Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hij is de laatste seizoenen waarschijnlijk de beste doelman van de wereld’

Laatste update:

Manchester United speelde zondag met 1-1 gelijk tegen Chelsea en de gelijkmaker viel pas in blessuretijd. The Blues hadden echter eerder kunnen scoren, ware het niet dat David de Gea een aantal keer op zijn post was. “Hij verrichtte geweldige reddingen”, zegt aanvoerder Wayne Rooney.

/

“Ik heb al eerder gezegd dat hij over de laatste seizoenen waarschijnlijk de beste doelman van de wereld is en dat heeft hij nu wederom laten zien. Helaas pakte Chelsea op het einde nog een punt. Het is een teleurstellend resultaat, zeker omdat die treffer zo laat viel”, aldus de dertigjarige Rooney op de clubwebsite.

De Engelsman geeft aan dat hij en zijn ploeggenoten vooral 'positieve' dingen uit de wedstrijd meenemen naar het duel met Sunderland van aanstaande zaterdag. Het United van manager Louis van Gaal staat na 25 speelronden met 41 punten op de vijfde plaats in de Premier League.

Vind jij David de Gea momenteel de beste doelman van de wereld?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik schat Cech,Neuer en Buffon nog niet iets hoger in.

8 februari 2016 om 20:06

*net

8 februari 2016 om 20:12

Courtous fit = allerbeste

8 februari 2016 om 20:13

Bravo word weer eens vreselijk onderschat

8 februari 2016 om 20:20

Precies bravo is zo ontzettend belangrijk, had niet zoveel van hem verwacht, maar ik heb me vreselijk vergist...

8 februari 2016 om 20:23

Je zou het ook anders kunnen bekijken, lijken die doelmannen misschien in de BPL zo goed omdat de aanvallers misschien niet zo goed zijn dan in andere competities. Laten we wel zijn, de beste 7 aanvallers ter wereld spelen nu eenmaal niet in Engeland naar mijn mening. Messi, Ronaldo, Neymar, Suarez, Lewandowski, Ibrahimovich, Robben...( niet perse in die volgorde)

8 februari 2016 om 21:47

Je kunt het ook genuanceerder bekijken, de keepers in andere competities spelen namelijk niet elk weekend tegen spelers van dat kaliber.

8 februari 2016 om 21:19

Vind alleen Neuer beter op dit moment. De Gea en Courtois vind ik gelijkwaardig en daarna komen Cech, Bravo, Buffon en Hart enz.

Of hij de beste is weet ik niet. Maar ik weet wel dat de 2 beste doelmannen van de PL gisteren tegenover elkaar stonden.

8 februari 2016 om 20:07

Vindt jij Boruc zo goed ja!?

8 februari 2016 om 20:43

Cech was niet eens de beste keeper bij Chelsea (meer), laat staan van de PL. Nog steeds een fantastische keeper, maar De Gea en Courtois zijn hem voorbij gestreefd.

8 februari 2016 om 21:30

Cech ging niet weg omdat hij niet de beste was maar omdat Courtois jonger is.

Vind onze Belgische vriend Courtois beter. Maar neemt niet weg dat de Gea een topper is.

De Gea is gewoon de beste keeper van de afgelopen 2/3 seizoenen, daarna komen Neuer, Courtois en Bravo.

Vorig seizoen sowieso vind ik, maar dit seizoen zowel courtois en de gea niet in de pl. Mensen schijnen dan prestaties van schmeichel te vergeten of butland die al maanden erg goed staat te keepen. Afgelopen wedstrijd was de gea wel een beest.

Vraag me af wanneer De Gea nu eens eindelijk Casillas aflost bij het Spaanse elftal.

8 februari 2016 om 21:22

Het zou me erg verbazen al keept hij niet aankomen EK. De Gea is Cassillas nu al 2/3 seizoenen voorbij gestreeft.

8 februari 2016 om 21:37

De Gea is misschien puur keepend beter, maar Casillas is ook nog een hele goede keeper en is op andere fronten bij Spanje een stuk beter. Hij geeft er leiding en is een lijmmiddel voor de Barca en Real spelers.

8 februari 2016 om 22:41

Dat kun je ook in de kleedkamer en de bank zijn

8 februari 2016 om 23:10

zie johnny heitinga hahaha

9 februari 2016 om 00:01

Iker was top maar is al een jaar of 4 niet meer dan middelmaat. Wereldwijd zijn er zo'n 25 man (grove schatting) beter.

Volgens mij is Neuer de beste ooit. En dus is hij ook nu de beste gevolgd door Courtois. Daarna mogen De Gea, Oblak en Bravo het uitvechten, gevolgd door Hart, Lloris en nog een paar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren