Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Het is mijn doel om mijn hele loopbaan voor Tottenham te spelen’

Laatste update:

Harry Kane maakt de laatste seizoenen furore voor Tottenham Hotspur en de 24-jarige Engelsman wordt dan ook in verband gebracht met een overgang naar onder meer Real Madrid. De spits zelf lijkt echter niet bezig te zijn met een vertrek uit Londen en is naar eigen zeggen nog jaren in het shirt van the Spurs te bewonderen.

“Het is mijn doel om mijn hele loopbaan voor Tottenham te spelen. We hebben een geweldig team, een goede coach, een professioneel trainingscomplex en we krijgen een nieuw stadion. Op dit moment bevalt alles mij hier goed en ben ik gelukkig”, vertelt hij in gesprek met het Duitse BILD. Tottenham hervat de Europese campagne dinsdag met een uitwedstrijd bij Borussia Dortmund en Kane verwacht dat zijn ploeg het niet makkelijk zal krijgen.

Marco Reus en Pierre-Emerick Aubameyang hebben het veel spelers in Europa lastig gemaakt in de afgelopen jaren. Er staat op dit moment veel druk op Dortmund en ze zullen allebei de wedstrijden moeten winnen om kans te maken om door te gaan (Borussia Dortmund staat met slechts twee punten op de derde plaats in de Champions League-groep achter Tottenham en Real Madrid, red.). Wij zijn niet bang, we hebben onze eigen speelstijl gevonden, we winnen nu ook uitwedstrijden en zijn slimmer geworden”, sluit Kane af.

Denk jij dat Harry Kane zijn hele carrière bij Tottenham Hotspur blijft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het heeft er allemaal mee te maken hoe Tottenham zich ontwikkelt. Als ze topspelers blijven aantrekken en prijzen beginnen te winnen zie ik hem wel blijven. Maar als ze spelers als Eriksen en Dele gaan verkopen zie ik hem binnen 2 seizoenen ook weg gaan.

19 november 2017 om 20:40

Ze hebben in principe nog nooit een gevestigde topspeler gehaald he, dat zie ik Levy ook niet zomaar doen en Pochettino werkt ook liever met ruwe diamanten heb ik het idee.

Er zal vast nog wel iemand weg gaan, maar alleen voor absurde bedragen en topclubs denken dan ook wel 2x na. Barca fans roepen wel eens Eriksen als alternatief voor Coutinho, maar ik denk dat die beide net zo duur zullen zijn en misschien Eriksen nog wel duurder. Levy die ouwe kale cold blooded business man

19 november 2017 om 20:46

@schop1989

Je hebt gelijk wat betreft het aantrekken van topspelers, ik heb het verkeerd verwoord. Bedoel te zeggen dat ze vanaf nu misschien topspelers moeten halen, en ze moeten ook die ruwe diamanten goed kunnen blijven slijpen.

19 november 2017 om 21:32

En wat waren Van der Vaart, Adebayor en Lloris dan? Wat mij betreft gevestigde namen..

19 november 2017 om 21:43

Zeker maar het waren geen absolute topspelers, ze zaten niet in de categorie messi, Ronaldo of Neymar. Clubs als Barcelona en Real trekken absolute topspelers aan. Tottenham trekt altijd goede, jonge spelers aan die toppers kunnen worden.

19 november 2017 om 22:04

En waarom moeten ze dat doen? Ze doen het juist nu goed aan met jonge spelers aan te trekken en uit eigen jeugd top spelers van maken. Wat zij juist niet moeten doen is hun sterren verkopen. Ze kunnen makkelijk spelers behouden met de huissalaris wat Tottenham heeft

19 november 2017 om 22:07

In de categorie Neymar, Messi en Ronaldo komt sowieso niemand, maar ik begrijp wat je bedoelt. Maar als Tottenham deze ploeg bij elkaar weet te houden zie ik ze wel doorgroeien naar een team van wereldklasse.

19 november 2017 om 22:14

@daryasaid

Het klopt wel dat ze goed bezig zijn maar het heeft hun vooralsnog niks gebracht. Als ze hun spelers behouden en 1 of 2 topspelers aantrekken kunnen ze misschien om de prijzen spelen.

20 november 2017 om 10:01

Vdvaart van Real, Adebayor gewoonweg nee en Lloris van Lyon. Keepers vind ik iets anders dan veldspelers en Lloris had ook nog zeker wel ruwe randjes.

Vdvaart oppikken bij de uitverkoop bij Real in die tijd noem ik niet erg badass haha en hoeveel hele wedstrijden heeft hij gespeeld in een Tottenham dat toch wel een klasse minder was dan nu?

Mooi om te zien 😃Elders zou misschien meer prijzen kunnen pakken maar een legende bij de spurs worden is toch misschien wel mooier.

19 november 2017 om 20:43

Voor je carriere na het voetbal en respect sowieso, want een legende van een club word langer onthouden.

19 november 2017 om 21:30

Totti is een mooi voorbeeld

20 november 2017 om 10:04

Natuurlijk is dat een perfect voorbeeld, maar die niet hun gehele carriere ergens hebben gespeeld hebben dat ook. Lampard, Pirlo, Bergkamp

Zou prachtig zijn in een wereld waarin spelers van club wisselen alsof het auto's zijn. Zelf bij de club opgeleid en daar je hele loopbaan spelen. Dat heeft alles in zich om en clublegende te worden

Lijkt me ook niet dat deze jongen het buiten Spurs het zou maken, kleine mentaliteit past bij een kleine club zoals tottenham (geen prijzen in jaren).

Denk dat ie hier lekker in zn comfort zone zit

19 november 2017 om 21:18

Juist ja weer een lekkere nutteloze sneer naar tottenham toe . Zoals hij zegt tottenham begint pas nu een topclub te worden . En dat mensen zoals jij denken dat prijzen elke week gewonnen worden en niet naar toe moet gewerkt worden . Grappenmaker .

19 november 2017 om 22:20

Tottenham heeft 1 goede lichting in 50 jaar, dat maakt het nog geen topclub, rendement is tot dusver 0,0

19 november 2017 om 22:53

Topclub? Wellicht eerst prijzen pakken dan, of in oeder geval een aantal jaar bij de eerste 3/4 eindigen. Voorlopig is dit sporadisch, dus (nog) geen topclub. Tenzij de druk erop houden de nieuwe definitie is van topclub, dan zijn ze het wel.

20 november 2017 om 08:51

Ja lees men reactie nog is en reageer dan nog is aub ! Ik zeg begint een topclub te worden . Dus ac milan , liverpool , ac milan etc zijn topclubs vanwege hun verleden en wauw ze hebben zo veel goede lichtingen gehad . En dortmund , atletico en napoli worden nu de hemel ingeprezen vanwege hun voetbal en rangschikking in compitities met teams die veel meer kapitaal hebben . Maar als het over tottenham gaat hebben ze "nog niks bewezen" ... nutteloze reacties gewoon . En vooral bitter .

20 november 2017 om 11:15

Uhm Atletico is gewoon in de laatste 10 jaar kampioen van Spanje geweest, 2x Europa League gewonnen en 2x finale CL en de Copa del Rey gewonnne

Borussia ook kampioen Duitsland, 1x finale CL en 2x DFB Pokal gewonnen

Spurs? ...

20 november 2017 om 11:55

Leicester is ook kampioen geworden van engeland ... 1 x kampioen en jij wilt daar iets uit opmaken ? Hou op man , en napoli en liverpool ? Arsenal ? Alsof er elk jaar meer dan 1 ploeg kampioen kan worden in de PL . En dan nog niet te spreken over het kapitaalsverschil en het nieuwe stadion , combineer dat met het jeugdige elftal , en stijgende prestaties in de EPL en CL en dan kan je gerust stellen dat tottenham een topclub in wording is . Alleen arrogante kortzichtige knowitalls zullen dat betwisten . Droevig

Beste spits in de premier league 2 jaar na elkaar and counting . Tottenham gaat de goede kant op . En deze man is het boegbeeld van die progessie . Naar verluidt zou levy het salarisplafond voor kane (en lloris) opschroeven naar 200k per wedstrijd . En pochetino is natuurlijk even belangrijk , als niet belangrijker . Maar die blijven wel . Toch grappig toen we 4 jaar geleden nog schandalig voetbal speelde , dat het toen belangrijk was om elk jaar champions league te halen (zoals arsenal ) nu we dat halen , moeten we meteen een PL of CL winnen ...

Tottenham heeft alles in zich om zich ook in de toekomst te blijven kunnen meten met de Engelse top. In elk geval om structureel mee te blijven doen met clubs als Arsenal en Liverpool, die het ook op ''eigen krachten'' doen. Als Tottenham dit team bij elkaar kan houden dan gaan ze tussen nu en 3 jaar de Premier League winnen, daar ben ik van overtuigd.

19 november 2017 om 21:39

Dat denk ik niet. Ik zie tottenham in die 3 jaar namelijk geen enkel moment met de huidige selectie het voetbal van City evenaren, en laat dat nou een directe concurrent zijn. Wellicht kunnen ze stunten hoor, of net als Leicester boven zichzelf uitstijgen, maar om nou zo stellig te stellen dat ze 'm binnen 3 jaar winnen, gaat te ver.

19 november 2017 om 22:09

Misschien heeft Guardiola het na nog twee jaar wel gezien en stort de ploeg van in mekaar.

19 november 2017 om 22:55

Dan heb je alsnog Man United, Chelsea, Arsenal, Liverpool en ook Man City die alsnog voor de titel strijden. Het is geen Nederland of Frankrijk waar er maar 2/3 clubs de dienst uitmaken.

Ik zie deze jongen
Niet naar Spanje of Italië gaan. Hij heeft gelijk ik zou moest ik hem zijn heel mijn leven in Tottenham blijven. Ik denk dat micheal owen hem dat ook zou aanraden. Die had in tijd ook in Liverpool moeten blijven. Ma bon in voetbal money talks...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren