Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Het Laatste Nieuws: Concrete interesse voor Pascal Struijk ‘blijkt deels waar’

Laatste update:

Pascal Struijk geniet concrete belangstelling van Club Brugge. Dat melden De Telegraaf en Voetbal International vrijdag op basis van bronnen rondom de Belgische topclub. De Belgen willen van Struijk hun nieuwe verdedigingsleider maken. Ze achten zichzelf kansrijk, daar Struijks huidige werkgever Leeds United komend seizoen in de Championship voetbalt.

Club Brugge verloor deze zomer al twee centrale verdedigers met Abakar Sylla en Jack Hendry. De ontvangen miljoenen – 20 voor Sylla, 6,9 voor Hendry – moeten aangewend worden voor de komst van Struijk. De 23-jarige Nederlander, die nog tot medio 2027 vastligt bij Leeds, moet leiding gaan geven aan de defensie. Dat moet hij doen naast veteraan Brandon Mechele.

Blauw-Zwart hoopt te kunnen profiteren van de status van Struijks huidige broodwerkgever. Leeds werd vorig jaar negentiende in de Premier League en staat daarom voor Championship-voetbal. Club Brugge daarentegen speelt structureel voor de prijzen. Vorig seizoen werd het vierde; dit jaar moet de kampioensbokaal weer worden binnengesleept.

Struijk zou in Brugge vergezeld worden door Bjorn Meijer. De linkervleugelverdediger is er nog de enige Nederlander na het vertrek van Noa Lang. Het is niet bekend welke vraagprijs Leeds hanteert voor Struijk. De in België geboren Nederlander wordt door Transfermarkt getaxeerd op een waarde van achttien miljoen euro. Struijk speelde tot nog toe 96 duels voor Leeds, waarin hij viermaal trefzeker was en even vaak als aangever fungeerde. Hij behoorde nog tot de voorselectie voor het WK in Qatar.

Het Laatste Nieuws: Struijk te duur voor Club Brugge
Tomas Taecke van Het Laatste Nieuws heeft inmiddels gereageerd op de Nederlandse berichtgeving. Hij stelt dat Club Brugge wel degelijk geïnformeerd heeft naar Struijk, maar dat deze 'veel te duur bleek'. "Zeg nooit nooit, maar in principe komt de verdediger niet naar Club", aldus Taecke.

Zou Club Brugge een goede keuze zijn voor Pascal Struijk?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoe goed is deze jongen? Zou dit niks voor PSV of Ajax zijn?

28 juli 2023 om 11:59

Volgens mij kwam hij behoorlijk goed mee in het geweld van de Premier League. Heeft ook in de Ajax jeugd gespeeld, lijkt me voor zowel Ajax als PSV een uitstekende optie; jong maar ervaren en ook nog eens Nederlands

28 juli 2023 om 12:40

Hele dure jongen las ergens 25m, denk niet dat Ajax of PSV dit gaan doen.

28 juli 2023 om 11:59

Op dit moment is zowat elke verdediger voor ons vooruitgang, maar zie toch veel liever Sutalo komen.

28 juli 2023 om 12:03

Hij is alleen wel Linksbenig.. daar heeft Ajax Hato en Kaplan al voor in de selectie, PSV Boscagli en Feyenoord Hancko. Struijk is ook weer geen wereldtop. Vind 18 miljoen best aan de prijs voor hem. Als Ajax dan toch voor verbreding van de defensie gaat zie ik liever Mbuyama of Fosu-Mensah komen. Die zijn rechtsbenig en kosten een stuk minder.

Hij is ook nog eens in België geboren en ik sluit niet uit dat hij met deze transfer alsnog voor de Rode Duivels gaat kiezen. Zie hem daar met Debast wel een goed centrum vormen voor de toekomst.

28 juli 2023 om 12:14

Ik zou ook liever sutalo komen, maar waar is de creative scouting? Eerst Bassey voor 23 mil en nu Sutalo die ook niet minder dan 20 mil zal kosten. Feyenoord had vorig jaar Hancko voor 6 mil opgehaald. Waar blijft onze creatieve scouting?

28 juli 2023 om 12:23

Hato wordt linksback en Kaplan ligt er nog wel even uit. Kan prima

28 juli 2023 om 12:25

Hato is een pak minder als back. Zou enorm zonde zijn voor zo'n groot talent als hij daar moet spelen.

28 juli 2023 om 12:26

Mickey als het zo makkelijk was kerel had iedereen het wel gedaan. Je kan niet elk jaar een Hancko of iets in die categorie ophalen

28 juli 2023 om 12:55

Want? Hij speelt amper linksback. Steijn ziet liever 2 sterke/meer ervaren jongens in het centrum. Alleen in de voorbereiding zijn er geen centrale verdedigers dus moet hij wel

28 juli 2023 om 12:58

Zeker niet, maar vermoedelijk duren sommige onderhandelingen ook zo lang. Feyenoord heeft inmiddels een redelijke trackrecord voor koopjes afgelopen twee jaar. Wieffer, Trauner en Aursnes onder het miljoen, Gimenez en Hancko voor zes. Ze zijn er wel maar je moet goed zoeken.

28 juli 2023 om 12:58

@tyuin Fosu-Mensah is toch bij lange na niet het niveau waar Ajax achter aan moet gaan. Die jongen teert op een paar leuke minuten in de tijd dat van Gaal trainer was bij united, inmiddels 6 of 7 jaar geleden maar heeft daar na niets gepresteerd.
Zijn belangrijkste rol bij Leverkusen is om als tijdrek wissel in de laatste minuut het veld in te komen. Ik denk dat hij sinds van Gaal bij united bij elkaar opgeteld misschien een halve competitie heeft gespeeld.

Dan kun je beter Rensch en Sanchez houden, of als je hem als optie voor het centrum zag Aertsen proberen.

28 juli 2023 om 12:04

De juiste leeftijd/ervaring, plus hij is linksbenig.
Zou niet misstaan bij zowel Ajax als PsV

28 juli 2023 om 12:05

Linksbenig maar als linksback voetballend niet top. En links centraal is hato beter.

28 juli 2023 om 12:09

Hato beter? Wat heeft die tot nu toe gepresteerd dan?

28 juli 2023 om 12:16



Hij heeft op zijn 17e al 10 officie duels gespeeld voor Ajax. Dat is best een prestatie.

28 juli 2023 om 12:17

Nee Struijk is een prijzenpakker.... Hato is echt het grootste verdedigende talent wat er nu rondloopt

28 juli 2023 om 12:22

Hato beter? Laat me niet lachen zeg. Wie de meeste potentie heeft kan ik je nog niet zeggen. Maar Pascal Struijk heeft er al 85 (!) premier league duels opzitten.

28 juli 2023 om 12:39

Op je 17de al een basisplek bij Ajax, in vergelijking met Struijk wat een laatbloeier is, maar wel weg mag bij Leeds.

Laat mij niet lachen met je onwetendheid over wie de meeste potentie heeft. Maar goed, hij speelt voor Ajax hè, dan heeft men het af en toe heel zwaar op deze site 😂



28 juli 2023 om 13:53

Ik heb even het Leeds United forum er op nageslagen. Hij werd daar veel als back gebruikt en ze vinden dat hij zich niet kan aanpassen aan het nieuwe systeem. Ook is hij geen leider en hobbelt vooral mee. Ze vinden hem ook niet zo snel. Dus ik denk als hij niet homegrown was geweest hij max 5 miljoen had gekost.

28 juli 2023 om 19:14

Ik weet wie hij is waar hij speelt en dat hij wissel is bij een degradatiekandidaat. Maar kijk eens naaar hato. Ongelooflijke speler.

28 juli 2023 om 12:05

Ik weet niet wat hij verdient, maar hij zal wel een PL-salaris gewend zijn. Dan vind ik het toch een vrij grote gok voor iemand die bij een PL-degradatiekandidaat speelt en ook nog eens dan een van je grootverdieners zal zijn.

28 juli 2023 om 12:19

In de Premier League is het een van de zwakkere verdedigers en Leeds fans zijn ook totaal niet onder de indruk van hem. 18 miljoen is een enorme gok in ieder geval.

28 juli 2023 om 12:21

Het gaat er om wat voor type hij is en of deze clubs op zoek zijn naar dat type.

Dit zou toch een geweldige vervanger zijn voor Bassey/Timber? Spreekt ook al de taal, is nog jong, kan ie zich ook in de kijker voor Oranje spelen.

28 juli 2023 om 12:07

Eens, maar wel nog een vierjarig contract en een Premier League salaris. Vraag me af of hij haalbaar is voor Ajax en Brugge.

28 juli 2023 om 12:12



Denk dat hij wel duur zal zijn. Waarde TM al 18 miljoen en geeft wel indicatie vaak.
Leeds zal ook wel iets van 25 mil willen.

Zou wel ideale aankoop zijn. Sutalo Strijk als Cv's. Hato dan linksback (is nog heel jong). Struijk kan ook linksback en CVM spelen. Dus je kan hem ook op het middenveld kwijt.

Die jongen wil heel graag voor Oranje spelen en aangezien R. Koeman alleen Studio sport kijkt op zondagavond, grote kans dat hij gezien wordt.

28 juli 2023 om 12:20

In de kijker voor Oranje spelen?!? Jij denkt dat hij daar bij kan komen met de Ligt, Aké, Botman, van Dijk, Timber, Geertruida, Schuurs en vd Ven?

28 juli 2023 om 13:37

Als je bij Ajax of Feyenoord speelt en je kan 3 x de bal naar voren schieten, dan kom je bij deze coach in aanmerking voor Oranje.

Een vd Ven heeft niet bij topclub gespeeld dus staat niet in het boekje van Koeman. EN verder waarom zou vd Ven verder zijn? Vd Struijk heeft jaren ervaring in de PL. vd Ven gaat nu pas misschien die kant op. Nog zien of hij basis krijgt bij Spurs.

Schuurs heeft ook nog niet bewezen in de PL.

Ik zou gewoon spilleers de kans geven naast Struijck dit jaar. Deed het vorig jaar goed op het tweede niveau en ook al in de spaarzame minuten bij het eerste elftal. Zit echt meer dan genoeg potentie in en Mechele is toch niet goed genoeg.

Zou dit inderdaad geen speler voor Ajax zijn ook? Relatief jong. Kan als LCV, CVM en LB uit de voeten.

Enige nadeel is dat hij op zijn best is als LCV en daar vind ik Hato ook het beste... En die zie ik eigenlijk wel graag voetballen.

Club Brugge zou ook een mooie stap zijn, al is hij dan wel weg uit Engeland en speelt hij in een matige competitie t.o.v. Engeland (championship is ook mooi, zeker als je bovenin meedraait).

28 juli 2023 om 12:38

Zowel Struijk als zijn defensieve partner destijds, Koch, zouden een versterking voor Ajax zijn. Koch is nu helaas al verhuurd aan Frankfurt zo te zien. Maar goed, Ajax lijkt liever in te zetten op talentjes of dure verdedigers die door meerdere clubs begeerd worden. Ontzettend jammer, want zo'n Tadic/blind aankoop, met ervaring in 1 van de beste competities te wereld, is wat mij betreft een veel grotere zekerheid dat ze het niveau aankunnen. Zoals Struijk of Koch dus. Mij part kijk je voor Caleta-Car van Southampton die destijds bij Marseille aan stabiele basisklant was. Geen idee of die voldoen aan de wensen, maar lijkt me niet verkeerd om eens op die doelgroep te focussen voor een ervaren verdediger die wat weerstand gewend is.

28 juli 2023 om 14:35

Volledig met je eens. Zo'n Southampton en Leeds hebben sowieso nog wel wat leuke spelertjes die wellicht beschikbaar komen...

Sommige wellicht niet haalbaar voor Ajax. Maar spelers als Bella-Kotchap, Caleta-Car, Salisu en zo'n Mara bijvoorbeeld bij Soton.
Of bij Leeds zo'n Struijk, Adams, Gnonto, Summerville of Rutter bijvoorbeeld. Al is die laatste na zijn transfer van Hoffenheim er niet echt op vooruit gegaan qua prestaties...

Ik zie deze jongen gewoon 10 mil + kosten en dat zie ik Club Brugge toch niet zo snel neerleggen.
Hij heeft het goed gedaan bij Leeds, waarbij hij ook nog eens interessant is voor Engelse club als homegrown speler.

Toegegeven, zal zo 1,2,3 niet weten welke engelse club interessant voor hem is.
Neem aan dat hij ook niet weer voor degradatie wil voetballen. Mocht dat geen probleem zijn, Burnley van Kompany? Volgens mij wil hij wel "voetballen" en dan is een voetballende verdediger als Struijk wel interessant. Volgens transfermarkt heeft Burnley alleen maar Cv's die rechtsbenig zijn, dusja......

28 juli 2023 om 12:11

Hij is niet homegrown. Hij vertrok op zijn 19e bij Ajax, dan kan je sws niet meer Homegrown worden

28 juli 2023 om 12:58

Hij is 1000% homegrown.
Hij is sinds 2017 bij Leeds, wat dus 6 jaar geleden is.
Wat betekende dat hij 17 was.

Daarnaast spreekt de homegrown regel van Engeland over 3 jaar bij Engels/welshe club of 36 maanden, voor zijn 21ste.

Dat is van toepassing op Pascal.

28 juli 2023 om 13:06

@conti, alleen vertrok hij niet in 2017 maar januari 2018. Aangezien hij van augustus 1999 is, kon hij die 3 jaar niet meer pakken. Dan mist hij een halfjaar

28 juli 2023 om 13:18

Wiki had het over 2017/2018.
Nog eens gekeken op Transfermarkt, was inderdaad Januari 2018. Was hij 19.

Ik neem mijn woorden bij deze dus terug!
Moraal van het verhaal: Geloof geen wiki, gewoon transfermarkt volgen in deze......

28 juli 2023 om 13:33

Op zich heeft wiki wel gelijk. Januari 2018 valt in 2017/2018.

Jammer zag in hem vorig jaar al een goede vervanger voor Blind bij Ajax, een wat wilde speler soms met doorstappen maar echt een prima voetballer en kopsterk en kan zowel linksback als LCV en heeft al jaren met veel ruimte in de rug gespeeld. Zou voor Brugge een prima speler zijn, vraag me af hoeveel Leeds hiervoor vraagt.

Aan de reacties kan je al redelijk zien dat iedereen deze jongen enorm onderschat eigenlijk. Heeft jaren bij Leeds genoeg wedstrijden/minuten gemaakt en in de PL zeker de nodige indruk weten te maken naar mijn mening. Maar deze jongen is natuurlijk compleet onhaalbaar voor Ajax en PSV mede door transfer en salaris som. Echt compleet onrealistisch zeg.
Deze jongen zal naar verwachting wel een stap naar de PL gaan maken.

28 juli 2023 om 12:20

Aan de andere kant, als hij voor Brugge haalbaar is zou die dat ook voor de Nederlandse top moeten zijn. Zeker als er geen PL club komt.

28 juli 2023 om 12:30

Ajax kan hem 'gewoon' betalen. Z'n salaris zit naar wat ik erover kon vinden ergens rond de 2-2,5 miljoen euro en voor 20 miljoen euro heb je hem wellicht wel. Het is alleen wel aardig wat geld en die jongen moet ook nog trek hebben aan een middelgrote competitie. Verder kreeg hij toch wel veel kritiek het afgelopen seizoen. Om hem dan direct als defensieve leider binnen te halen (in dit geval Club Brugge); dat is nogal wat.

Schijnt wel echt een verschikkelijk seizoen achter de rug te hebben als ik mijn Leeds vrienden mag geloven.

Zou bjorn meijer en struijk graag als vervangers van wijndal, bassey en sallah-edine willen. Sutalo en een top vervanger voor sanchez….met de verkoop van Alvarez moet dit toch wel mogelijk zijn niet?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren