Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hij is een fijne jongen, maar hij heeft een slechte zaakwaarnemer’

Laatste update:

Zonder aanvaller Heung-Min Son slaagde Bayer Leverkusen er woensdag in om ten koste van Lazio de groepsfase van de Champions League te bereiken. Er was achteraf vreugde vanwege die prestatie, maar het vertrek van de Zuid-Koreaan naar Tottenham Hotspur was een teleurstelling.

/

Vooral het feit dat Son zomaar wegbleef voor het treffen met de gasten uit Rome werd de aanvaller niet in dank afgenomen. Hakan Calhanoglu neemt het Son echter niet persoonlijk kwalijk. “Het hele team is erg teleurgesteld. Maar het is niet zijn schuld, hij is een fijne jongen. Ik denk dat het eerder zo is dat hij slecht advies krijgt van zijn zaakwaarnemer”, laat Calhanoglu weten in de Duitse media.

Trainer Roger Schmidt liet zich in vergelijkbare bewoordingen uit over Son; de coach baalt van diens handelwijze, maar kan er eveneens begrip voor opbrengen. “Het is een verhaal om verdrietig van te worden. Ik snap zeker dat een speler aan zijn carrière denkt en op het juiste moment een transfer wil. Maar hij paste erg goed bij ons. Ik zou willen dat dit verhaal anders was afgelopen.”

Denk je dat Heung-Min Son het goed gaat doen bij Tottenham Hotspur?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dan moet je als club na denken over inname van zijn salaris tot hij overgestapt is. Het kan toch niet zo zijn dat het een Trent gaat worden.

27 augustus 2015 om 15:17

Inname salaris? voor 1 week, hij is volgende week weg. Nou daar zag hij van wakker liggen zeg.

27 augustus 2015 om 21:18

Afgelopen week en deze week. Is toch een ton ofzo wat je bespaart.

Ik snap deze transfer ook niet echt. Maar blijkbaar is het voor Aziaten een droom in de PL te spelen. Net zoals Okazaki ook van Mainz naar Leicester ging. Echter ben ik hier wel blij om. Zowel Mehmedi als Brandt maakte een betere indruk dan Son op linksbuiten. Hopelijk kunnen ze voor dit enorme bedrag nog paar leuke spelers kopen.

27 augustus 2015 om 12:03

Haal je Kevin Volland en daar ga je zelfs op vooruit!

27 augustus 2015 om 12:11

De Premier League vind ik sterker dan de Bundesliga. Leverkusen en Spurs zijn beiden subtoppers in hun land. Nu speelt Leverkusen wel vaker Champions League. Maar Spurs betaalt hogere salarissen.

27 augustus 2015 om 12:24

Leverkusen speelt om plek 3/4 in Duitsland. Spurs altijd om plek 5/6. De kans dat Leverkusen 2de wordt acht ik nog hoger dan Spurs op plek 4. En Spurs heeft paar leuke spelers, maar voor de rest veel te veel middelmaat die altijd veel te veel betalen. Kijk maar na Capoue, Paulinho, Soldado, Lamela etc.

Als je de selecties bekijkt.

Leno vs Lloris , 2 topkeepers, waarvan Leno nog een stuk jonger is
Jedvaj vs Walker, ik vind Jedvaj verdedigend echt beter
Papa vs Fazio, lijkt me Papa, heeft namelijk ze oude vorm weer back
Toprak vs Vertonghen, verdedigend is Toprak beter, Vertonghen is opbouwend wel veel beter
Wendell vs Dier duidelijk Wendell, die acht ik als toekomstige linksback van Brazilie
Bender en Kramer vs Mason en Dembele, kies ik duidelijk voor de twee internationsls van Duitsland
Calhanoglu vs Eriksen, das een moielijke, Eriksen is ietwat meer een teamspeler, Hakan is echter beslissender, o.a. met ze vrije trappen
Mehmedi vs Son , ja op dit moment Mehmedi, Son raakt al een half jaar geen bal meer goed
Bellarabi vs Chadli, duidelijk Karim Bellarabi
Kiess vs Kane, duidelijk Kane, hoop dat Leverkusen Volland nog haalt.

ik vind spurs nagenoeg op elke positie minder. En Leverkusen wordt sowieso flink onderschat maar is in Duitsland na Bayern al jaren de stabielste club in de top 4 van Duitsland.

27 augustus 2015 om 12:33

Vergelijkingen trekken op niks maar dan ook niks! Verder rolt leverkusse Spurs collectief zeker op, geen twijfel mogelijk. PremierL clubs zijn overschat door die hoge salarissen en hoge transfers

27 augustus 2015 om 12:47

Fazio moet je ruilen voor Alderweireld. Alderweireld heeft de basisplaats.
Dier moet je ruilen met Rose. Dat is de vaste linksback.

Verder kijk ik nooit Duits voetbal maar je reactie komt nogal subjectief over. Hoeveel volledige wedstrijden van Tottenham heb je nu echt gekeken vorig seizoen?

Dat hij graag bij Spurs wilt spelen zal voor met financiën te maken hebben idd. Sportief is het momenteel geen hele grote verbetering tov Leverkusen.

Ik verwacht niet dat het een succesverhaal wordt. Naast Eriksen en Lloris (elke gek kon zien dat die 2 goed zijn) is er al jaren geen buitencategorie speler gekocht.

27 augustus 2015 om 13:04

Lijkt me sterk dat Lloris niet beter zou zijn dan Leno. Walker is uit vorm, ik ken Jedvaj niet maar als Walker in vorm is doet hij voor geen enkele rechtsback onder. Fazio moet je niet naar kijken, Alderweireld speelt daar nu (en doet het erg goed). Dier is geen linksback, daar staan Rose en Davies.

Ben wel met je eens dat ons controlerend middenveld niet zo goed is. Mason is wel erg goed, en Bentaleb soms ook. Dier staat daar nu als verdedigende middenvelder trouwens. Maar er moet nog een goede, ervaren speler daar komen.

Eriksen zijn vrije trappen zijn geweldig hoor. Chadli had een moeizaam debuutjaar maar laat nu al tijden een hoog niveau zien. Lamela en Dembélé ben ik niet zo gecharmeerd van, hoop echt dat behalve Son er nog een goede vleugelspeler aangetrokken wordt (het liefst Yarmolenko).

Leverkusen doet het de afgelopen jaren erg goed moet ik toegeven. Maar als Dortmund en Schalke hun normale niveau halen dan vallen ze buiten de top 4 denk ik, kijkend naar de opmars van Wolfsburg. En dan moet je ook nog rekening houden met clubs als Bmg.

27 augustus 2015 om 13:06

Ach, zo heeft iedereen zijn eigen mening over de sterkte van een club en van een competitie.

Zo speelt Dier momenteel op het middenveld bij de Spurs maar je vergelijkt hem met een speler die volgens jou de toekomstige linksback van Brazilië is.

Dat geroep dat een ploeg uit competitie A sowieso een ploeg uit competitie B zou verslaan is voornamelijk gebaseerd op clubvoorkeur of onderbuikgevoelens.

De laatste keer dat Leverkusen in de Champions League tegen een Engelse ploeg speelde kregen ze over 2 wedstrijden met 9-2 billenkoek van United dat midden in hun rampseizoen zat. Om maar even aan te geven dat je niets kan zeggen over het resultaat als 2 ploegen uit 2 totaal verschillende competities tegen elkaar spelen.

Verder is het denk ik wel zo dat voor een Aziaat de Premier League meer aanzien geniet. Ook omdat die competitie hun eigen land veel meer aanzien geniet.

Vergelijkingen tussen Spurs en Leverkusen qua prestaties is vrij zinloos. Beide ploegen behoren tot de subtop in eigen land. Dat Leverkusen wellicht vaker de CL haalt weegt voor Son schijnbaar niet op tegen het belang van spelen in de PL. Dan is de discussie eigenlijk ook direct klaar.

27 augustus 2015 om 13:50

Juist jij snapt het. BPL is alleen leuk voor de engelse top clubs omdat je nooit weet wie er kampioen word. Het kan Man C, Chelsea, Man U of Arsenal worden. Baal ervan dat ze alleen spelers halen buiten engeland. Ze moeten verplicht met 4 engelse spelers in het veld spelen. De topclubs hebben amper engelse spelers.

27 augustus 2015 om 13:51

@bpreal

27 augustus 2015 om 15:31

Jedvaj is/was een enorm talent bij AS Roma, maar hij is al snel opgepikt door een andere club omdat ik het idee heb dat Roma graag verdedigers erdoorheen jaagt.

Zeer talentvolle Cb/back

Son heeft de kwaliteiten in huis om het goed te gaan doen. Maar een bedrag van 30m vind ik wel heel veel. Dat bedrag zou ik dan ook weer veel eerder uitgeven aan een Calhanoglu.

27 augustus 2015 om 12:12

@baars klopt calhanoglu is veel beter

27 augustus 2015 om 12:32

Waarom zou Calhanoglu naar Tottenham verkassen? Leverkusen is hoger ingeschat dan de spurs ze spelen elke jaar in de CL, Calhanoglu zal bij zijn volgende transfer naar een absolute topclub gaan die voor de prijzen strijd.

27 augustus 2015 om 12:57

Ik zeg ook helemaal niet dat Calhanoglu dat zou moeten doen. Eveneens in Son zijn geval had ik het afgeraden.

Ik beschreef dit meer vanuit Tottenham perspectief, als je 30 mil uitgeeft en een speler bij Leverkussen weg wilt pikken, ga dan voor Calhanoglu

Van Bayer 04 naar Spurs, niet echt 'n niveau omhoog...

27 augustus 2015 om 13:08

Waarschijnlijk wel qua salaris.

Daarnaast zal het eerder Spurs zijn die meer aanzien genieten in Azië dan Leverkusen. De Premier League is toch meer gevolgd in Azië dan de Bundesliga.

27 augustus 2015 om 16:37

Kan allemaal best. Maar kijken die Aziaten dan nooit naar de Bundesliga of naar de Champions League? Spelen toch aardig wat Aziaten in de Bundesliga. Kagawa, Son, Koo, Okazaki, Park, Uchida, Usami, Ryu, G.sakai, H.sakai etc. Allemaal spelers die er nu nog spelen of er recent gespeeld hebben.

Leverkusen is bezig met een revolutie. Ze weten de juiste trainer en spelers binnen te halen.
Tah en Papa staan als een huis, Papa is weer blessurevrij. Het middenveld is een en al loopvermogen met 2 Duits internationals. Dit i.c.m. snelle technische aanvallende middenvelders maakt Leverkusen tot verrassende runner-up.
Het gemis van Son is dan ook makkelijk op te vangen door Brandt en Mehmedi. In de CL hebben ze Arranguiz erbij waarvan ik niet weet wat hij daadwerkelijk is??? Voor 30 miljoen een topspits erbij, Volland, en dan kun je met geluk 2de ronde CL halen.

27 augustus 2015 om 12:19

kießling en Drmic zijn toch twee goede spitsen?

27 augustus 2015 om 12:25

Drmic is naar Gladbach. Kiessling wordt steeds ouder en is niet meer goed genoeg. Mehmedi hebben ze gehaald maar is meer een linksbuiten of 2de spits dan een echte diepe spits.

27 augustus 2015 om 17:29

Kiessling speelde anders een prima wedstrijd tegen Lazio! Mehmedi ook!

lekkere titel, hij zegt helemaal nooit dat hij vindt dat Son een slechte zaakwaarnemer heeft, hij zegt dat Son waarschijnlijk slecht advies van zijn zaakwaarnemer krijgt, dat zijn 2 verschillende dingen.

Als die Hakan Calhanoglu nog even zo doorgaat, kan Bayer flink cashen voor hem. Wat een geweldige trap heeft die jongen, 'n mooie uitstraling en mega veel talent. Dat joch is nog maar 21 jaar he. Ik vind het echt knap wat hij laat zien..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren