Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hiddink looft Eredivisie: 'Het is een goede ervaring voor jonge spelers'

Laatste update:
/

Chelsea stuurt mogelijk nog deze maand een aantal spelers richting de Eredivisie. Guus Hiddink geeft op de website van de Londense club te kennen dat hij de Nederlandse competitie als een ideale leerschool voor jonge talenten beschouwt. “Als de mogelijkheden er zijn, kunnen we misschien een of twee spelers die nu op de deur kloppen verhuren tot aan het eind van dit seizoen”, laat hij weten.

In de ogen van Hiddink is de Eredivisie een uitstekende plek voor Britse toptalenten om extra ervaring op te doen. “Omdat het een goed georganiseerde competitie is. Er is veel aandacht voor, er wordt gespeeld in mooie stadions en de trainingsfaciliteiten zijn goed. Spelers worden professioneel behandeld, het is een goede ervaring voor ze”, vindt de ervaren oefenmeester.

Hiddink geeft echter geen garanties dat Chelsea deze maand spelers naar Nederland laat vertrekken. De Engelsen hebben onder meer een aantal talenten gestald bij Vitesse, zoals Dominic Solanke en Isaiah Brown. Todd Kane speelt dit seizoen op huurbasis voor NEC. Ajax zou interesse hebben in Bertrand Traoré, die vorig jaar al op indruk maakte in het shirt van Vitesse.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als ze nog een goede verdediger of een controleur hebben mag die naar Groningen komen. Wat we nu hebben is pure middelmaat, mag echt wel wel een versterking bijkomen..

Guus is aan het soliciteren via het internet voor een baan in NL voor volgend seizoen.
Ik denk dat je dat alleen in het geval van Ajax kan zeggen.

Lijkt mij een goede oplossing om Traore, die er redelijk dichtbij zit, nog een jaartje te verhuren aan een eredivisionist. Ajax heeft interesse getoond en ik zie hem eerlijk gezegd graag komen.

Haha, clubs als Chelsea en City gebruiken de Eredivisie inderdaad gewoon om hun spelers in de etalage te zetten... Als je ziet wat er de afgelopen jaren wel niet allemaal door hun hier is gestald:

Karim Rekik
John Guidetti
Omar Abdellaoui
Albert Rusnak
Thomas Agyepong
Divine Naah
Jeffrey Bruma
Patrick van Aanholt
Nemanja Matic
Tomas Kalas
Gaël Kakuta
Ulises Davila
Slobodan Rajkovic
Sam Hutchinson
Cristian Cuevas
Lucas Piazon
Betrand Traore
Christian Atsu
Wallace
Josh Mceachran
Lewis Baker
Danilo Pantic
Nathan
Dominic Solanke
Isaiah Brown
Todd Kane
Ben Sahar
Miroslav Stoch
Matej Delac
Stipe Perica
Isak Ssewankambo

20 januari 2016 om 13:08

Zitten gelukkig wel wat pareltjes(voor de Eredivisie) tussen! Heb er geen moeite mee

20 januari 2016 om 16:40

Aan welke club was Bruma dan verhuurd?

20 januari 2016 om 16:54

Ik dacht dat hij eerst een jaar werd verhuurd door Chelsea aan Psv, alvorens die laatste hem definitief overnam... Of is hij direct door PSV gekocht?

Geen spelt tussen te krijgen eigenlijk, alleen sturen de Engelse clubs middelmatige talenten naar Nederland en Nederlandse clubs die een paar centjes hebben, hebben eigenlijk weinig aan huurlingen.

Maar ik ben er 100% van overtuigd dat Nederland een van de beste, zo niet de beste, leerschool is voor jonge jongens.

20 januari 2016 om 13:13

Daar blijft het dan ook bij, want 90% van het Eredivisie voetbal is niet om aan te zien.

20 januari 2016 om 13:26

Valt goed mee, spelers als Kalas, Baker, Piazon en Solanke zijn/waren toch enorme talenten Matic was niet het grootste talent maar is wel een van de betere op zijn positie momenteel. Nathan vind ik zelf ook een heel groot talent die ik graag zie spelen.

Zolang het Nederlandse spelers zijn prima, maar waarom Britse 'top-taleneten' opleiden?

Laten ze dat lekker zelf doen in hun eigen competitie! Waarom geen goede competitie zelf opzetten? Kost zeker teveel, kunnen ze geen debiele bedragen voor een gebrekkige rechts back meer betalen + dito salaris.....

Denk dat er heel wat Nederlands talent verspild wordt op dit moment door onnodige 'talenten' uit het buiteland te halen.

20 januari 2016 om 13:28

Er loopt al jaren te min Nederlands talent rond, zeker laatste 5 jaren viel het vreselijk tegen. Dan ga je als club in het buitenland kijken, breng die talenten maar hierheen hebben de Nederlandse talenten ook profijt van.

20 januari 2016 om 14:08

En hoe komt dat, denk je...omdat juist die buitenlandse talenten gehaald worden misschien?

Het is/klinkt veel interessanter om 'de nieuwe Messi' uit Oezbekistan (scouts zien 1 dvd-tje van die jongen) te halen dan Jan de Vries van Lutjebroek United een kans te geven...

Enigste nadeel is dat ze fysiek en qua mentaliteit niks bijleren in de eredivisie, voor de rest is het goed

Oftewel, wat een bullshit, want we missen gewoon belangrijke factoren voor de PL

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren