Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Het zou niet per se goed zijn, als ik toch terugkeer bij AC Milan’

Laatste update:
/

Paolo Maldini kwam van het seizoen 1984/85 tot en met het seizoen 2008/09 uit voor AC Milan en groeide in die lange periode uit tot een echte clublegende. Hij is nu al bijna zes jaar met pensioen en vervult geen officiële rol bij i Rossoneri, maar in Italië wordt gezegd en geschreven dat Bee Taechaubol hem zou willen betrekken bij de club als hij eigenaar wordt. Maldini twijfelt nog of hij dat wil doen.

“Ik ben 25 jaar profvoetballer geweest en daarna wilde ik graag tijd besteden aan mezelf en mijn gezin. Het idee was om wat rust te nemen. Ik weet niet of de dag zal komen dat ik terugkeer bij AC Milan, het zou niet per se iets goeds zijn. Ik heb altijd nog mijn fantastische verleden bij de club. Het geeft me een heel trots gevoel dat ik wordt gezien als een symbool van Milan, ik vond het ook lastig om er te stoppen”, geeft Maldini aan.

“Ik voel ook een dubbele trots, omdat mijn vader er heeft gezeten en nu de derde generatie: mijn kinderen”, zegt de oud-verdediger. Hij vindt het moeilijk om te zien dat AC Milan zware jaren doormaakt. “Na 25 jaar onder dezelfde eigenaar zijn de investeringen niet meer zoals ze ooit waren. Silvio Berlusconi zoekt een groep mensen die wil investeren in de toekomst, en Milan terugbrengt in de Champions League. Er zijn veel goede spelers weggegaan en nu heeft de club tijd en goede ideeën nodig. Maar de ideeën zijn niet altijd voor handen.”

Als het hem wordt gevraagd, kan Paolo Maldini het beste...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Carlo Ancelotti terug naar AC Milan met Maldini als assistent!

14 mei 2015 om 14:52

Laat inzaghi dan zijn assistent zijn. Dan kan hij het leren van de meester. En kan hij later het stokje overnemen. Net zoals Giggs bij united die zal denk ik het werk later ook overnemen van LVG.

14 mei 2015 om 16:09

Maldini wilt geen trainer worden.

Na zo'n carriere als Maldini zou ik ook wel even jaar of 10/20 niks gaan doen. Geld als water en een terugkeer kan alleen maar ellende betekenen op het moment. Ik herinner me liever Maldini die als speler een legende was. Niet iemand die in dit gezeik terecht komt.

14 mei 2015 om 13:58

En zo ist, kijk naar Inzaghi en in mindere mate Seedorf. Die hebben toch wat van hun glans verloren zo.

Beter houdt Maldini de eer aan zichzelf, niet elke clublegende heeft de capaciteiten om een goede manager/trainer te zijn, kijk maar naar een Gullit...

Als hij niet het gevoel heeft dat hij wat kan toevoegen moet hij het zeker niet doen. Toch hoop ik dat wat spelers terugkeren en de boel op technisch vlak op de rails proberen te krijgen. Baal nog steeds van het ontslag van Seedorf, de discipline leek terug. Spelers waren ontevreden en werden uitgedaagd, er zat lijn in het spel enzovoorts. Maar goed we moeten door.. Ik hoop op een investeerder en 3 of 4 spelers van top niveau die ondanks geen europeesvoetbal toch voor Milan willen spelen. Kan nu alleen maar hopen .. echt doodzonde. Off: blij dat Juve de finale heeft bereikt. Italie moet als competitie weer terugkeren op het hoogste niveau .. kmis de passie in het passie die zij, de Duitsers en Chelsea wel teweeg brengen..

14 mei 2015 om 13:10

Chelsea? Heel raar dat je zegt de Italianen, Duitsers en dan Chelsea? Past qua temperament, charme en passie totaal niet in dit lijstje.

14 mei 2015 om 16:02

hhahah .. Ik snap wat je bedoelt, maar ik houd van het feit dat als Chelsea speelt er altijd wel wat spectaculairs of discutabels gebeurd. En ze strijden wel altijd met volle overgave .. Ik vind die club wel wat hebben ook al spelen ze niet echt aanvallend.. beetje een ouderwetse ploeg naar mijn idee

'het geeft me een heel trots gevoel dat ik wordt gezien als een symbool van Milan, ik vond het ook lastig om er te stoppen”

Ik wordt serieus??

Hij kan zijn sabbatacle beter eventjes voortzetten voor een x-aantal jaar. Want komende tijd is het nog vreselijk onrustig daar en kan het je eigenlijk louter de kop kosten, een functie nu.

Het aantal spelfouten vandaag op Voetbalzone is ongekend. In dit artikel ook weer.

ON: De fans zullen hier anders over denken, deze man is zo'n grootheid, kan hij daadwerkelijk wel iets fout doen?

In het tempo dat milan zijn helden momenteel misbruikt kun je maar beter ver weg blijven van een functie, met deze selectie is er toch geen eer te behalen.

Carlo Ancelotti hoofdtrainer met Maldini en Van Basten als assistenten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren