Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Het is klaar, met deze selectie gaan we het doen'

Laatste update:

Pedro wordt al weken in verband gebracht met Manchester United, omdat de vleugelaanvaller in Engeland wel de speelminuten kan krijgen die hij bij Barcelona niet krijgt. Toch rekent voorzitter Josep Maria Bartomeu van Barcelona erop dat Pedro niet vertrekt uit Catalonië.

/

“Ik heb veel dingen gehoord en gelezen over een vertrek van Pedro, maar er is geen contact met mij gezocht. Onze selectie voor het seizoen 2015/16 is compleet, dit is het”, laat Bartomeu weten aan ESPN. “Voor de meeste spelers is het een droom om bij Barcelona te mogen voetballen.”

“Dat Aleix Vidal en Arda Turan tot januari niet in actie mogen komen, is voor die jongens geen probleem. Het is klaar, dit is de selectie die trainer Luis Enrique wilde hebben. Wij verwachten niet dat er nog spelers gaan vertrekken, hopelijk kunnen we nu gaan denken aan de zes prijzen die we komend seizoen willen pakken. Wij hebben een selectie die alle prijzen kan pakken.”

Denk je dat Pedro vertrekt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Barcelona heeften mooie selectie en Pedro maakt daar deel van uit.
Die gaat niet meer naar MU.

31 juli 2015 om 11:32

En jij weet dat zo zeker omdat?

31 juli 2015 om 11:45

Zo'n uitspraak kan ook taktiek zijn om een groter bod uit te lokken. Ik kan mij zo voorstellen dat Pedro het wel gezien heeft op de bank en intern aanstuurt op een transfer. Hij wil volgende zomer immers naar het EK en Messie en Neymar, die nu op de flanken spelen, speelt hij nooit uit de basis.

31 juli 2015 om 12:03

Een groter bod? Als United de vastgestelde afkoopsom van 30 miljoen op tafel legt kan Barça in principe niks.

31 juli 2015 om 12:46

Ben jij er zeker van dat United die gelimiteerde transfersom van €30 miljoen over heeft voor Pedro? Als een van de grote clubs dacht dat hij 30 miljoen waard zou zijn, was hij toch allang weggeweest, of niet soms?

31 juli 2015 om 13:27

Ik denk dat Man United wel 30 miljoen voor Pedro over heeft. Di Maria zal voor minimaal 60 miljoen vertrekken en Van Gaal is nog op zoek naar een aanvallende speler die een actie heeft en kan verassen. 30 miljoen voor Pedro in deze tijden is niet duur.

31 juli 2015 om 13:40

Hoe bedoel je een tactiek om een groter bod uit te lokken? Denk je dat ManU meer biedt als Barca zegt dat ze hem niet willen verkopen?

Stel Barca zou die tactiek niet toepassen, denk je dan dat ManU blijft bij die 30 miljoen?

31 juli 2015 om 14:47

Ik hoop dat Manchester United Pedro haalt (Di Maria mag voor 65 miljoen vertrekken).

31 juli 2015 om 11:58

Is niet aan Barca, als Man U die transferclausule op tafel legt, heeft Barca niets te vertellen. Dus de voorzitter heeft hier weinig invloed op ben ik bang

31 juli 2015 om 13:57

30 mil is relatief goedkoop voor pedro

31 juli 2015 om 20:40

In deze tijd wel jah. Normaal is dit genoeg voor Pedro. Perfect bedrag.

Grappig...

Lees ik dit, zie ik daar naast dat er in de wandelgangen staat dat Barcelona zich eventueel in Eindhoven gaat melden voor Willems.

31 juli 2015 om 11:32

Dat zijn wandelgangen oftewel geruchten, en wat hier wordt gezegd is formeel juist maar niet altijd waar

31 juli 2015 om 11:38

Ik denk dat Adriano ook nog wel vertrek naar Roma, dan heb je gewoon een nieuwe linksback nodig. Mathieu op die plek voldoet in mijn ogen niet voor het spel wat Barca wil spelen.

31 juli 2015 om 11:42

Haha de verhalen die IDW staan moet je nooit geloven. Zelden iets zien gebeuren wat daarin vantevoren werd voorspeld.

31 juli 2015 om 15:26

Hetzelfde kan gezegd worden van de artikelen in de reguliere rubriek.

Enige verschil is dat ze er een bron aan kunnen hangen, hoe onbetrouwbaar deze ook mag wezen.

Dit is typisch gelul voor in de media. Ik verwacht dat Pedro gewoon vertrekt, wat heeft Barca nog aan hem als ze hem toch niet opstellen? Dan wordt het moreel van zo'n speler er niet beter op. Vind het trouwens nergens op slaan dat Turan en Vidal het eerste half jaar nog niet mogen spelen. Verhuur ze dan eerst het halve seizoen terug aan hun oude club. Dat zouden juve en atletico niet erg vinden neem ik aan.

31 juli 2015 om 11:33

Vidal komt van Sevilla, niet van Juventus

31 juli 2015 om 11:37

Inderdaad, dit doet meneer de voorzitter slechts om er druk achter te zetten zodat er niet in de laatste week van de transferperiode nog grote veranderingen in de selectie plaatsvinden. ManU zou er goed aan doen toch nog even te wachten om vervolgens in de laatste week toe te slaan. Ik heb Pedro nog niet horen zeggen dat hij per se wil blijven dus ik denk dat hij zelf ook wel oren heeft naar een transfer naar de Premier League.

31 juli 2015 om 11:37

Het gaat niet om Arturo Vidal, die van Juve naar Bayern verhuisde, maar om Aleix Vidal die van Sevilla naar Barcelona kwam. Beetje opletten jongen

31 juli 2015 om 12:06

Wat Barcelona aan Pedro heeft? Wat dacht je van een van de beste invallers ter wereld? Je kunt wel op Messi, Neymar en Suarez vertrouwen, maar als er eentje geblesseerd of geschorst is heb je aan Pedro een hele goede.
En wat Vidal en Turan betreft: beide spelers wilde niet verhuurd worden en willen het halfjaar gebruiken om zich aan te passen aan de speelstijl van Barça. Dat is hun goed recht en is in overleg met de club besloten.

31 juli 2015 om 12:31

Juve? Je bent in de verwarring met Arturo Vidal. Die is overigens verkast naar FC Bayern. Aleix Vidal komt van Sevilla.

31 juli 2015 om 13:18

Spelers kunnen nu een half jaar wennen aan Barcelona. Ze zijn daarnaast in Januari topfit om de drukke programma in te gaan. Ideale scenario voor een club dat eigenlijk een straf zou krijgen maar eigenlijk weinig tot geen last heeft van de transferban.

31 juli 2015 om 14:01

Hahahha fcda, volgens mij volgt barca de transferban gwn. Het is zo dat mensen zoals jij de straf verkeerd geinterpreteerd hebben, en daardoor lijkt het alsof de straf lichter is. Ze hebbe er echter wel last van. Barca heeft geluk dat het afgelopen seizoen een goed seizoen heeft gehad, anders zouden ze egt nieuwe spelers nodig hebbem. Nu is dat niet het geval.

31 juli 2015 om 14:19

Wat hebben ze er last van gehad dan? Spelers gekocht voor het verbod en nu spelers gekocht die kunnen beginnen wanneer het verbod klaar is?

2 augustus 2015 om 00:32

Mooi he? Kunnen wij lekker weer de cl winnen. Jij ben een rm fan, daarom zeg ik dit. Je hoeft niet te reageren op dit nieuwsbericht, maar toch doe je het. Je doet het om te provoceren. Nou, dan doe ik dat ook: barca gaat weer de cl winnen.

En een moderator had mijn bericht verwijderd omdat ik had gezegd "wij gaan weer de cl winnen" bij een ander bericht. Haha? Waarom? Dit nieuwsbericht gaat over fc barcelona, dan mag een fan toch zeggen "wij gaan weer de cl winnen". Waarschijnlijk was het een moderator die voor rm is.

Pedro is als 4e aanvaller ontzettend belangrijk voor Barca. Bij blessures/schorsingen/vormcrisis moet er gewoon een vervanger van top niveau staan en die heb je in de vorm van Pedro zeker. Daarom hoop ik dat Pedro gewoon blijft.

31 juli 2015 om 12:07

Volledig akkoord. Pedro is de ideale stand-in voor de andere aanvallers. Een club zoals Barcelona heeft zo iemand achter de hand nodig. Ik zie bij andere topclubs ook gelijkaardige spelers op de bank zitten. That's life.
Ik begrijp dat hij zelf liever speelt en over een transfer denkt, maar ik zie hem graag bij Barcelona blijven.

Ik gok toch op 70-80% kans zeker kampioen met deze selectie.
Zeker omdat Real Benitez heeft EN omdat ze nog steeds geen vervanger voor modric hebben indien deze geblesseerd is.

31 juli 2015 om 13:45

@godsson,

Wat is dat nu weer voor onzin? Ga je er dan vanuit dat Modric weer een half seizoen geblesseerd is? Vorig seizoen was een uitzonderlijke situatie.
Daarnaast heeft Real met Casemiro toch wel een middenvelder teruggehaald die moeiteloos mee kan, in tegenstelling tot Lucas Silva en Illarramendi.

Benitez is overigens gewoon een prima coach, die het heel goed kan gaan doen bij Real. Hij heeft ook nog nooit met zo'n geweldige selectie gewerkt.
Luis Enrique (al is hij wat jonger) had ook helemaal niets gepresteerd als trainer voordat hij naar Barca ging.

31 juli 2015 om 13:52

Ik ga er niet van uit, maar de kans is toch reeel dat dit gebeurt. Dit denk ik omdat modric hun op een na belangrijste speler is en de Lijm van de ploeg. Ze hebben hier nog altijd geen goede vervanger voor , want casemiro is in mijn ogen goeg genoeg om 'mee' te kunnen, maar niet om de belangrijkste speler op het middeveld te zijn zoals dat wel het geval is bij modric. Real heeft nog 1 top all around middevelder nodig.

Zonder deze extra speler zijn er bij de minste blessure/schorsing problemen.

Verder. Luis Enrique had idd nog niets gepresteerd als trainer, maar hij is wel opgegroeit in de barca cultuur en kent deze door en door. Hij heeft de tacktiek een beetje veradnerd en sneller gemaakt, maar de basis blijft hetzelfde.
Benitez daar in tegen is een coach die verdedigend speelt en met een selectie als real gaat dat gewoon niet.

Benitez was vroeger veel goede dingen gedaan als trainer, maar de laatste jaren heeft hij met goede ploegen niks gedaan, maar dan ook compleet niks!

31 juli 2015 om 14:54

@godsson,

Wat je zegt over Modric is 100% waar, hoor. Maar vergeet niet dat je eigenlijk nergens een waardige vervanger voor Modric hebt. Als die er al is, dan is die veel te goed voor de bank. Casemiro heeft in mijn ogen wel meer gif en body dan Illarra en Silva en is daarmee van toegevoegde waarde.

Benitez houdt er normaal gesproken wel van om zekerheden in te bouwen, maar ik vind het te kort door de bocht om te stellen dat hij teams alleen maar verdedigend laat spelen. Het was best leuk om naar Napoli te kijken bijvoorbeeld, al heeft hij daar inderdaad niet het maximale uitgehaald. Ook Liverpool speelde leuk voetbal onder zijn hoede.
Ook over zijn prestaties ben ik het niet helemaal eens. Heeft met een gemiddeld elftal de EL gewonnen (chelsea). De baan bij Inter had hij nooit moeten nemen. Mourinho is een korte termijntrainer, perst selecties uit en laat helemaal niks achter voor zijn opvolgers. Bijna iedere trainer zou daar gefaald hebben.

Wat ik van Real heb gezien in de ICC bevalt mij wel. Hij gebruikt Bale in ieder geval al een stuk beter dan Ancelotti dat deed.

31 juli 2015 om 15:29

Ik zou ook me geld leggen op Barca voor komend seizoen. Niet zozeer omdat Barca sterker is dan Real(real kan net zo goed sterker zijn), maar Real heeft moeite met het doortrekken van de vorm. Ik denk dat de mentaliteit en verhouding tussen de spelers bij Real minder goed is dan die bij Barca.

Nog een aankoop is ook totaal overbodig. Dit Barcelona is oppermachtig. Ben benieuwd of Pedro blijft.

Dat betwijfel ik ten zeerste. Er moet bijvoorbeeld nog besloten worden wat er gaat gebeuren met spelers als Munir, Sandro, Grimaldo, Adama Traoré, Alen Halilovic en Sergi Samper. Daarnaast zullen Alexandre Song en Adriano naar alle waarschijnlijkheid vertrekken bij de club en moet de tijd uitwijzen of Manchester United wil voldoen aan de clausule van dertig miljoen die in het contract van Pedro staat. Afhankelijk van deze gebeurtenissen zal Barcelona al dan niet nog de transfermarkt op moeten.

Luis Enrique zal een aantal belangrijke knopen moeten doorhakken, hij zal moeten kiezen tussen Sandro en Munir (maken beiden een uitstekende indruk in de voorbereiding) en degene die hij 'niet geworden is' onderbrengen bij een club waar hij veel speeltijd zal gaan krijgen. Sporting Gijon heeft al interesse getoond om Sandro op huurbasis binnen te halen, dat lijkt me een prima club. Daarnaast lijkt het experiment van Sergi Roberto op de rechtsbackpositie geslaagd te zijn, waardoor er nog een plaats is voor een middenvelder (of misschien wel twee) bij de selectie. Het lijkt me verstandig om Sergi Samper bij het eerste elftal te halen en Halilovic onder te brengen bij een club met een soortgelijke speelstijl als Barcelona, waar hij de kans krijgt om zich te bewijzen. Rayo Vallecano lijkt me daarvoor de beste optie, onder Paco Jémez zou hij zomaar de revelatie van La Liga kunnen zijn. Alejandro Grimaldo staat in de belangstelling van Benfica en FC Porto, maar lijkt bij Barcelona B op linksbuiten een belangrijke pion te worden in het elftal van Gerard López. Daarnaast zou hij nog gepromoveerd kunnen worden naar het eerste wanneer Adriano vertrekt, dat lijkt me ook een aardige optie. Barcelona is op dit moment aan het onderhandelen met Liverpool over Adama Traoré, wat me een vreemde stap lijkt voor hem. Waarschijnlijk weinig speeltijd in een competitie waar er veel druk ligt om direct te presteren. Een uitleenbeurt aan een laagvlieger in La Liga lijkt me een betere optie. Dan lijkt me iedere positie uitstekend bezet:

Doelman: Bravo, Ter Stegen, Masip
Rechtsback: Dani Alves, Aleix Vidal*, Sergi Roberto, Douglas
Centrale verdediger: Piqué, Mascherano, Vermaelen, Bartra, Mathieu
Linksback: Jordi Alba, Mathieu, Alejandro Grimaldo
Rechtermiddenvelder: Rakitic, Sergi Roberto,
Controlerende middenvelders: Busquets, Mascherano, Samper
Linkermiddenvelder: Iniesta, Rafinha, Arda Turan*
Rechtsbuiten: Messi, Pedro, Munir of Sandro
Spits: Suárez, Messi
Linksbuiten: Neymar, Munir of Sandro

* kan niet spelen tot januari

Weet overigens niet wat het transferbudget voor deze transferperiode is, dus weet niet wat er nog mogelijk is op de transfermarkt. Blijf nog altijd twijfelen over Vermaelen en Mathieu, wellicht dat daar in de toekomst nog een vervanger voor gehaald kan worden. Aymeric Laporte blijft een persoonlijke favoriet, maar waarschijnlijk financieel onhaalbaar door z'n hoge clausule.

31 juli 2015 om 12:50

Hmmm elke positie top is t zeker niet.
Vooral de CV ers zijn op Pique na niet barca waardig. Macherano is op zijn best als VM.
Middeveld ijzersterk en MSN beste ter wereld.
Blijf het raar vinden dat ze geen topverdediger hebben aangekocht.

31 juli 2015 om 12:58

barca heeft een van de beste defensies van heel europa. Hebben 2 top keepers en Mascherano speelt al 4 jaar als CB nu die is helemaal geen middenvelder meer.

31 juli 2015 om 13:04

Niet Barça-waardig? De club heeft één van de minst gepasseerde defensies van Europa! Mede door de snelheid en inzet van Mascherano is het mogelijk om met zo'n hoge lijn achterin te spelen, lachwekkend dat hij de club niet waardig zou zijn. Als er overigens een versterking zou moeten komen zou dat een middenvelder moeten zijn in mijn optiek. Laporte zou geweldig zijn, maar alleen als Vermaelen en/of Mathieu vertrekken.

31 juli 2015 om 13:42

@b@rca, Mascherano speelt juist top in de verdediging en op het middenveld is het geen barca waardige speler. Beest achterin ondanks zijn lengte.

Een waardige vervanger voor Busi is er nog niet maar Samper zal zijn rol over een aantal jaren kunnen overnemen als hij zich zo doorontwikkeld. Er mag ondanks dat wel een echte CV gehaald worden, want Batra is het net niet, misschien voor tegen de wat mindere goden maar tegen de toppers liever niet. Vermaelen is over een maand misschien wel weer geblesseerd dus daar kan je ook niet op bouwen.

Altijd deze praatjes van bestuursleden, we zien het wel zodra de transfer window gesloten is.

31 juli 2015 om 14:06

@guaporta.
Ik denk dat de transfer van Adriano en song al zo zeker zijn dat hij er van uitgaat dat deze al weg zijn.
Ik zou barca zijnde grimaldo naar a promeveren en geen nieuwe lb kopen. Als pedro weg gaat sandro en munir laten vechten voor de 4de spits positie(als arda op het middeveld staat) . als pedro blijft zou ik munir laten gaan, omdat ik hem (persoonlijk) beter vind.
Traore naar liverpool zou ik geen slechte stap vinden. Er moet wel een terugkoop clausule zijn voor de 1ste 3 jaar.
over sergi samper, halilovic en sergi roberto, ik zou 1 In A laten, 1 in B en een verkopen/uitlenen.

@barca:
Sorry dat ik het zeg, maar hier slaag je de val toch volleeeedig mis. Mascherano is een top verdeding en komt als cvm zwaar te kort (behalve als hij naast busquets speelt). In de tijde dat busquets geblesseerd of geschorst was en mascherano hier speelde zag je dat het barca spel heel traag en moeizaam ging.

Dus ik vind dat de verdedging er staat.

De echte transferclausule van pedro ligt volgens mij veel hoger dan 30 miljoen, maar ze hebben gewoon afgesproken dan pedro bij een bod van 30 miljoen mag vertrekken als hij graag weg wil. Als op de laatste dag man united met een bod van 30 miljoen komt gaat barcelona dat echt niet meer accepteren. Ondanks dat ik pedro vorig jaar erg vond tegenvallen hoop ik dat hij blijft al ben ik erg gecharmeerd van sandro die ik ook vaker het eerste wil zien.

31 juli 2015 om 12:30

Pedro heeft een nieuw contract getekend met een transferclausule van dertig miljoen euro, dus als Manchester United op de laatste dag met zo'n bod komt heeft Barcelona dat wel te accepteren. Het is aan Pedro of hij wil blijven, niet aan Barcelona als een geïnteresseerde club dertig miljoen biedt.

Met MSN gaan wij lekker weer de cl winnen!!!! Dit team heeft vorig seizoen laten zien hoe goed het is, dit gaan we weer doen hopelijk!

Visca barca!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren