Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Het was niet geweldig, maar we staan nu wel boven Ajax’

Laatste update:

Het duel tussen FC Emmen en FC Groningen in de Eredivisie leek in de eerste onderlinge remise ooit te eindigen, maar een laat doelpunt van Ajdin Hrustic gaf zaterdagavond uiteindelijk de doorslag: 0-1. Kaj Sierhuis kon het verschil niet maken en zat achteraf met een dubbel gevoel. Hij zat namelijk al ruim tien minuten op de bank toen er werd gescoord.

Sierhuis werd in de 74e minuut door Mohamed El Hankouri vervangen. “Ik ben heel blij met de drie punten, dat is gewoon heel belangrijk, maar zelf heb ik niet zo’n lekkere wedstrijd gespeeld”, erkende de aanvaller in gesprek met Voetbal International. Sierhuis zag zelf ook in dat hij geen echte kansen kreeg. “Dat is wel balen, je wil natuurlijk scoren en op die manier belangrijk zijn, maar dat zat er niet in.”

“Die wedstrijden zitten er nu eenmaal tussen.” De drie punten zijn hoe dan ook het belangrijkste. “Het was niet geweldig, maar we staan nu wel boven Ajax”, verwees de spits een knipoog naar zijn eigenlijke werkgever. “Daar ben ik overigens niet blij mee, dat gelijkspel tegen Vitesse. In principe hebben wij geen titelaspiraties, dus ik had liever gehad dat ze gewonnen hadden.”

“Ik hoop dat Ajax kampioen wordt en ik zie Vitesse als concurrent, dus wat dat betreft geen goed nieuws.” FC Groningen won voor het eerst sinds 2 februari 2019 een uitwedstrijd in de Eredivisie. De Groningers bleven tussendoor zes uitduels zonder zege: drie remises en drie nederlagen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bijzonder dat ze daar zo mee bezig zijn/ belangrijk vinden

4 augustus 2019 om 09:23

Je weet en hebt ook gelezen dat degene die dit zegt onder contract staat bij Ajax? In dat geval beetje onzinnige reactie van jou hè?!

4 augustus 2019 om 09:51

Omdat ie vitesse als concurrent ziet...?

4 augustus 2019 om 11:13

In principe hebben wij geen titelaspiraties,..... pfieuw slaap ik toch wat beter vannacht met een concurrent minder 😂

4 augustus 2019 om 11:52

Hoezo concurrent minder? PSV en Groningen gaan allebei om play-offs plaatsen spelen. 😁

Toch beetje jammer dit. Gelijkspel was meer dan terecht geweest! Maar goed die bal van laursen moet er gewoon in. Verder wel zeer tevreden over het spel.

4 augustus 2019 om 11:09

Moeten jullie ook zijn. Komt wel goed met Emmen

Een kinderhand is snel gevuld....

4 augustus 2019 om 10:39

Het is een kind van Ajax. Dus nee.

Man man man pas een wedstrijd gespeeld

Gefeliciteerd jongeman

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren