Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik hoorde altijd dat ik geen echte Ajax-spits ben, maar meer voor Feyenoord’

Laatste update:

Kaj Sierhuis was zaterdagavond de gevierde man bij Fortuna Sittard. De Limburgers wonnen in eigen huis met 3-1 van hekkensluiter Vitesse dankzij twee treffers van de 25-jarige spits. Sierhuis had echter vaker moeten scoren, want naast het onbenut laten van twee grote kansen, miste hij ook twee penalty’s.

Sierhuis moest de afgelopen maanden flink wat kritiek verwerken vanwege zijn gebrek aan rendement. Met zijn dubbelslag tegen Vitesse wist hij zijn seizoenstotaal te verdubbelen.

De in Athene geboren aanvaller baalt dat hij Fortuna dit seizoen nog niet vaker heeft kunnen helpen door middel van doelpunten. "Als spits knaagt dat altijd aan je", zegt hij tegenover Voetbal International. “Maar vanaf het begin heb ik geprobeerd het positieve eruit te halen.”

Sierhuis moest zich bij Fortuna naar eigen zeggen eerst fysiek ontwikkelen. “Zo kon ik het langer volhouden in de wedstrijden. Die stappen ben ik aan het zetten. Nu wil ik doorgroeien naar een hoger niveau.”

Eigenlijk al zijn gehele loopbaan staat Sierhuis te boek als een harde werker. De voormalig jeugdspeler van Ajax heeft er geen problemen mee om veel vuile meters tijdens wedstrijden te maken en fysieke duels met verdedigers uit te vechten.

“Er waren meerdere trainers in mijn Ajax-jeugd die tegen me hebben gezegd dat ik geen echte Ajax-spits ben, maar meer eentje voor Feyenoord. Vond ik niet erg om te horen. En ik ben met mijn stijl toch ver gekomen bij Ajax.”

Sierhuis kwam in totaal tot drie officiële wedstrijden in de hoofdmacht van Ajax. Na een uitleenbeurt aan FC Groningen maakte hij de definitieve overstap naar Stade Reims. Via Heracles Almelo (huur) belandde hij afgelopen zomer bij Fortuna. “Mijn avontuur in Frankrijk is niet gelopen zoals ik had gehoopt, mede door blessures. Maar als ik dan eens de kans kreeg in Frankrijk, kon ik ook nooit helemaal overtuigen”, besluit Sierhuis.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heel hard werken en grote kansen missen.....klinkt voor mij dezer dagen gewoon als een Ajax spits hoor

4 december 2023 om 18:48

Hahaha touché, past precies in dit Ajax-seizoen!

Hard werken doet hij wel, maar hij mist gewoon dat spitseninstinct. Zoiets is te compenseren met ervaring. Je ziet ook vaak dat matige spitsen richting hun 28ste nog een paar seizoenen aardig renderen, maar de echte spitsen hebben het vizier al vroeg op scherp staan en ontwikkelen de rest erbij. Ik vind Sierhuis maar een doodgewone Eredivisie-speler als ik eerlijk ben. Dan heb je het eigenlijk al best ver geschopt als voetballer, dus een schande is dat ook absoluut niet.

4 december 2023 om 15:19

Het ontbreekt hem niet aan spitseninstinct hoor, maar aan talent. De man is gewoon niet zo'n goede voetballer. En hij is al helemaal niet goed genoeg voor Ajax of Feyenoord. Desondanks zou ik hem graag bij Utrecht zien aangezien alles beter is dan Lidberg.

5 december 2023 om 21:03

Dat aspect vergat ik inderdaad te belichten. Sierhuis is ook gewoon geen bijzonder talent of iets dergelijks. Gewoon een gemiddelde Eredivisie-speler.

Overigens vind ik dat je als Utrecht zijnde de lat wel hoger mag en moet leggen. Dat er nu een nog slechtere rondloopt, is niet als gevolg van te weinig geld of iets dergelijks. Jullie zitten alleen opgescheept met een technisch directeur in de naam van Zuidam die het niet heel veel slechter had kunnen doen. Als je met het budget van Utrecht na 14 wedstrijden niet verder komt dan een 14de plaats, ben je ronduit een waardeloze technisch directeur. Vooral omdat Utrecht met het jaar eigenlijk slechter wordt. Die moeten ze echt snel ontslaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren