Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hij gaat zich ontwikkelen bij Feyenoord en wordt voor 25 miljoen verkocht’

Laatste update:

Mats Wieffer gaat het maken bij Feyenoord. Daar is Theo ten Caat, zijn trainer bij Jong FC Twente, van overtuigd. Tijdens zijn periode in Enschede maakte Wieffer al indruk, maar spelers en staf rond het eerste elftal zagen het niet in hem zitten. Ten Caat zegt tegen NU.nl dat hij dat een 'gigantische fout' van Twente vindt.

Ten Caat kan zich zijn eerste kennismaking met Wieffer nog goed herinneren. Hij zag de destijds achttienjarige middenvelder nog niet spelen, maar liet hem wel invallen in een oefenwedstrijd. "Bij de eerste bal die hij raakte, zei ik gelijk: zo!", klinkt het in gesprek met NU.nl. "Hij kreeg een bal aangespeeld, hij legde 'm weg en liep door. Dat klinkt als een heel simpele actie, maar hij deed het in zo'n hoog tempo. Je kon gelijk zien dat hij verstand van voetbal had. Daar zit muziek in, dacht ik."

De stap naar het eerste elftal was gauw gemaakt, maar daar mocht Wieffer niet heel lang meetrainen. Dat had ook met zijn houding te maken. "Hij zei tegen een speler: 'Wat is dat voor een klotebal, je moet 'm daar spelen!'", vertelt Ten Caat. "Hij was tactisch verder dan spelers uit het eerste elftal. Maar dat werd niet op prijs gesteld. Ze vonden hem een wijsneus." Naar verluidt werd er vervolgens geklaagd bij trainer Gonzalo García, die Wieffer niet meer bij de selectie haalde en alleen zo nu en dan liet komen om tien minuten mee te doen in een partijspel.

In 2020 vertrok Wieffer naar Excelsior, waar hij zich in twee jaar ontpopte tot steunpilaar en een transfer naar Feyenoord verdiende. Ten Caat, die al voorspeld had dat de middenvelder het nog zou gaan maken, denkt dat De Kuip niet het plafond van de Tukker zal zijn. "Hij gaat zich gigantisch ontwikkelen bij Feyenoord en voor 25 miljoen euro verkocht worden. Nee, ik zuig dit niet uit mijn duim. Het zal me ook niet verbazen als hij ooit het Nederlands elftal haalt. Spelers kunnen snel doorgroeien. FC Twente zal zich achter de oren krabben. Ze hebben een gigantische fout met Wieffer gemaakt!"

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik moet zeggen dat ik echt ontzettend gecharmeerd geraakt ben van Wieffer de laatste 2 potjes. Als hij het straks ook kan laten zien, begin ik te geloven dat ie echt goed is, want PEC en Groningen zijn niet echt een graadmeter.

22 januari 2023 om 11:30

Ik ben ook blij dat hij het zo goed doet. Al lukt het vandaag niet, schrijven we hem ook niet meteen af natuurlijk. Voetballen kan ie, hopelijk kan ie zich de rest van het seizoen goed ontwikkelen.

22 januari 2023 om 11:33

Hij heeft het bij Excelsior al laten zien een heel seizoen (al hoewel dat toen wel een divisie lager was) En nu die potjes wat hij in het Feyenoord shirt speelde waren ook meer dan prima.

kunnen jullie nog veel plezier aan beleven en is voor weinig geld gehaald... toch jammer dat zo'n speler bij ons totaal niet is door gebroken maar dat lag meer aan de trainer denk ik op dat moment die de jeugd niet de kans gaf

22 januari 2023 om 12:08

Exact mijn gedachten. We zijn wel heel snel lyrisch, ook over Feyenoord en plek 1. Verlies je vandaag en van psv over 2 weken dan kan je ineens weer 5e staan en is Wieffer maar een amateur. Even afwachten de aankomende weken en dan kan je wel een balans opmaken.

22 januari 2023 om 12:30

Niet echt graadmeters, maar je speelt wel 80% van je wedstrijden tegen zulke tegenstanders. Een goede toevoeging kan je Wieffer dus al best noemen.

22 januari 2023 om 12:40

Ja is ook zo, maar als je voor 25 miljoen vermocht wil worden zoals deze meneer zegt zal je het ook in Europa en tegen Ajax en PSV moeten kunnen.

Laat hij vandaag maar iedereen overtuigen van zijn kwaliteiten!

Ik hoop het voor hem, want het is hem echt van harte gegund! is ook een echt typische feyenoord spelers, geweldige inzet.

22 januari 2023 om 12:08

Ik gun het hem ook van harte. Wel pijnlijk om te lezen dit. Wat ik van anderen heb gehoord klopt het ook helemaal. Daarom moeten we een trainer als Jans die het wel in de jeugd ziet zitten zo koesteren.

3 potjes goed gespeeld... ik word zo moe van dat gehype. Maar wel bijzonder dat het een keer bij een feyenoorder gebeurt.

22 januari 2023 om 11:41

Samen met Bruins en Schouten toch een van de grootste talenten die ik in al mijn jaren bij Excelsior heb gezien. Dat hij die lijn zo bij Feyenoord kan doortrekken, is gewoon indrukwekkend.

Ben erg benieuwd waar zijn plafond ligt en hoop dat hij deze kans pakt voor een vaste plek op het middenveld

22 januari 2023 om 12:11

Clasie heb je daar niet zien voetballen?
Dallinga? El Hamdaoui?

22 januari 2023 om 13:38

El Hamdaoui had er inderdaad bij gemoeten, maar zelf minder van gezien aangezien ik vanaf 04 de eerste potjes ben gaan kijken. Clasie goed, vind ik persoonlijk minder dan de 3 genoemde.
Dallinga scoorde veel goals, maar vond ik een mindere persoonlijkheid hebben. Was om die reden ook niet voor een overgang naar Feyenoord destijds. Uiteraard zat ik er met zijn huidige prestaties naast

22 januari 2023 om 12:23

Ik zei van de zomer nog dat Feyenoord met Wieffer een betere speler in huis heeft en het zonde is om Zerrouki aan te trekken. Dat wordt een miskoop.

Moet wel eerlijk bekennen dat Zerrouki momenteel echt goed voetbalt. Dat moet Wieffer nog wel bewijzen.

Achteraf is het makkelijk lullen.
Wat een kulverhaal pffffff

Dus de ego van volwassen mannen is gekrenkt en dan werd er dus bij de trainer geklaagd.
De spelers hadden dan wel een heel dun huidje.

22 januari 2023 om 12:06

Twente had in die tijd een waardeloos elftal met vrijwel geen karakters met enig ruggengraat, zowel staf als spelers. Wout Brama was de uitzondering en die kreeg het logischerwijs ook met de hele technische staf aan de stok. Gelukkig was Brama veel te groot om zomaar uit het team te zetten.

Weer iemand die achteraf wat zegt na 2 goede wedstrijden. Claim dit vooraf, of toen hij geblesseerd raakte, nu neemt niemand dit seizoen. 2 goede potjes tegen Groningen en pec, kom ff op

22 januari 2023 om 12:02

Ah ja je mag alleen zoiets zeggen voorafgaand aan het seizoen wanneer je nog niet weet wat zo'n speler gaat brengen, en niet na een paar goede potten. Wat een gelul zeg.

Vandaag presteren onder druk en ik ben overtuigt, potjes tegen Zwolle en Groningen waarbij er 0,0 druk was zeggen mij niet zo veel.

Een van de allergrootste miskleunen bij FC Twente, Garcia Garcia. Zag het totaal niet zitten in bv Wieffer, Zerrouki ( 0x basis ), Arburjania ( 5x basis maar afgelopen seizoen wel alles in de basis in de Portugese Superlique bij Gil Vicente ) maar was helemaal gek van bv Roemeratoe ( vorig jaar gedegradeerd als bankzitter bij Willem II ). Nee die man had er echt geen kijk op en heeft met bv Wieffer nog meer kapot gemaakt bij onze FC dan we misschien in eerste instantie dachten.

22 januari 2023 om 12:46

Ook nog als back ingezet bij ons hè. Om maar even het niveau van GG aan te geven. Sympathieke vent, maar man wat gebrek aan kennis en inzicht bij ‘onze’ Spanjaard. Wieffer speelt nu een paar leuke potten, is hem gegund. Helemaal overtuigd ben ik (nog) niet, maar ik laat me graag het tegendeel bewijzen.

Ok mensen, de selecties zijn bekend, de mentale gesteldheid van de AJax-trainer ook. Tijd voor een poll onder de gebruikers. Wat denken we?

Ik zeg Feyenoord 3 - 1 Ajax

22 januari 2023 om 12:41

Ik ben toch bang dat we gewoon 1-2 onderuit gaan. Iedereen is veel te positief over onze kansen, daar kunnen we vast niet mee omgaan.

22 januari 2023 om 13:11

Stel me niet teleur… Schreuder moet weg en ik wil geld winnen

22 januari 2023 om 15:49

Nou het kan allebei nog, maar Ajax is vrij kansloos tot nu toe

Tsja, als hij bij Ajax speelde zat hij al tegen Oranje aan, zoals bv Taylor ( beetje veel overschatte speler).

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren