Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Het is een monster, en ik betwijfel of dat monster ooit nog te eten krijgt'

Laatste update:
/

John Carver stond vorig seizoen een paar maanden aan het roer bij Newcastle United, waar hij er als opvolger van Alan Pardew ternauwernood in slaagde om de club voor de Premier League te behouden. In een interview met beIN Sports kijkt hij terug op die tumultueuze periode en blikt hij vooral vooruit op de toekomst van de ‘sleeping giant’.

Carver zegt het te betwijfelen of the Magpies ooit nog terug zullen keren aan de top in Engeland. In 1996 en 1997 eindigde Newcastle United onder het bewind van Kevin Keegan twee keer als runner-up. Dat niveau werd daarna nooit meer gehaald. “Kevin heeft een monster gecreëerd en dat monster moet worden gevoerd. Dat is sinds het vertrek van Keegan en Sir Bobby Robson nooit meer gelukt.”

Het elftal dat in die jaren furore maakte herbergde spelers als Alan Shearer, David Ginola, Faustino Asprilla en Les Ferdinand. “Ik was toen een jonge, beginnende coach. Het was een heerlijk team om naar te kijken”, herinnert Carver zich. “De fans denken dat die tijden ooit zullen herleven, maar eerlijk gezegd betwijfel ik dat ooit nog gaat lukken”, besluit hij pessimistisch.

Zie jij Newcastle United ooit weer meedoen om de titel in Engeland?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

In potentie hoort Newcastle wel bij de top-8 met dat stadion en achterland. Naar mijn mening schiet het bestuur te vaak te kort met transfers, trainersaanstellingen e.d.

14 september 2015 om 20:51

Ik ben volkomen met u eens!

14 september 2015 om 20:53

Alle Engelse clubs hebben die potentie met het geld dat ze daar krijgen.

14 september 2015 om 20:57

Denk het niet. Buiten de top 4 zijn er niet veel clubs die de top 4 kunnen halen. Enkel Tottenham en Liverpool kunnen erin komen maar meer ook niet. Die plekjes 5/6/7/8 zijn dat in potentie besteed aan West Ham, Newcastle, Southampton en wellicht Swansea. Palace doet het ook goed en hebben goed ingekocht maar... wordt moeilijk. * Ik praat over een langere termijn *

14 september 2015 om 21:13

Newcastle en West Ham eindigen zowat nooit in de top 8.
Southampton en Swansea bewijzen mijn punt.

14 september 2015 om 21:20

Klopt, maar als pak 'm beet leicester city een seizoen in de de top8 of beter eindigt dan noem ik dat een incident. Newcastle zou daar structureel moeten kunnen spelen.

14 september 2015 om 21:27

Swansea eindigt trouwens ook zelden top 8. Alleen vorig jaar. Southampton heeft een topprestatie geleverd de afgelopen twee jaar maar dat kun je ook niet structureel noemen. Die zijn er net bij.

15 september 2015 om 09:06

10 jaar geleden waren het Everton en Tottenham die daar structureel eindigden (in de top 8, bedoel ik).

15 september 2015 om 04:03

Helemaal met je eens Purrel! Mooi stadje, grote achterban, geweldig stadion midden in de stad. Qua financien zitten ze ook wel redelijk. Voor mijn gevoel is het die invasie van de Fransen in Newcastle geweest waarmee de ondergang begonnen is. Er stonden zoveel buitenlanders op het veld die écht alleen maar voor het geld speelde. Voetballer konden ze wel, maar verder 0 binding met de club.

Of die jaren toen, alan shearer, micheal owen, emre belozoglu, laurent robert en consorten speelden waren ze maar net onder de top ook.
Mja betwijfel ook of ze mey het huidige beleidt ergens komen... Ze gaven veel geld uit aan net niet spelers die de club niet naar een hoger niveau zullen tillen!

Prachtige club, stadion, achterban.. alles is prachtig enkel gaat het op het veld niet zo goed. Ze doen er ook niet goed aan om veel Nederlanders te kopen want ik zie hen het voetbal niet spelen hoe het in de middenmoot/subtop in de BPL moet. Ze hebben een dramatische manager, totdat ie weg is gaan ze nog geen potten breken...

Het is de laatste jaren gewoon een grote puinhoop bij Newcastle United. Zowel in het bestuur als op het veld. Die Mike Ashley vind ik op de een of andere manier ook een zeer rare eigenaar en ze hadden ook nog een technisch directeur die Newcastle de laatste jaren in de problemen heeft geholpen, want op mij kwam die technisch directeur (of hij had een andere functie), ik heb geen idee wat z'n naam is, over als iemand zonder voetbalverstand en waarschijnlijk zullen vele anderen zijn naam wel weten.

In het seizoen 2011-2012 speelde Newcastle echt uitstekend. Toen werden ze volgens mij vijfde of zesde in de competitie en toen was Newcastle echt een genot om naar te kijken, maar na dat ene uitstekende seizoen, is het alleen maar slechter gegaan en juist na dat seizoen had ik het gevoel dat Newcastle een stabiele club in de middenmoot van Engeland zou worden, die mee zou strijden om een plek tussen de vijfde en tiende plaats.

Op zich heeft Newcastle op dit moment ook wel 'n aantal goede spelers, maar er moet momenteel even flink een bezem door heel Newcastle United gehaald worden. De 'rotte appels' in het bestuur moeten weg en spelers die niet goed genoeg zijn, zoals Papiss Cissé (heeft helaas niet meer z'n geweldige vorm van z'n 1ste half jaar bij Newcastle vast weten te houden), Yoan Gouffran, Gabriel Obertan, Sylvian Marveaux, etc. moeten allemaal verkocht worden en er moet goed gericht ingekocht worden.

Newcastle is en blijft een slapende reus. En zo zijn er wel meer, denk aan Sunderland, West Ham en niet te vergeten Aston Villa. Allemaal clubs met een redelijk tot groot stadion en trouwe achterban, en ook teams met echte rivalen, iets wat altijd helpt bij een topclub. Stoke is bijvoorbeeld een club zonder echte rivalen, de grootste rivaliteit die ze daar hebben is met Arsenal, en dat terwijl er enorm veel clubs veel dichter in de buurt liggen.

14 september 2015 om 23:57

Port vale eigenlijk maar die zullen ze voorlopig niet meer tegen komen. De Stokies zijn ook niet zo dol op ons iedere wedstrijd laten ze hun obsessies over vliegtuigen altijd wel doorschemeren.

En iedereen maar moord en brand schreeuwen als Janmaat (rechtsback van de nummer laatst in de PL) niet in de basis staat of wordt opgeroepen voor Oranje. Hou toch op.

16 september 2015 om 14:15

Janmaat is anders 1 van de weinige voetballers bij ons die het week in, week uit laat zien PL waardig te zijn. Tegen West Ham had hij een uitschieter en was hij kansloos, maar dat was het hele team.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren