Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Het tijdperk Boëtius en Vilhena is voorbij, dit is vrij dodelijk'

Laatste update:

Feyenoord maakte zaterdag een einde aan een reeks van vier nederlagen op rij, door Go Ahead Eagles met 0-4 opzij te zetten. De Rotterdammers boekten dat succes met een gewijzigde opstelling: Jean-Paul Boëtius en Tonny Vilhena werden uit het elftal gehaald en zagen hun ploeg een goede wedstrijd spelen. De vraag is nu of het duo hun basisplaats definitief is kwijtgeraakt.

/

Analist Jan Mulder denkt van wel: "Feyenoord heeft nu goed gespeeld en dat heeft de trainer goed gezien", zei hij zondagavond bij Studio Voetbal. "Zondag moet hij weer zo spelen. Het tijdperk Boëtius en Vilhena is voorbij. Dat kunnen we vergeten, dit is vrij dodelijk."

Voormalig Feyenoord-coach Bert van Marwijk, die ook aan tafel zat, wilde niet zover gaan. "Wij kunnen hier uren praten, maar Fred Rutten staat elke dag met die jongens op het veld", zei hij. "Alles wat daar gebeurt, wordt meegenomen naar de speelwijze en de opstelling. Dan zou het best kunnen zijn dat hij bepaalde jongens maar even niet mee laat doen."

Feyenoord moet zondag weer zo spelen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ze hebben ook mét Vilhena en Boëtius sterke partijen gespeeld, dus dat is onzin. Beide horen tot de grootste talenten van Nederland, die komen echt wel weer bovendrijven. Feyenoord heeft eindelijk concurrentie op de flanken en het middenveld, dit hoort er bij dan, alleen maar goed extra concurrentie. Ze zijn beide nog erg jong.

29 september 2014 om 07:50

Nou ja, Manu vind ik op dit moment veel beter dan Boetius. Dat Immers erin staat is natuurlijk niet helemaal de bedoeling, maar met zijn werklust en strijd kan je echt wel wedstrijden winnen. Tegen Groningen, fysieke ploeg, zou ik gewoon hetzelfde spelen. Al is alles afhankelijk van donderdag tegen Standard Luik.

29 september 2014 om 08:18

Natuurlijk spelen ze met Manu als die in vorm is, daarvoor heb je meerdere spelers voor één positie. Er wordt alleen bij Feyenoord altijd een beetje dramatisch over gedaan, alsof basisspelers die hun positie verliezen bij Feyenoord altijd net een tikkeltje dramatischer zou zijn. Bij PSV en Ajax wisselen ze toch ook geregeld van bezetting?

29 september 2014 om 08:34

Meest lachwekkende aan het hele verhaal vind ik dat ze het over een tijdperk hebben.

29 september 2014 om 08:50

Weer eens populistisch gebral van Mulder. Ze al af schrijven voordat ze volwassen zijn, is wel er kort door de bocht.
Boëtius is net twintig en Vilhena moet nog negentien worden. Het is misschien juist goed dat ze even in de luwte staan, kunnen ze bezig gaan met hun vorm en veranderde status als prof, in plaats van als onbevangen talent gezien te worden. Er wordt zoveel op ze gelet en van ze verwacht door fans en media, dat is voor veel zulke jonkies nog wat teveel van t goede. De tijd zal het leren. Ze zijn hun aangeboren aanleg en talent niet ineens kwijt.

29 september 2014 om 09:07

Niet haterig bedoelt, maar dit Feyenoord kan Immers juist erg goed gebruiken. Immers is de afgelopen jaren toch een van de meest scorende spelers bij Feyenoord geweest. Nu heeft Feyenoord het niet echt makkelijk met scoren, dus zou ik Immers er sowieso bij zetten.

29 september 2014 om 09:10

Het rare is dat Boetius inmiddels al jarenlang basis speelt, maar nog steeds het lichaam van een brugklasser heeft. Manu is vooral verder op fysiek gebied, daar waar JP uiteindelijk waarschijnlijk een veel groter talent is. Als dit geen signaal voor Boetius is om aan z'n lichaam te gaan werken zal het nooit gaan gebeuren. Hij heeft nu alleen z'n talent en kan nooit terugvallen op zijn fysiek in een slechte wedstrijd, i.t.t. Elvis.

29 september 2014 om 09:27

Je hoeft het ook niet altijd van je fysiek te hebben.
Een Messi/mertens/neymar zijn ook niet de meest fysieke personen.

29 september 2014 om 09:28

Sommige voetballers zullen fysiek nooit echt sterk worden, Brama ziet er ook nog uit alsof ie op het VWO zit.


Mensen vergeten ook dat Vilhena en Boetius moesten spelen toen er niks beters was, spelen sindsdien goede potten en nu gaan het wat minder omdat zij de 'steunpilaren zijn'. Jochies die net 20 zijn moeten een topclub(de druk en alles rond Feyenoord) op sleeptouw nemen.


Over een halfjaar als ze hun vorm weer hebben en 3 wedstrijden goed spelen moeten ze zeker in Nederlands elftal van Mulder?


En inderdaad 'een tijdperk' komop man alsof we 15 jaar met ze hebben gespeeld in het eerste

29 september 2014 om 09:51

Boetius en vilhena hebben een dipje.. als die straks weer goed terug komen dan staat zeker boetius gewoon weer in de basis. Vilhena is pas 19 rustig aan met die knul

Boetius komt al het hele seizoen geen man voorbij. Veel balverlies en weinig goede voorzetten.vilhena speelt naar mijn mening iets beter, puur omdat hij elke wedstrijd veel inzet toont. Als het bij Boetius niet loopt heb je niks aan hem, als Vilhena slecht speelt blijft hij altijd bikkelen en doorjagen tot aan de keeper. Daarentegen heeft Boetius het geluk dat Schaken en Bilal ook geen pepernoot raken, terwijl Vilhena de concurrentiestrijd aan moet gaan met El Ahmadi en Clasie.

Wat is dodelijk? Of is het duidelijk?

29 september 2014 om 08:13

Dodelijk voor die gasten dat er nu naast staan en het misschien niet meer te boven komen.

29 september 2014 om 08:23

Dodelijk kom je niet meer te boven.
Of is het dodelijk voor Feyenoord als ze wel staan opgesteld?

29 september 2014 om 08:34

Dodelijk is inderdaad een misplaatste uitdrukking in deze, punt duidelijk Vierdag.

29 september 2014 om 11:15

Als ze dit niet te boven komen dan zijn ze simpelweg niet goed genoeg.

Elke jonge speler heeft wel een dipje. Komt wel goed met Boetius. Vilhena weet ik nog njet zeker

Zonde voor de ontwikkeling van deze twee, maar het feit blijft dat Manu beter speelt als Boëtius en El Ahmadi beter is als Vilhena.

29 september 2014 om 08:59

Ik vind niet dat de keuze moet zijn tussen El Ahmadi en Vilhena. Dat zijn namelijk verschillende soorten middenvelders. El Ahmadi is een controlerende middenvelder, Vilhena is een aanvallende middenvelder. Tonny heeft in alle jeugdteams altijd op 10 gestaan en is pas door Koeman naast Clasie gezet. De keuze zou dus moeten zijn Immers of Vilhena

Pfff wat een onzin. Twee jonge jongens staan een wedstrijd wissel nadat Feyenoord een paar keer verloor. Dan zijn ze direct afgeserveerd en zijn opeens hun talent verloren?

Wat een onzin Mulder! Ik hoop maar dat FC Lisse of Barendrecht ze nog wil hebben...

Die jongere spelers hebben wel vaker een dipje, komen vanzelf wel weer in actie en het is aan hun zelf om weer te gaan presteren. Talent is er wel dus zou goed moeten komen mits ze hard blijven werken.

Lekker makkelijk scoren van Mulder. Het zijn beiden jonge getalenteerde jongens waarvan je kan verwachten dat ze een terugval zullen krijgen. Het lijkt erbij te horen. Mulder zal vast ook de eerste zijn die ze oranje inpreekt wanneer ze 1 super wedstrijd hebben gespeeld.

Mulder is niet goed bij zijn hoofd !! Iedere speler mag een mindere periode hebben bij de één duurt dat nu eenmaal wat langer als bij een ander.
Kan iemand mij misschien vertellen wat voor zinnigs die Mulder eigenlijk de gehele uitzending te vertellen heeft. Die doordrammer, wilt altijd het hoogste (onzinnige) woord hebben

Jan Mulder is echt opportunistisch als maar wezen kan. Zo een man kan je toch niet serieus nemen? Hoop ook niet dat iemand dat doet. Het is gewoon duidelijk dat de jonge spelers nu wat vaker op de bank zitten. Vilhena en boetius zijn ook basisspelers geworden omdat er niks beter was op dat moment . Ze Zijn nog jong hun tijd komt nog wel

Boetius?
Dat was volgens vele feyenoorders and ajcieden toch die jongen die op het WK horde te spelen in plaats van Memhis Depay?
Dezelfde feyenoorders die heb nu afkraken....

Vilhenna ip plaats van wijnaldum had ik 3 maanden geleden nog gehoord....

Zo snel kan het gaan.

29 september 2014 om 09:42

Niemand kraakt hem af maar Manu is op dit moment beter in vorm dus logisch dat hij nu speelt.
Boetius komt er echt wel.

29 september 2014 om 09:51

Vergeleken met Arno Vermeulen over Water(kn)eus is het nog een verademing

Heb me gisteren dood zitten ergeren aan studio voetbal. Er is een hoop gepraat, maar niks verteld. Kom eens met wat meer analyses van bepaalde opvallende dingen. Co en Jan hebben zelfs weer een paar nieuwe termen geïntroduceerd en helemaal geen toegevoegde waarde gehad. Bert probeerde het nog enigszins, maar later bleek dat ook hij niks te melden had en Arno zit altijd voor niks aan tafel. On; Boetius en Vilhena komen nog wel weer terug, al moeten ze daar niet te lang over doen, want dan zullen ze definitief buiten te boot vallen. Manu doet het prima op links en El Ahmadi heb je ook niet zomaar uit de basis.

29 september 2014 om 09:33

Was het tijdperk van Jan Mulder op tv maar eens voorbij. Onbegrijpelijk dat ze die weer een jaar erbij houden.

29 september 2014 om 10:06

ik vind dat in de voorgaande weken wel degelijk voetbal tactisch diep is ingegaan op de speelwijzen van Feijenoord..

gisteren was het gewoon terecht dat het ging over de wisselingen van spelers en dat Berg met een stuk retoriek komt (zoals altijd, alles vlak houdend.. nooit uitgesproken.. veilig.. klein houdend..) is het aller ergste.

heel sec genomen is het toch klote voor iedereen dat deze twee talenten de komende weken niet meer zullen spelen. Is niet alleen Feijenoord belang maar (imo) ook NL-belang.

29 september 2014 om 13:18

Dat zou je Van Geel kunnen kwalijk nemen. Het trio Vilhena-Immers-Clasie is een top middenveld. Daar hoef je alleen in de breedte aankopen te doen. Boetius naar rechts en dan met het geld van Bilal een linkeraanvaller kopen of Manu het vertrouwen geven. investeren in het middenveld leek toch niet noodzakelijk? De verdediging en aanval werd enorm getroffen in de transferperiode. Daar had je meer in moeten investeren. Nu stagneert Vilhena in zijn ontwikkeling.wat enorm jammer is!

Ben t eens met van marwijk! Mulder is nauwelijks serieus te nemen. Onzin die die allemaal uitkraamt. Deze 2 talenten komen er binnenkort wel weer aan, vooral met t drukke speelschema!

29 september 2014 om 11:26

drukke speelschema?

uitgeschakeld in de Knvb beker, o ja Europa League is er nog ,maar daar zou ik als Feyenoord zijnde niet teveel aanvallende spelers in zetten of spelers die uit vorm zijn

daar moet je kerels neer zetten die kunnen buffelen als Immers, Toornstra

Boëtius zou baat hebben bij een trainer die hem ook laat staan als het niet loopt. Daar wordt hij sterker van, en daar is Feyenoord alleen maar bij gebaat. Boëtius is toch één van de grootste talenten bij Feyenoord.

29 september 2014 om 08:38

Oh maar Boëtius krijgt meer vertrouwen dan andere buitenspelers, is degene die altijd snel weer een kans krijgt. In deze vorm kan je het echter niet maken om Manu niet in de basis te zetten, hij is in vorm terwijl Boëtius zoekende is. Uiteindelijk is Manu maar een half jaartje ouder dan Boëtius.

29 september 2014 om 10:10

een paar dingen:
- Boetius speelt al een tijd, dus het is niet dat hij net komt kijken...
- Van Gaal had hem bijna erbij gehouden dus zijn vorm en talenten werd ook daar opgemerkt
- Rutte is zeker een speler die met jeugd aan de slag wilt
- Maar resultaten tellen en die waren slecht. Nu moet Rute voor winst gaan.

het enige wat Boetius kan doen is zichzelf terug knokken.. ook dat gaat hem beter maken.
wat mij betreft - hoe vervelend ook - is dit het moment dat Boetius (en Vilhena) boven zichzelf moeten uitstijgen en terug moeten knokken in het elftal. Ook daar worden ze weer beter van.

en ik vind Rutte geen onredelijke man daarin.. hij zal misschien fouten hebben gemaakt in het verleden maar dat hebben al die trainers.. geen uitzonderingen.

29 september 2014 om 11:21

Waarom zou Boetius wel vertrouwen moeten verdienen en Manu niet?.

29 september 2014 om 11:28

en dan verliezen? dan krijgt de trainer te horen dat ie niet succesvol is en wordt ie ontslagen

een coach wordt eerst afgerekend op behaalde punten, en nu halen ze punten zonder die 2.

Koeman liet ze ook staat maar ze gingen alleen maar slechter spelen... dus hoelang moet je spelers laten staan die niet goed spelen? een jaar?

29 september 2014 om 13:38

Natuurlijk moet een trainer ook resultaten behalen, maar trainers van Ajax en Feyenoord (en eigenlijk alle Nederlandse clubs) moeten ook talenten opleiden. En jonge talenten moeten leren van hun fouten. Het valt mij op dat Boëtius steeds een paar wedstrijden speelt, en dan weer een paar wedstrijden op de bank zit.

Frank de Boer geeft talenten meer vertrouwen, ook als een talent in een mindere fase zit. Blind is daar een goed voorbeeld van, die werd week na week afgebrand, en speelt nu bij Man.utd.

Je kan niet zeggen dat het tijdperk voorbij is van 2 jongetjes die net/nog geen 20 zijn. Dat tijdperk moet nog komen!

29 september 2014 om 11:17

ja wel jong maar hoeveel wedstrijden hebben ze al in het eerste gespeeld? dan moet er op een gegeven moment juist groei in zitten en dat is al tijden niet meer te zien hoor met alle respect

Wat nou dodelijk? Die gasten moeten nu op de training laten zien dat ze beter zijn dan de basis. Dat heet een topsportcultuur en is alleen maar goed! Daar moet Feyenoord heen en daar moet iedere club heen. Er zijn nu gewoon zo'n 18 basisspelers, knokken voor je plek en als je verliest.....nog harder knokken!!!

29 september 2014 om 11:25

ja maar ze kunnen dus verliezen en dan weg basisplek en carriere, althans bij Feyenoord dan...

Ach, vorig seizoen was het 'dodelijk' voor de Vrij en Indi dat ze een mindere fase hadden. Ik verwacht dat beiden zeker gewoon 20 wedstrijden gaan spelen. Zo goed was Feyenoord zaterdag niet en zo slecht waren ze ervoor niet. Letterlijk allemaal scorebordjournalistiek.

Wat een onzin! Die gasten voelen nu voor het eerst wat het is om serieuze concurrentie te hebben. Dat is alleen maar goed voor ze. Ze zijn beiden nog 19 en 20 en dat ze uberhaupt al zoveel wedstrijden in Feyenoord 1 in de benen hebben is uitzonderlijk. Die komen er echt wel, geef ze de tijd.

Haha wat een grap van Jan Mulder. Gaan we nu jongens onder de 20 al afschrijven, omdat Feyenoord wel een keer wint zonder hun? Wat een onzin.

Los van het feit dat er voldoende spelers zijn die pas veel later ontwikkelen (pelle, Toornstra), of simpelweg langer over hun ontwikkeling doen door blessureleed/vormdip (wijnaldum, Narsingh) bestaat er ook nog iets als opkomende talenten. Boetius en Vilhena zijn niet ouder dan 20. Dit zijn juist de jongens die nu wel wisselvallig mogen presteren.

Feyenoord mag blij zijn dat ze nu niet afhankelijk zijn van veel talenten. Het is juist fijn dat er oudere spelers stabiel presteren. Hier kunnen de jongere gasten zich aan op trekken.

Boëtius en Vilhena spelen zeer matig, vooral die laatste heeft zijn plafond wel bereikt lijkt het. Ze zijn nog wel jong, dus wie weet.

29 september 2014 om 09:44

hahahaha, jij bent echt niet serieus te nemen.
2 van de grootste talenten van Nederland.
Iedereen lijkt te vergeten dat Vilhena pas 19 is omdat hij al zo lang mee speelt en al zo volwassen over komt.

29 september 2014 om 09:51

Haha grootste talenten van Nederland... laat me niet lachen zeg. Depay is vele malen beter en ook Klaassen en El Ghazi zijn beter.

29 september 2014 om 09:52

Ze behoren echt wel tot die categorie hoor.. El Ghazi? Vent wat heeft die nou laten zien? Boetius begon ook ooit zo weet je nog? JIj bent echt totaal niet serieus te nemen.

29 september 2014 om 09:59

Depay is inderdaad verder maar klaassen en el ghazi zeker niet.

29 september 2014 om 10:52

Depay is nu verder. Een vilhena tegenover Klaassen (beide in vorm) kies ik voor vilhena. En dat je el Gazi nu opnoemt als 1 van de grootste talenten van nl is lachwekkend en niet serieus te nemen! Ja een groot talent maar nog Veelste vroeg om daar een definitief oordeel over te hebben... Paar goede wedstrijden en je krijgt deze onzin al... Er was toen ook zon ophef over bakkali, en Fischer die in verband werd gebracht met Barcelona toch... En kijk nu hahaha

29 september 2014 om 11:16

hoelang blijft een talent een talent? hoeveel wedstrijden moet je dan gespeeld hebben?

Sommigen noemen v Wolfswinkel ook nog steeds een talent terwijl ie al 25 is

Ik vind dit voor de talenten alleen maar beter. Zij dachten teveel na. Toen er veel spelers weg gingen, dachten zij dat ze de kar moeten trekken wat helemaal niet het geval is maar juist door teveel druk presteren ze wat minder. Ik denk dat hierdoor de druk afneemt en ik verwacht dat ze weer lekker gaan ballen als ze speelminuten krijgen.

Wat ben ik die Jan Mulder zat zeg, die blaakt alleen maar lariekoek. Heb die vent amper nog iets zinnigs horen zeggen, echt verschrikkelijk.
Talenten hebben altijd ups en downs, Boëtius beleefd een grote down, daar komt hij sterker uit. Vilhena heeft nu ook een dipje, maar er zijn (oudere) spelers en trainers bij Feyenoord die ze daaruit kunnen helpen. Vergeet niet dat ze nog steeds erg jong zijn allebei.

29 september 2014 om 11:14

ja een grote down , dus zoveel lariekoek praat Mulder niet, hoelang mag een dip volgens jou duren? 1,5 seizoen?

Verhoek heeft al 3 jaar een dip, dus hoezo ben jij zo zeker dat Boetius eruit komt? dat weet niemand.

29 september 2014 om 11:26

Nee Verhoek heeft geen dip, Verhoek heeft geen talent. Boëtius heeft laten zien over veel talenten te beschikken als winger; snelheid, lichtvoetigheid, een leuke actie en scorend vermogen. Al deze aspecten moet hij stuk voor stuk verbeteren maar dat is niet meer dan normaal. Dat geldt namelijk voor alle talenten, ze moeten stappen maken om structureel aan te haken bij een toclub. Gebeurt dat niet dan val je af.

Ik ben ervan overtuigd dat Boëtius die stappen gaat maken. Waarom? Kwestie van gevoel en gebaseerd op wat ik ook vorig seizoen van hem heb gezien. Dat 1,5 seizoen wat jij roept is natuurlijk de grootste bullshit.

29 september 2014 om 11:34

Verhoek geen talent? speelde de sterren van hemel bij ADO onder v Brom met Immers en Toornstra achter zich en werd 6e met Ado, hoe zo geen talentie, hooguit een soft karakter waardoor hij mentaal bepaalde zaken niet goed aan kan, maar talent heeft ie zeker wel.

Boetius heeft ook zeker talent, maar de dip duurt nu wel wat langer, dus daar moet ie jongen wel wat mee gaan doen, anders ben je zo op een zijspoor, dat hebben we zoveel spelers gezien waar we het niet van verwacht hadden, dus zo gek praat Mulder niet

nog een rijtje namen Ola John, Elia, Koppers, vd Hoorn, Derijck, Myachi

29 september 2014 om 11:35

1,5 seizoen stilstaand niet verder ontwikkelen, Boetius is nu niet beter dan 1,5 jaar geleden...

29 september 2014 om 18:30

Hij speelt al een tijdje waardeloos, maar met 1.5 jaar ga je weer te ver. Boetius speelt sinds het begin van t seizoen niet goed en dat is inclusief voorbereiding ongeveer 3 maanden.
Betreft je vergelijking met verhoek: ben je wel serieus te nemen? Is sigthorrson nu niet beter dan 1.5 jaar geleden? Maher? Fisher die de flanken van Barcelona zal bezetten?
Kortom mols1970: Geef het nog wat tijd, deze jongens zijn 19 en 20 jaar en hebben over 2 seizoenen genoeg laten zien om te constateren dat het ruwe talent in ieder geval aanwezig is.

Gatver wanneer stopt men eens met Jan Mulder van een podium te voorzien om zijn onzin te spuwen.. wat een waardeloos mormel is dat.

Als deze spelers mentaal ook zo goed zijn dan komt er echt wel weer een kans,. Elke jongere speler heeft wel een terugval of een lesje nodig om weer even te beseffen waar het om gaat.

Jan Mulder neemt natuurlijk niemand serieus. Beetje populistisch geschreeuw, meer is het niet.

Boetius en Vilhena hebben duidelijk een mindere periode, zoals elke jonge speler dat wel eens heeft. Dat betekent dat ze momenteel absoluut niet zeker zijn van een basisplaats. Maar ze afschrijven gaat veel te ver.

Die Jan Mulder neem ik totaal niet serieus als het om voetbalzaken gaat, ondanks zijn indrukwekkende carriere. Iedereen slaat de plank wel eens mis, maar hij slaat te vaak onzin uit. Zo nu ook weer. Hoe kun je nu Boetius, vorig seizoen 1 van F'noord's beste spelers en NB oranje halend, op basis van 1 reservebeurt afserveren? Zeker als je ziet hoevaak Rutten zijn elftal al heeft omgegooid. Hetzelfde geldt in mindere mate voor Vilhena. Echt totaal stupide en, in navolging van de term 'scorebordjournalistiek' zou ik op dit soort uitspraken de term 'reservebankjournalistiek' van toepassing willen verklaren. Die jongens zijn jong en het is normaal dat ze in een dip terecht komen. Maar volgens Mulder is dit het einde. Wat een waanzin, nog nooit van blessures gehoord of zo? Voor hetzelfde geld is Boetius over 1 week de gevierde man en moet Immers oid naar de bank. VZ, ik vind deze onzin niet publicatie waardig ! Van Hanegem mag je citeren, Cruijff, zelfs Arno Vermeulen kan ik hebben, maar Mulder raaskalt te vaak. Zo ook gisteren.

Er is toch niemand meer in de voetbalwereld (behalve de Belgen misschien) die de mening van Jan Mulder over voetbal nog serieus neemt?

Ik roep al een half jaar dat een Boetius en Vilhena niet meer door ontwikkelen en dat ze matig zijn met af een toe een leuke wedstrijd, terwijk Immers iedere x de schuld krijgt, maar die werkt nog hard, pakt ballen af en scoort er 12 per seizoen want Vilhena en Boeitus daar beide 2 seizoenen over doen om 12 goals of minder nog te maken in de competitie....

Immers en Toornstra op het middenveld net als bij ADO toen ze 6e werden met verzorgd voetbal en de playoffs wisten te winnen, bouw daar je verdere team om heen en Feyenoord haalt gewoon een top 5 notering aan het einde van het seizoen.

En haal dan in de winterstop alsnog Dost en bedien die vanaf de vleugels, dan moet je eens gaan zien wat er gaat gebeuren, Feyenoord schiet dan omhoog!

Ow nee hun tijdperk is voorbij... Gewoon verkopen aan Telstar of Helmond sport het word toch nooit meer iets hun.

Sarcastische mode: uit

ja maar als die 2 maar blijven stil staan kan het wel eens over zijn, zo gek praat Jan Mulder niet hoor, er zijn zat spelers die zich niet door ontwikkelen en dan het talent wat ze hebben niet gebruiken

kijk maar naar Cisse, W. Verhoek, v Wolfswinkel, Cabral, Bruins, Drenthe en zijn er nog zat die blijven hangen, het is maar afwachten of Vilhena en of Boetius de stap kunnen maken en dan is nog de vraag hoe goed ze worden of waar ze blijven steken, want een plafond is voor iedere speler ergens anders.

Hopelijk voor die 2 jongens dat ze nog gaan groeien en dat ze eerst een periode constant hun waarde voor Feyenoord kunnen geven om vervolgens een stap hoger te kunnen in een mooiere competitie of een club waar ze een veelvoud kunnen verdienen.

Tijdperk voorbij? Die jongens zijn net 20 geworden. Klinkklare onzin dus wat Jan zegt

Jan Mulder kickt erop om een scherpe, ietwat tegendraadse/provocerende mening te hebben en daarom zegt hij dit, want nu heeft hij weer wat aandacht. Ieder weldenkend mens weet dat je zulke jonge spelers nog niet kan afschrijven.

En daarom kijk ik geen praatprogramma's over voetbal. Als ik opvallende meningen wou horen puur bedoeld om interessant over te komen, dan praat ik wel met mijn maten. Wat ik ook doe. Het einde van een tijdperk is zo ongelooflijk overdreven, niet normaal.

Misschien gaat Feyenoord wel spelen met Manu op links en Boetius op rechts en Kazim in de spits.
Niks einde tijdperk. Alsof Boetius er opeens helemaal niets meer van kan. Wat een onzin.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren