Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Het is frustrerend en soms is het ook lastig om positief te blijven'

Laatste update:
/

Jack Wilshere is helemaal klaar met het blessureleed dat hem als een spook blijft achtervolgen. De middenvelder van Arsenal speelde in het seizoen 2010/11 35 Premier Leauge-duels voor zijn club, maar kwam in de daaropvolgende jaargangen nooit verder dan een maximum van 25 optredens. Dit seizoen maakte hij nog geen minuut voor the Gunners.

Wilshere brak afgelopen zomer zijn kuitbeen, maar leek deze maand eindelijk zijn rentree te kunnen maken. Hij heeft tussendoor echter opnieuw te maken gekregen met een terugslag. “Het herstel gaat nu goed. Ik sta weer op het veld en ik probeer nu fitter te worden, want iedereen weet hoe zwaar het is om in de Premier League te spelen. Ik werk eraan, en langzaam maar zeker gaat het de goede kant op.”

De Engels international kan niet ontkennen dat hij soms moeilijke momenten beleeft. “Het is af en toe lastig om positief te blijven, zeker na alle blessures die ik de afgelopen jaren heb gehad. Het is frustrerend. Maar zoals bij iedere blessure komt er een dag dat het revalideren erop zit, dat er licht aan het eind van de tunnel verschijnt. Dat is het moment waarop je weer kunt gaan nadenken over een terugkeer in het team. Over belangrijk zijn voor de club”, aldus Wilshere.

Is een fitte Jack Wilshere basisklant bij Arsenal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mits die fit is altijd in de basis

Zo zonde dat deze jongen zo ontzettend veel blessures gekent heeft! Wenger heeft hem in zijn debuutseizoen zwaar overbelast door hem 46 (?) wedstrijden te laten spelen over alle competities.. Belachelijk veel voor een toen nog 17/18 jarige. Qua talent zou Wilshere tot de wereldtop behoren, want wat is deze man goed als hij fit zou blijven! Ik hoop ook echt dat hij vanaf nu een lange reeks fit kan blijven en dan kan gaan vlammen. Voor mij is Wilshere namelijk de ideale cm voor Arsenal. Hij kan goed onder druk uit voetballen en het spel verdelen zoals Santi dat doet, maar hij heeft juist daarbij ook loopvermogen en felheid, en dat gecombineerd met 110% inzet elke wedstrijd. Dat maakt hem de ideale mix tussen Cazorla en Ramsey, en in mijn ogen de perfecte cm voor Arsenal! Ik hoop dat Jack fit blijft en in de toekomst captain wordt, want als er 1 speler is die alles waar Arsenal voor staat belichaamt is dat Wilshere wel!

4 februari 2016 om 19:41

Ik denk dat jack perfect zou zijn voor barca/real. het is algemeen bekend dat in Spanje er niet zo van die beenhakkers zijn als in Engeland en ik zie hem wel uitgroeien tot een nieuwe iniesta.

4 februari 2016 om 23:17

Een beenhakker die moet uitgroeien tot de nieuwe Iniesta? Wat een vergelijking. Iniests is dus het tegenovergestelde van een beenhakker.

4 februari 2016 om 23:25

Koenwd probeert aan te geven dat Wilshere met zijn blessuregevoeligheid misschien beter in Spanje past omdat die competitie fysiek minder zwaar is dan de Engelse competitie, er zijn in Spanje ook minder beenhakkers. On: Een fitte Wilshere is echt een geweldige speler, wanneer hij niet zo blessuregevoelig zou zijn geweest zou hij tot de absolute wereldtop behoren.

Elke keer heel even fit, dan een redelijk zware blessure, weer bijna fit en dan tot slot weer een terugslag. Zo ziet een gemiddeld jaar van Wilshere eruit.

Echt enorm balen.. hoop dat hij het ooit achter zich kan laten, want dan wordt het een geweldenaar. Ben echter bang voor een soort Diaby/Rosicky carriere, wel in iets mindere mate maar goed.

4 februari 2016 om 21:30

diaby was echt extreem

5 februari 2016 om 08:32

Diaby heeft nu een Pay per play contract bij Marseille, maar is al heel het seizoen geblesseerd haha .

Als zijn doelen niet zo hoog liggen heeft hij een perfecte carriere gehad. rijk geworden met af en toe te trainen en nog minder wedstrijden/minuten po het veld

Wanneer gaat Voetbalzone de nieuws plaatsen dat Mourinho heeft getekend bij United. Nieuws is al paar uur oud nu.

5 februari 2016 om 07:45

Dat is nog niet definitief

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren