Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hij heeft geen transfer naar Engeland nodig om in Oranje te komen’

Laatste update:

Virgil van Dijk wilde deze zomer een transfer maken naar de Engelse Premier League, maar Celtic liet de verdediger niet gaan en zette hem zelfs even op non-actief. De 23-jarige Van Dijk werd in verband gebracht met clubs als Newcastle United, Sunderland, Southampton en Swansea City.

/

Manager Ronny Deila zegt in de Engelse media dat de kou nu weer uit de lucht is. De 23-jarige Van Dijk keerde donderdag terug van interlandverplichtingen en was volgens de coach ‘fantastisch’ op de training. “Hij lacht weer, er zijn geen problemen. We hebben constant contact met elkaar gehouden. Hij had een wens, maar als een wens soms niet in vervulling gaat, moet je ook tevreden zijn met wat je al hebt.”

“Hij wilde een nieuwe stap maken in zijn carrière en vond dat heel belangrijk, maar hij begrijpt ook wat het standpunt van de club is. Hij speelt al bij een topclub en krijgt hier ook kansen om zijn doelen te bereiken. Ik denk niet dat hij hoeft te vertrekken om in aanmerking te komen voor de nationale ploeg. Hij is, als hij zijn niveau haalt, een van de beste spelers die ik ooit heb gezien”, aldus Deila.

Voormalig Oranje-international Arthur Numan zei eerder op donderdag in de Daily Record nog dat hij begrip kan opbrengen voor de transferwens van Van Dijk. “Hij moet in januari naar Engeland gaan en anders volgend seizoen. Hij is te goed voor het Schotse voetbal.” Die opmerkingen kwamen Numan op kritiek te staan van lezers van bovengenoemde krant: “Hij probeert onze beste spelers naar Engeland te sturen!”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

weet iemand tot wanneer van dijks zn contract duurt?

11 september 2014 om 21:50

Hij tekende 5jarige contract.

12 september 2014 om 02:59

Een van Dijk in vorm is een van de beste spelers die hij ooit heeft gezien?!?!?! Die man heeft zeker alleen Jupiler league zitten kijken of wat?

12 september 2014 om 10:14

Hij zal wel verdedigend bedoelen. Maar van Dijk wint gewoonweg elk duel bij, welke hij aangaat. Zowel aanvallend als verdedigend. Ik wist niet wat ik zag in de CL.

Ik vind het toch apart dit. Als die speler toch wil gaan, dan laat je hem toch gaan? Je kunt toch gewoon 15 miljoen vragen en kijken of een gek het ervoor geeft? Maar om nou gewoon niet te willen onderhandelen met welke club dan ook, dat vind ik echt kinderachtig. Hopelijk vertrekt hij in januari alsnog naar de pl

11 september 2014 om 21:49

Als je een vierjarig contract overeenkomt, dan vind ik het niet raar van een club dat ze hem na een jaar al willen verkopen. Als er geen clausules over zijn opgenomen in zijn contract, dan vind ik het een volkomen logische reactie van de club.

11 september 2014 om 22:01

Hoe is het een logische reactie dat je simpelweg weigert een speler die in zijn eerste jaar blijkbaar goed heeft gepresteerd naar een andere club te laten gaan. Ik zou het kunnen begrijpen als ze zeggen, we willen tussen de 20 en 30 miljoen. Dat gaat niemand ervoor betalen, maar dat komt nog over alsof je hem tegen een goede prijs wel zou willen verkopen. Nu zeggen ze gewoon, we verkopen hem niet en als hij die wens wel had dan heeft ie pech, je kunt immers niet altijd krijgen wat je wilt. Dat mag je als club denken, maar ik vind het niet normaal om dat dan zo op straat te gooien.

11 september 2014 om 23:45

"je kunt immers niet altijd krijgen wat je wilt"

Dat geldt dan toch ook voor V. Dijk?

11 september 2014 om 23:55

Jij doet net alsof verkopen een plicht is en voetbal alleen om geld draait. Ze zijn gewoon blij met van dijk en willen hem houden

12 september 2014 om 01:00

Tot dat hij in zijn hoofd haalt om zijn contract uit te dienen en transfer vrij over stapt dan balen ze daar denk ik een beetje ...

12 september 2014 om 01:03

Hij heeft nog 4 jaar te gaan daar hij een 5jarig contract heeft

12 september 2014 om 03:29

Ja, dus wat is je punt? Ik zeg toch dat een club dat zo mag vinden. Maar om dat dan in de media te brengen bij een speler die aan heeft gegeven weg te willen, dat vind ik kinderachtig. Dus ik snap je punt niet helemaal, als je een punt wil maken..

Josephius...jij wilt mij doen geloven dat voetbal niet om geld draait? Natuurlijk wilt celtic hem behouden, maar als de speler toch zeg zegt dat hij weg wil, waarom geef je dan geen prijskaartje aan hem? Dan is het toch vreemd om gewoon te zeggen, nee we gaan niet eend onderhandelen met welke club dan ook?

Onzin. Om echt vast in de selectie te komen en om zelfs een basisspeler te worden helpt het natuurlijk enorm om voor een grotere club in een grotere competitie te spelen.

11 september 2014 om 21:52

Ja, maar hij kan beter zich nu nog bewijzen tot januari en dan een transfer maken. Maar in de PL kom je wel meer in aanmerking.

Lekker de kans geven die jongen. In Nederland was hij al een uitblinker, hij zal vast wel hebben bijgeleerd. Daarnaast heeft Veltman wel bewezen dat het veels te vroeg is voor Oranje. Komt er een plek vrij lijkt me...

Ik ben totaal niet onder de indruk van hem, maarja het zal wel aan mij liggen. Ik vind dat mensen vrij lage standaarden hebben als het om verdedigers gaat...

11 september 2014 om 21:30

Majestics, is natuurlijk geen wereldverdedoger maar voor nederlandselftal toch wel basisspeler, zeker met 3 cv.
's?

11 september 2014 om 21:31

Vind ik ook.
Hij speelt wel aardig , maar we hebben wel over Schotland.
Kom op man.
Daar zou Manolev ook zelfs goed spelen.

11 september 2014 om 21:44

Ja want de eredivisie is natuurlijk een veel hoger niveau, celtic zou gewoon top 3 spelen hier

11 september 2014 om 21:48

Niet overschatten. Ze hebben verloren van maribor en dik van warschau. Ajax en PSV zijn sws beter en feyenoord en twente zeker gelijkwaardig. Het valt allemaal wel mee en dan te bedenken dat wat daarachter komt nog veel dramatischer is.

11 september 2014 om 21:50

Dat kan kloppen, maar buiten celtic in schotland is er niks. En zelfs uit de CL voorrondes gekegeld door nu niet bepaald een grotere ploeg als celtic. Dus conclussie maken dat hij daar weg is!

11 september 2014 om 21:54

Niet onderschatten. Verliezen zelden thuis een wedstrijd, ook tegen topclubs in Europa. Ajax weet daar ook niet te winnen. Ze zouden hier in Nederland om de titel spelen met Ajax en PSV. Dat ze een keer het slecht gedaan hebben in de kwalificaties zegt niets. Het gaat 1 keer mis terwijl ze zich daarvoor jaren achtereen hebben geplaatst via kwalificaties. Dat kun je van geen enkele nederlandse club zeggen.

11 september 2014 om 21:44

Dat komt omdat hij eindelijk een verdediger is die het complete pakket in huis heeft. Groot, sterk, snel en vrij technisch, noem maar is een Nederlandse verdediger van de laatste jaren die dat ook had.

Kwestie van tijd totdat van Dijk een wereldtopper word, zolang hij zijn hoofd bij het spelletje houdt en niet gemakzuchtig word geloof ik daar heilig in.

Ik ben niet zo weg van van Dijk. Bij Groningen speelde hij een keer goed tegen Feyenoord en toen moest hij gelijk in het Nederlands elftal van van Halst. Ik heb daarna een aantal keren goed op hem gelet en vond hem tegenvallen. De Nederlandse topclubs vonden dat waarschijnlijk ook, want die hebben weinig belangstelling voor hem getoond.
Vorig jaar hebben we hem gezien in de Champions League en toen viel hij weer niet bijzonder op. Verdedigend maakt hij fouten en aanvallend voegt hij weinig toe. Er werd van hem verwacht dat hij ook goed aanvallend koppen kon, ook dat hebben we niet gezien. Ook zijn opbouwend werk valt tegen. Hij is een speler voor ploegen die geloven dat lengte en uitstraling belangrijk is voor verdedigers, zoals in de Schotse competitie. Ook waren er geruchten over een transfer naar een topclub, maar die hoorde je ook over de Vrij of Veltman. Hij had aan de slag gekund bij een rechterrijtjesclub in Engeland.

12 september 2014 om 02:25

Ik zou denk ik bijna hetzelfde stukje schrijven, alleen dan andersom

Hij noemt Celtic een topclub?? Ze spelen niet eens champions league, in Schotland steken ze er ver bovenuit maar Europees niet.

Komt nou elke dag een bericht over Virgil op deze site ?
Van Dijk kan hier zelf niks aan doen. En helft kijkt hem raar er op aan.

Dat Celtic is wel een onthutsend zwakke ploeg, en de schotse competitie is ook van een belabberd niveau....om voor Oranje in aanmerking te komen zal hij toch eerst naar een andere competitie moeten.

Misschien pas weer een bericht over Van Dijk plaatsen als hij ook daadwerkelijk speelt.
Want alle Van Dijk Haters kunnen momenteel elke dag hun zegje doen.
En ja , we weten nu wel dat Schotse competitie een slechte competitie is.
Misschien denken die schotten dat andersom ook wel.
Celtic staat momenteel 5e en Aberdeen ( dat onze huidige nummer 2 Groningen .. Die van Ajax won , uitschakelde ) staat 7e. Oh wat een topcompetitie is eredivisie hahahahaha.

Ik zeg niet dat V Dijk in Oranje moet gelijk ( basis ) maar dat gezeur over slechte competitie in Schotland ben ik zat , want Nederland is geen stuiver beter.
Vroeger in jaren 90 stond je als Ajax kwam met Bergkamp , Vd Sar , Litmanen of Psv met Koeman , Romario , Lerby , Kieft of Feyenoord met De Wolf , Kiprich , Taumrnt etc al met 0-2 achter als hun de bus uitkwamen. Ontzag.
Momenteel denken subtop of eronder... Hier hoeven we niet van te verliezen.
De Topploegen ( reken ik alleen psv , Ajax en Feyenoord toe ) worden kwalitatief steeds minder.
Dus betekent onze competitieniveau steeds slechter.
Denk dat de eerste 5 teams in Schotland het iedereen in Nederland moeilijk maakt.

Ik vind momenteel Vlaar de enige echte verdediger die onomstreden in basis moet staan.
De Vrij is denk degene die naast Vlaar komt te staan.
Met 5 mans verdediging komt martins Indy erbij.

Mochten 1 van die drie geblesseerd raken komen we in kweekvijver Veltman , Van Dijk.
Tuurlijk moet Virgil naar Engelse Topclub om beter te worden om echt concurrentie aan te gaan met Indy en de vrij. Maar als celtic dat boycot , dan maar na dit seizoen.
Ken je wel zeggen contract dit , contract dat... Maar dhr Suarez moest ook zonodig naar 1 seizoen Groningen naar Ajax... Groningen wou dat niet... Maar als Suarez ergens zijn tanden in zet .....

Nou tot zover mijn nachtelijke pleidooi.
Welterusten

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren