Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Het was niet best, maar ik heb mijn koppie niet laten hangen'

Laatste update:

Willem II bevestigde donderdagochtend een principeakkoord te hebben bereikt met Anouar Kali. De middenvelder hoeft nu alleen nog zijn contract bij Al-Arabi te ontbinden en dan kan hij wedstrijden spelen voor het team van Jurgen Streppel. “Dat komt wel goed”, zegt hij tegen Omroep Brabant.

/

“Ik heb daar een half jaar gezeten, maar het was niet best. Al Arabi verhuurde me direct aan een andere club (Al-Mesaimeer, red.). Na een half jaar zou ik terugkomen, maar toen was er ineens een andere trainer en een ander beleid. Ik heb geen spijt van die keuze, dit hoort ook bij voetbal. Heb ik dit ook weer meegemaakt”, aldus Kali.

“Ik heb mijn koppie niet laten hangen. Mijn vrienden en familie hebben me er ook doorheen geholpen. Er waren ook clubs uit het buitenland, maar ik wilde per se in Nederland spelen. Gelukkig krijg ik deze kans bij Willem II”, besluit de linkspoot, die eerder voor FC Utrecht en Roda JC Kerkrade speelde.

Is Anouar Kali een aanwinst voor Willem II?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prima speler voor Willem 2, die hebben toch nog een best leuk team op papier. Maarja moet het er wel uit komen en niet zoals bij Zivkovic en Ligeon.

11 februari 2016 om 22:36

Probleem is dat ze een bij elkaar geraapt zooitje hebben nu. Ze hebben opzich leuke spelers, maar voorin valt het tegen. Ogbeche gaat er de komende wedstrijden geen 8 maken. Hupperts bakt er niks van al 2 jaar lang. En andersen is de verrassing op linksbuiten ook wat af. Ik ben erg benieuwd.

12 februari 2016 om 17:22

Valt mij op dat Willem 2 veel huurlingen gebruikt. Andere clubs plukken daar de vruchten van (geld of ontwikkeling) en met Stijn Wuytens ook de beste speler weg voor een appel en een ei, dat mag je 3 ton voor een goede voetballer wel noemen

'Hoeft nu alleen nog zijn contract te ontbinden'.. hoelang duurt zijn contract nog? Klinkt beetje als vreemde situatie zo. Nu is het deze club. Maar je kan op deze manier dus gewoon "transfereren" tussen clubs, buiten de daarvoor bepaalde periodes om. Een contract ontbinden kan toch niet zomaar?

11 februari 2016 om 21:59

Wel als je al 3maanden geen salaris ontvangt. Dan kan je bij de fifa je contract laten ontbinden. Dat moet nu dus gebeuren.

12 februari 2016 om 07:54

Oh dat stuk heb ik even gemist. ik wist dat je met die 3 maanden transfervrij weg was, maar ik wist niet dat daar in geval Kali sprake van was. haha. Thanks

Ik ben benieuwd of hij zijn carriere nog kan / wil herpakken. Qua mentaliteit is hij gewoon niet goed, terwijl hij wel prima kan voetballen. Ik hoop dat Streppel hem de juiste mentaliteit / disciplines kan aanbrengen.

11 februari 2016 om 23:38

Welke mentaliteit verklaar je nader.
1akkefietje waar een ongelukje uit voorkomt en klaar stempel

Blijft toch een lasroge jongen. 4 a 5 jaar geleden een talent, maar dat is er nooit echt uitgekomen.
Loopt er bij Utrecht niet iemand met een loensoog rond dankzij Kali?

11 februari 2016 om 22:10

Lastige

11 februari 2016 om 23:37

Die speelt nu bij roda.
Komop zeg ik denk dat hier opVz niemand een vechtsport doet of een keer heeft gevochten.

Bij een akkefietje zijn er 2partijen 2mensen vechten.
Tijdens een gevecht raken beiden de controle kwijt en verkeerde aangekomen klap kan veel meer veroorzaken.

Je kan door bijvoorbeeld verkeerd te slaan je arm breken.

Denk je nou echt de Kali dacht nou ga ik zijn kaak breken.

Je ziet op de beelde dat beiden vechten. Ze worden uit elkaar gehaald.
Kali is de sterker.

Vergis ik me nou of heeft Willem II best veel versterkingen gehaald inmiddels? Hoe komen ze opeens aan dat geld daarvoor?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren