Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hiddink behoudt ongeslagen status, Everton wint ondanks paal en lat

Laatste update:

Chelsea is er woensdagavond niet in geslaagd om dit seizoen voor de eerste keer twee overwinningen op rij te boeken in de Engelse competitie. Na de 0-1 zege op Arsenal won het in de beker riant van MK Dons, maar nu bleef het uit bij Watford weer steken op 0-0. Everton won thuis wel van Newcastle United (3-0), mede door de eerste strafschop van het seizoen. De club raakte liefst drie keer paal en lat, maar gaan Crystal Palace wel voorbij en staan nu elfde.

/

Watford - Chelsea 0-0
Chelsea is nog ongeslagen onder manager Guus Hiddink, maar om te voorkomen dat het seizoen in competitieverband als een nachtkaars dooft zullen the Blues wel wedstrijden moeten gaan winnen. In de Premier League komen de punten echter niet vanzelf en dat bleek ook weer in de uitwedstrijd tegen Watford, drie plaatsen hoger gerangschikt dan Chelsea. Watford was in de eerste helft de bovenliggende partij en the Hornets kregen een aantal prachtige kansen, maar Chelsea-keeper Thibaut Courtois bewees helemaal terug te zijn van zijn blessure. De Belg voorkwam met een aantal superreddingen een achterstand voor Hiddink en consorten.

Na de onderbreking hielden beide partijen elkaar in een ijzeren houdgreep. De ploeg die aan wilde vallen kreeg te maken met een inzakkende en compact verdedigende opponent. Er was geen doorkomen aan en het leek erop dat de maker van het eerste doelpunt ook de winnaar van de wedstrijd zou gaan worden. Chelsea zette in de slotfase wel aan, maar ex-PSV-keeper Heurelho Gomes hield zijn doel schoon bij pogingen van Branisla Ivanovic, Eden Hazard en Willian. Het bleef dan ook bij 0-0. Hiddink is sinds zijn herintreding bij Chelsea nog steeds ongeslagen.

/

Everton - Newcastle United 3-0
Newcastle United versterkte zich enorm in de winterse transfermaand, maar leed woensdagavond toch de derde nederlaag in de laatste vijf competitieduels. Op Goodison Park, de plek waar het vorig seizoen ook al fors onderuit ging, eindigde het in 1-0. Tom Cleverley kreeg al na vijf minuten een goede kans, maar Rob Elliot redde bekwaam voor Toon. Romelu Lukaku joeg een vrije schop maar net naast en kans nummer drie ging erin: Lennon kreeg de bal op de rand van de zestien en schoot al draaiend raak in de linkerhoek. Diezelfde Lennon was dicht bij een tweede goal, maar zijn schot werd geblokt en dus was het gevaar weer geweken.

Newcastle werd nauwelijks gevaarlijk in de eerste helft en Steve McClaren zette Rolando Aarons erbij aan het begin van de tweede helft. Tien minuten later maakte Henri Saivet plaats voor Aleksandar Mitrovic, maar de beste kansen waren en bleven voor de thuisclub. Eerst redde Elliot op een schot van Lennon en daarna mikte Arouna Koné naast. Ross Barkley dacht de 2-0 te maken voor the Toffees, maar rekende buiten doelman Elliot, die de bal tegen de lat duwde. Een nieuwe poging ketste via Jonjo Shelvey af tegen de lat en Barkley had daarna wéér geen geluk, want zijn vrije schop ging tegen de paal: het aluminium redde Newcastle zo drie keer in zes minuten.

/

In het half uur dat nog resteerde slaagde Newcastle United er niet in het beetje geluk dat de ploeg had tot nut te maken. Mitrovic kreeg een dot van een kans om (niet verdiend) de 1-1 aan te tekenen, maar volleerde naast. Ayoze Perez liet eveneens na om Everton af te straffen voor het meermaals niet afmaken van de kansen voor eigen publiek. Gelukkig voor de fans in Liverpool liep het goed af. Vijf minuten voor tijd beging Aarons een overtreding op Lennon en kreeg Everton (voor het eerst dit seizoen) een strafschop. Barkley, de man die tweemaal het aluminium teisterde, schoot raak en hielp zijn club in veilige haven. In blessuretijd benutte hij zelfs een tweede strafschop, à la Panenka.

Haalt Chelsea het 'linkerrijtje' in Engeland nog, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ben dat gelijk spelen zo zat. Verdedigend is het eindelijk weer een beetje goed, maar aanvallend zijn we zo zwak! De PL heb ik nu echt opgegeven. De 4e plaats gaaf hem niet worden. Nu vol gaan voor de CL. De premier league boeit me helemaal niks meer. Al zouden we 16e staan rn de CL winnen is het helemaal prima!

3 februari 2016 om 22:46

Denk dat PSG trouwens wel te doen is. Het gaat lastig worden, maar ik heb dat gevoel gewoon.

3 februari 2016 om 23:05

PSG moet te doen zijn, time for revenge.
Bij Chelsea merk ik de laatste tijd dat we tegen de wat grotere clubs goed spelen, maar zodra we dan tegen een wat kleinere club moeten, de spelers spelen alsof ze niet zo gemotiveerd zijn. Net als vanavond tegen Watford, ik zag niet zo veel wilskracht en honger bij onze spelers

4 februari 2016 om 00:16

Psg te doen? Psg is 3 klasses beter dit seizoen.

4 februari 2016 om 00:21

PSG te doen?? Jullie krijgen voetballes in Parijs en in Londen hoor..

Dit PSG is echt veel beter dan vorig seizoen en lijken mij met barca en Bayern grote kanshebbers voor de CL.
Real noem ik niet, want die kregen ook een absolute voetballes in Madrid van PSG, weliswaar met een Benitez, maar toch..

4 februari 2016 om 00:57

Te doen is een groot woord, maar ik vind PSG tactisch nooit zo sterk in topwedstrijden CL. Ze vallen in dat soort wedstrijden vaak terug op 'alle ballen op Zlatan', die vervolgens op een eiland komt te staan. Ik denk dat het georganiseerde Chelsea van Hiddink (en de verdedigende discipline die aangeleerd is door Mourinho) ze wel kansen biedt. PSG met de juiste tactiek maakt wél gehakt van dit Chelsea.

Aanvallend is het allemaal wel erg zwak. Costa en Hazard zijn een schim van de spelers die ze ooit waren, Fabregas laat regelmatig zijn glans zien maar is niet iemand die de kar trekt en Oscar en Willian zijn gewoon matige spelers met pieken van klasse. Op die laatste twee kun je totaal niet rekenen. Laat Hiddink eens 'revolutionair' zijn binnen Chelsea en wél kansen bieden aan de jeugd. Op de flank is het zeer matig, zet daar Kenedy enkele wedstrijden neer. Loftus-Cheek regelmatig ipv opa Mikel en Traoré eens wisselen voor de arrogante etterbak voorin. Dat maakt het team al 10 keer leuker, geeft ze toekomst zonder er honderden miljoenen tegen aan te hoeven gooien en geeft Chelsea karakter, wat ze nu volkomen missen, het is een bij elkaar geraapt zooitje.

Mikel en matic moeten niet allebei in de basis beginnen bij chelsea, en dan doet hiddink ook nog hazard in de 75e minuut laten invallen, terwijl hij niet eens geblesserd was. Verloren door hiddink zijn beslissingen.

4 februari 2016 om 00:37

Maar met die achtbaanvorm van Cesc blijft dat toch wel een gok, wanneer die zijn wedstrijd niet heeft wordt je middenveld overlopen. Die man loopt immers niet zo veel. Ik snap Hiddink wel met dat zekere blok. Hazard snap ik ook niet idd, misschien heeft hij nog wat lichte pijntjes.

4 februari 2016 om 00:39

Edit; Cesc speelde wel maar als aanvallende middenvelder. In mijn reactie mikte ik op Fabregas op de plek van Matic/Mikel met Oscar daarvoor. Dat is een risico.

4 februari 2016 om 07:28

Fabregas loopt over het algemeen, ook al speelt ie slecht, het meeste van alle 22 spelers op het veld. Altijd in de top 3 iig.

Jammer dat Chelsea voor de zoveelste keer gelijk speelt. Ik vond Gomes zonder twijfel man of the match.

Ik denk dat we het in de Premier League wel kunnen laten schieten. Verdedigend staat het onder Hiddink al een stuk beter, maar in de aanval missen we de snelheid een beetje om kansen te creëren. Het liefst zie ik Teixeira komen om Fabregas of Oscar te vervangen. Ik had in de tweede helft nog wel de hoop maar de bal wilde er maar niet in. Helaas, dan de volgende wedstrijd de 3 punten pakken.

Groot deel van de wedstrijd was ronduit saai. Verdedigend staan we uitstekend maar aanvallend is het echt slecht. Matic en Mikel samen gaat gewoon niet, het middenveld is dan statisch en je creert niks. Matic leed sowieso heel veel balverlies, net als Fabregas. Het baltempo ligt veel te laag en we zijn te slordig in passing. Uiteindelijk krijgen we in tweede helft nog 3 grote kansen, maar Gomes keepte geweldig en is dan ook terecht man of the match. Leuk al die gelijkspellen, maar uiteindelijk is dit duur puntverlies en kunnen we de vierde plek sowieso vergeten.

3 februari 2016 om 23:32

Ik heb de wedstrijd niet gezien, maar bij Chelsea is alles slecht. Baltempo laag, slordig in de passing, positionering bar slecht, niet bewegelijk zonder bal, voetballen zonder idee. Verdedigend doen ze niks, laks.

Spelers van Chelsea hebben totaal geen passie. Ongemotiveerd zijn ze allemaal.

Wat was het weer bedroevend slecht van Chelsea kant. Ik begrijp niet dat Matic en ivanovic en oscar bij chelsea doen. Wat zijndie ver door het ijs gezakt zeg

3 februari 2016 om 23:40

Waarom noem je Oscar? Die probeert het nog eens een keer van afstand teminste en heeft afgelopen zondag een hatrick gemaakt...

3 februari 2016 om 23:50

Inderdaad. Oscar is prima als 4de middenvelder, als hazard,pedro en willian spelen. Is bij vlagen erg goed, dat is helaas niet altijd. Mikel valt erg positief op onder hiddink, matic juist niet

Chelsea moet blij zijn wanneer het de europa league haalt dit jaar, kans is niet heel groot.

Matic vond ik zeer slecht spelen vanavond en Ivanovic kon beter, maar Oscar is een wisselvallige speler. Denk dat het ook te maken heeft met het feit dat hij Links op de flank niet het best uit zijn voeten komt. Zie hem toch liever als aanvallend middenvelder en fabregas zie ik liever naast mikel. Dan kan je een Pedro of Hazard op links zetten. Speelt aanvallender en je hebt meer kwaliteit in de selectie.

3 februari 2016 om 23:41

Dat zag je wel nadat hazard erin kwam voor matic. Veel beter spel!

Grappig, bij Mourinho had er gestaan: Mourinho wint weer geen wedstrijd, bij Guus staat er ' Guus behoudt de ongeslagen status.' Kwestie van interpretatie en glas half vol/leeg redenatie.

4 februari 2016 om 07:57

Triest dit inderdaad, het is dus blijkbaar zo dat VZ anti Mourinho is en support voor Hiddink. Puur ook omdat Hiddink NL'er is.

Ik vond oscar helemaal niet gek spelen, in tegenstelling tot de rest hier blijkbaar. Vond ivanivic wel (weer) slecht spelen. Willian ook niet super, wel gewoon een zesje.

Toch blijft een verdedigend middenveld van matic en mikel niet goed. Simpelweg te weinig creativiteit. Fabregas vond ik goed vandaag, maar toch liever iemand anders op 10, zodat hij naast mikel kan.

3 februari 2016 om 23:51

Kenedy is echt perfect voor op de 10, snap niet dat Guus hem niet vaker opstelt of in laat vallen

Ik dacht trouwens dat Hiddink de jonge spelers daar wat meer zou gaan gebruiken maar ik zie nog steeds gewoon dezelfde spelers opgesteld worden die Mourinho opstelde.

Wat doet Hiddink dan zo goed dan? Bar en boos. Blufkees maar hij presteert niets. En dat met z'on selectie. Lachwekkend.

Goed om te zien dat Chelsea het nog steeds niet zo constant presteert. Die lijken nog steeds op zoek te zijn naar hun vorm, terwijl wij nu in een flow zitten. Dit biedt hoop voor zondag...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren