Als eerste moet van gaal kappen met ze 5-3-2.. dat is niet eens united waardig.

Als je 2 spitsten wilt, dan gewoon 4-4-2..

Persoonlijk zou ik kiezen voor 4-5-1

Met falcao in de spits en rooney erom heen.. van persie heeft goed gepresteerd maar, falcao en rooney zijn over het algemeen gewoon beter

Op man utd fora zie ik vooral veel een 4-4-2 formatie voorbij komen met een ruit op het middenveld. Dan heb je Herrera en di Maria die het middenveld ook breed houden

de Gea
Rafael
Evans
Rojo
Shaw
Blind
Herrera
di Maria
Mata
Falcao
Rooney
14 september 2014 om 15:11

Dit is opzich een goede formatie, je zou Herrera nog met Mata kunnen omruilen later in de wedstrijd. Dan vervolgens Rooney naar achteren schuiven en Van Persie er in doen. Toch zie ik geen mogelijkheid om Rooney, Van Persie én Falcao tegelijk op het veld te zetten, wat toch erg jammer is.

Van persie speelt en Mata op 10. Opstelling is bekend. Falcao zit op de bank. Rojo speelt wel en blind ook! Ik ben benieuwd. Di. Maria ook trouwens

Zo zal Van Gaal uiteindelijk gaan spelen.

De Gea
Rafael
Jones
Rojo
Shaw
Herrera
Blind
Di María
Rooney
Mata
Falcao

Het blijft een aparte speler, die van Persie. De ene keer is hij werkelijk fantastisch en de andere keer is het 90 minuten lang duels verliezen en de scherpte missen. Soms vraag ik me af hoe hij topscorer van het Nederlands Elftal is geworden, tot hij dan ineens weer een geweldige goal maakt.

Ik zou zelf gaan ( op dit moment ), voor Falcao en Rooney in de spits. Van Persie brengt momenteel onvoldoende en misschien dat je hem kan prikkelen.

15 september 2014 om 19:38

Ik ben opgegroeid met de generatie Van Persie-Sneijder-Robben-Van der Vaart. Van die vier vertonen Van der Vaart en Sneijder al een paar jaar barstjes.

Van Persie is altijd mijn favoriete speler geweest. Aardige symphatieke kerel die een collectie wereldgoals op zijn naam heeft staan waar je u tegen zegt. Ik zou het dan ook doodzonde vinden als hij op de bank terecht komt. Maar eerlijk is eerlijk, het is de laatste tijd niet best.

Robben is misschien wel de betere speler, maar heeft minder de uitstraling van een superster, iets wat Van Persie wel altijd gehad heeft. Hopen dat hij het toch nog een paar jaar door kan trekken en af en toe nog een wereldgoal uit de hoge hoed kan toveren.

16 september 2014 om 10:22

Wat je zegt, de sympathie voor van Persie, is begrijpelijk maar naar mijn mening wel achterhaald. Waar van Persie zich bijvoorbeeld laat gaan over Pierre, heeft Robben zich de afgelopen 2 jaar echt een leider en een sympathieke vent getoond.

Robin heeft de meest fantastische goals gescoord, en heeft veel moois laten zien, maar wat mij betreft is Robben van jou 4 namen, de allerbeste speler en de allerbeste persoonlijkheid. Ik ben Robin dankbaar voor zijn goals in het Nederlands Elftal, maar ik zal me hem ook herinneren om zijn matige prestaties tijdens eindtoernooien.

Wat Robin over Pierre zei kon ik eerlijk gezegd wel begrijpen. Ben het wel met je eens dat Robben zich de laatste paar jaar meer een leider heeft getoond.

Desondanks kan niet gezegd worden dat Van Persie arrogant was. Was altijd zeer bescheiden na bijvoorbeeld een mooie goal en benadrukte altijd het teambelang in interviews.

Robben is absoluut de beste Nederlandse speler van deze generatie. Ik ben het dus eigenlijk met alles eens wat je schrijft, maar Robin had een unieke speelstijl. Balletje in de kruising rammen, sierlijke aannames, mooie kopballen, hij kon het allemaal. Vandaar dat het toch mijn favoriete speler was en dat ik hoop dat hij nog lang blijft spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren