Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lionel Messi kon naar Europese topclub: ‘Na tien dagen gaven we het op’

Laatste update:

Lionel Messi kreeg twee jaar geleden de mogelijkheid om te tekenen voor AC Milan. Dat maakt Paolo Maldini bekend in het programma PoretCast. Zijn komst bleek uiteindelijk ondanks verwoede pogingen onhaalbaar.

Messi kondigde medio 2021 aan FC Barcelona te verlaten. Toen was nog onbekend waar de Argentijn zou tekenen. Uiteindelijk zou Messi tekenen voor Paris Saint-Germain, waar hij geen gelukkige fase in zijn carrière beleefde.

Voordat hij bij les Parisiens tekende, had Messi ook de mogelijkheid om te kiezen voor Milan. “Tien dagen lang probeerden we Messi naar Milan te halen”, openbaart Maldini, toen nog de technisch directeur van I Rossoneri. “Daarna gaven we het op."

“Het is nu te laat, maar een speler als Messi is voor iedereen een spektakel om te zien. Toen ik las dat hij mogelijk naar Internazionale zou vertrekken, werd ik bang!”, vertelt Maldini met een knipoog. Het werd dus niet Inter, maar PSG.

Daar gingen spannende weken aan vooraf. Barcelona kreeg het financieel niet voor elkaar om Messi te behouden. Na een onduidelijke periode met meerdere geruchten rondom zijn persoon tekende de Argentijn uiteindelijk voor PSG. Messi kende een moeizame relatie met de fans en liet de club afgelopen zomer achter zich voor Inter Miami.

Maldini was ten tijde van de onzekere toekomst van Messi technisch directeur van Milan. De Italiaan haalde onder meer Rafael Leão naar de club. In juni van dit jaar werd Maldini plotseling op straat gezet. De 55-jarige oud-speler weet nog niet wat er in de toekomst voor hem in het verschiet ligt. "In feite ben ben ik gepensioneerd. Tenminste, sinds vorige zomer wel."

Internazionale
Maldini deed verder een opvallende uitspraak over Internazionale. Het clubicoon van Milan krijgt de vraag welke club in zijn ogen aan het einde van het seizoen de titel pakt. "Inter heeft het kampioenschap al gewonnen." Koploper Inter staat na twaalf speelrondes slechts twee punten voor op Juventus. Milan staat derde, met acht punten achterstand op zijn stadgenoot.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarschijnlijk omdat Zlatan nog daar was. Speculatie maar toch herinner ik me dat ze niet een al te beste band hebben.

23 november 2023 om 05:28

Lijkt me gewoon dat het om salaris ging, denk niet dat Ibrahimovic er iets mee te maken heeft

23 november 2023 om 07:00

Ja of omdat Messi ongeveer 400 miljoen per jaar verdient.

Messi moet je niet meer willen als serieuze club. In Amerika gaat het wel, maar ook daar loopt hij vaak chagrijnig over of zit hij naast het veld. Zou lekker stoppen als ik hem was. Hoeveel geld wil je hebben?

23 november 2023 om 16:13

Messi zou nog altijd de beste speler zijn bij iedere club waar die naartoe zou gaan, het probleem is juist dat je het hele systeem rond hem moet bouwen en met zijn leeftijd heeft dat eigenlijk geen zin meer en natuurlijk zijn riante salaris. Ik heb ook nooit gesnapt waarom sommige mensen zeggen dat een bepaalde speler er beter mee zou stoppen?? Wie in godnaams ben jij om zoiets te zeggen zonder schaamte… zolang je nog kan stappen of lopen moet je blijven voetballen, het mooiste spelletje dat er is. En ik ben ook nog niet klaar om afscheid te nemen van de beste speler aller tijden haha.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren