Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hiddink staat open voor vragen van Clasie: ‘Zelfs met alle plezier’

Laatste update:

Het lijkt erop dat Jordy Clasie vertrekt bij Feyenoord. De middenvelder heeft een aantal opties, maar hij heeft nog geen knopen doorgehakt. De aanvoerder van Feyenoord kan altijd aankloppen bij Guus Hiddink, de bondscoach van het Nederlands elftal. Hiddink staat er open voor om advies te geven.

/

“Natuurlijk geef ik hem dan advies”, reageert Hiddink tegen De Telegraaf op een vraag of hij Clasie helpt als de speler hem om raad vraagt. “Zelfs met alle plezier. Het belangrijkste is dat hij als hij naar het buitenland vertrekt de goede keuze maakt. In de grote competities ligt de intensiteit hoger, waardoor het allemaal veel zwaarder is.”

Volgens Hiddink vergt een club in het buitenland vooral in de eerste paar maanden veel aanpassing. Ook moet Clasie volgens Hiddink ‘voor een club kiezen waar zijn kwaliteiten tot zijn recht komen en waar hij onderdeel is van het speelplan’.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Er is toch helemaal geen formele interesse al? Volgens de bronnen die ik kan vinden gaat het voornamelijk om interesse van afgelopen winter/zomer of volgens geruchten. Het is dus nog maar de vraag of Clasie überhaupt weg kan naar de club die in zijn ogen geschikt is en een stap hogerop is.

Wordt middenmoot grote competitie kan de top niet aan.
Te ligt , te weinig scorend vermogen zou prima passen bij clubs als Schalke of Sevilla.

28 mei 2015 om 22:00

Als ik Sevilla gisteren zag spelen heeft hij daar helemaal niets te zoeken.
Schalke is wel een club voor hem maar verwacht eigenlijk dat hij "gewoon" naar Ronald Koeman gaat...

29 mei 2015 om 02:44

Die bewierookte prachtige pass van Reyes, dat kan Clasie ook. Ik denk dat Clasie meer potentie heeft dan de meeste mensen denken.

Ik blijf hopen dat Clasie naar Southampton gaat, geldt ook voor Wijnaldum en nog andere spelers.

Een lekker vertrouwde situatie met Koeman als coach, een goede club in de PL waar je rustig kunt groeien en als je na 1 jaar het meer dan goed doet kun je een jaar later al de stap naar een nog grotere club maken.

Als hij maar niet aan komt zetten met PSV.......;-)

28 mei 2015 om 22:03

Haha, sowieso hebben die Guardado al en die is m.i. net even een klasse beter ...
Clasie past goed bij een club die vooruit wil voetballen en veel in balbezit is.
Engeland of Duitsland vind ik qua competitie niet zo bij hem passen (te fysiek), al zou hij op zich een prima opvolger zijn voor Schneiderlin bij Southampton. Voor Barcelona komt hij absoluut tekort, maar de manier van voetballen zou wél bij hem passen.

29 mei 2015 om 05:56

Hij zal nooit naar psv gaan veel ste duur.maar een middenveld clasie guardado maher zou ik zeker zien zitten haha.clasie moet gewoon aan duelkrqcht nu winnen als hij echt naar de het jiveau van de europese top toe wil groeien.voetballend kan hij zeker mee.

Hij vraagt eerder advies aan van Hanegem. Hij zegt tegen clasie: "Jij bent zo goed man. Je moet op real en barca wachten." Clasie blijft bij Feyenoord en iedereen blij.

Hiddink: Jordy, PSV is wel een club voor je. Waarom PSV? Omdat ik je dan sowieso selecteer, ookal bak je er weinig van.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren