Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hiddink heeft uitgelegd waarom ik er niet bij was, maar dat houd ik tussen ons’

Laatste update:

Daryl Janmaat werd enige tijd over het hoofd gezien door bondscoach Guus Hiddink, maar voor de wedstrijden tegen Turkije en Spanje zit hij weer bij de selectie. Janmaat kreeg aanvankelijk geen reden waarom Hiddink hem links liet liggen, maar het had mogelijk te maken met de blunder die Janmaat beging in het eerste EK-kwalificatieduel met Tsjechië. Janmaat kopte de bal terug, maar daar kwam de beslissende 2-1 uit voort. Janmaat is nu blij om weer terug te zijn.

/

“Ik moet zeggen dat ik met de coach inmiddels wel wat heb uitgepraat”, zegt de verdediger van Newcastle United in gesprek met RTV Rijnmond. “Maar het gaat niet eens echt om uitpraten. Ik weet waarom ik er niet bij was vorige keer en dat is me uitgelegd. Dat gesprek houd ik tussen ons.”

Voor de wedstrijden tegen Turkije en Spanje lijkt Janmaat te moeten concurreren met Gregory van der Wiel, de rechtsback van Paris Saint-Germain. Janmaat vindt Van der Wiel ‘een goede concurrent’. “Ik zal er alles aan doen om mijn plek terug te winnen.”

Is Daryl Janmaat de beste rechtsback van Nederland?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoop dat hij een basisplek krijgt! Persoonlijk vind ik hem beter dan vd wiel. Aanvallend denk ik even goed maar ik vind Janmaat toch verdedigend een stukje beter

Vind het raar als Hiddink zijn selectiebeleid bepaalt op een fout die een speler maakt. Iedereen kan wel eens een fout maken. Janmaat doet het uitstekend in Engeland dus hoort zeker in de selectie. Mag samen met van der Wiel uitvechten wie in de basis komt

26 maart 2015 om 23:03

Volgens mij begon Janmaat ook vrij matig bij Newcastle vandaar dat hij even gepasseerd was zodat hij zich kon focussen op z'n nieuwe club. Nu hij zijn draai heeft gevonden kan hij er weer bij komen.

Een ding vraag ik me wel af en dat is waarom Pieters bijna stelselmatig word genegeerd door zowel Hiddink als v. Gaal; hij maakt genoeg speelminuten in de subtop van Engeland. Je kunt zo iemand altijd een uitnodiging sturen voor de voorselectie en kijken hoe die het doet, dan kun je daarna nog altijd beslissen of hij tekort komt of niet.

Waarschijnlijk door die fout tegen Tsjechie. Janmaat speelt prima bij Newcastle, dus is er terecht bij.

Ik vind het een goede back , maar niet van je het niveau dat Oranje nodig heeft. Ik vind hem veel te wild , aan de bal en verdedigend. Maakt vaak domme overtredingen. Goed voor waar hij zit. Maar NL elftal moet van hoger niveau zijn.

26 maart 2015 om 22:59

ben het helemaal met je eens
hij staat ook positioneel vaak verkeerd

27 maart 2015 om 00:45

Eigenlijk vind ik van der wiel ook niet goed genoeg om aan die eisen te voldoen. Maar bij gebrek aan beter zijn van der wiel en Janmaat prima geschikt om het samen uit te vechten

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren