Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Het gaat bij Van der Wiel zo laconiek, geen bezieling en inzet’

Laatste update:

Gregory van der Wiel speelde dit seizoen nog geen minuut voor Paris Saint-Germain, maar waar desondanks opgeroepen voor Nederland in aanloop naar de duels met IJsland en Turkije. De eerste wedstrijd eindigde in een mislukking en Van der Wiel had een negatieve bijdrage met een overtreding, waarvoor een penalty werd gegeven. Rinus Israël vond dat de rechtsback het allesbehalve goed deed in Amsterdam.

/

De 27-jarige verdediger speelde zijn 45ste interland en in aanloop naar Nederland-IJsland sprak hij zich nog uit over het oproepen van spelers die weinig in actie komen. “Dat ik momenteel weinig speel, moet weinig uitmaken. Wie heeft die regel bedacht dat als je weinig of niet bij je club speelt dat je dan niet geselecteerd kunt worden? Ik vind het een beetje kinderachtig”, zei de flankspeler toen. Tegen IJsland ging hij echter in de fout.

Rapporteur Israël geeft in De Telegraaf aan dat Van der Wiel slordig voetbalde. “Hij leed te veel balverlies en was onzeker. Bij Paris Saint-Germain heeft hij nog helemaal niet gespeeld. Ik was daarom verbaasd dat hij in het veld stond”, aldus de oud-verdediger. Hij verwijt Van der Wiel nonchalanche. “Het gaat bij hem allemaal zo laconiek. Geen bezieling en inzet. De strafschop die hij veroorzaakte was terecht en dom. Hij zette zijn sliding veel te laat in. Daarmee benadeelde hij het team.”

Vond jij Gregory van der Wiel laconiek voetballen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

We weten ondertussen wel dat Vd wiel dramatisch was, kunnen die mensen niet beter wat vertellen over morgen tegen Turkeije daar hebben we nog wat aan. dit is helaas al gebeurt en kan je toch niets meer aan veranderen

5 september 2015 om 08:49

lange ballen naar voor richting de nederlandse verdedigers... en 2e bal pakken en scoren maar...............

dat is de formule tegen de slappe nederlandse verdediging

5 september 2015 om 08:54

Kopiëren plakken haha?, zeg je dit op meerdere plekken neerzetten. Maar ipv afkraken kan je beter bedenk hoe je het juist sterker kan maken. Met deze verdediging zou ik liever lange ballen heb om te verdedigen dan pressie. Omdat deze verdediging niet echt vaak zo heeft gestaan en met langere ballen b je minder communicatie nodig

5 september 2015 om 09:10

het lag toch voor de hand dat ijsland lange ballen ging spelen, zo wonnen ze ook van turkije

nederland verloor de kopduels achterin, van gaal had dat allang door en maakte er een 3 mans verdediging in het hart met 2 vleugel verdedigers zodat daar search en destroy wordt gespeeld. maar goed ik ga me niet met tacktiek bemoeien

alleen hoop ik dat er voor de wedstrijd door een verslaggever aan danny blind vraagt wat hij gaat doen als een CV een rode kaart krijgt.

leun je op de nederlandse verdeding of leun je op de nederlandse aanval !!!!!!!!!

zo goed

5 september 2015 om 11:35

Dat systeem gooide hij echter elke wedstrjd om naar 433 vergeet iedereen elke keer. En pas dan gingen we beter voetballen.

5 september 2015 om 10:59

tja ik snap de discussie wel en dat veel mensen er een mening over hebben...dit is ook de rede waarom van rhijn het niet red, dat is gewoon vd wiel 2.0, zo laconiek en ook veel te weinig inzet

5 september 2015 om 10:02

We mogen in onze handjes klappen dat De Vrij er nog bijzit hoor, gewoon een potentiële topverdediger.

5 september 2015 om 10:12

We kunnen met Janmaat-De Vrij-Van Dijk/Vlaar-Willems en daarchter Cillessen nornaal gesproken beschiklen over een hele behoorlijke defensie in mijn ogen.

5 september 2015 om 10:33

En dan nog talenten als Riedewald en Tete

5 september 2015 om 10:33

En Van Beek

5 september 2015 om 11:11

Doe ff normaal man........ De vrij....

kijk je wel eens voetbal?

De vrij wordt zo weggedrukt met een schouderduwtje

Of dacht je dat ik het over die andere verdedigers had

Waardeloze verdedigers zijn: Bruma, Rekik, Van Beek, Veltman, Van Rijn, Mitchel Dijk (verdedigend goed, aanvallend slecht alhoewel hij daar stappen in maakt)

Top CV verdedigers: Bottigien (geef hem een pasport) Riedewalt, Vlaar, Virgil van Dijk de rest is waardeloos, maar nogmaals Nederland moet met 3 CV spelen
Blind en Tete aan de flanken (mitchel Dijk kan alleen bij nood)
Blind

5 september 2015 om 11:28

De Vrij levert alleen maar ballen in.

5 september 2015 om 11:36

Bij iemand met het juiste kleur! Nauwelijks balverlies. De Vrij is gewoon de beste verdediger die we nu hebben. Het is geen Ramos of een Silva, maar hoe de Vrij zich heeft ontwikkeld is positief en het wordt steeds beter

5 september 2015 om 12:14

Ben jij gek? Botteghin? En als ie al goed was waarom zouden we hem een paspoort geven? Het is geen clubvoetbal.

De Vrij is een absolute topper. Groot en slim. En Riedewald, Tete en van Beek zijn zeer talentvol.

5 september 2015 om 12:24

Janmaat mag je doorstrepen, wat een drama is dat. Had potentie, maar blijft dezelfde fouten maken en leert er ook niet van. Zie dan liever Tete, Bacuna of desnoods Verhaegh.

5 september 2015 om 12:49

vind jij mitchel Dijks aanvallend slecht??? dan heb jij echt een bril nodig. man man toch.... dat is nou juist zijn kwaliteit.

5 september 2015 om 13:08

Welke fouten? Vorig seizoen gekozen als beste speler bij zijn club! Jij hebt er echt verstand van. Dan zou ik wel de fouten willen horen die hij dan steeds maakt. Die fout tegen Tsjechië is hem maar een keer overkomen en twee keer geel pakken ook! Dus welke fouten maakt hij steeds. Onderbouwd het eens

5 september 2015 om 13:10

Blijkbaar ben jij degene die niet genoeg kijkt @isiezwolle

De Vrij is veruit de beste verdediger die we hebben. Schraap wat centjes bij elkaar voor een Fox Sports International abonnement en je zult het zien.

5 september 2015 om 13:13

Steeds heen en weer rennen wilt niet zeggen dat je dan aanvallend goed bent. Dijks loopt meestal als een kip zonder kop naar voren. Janmaat heeft dat ook, maar die scoort en levert assists, dat doet Dijks niet en als je als een kip zonder kop rent noem ik dat geen aanvallende kwaliteiten

5 september 2015 om 16:07

Janmaat heeft dit seizoen nog geen enkele goede wedstrijd gespeeld. Wat Royalantwerper bedoelt is dat hij veel ballen inlevert en slordig is in balbezit.

5 september 2015 om 17:38

@ Defban

Ben ik het eindelijk een keer met je eens (over je eerste bericht dat de Vrij goed begint te worden) en dan gooi je er vervolgens weer een aantal berichten achteraan waardoor direct duidelijk werd waarom je voor de Vrij opkwam; jij bekijkt echt alles door je Feyenoord bril..

De Vrij is bij Lazio eindelijk een volwassen verdediger geworden, maar ik weet zeker dat jij dit seizoen nog geen wedstijden van Janmaat en Dijks gezien hebt.

- Janmaat is dit seizoen drama, totaal niet in vorm. En dan doel ik niet alleen op die oerdomme rode kaart die hij laatst in de eerste helft kreeg. Dat was namelijk van hetzelfde kaliber als de actie van Martins Indi deze week..

- Janmaat was inderdaad speler van het jaar bij Newcastle, maar daar spelen ze op de counter wat verdedigen voor een back veel makkelijker maakt, (geen ruimte in de rug) en omdat hij goed (dat wil ik als ajacied best toegeven) kan aanvallen valt het in zon armoedig team (alles ging vorig seizoen mis daar) gelijk op als een keer uitbreekt en een goede voorzet geeft..

- Dijks was in zijn eerste periode bij Ajax en Heerenveen slecht, maar nu doet hij het heel aardig hoor. En waarom ik weet dat jij hem niet hebt zien spelen; Dijks heeft al meerdere assists en andere gevaarlijke voorzetten gehad dit jaar, terwijl jij hier beweert dat hij dat niet zo goed zou kunnen..

Daarnaast speelt Nederland heel anders dan Newcastle; met veel ruimte in de rug. Een verantwoordelijkheid die Janmaat, vd Wiel en van Rhijn (ik ben als ajacied gewoon objectief en zie ook de mindere punten van ajax spelers)
niet aan konden.

Tete doet dat voorlopig overtuigend, dus heb liever dat hij, Bacuna en Verheagh een kans krijgen dan Janmaat. Ik zeg niet dat die wél goed genoeg zijn, maar dat moet nog blijken. Janmaat en vd Wiel kunnen we inmddels wel gewoon afschrijven..

Enja, noem jij eens een betere back-up voor Willems (onze beste linksback, dus weer; geen ajax bril) dan Dijks? (blind zie ik iig niet als de ideale linksback omdat hij daar nu niet speelt en snelheid mist)

Ben benieuwd wat je op kan noemen..

Ik vindt van der wiel een goede speler hoor

5 september 2015 om 12:26

Misschien bij Fifa, niet in het echt...

5 september 2015 om 13:46

Haha koekoek!

Het is mij nog steeds onduidelijk waarom deze jongen word geselecteerd. Of ja, het is enkel en alleen maar omdat hij bij PSG onder contract staat. Hetzelfde geld voor van Dijk. Nu hij naar Southampton is gegaan wordt hij opeens wel geselecteerd of erbij gehaald.

5 september 2015 om 08:55

Wie anders?, Douglas'?

5 september 2015 om 09:58

Vd wiel is de slechtste verdediger die ik de laatste 10 jaar heb gezien in Oranje. Nu pas valt men over hem maar al jaren kan men zien dat hij geen mentaliteit heeft. Het EK 2012 was zijn dieptepunt en toch nog selecteren. Absurd. Hij kan niet verdedigen. Ik denk aan spelers als Stam, Bogarde, van Tiggelen, Rinus Israel etc. Wat heeft hij nou waar een verdediger aan moet voldoen. Kom eens met 1 sterk punt.

5 september 2015 om 10:07

Zelfs op het wk 2010 was vd wiel verreweg de zwakste schakel. Na Ek 2012 had hij nooit meer opgeroepen mogen worden.

5 september 2015 om 10:07

Helemaal met je eens, Oranje kende zijn beste periode na het desastreus verlopen EK zonder vd Wiel. Ook het WK was leuk om te volgen, een sympathiek team met jongens die ervoor willen gaan, sinds vd Wiel weer bij Oranje zit is iedereen het team al weer kotsbeu en hoor ik zelfs mensen die het niet erg vinden als we het EK missen zodat Blind eruit vliegt. Vd Wiel is een slechte verdediger en een onsympathieke vent bovendien.

Er waren wel meer spelers die er te makkelijk over dachten. Ze hadden er vanaf het begin vol voor moeten gaan maar onze verwende jongens dachten dat het allemaal wel goed kwam

Met Janmaat heb je precies hetzelfde, god die heeft ook lopen schutteren in de kwalificatie zeg.
Gewoon Tete voor de leeuwen gooien nu, slechter kan sowieso niet.

5 september 2015 om 09:12

Kan je een paar fouten opnoemen buiten die tegen de Tsjechen?

5 september 2015 om 09:14

Laat ik het zo zeggen, kan jij een paar goede dingen opnoemen van Janmaat deze kwalificatie

5 september 2015 om 09:22

Nou, dat is een beetje vreemd Shikamaru, jij poneert een stelling, en als ik daar wat meer informatie over vraag, dan leg je de bewijslast bij mij. Zo werkt het natuurlijk niet.

5 september 2015 om 09:28

Ik weet niet of je janmaat hebt zien spelen afgelopen seizoen? Maar zo geweldig was het niet. Aanvallend leuk maar ik heb hem vaak genoeg zijn defensieve taken niet zien uitvoeren omdat hij al zijn ziel en zaligheid in het aanvallen had gegooid. Dan kwam hij sjokkend teruglopen bij een counter. Tegen swansea had hij het overduidelijk moeilijk tegen die kleine snelle rechtsbuiten. Ben. Toch echt bang dat janmaat en indi al tegen het plafond van hun kunnen aanzitten. Ik durf geen uitspraken over verheagh te doen maar als die beter was had hij vaker de kans gehad. En hopelijk spelen we een keer met een linkspoot op links en een rechtspoot op de rechterflank. Want degene die in de spits staat wordt elke keer voor janndoedel gezet als hij geen fatsoenlijke ballen krijgt. Ik mis het combinatievoetbal dat iemand gewoon vrij werd gezet voor de keeper maar met dat trechtervoetbal voorin lukt dat niet.

5 september 2015 om 09:28

Hij brengt aanvallend veel te weinig is laks, en verliest fysiek zijn duels en laat vaak genoeg zijn man lopen als hij in de aanval bezig is.
Daarnaast heeft hij er net zoals v.d Wiel er persoonlijk voor gezorgd dat we een wedstrijd hebben verloren.
Janmaat valt in dezelfde categorie als v.d Wiel, beide zijn hopeloos

5 september 2015 om 09:48

Klinkklare onzin, Janmaat is een verademing tov vd Wiel, enorm veel inzet tegenover de nonchalance van vd Wiel. Janmaat had vorig seizoen een prima seizoen bij Newcastle, werd niet voor niets uitgeroepen tot speler van het jaar en was bij de besprekingen vaak de speler die positieve kritieken kreeg. Na een ietwat onwennig begin heeft hij het meer dan goed gemaakt in Engeland, ze hebben hem zelfs centraal opgesteld achterin, en dat ging heel goed. Vorig jaar was er geen speler bij Newcastle die meer assists heeft gegeven dan Janmaat. In Newcastle lachen ze zich nog steeds slap dat ze Janmaat voor zo weinig hebben kunnen kopen en de mindere Debuchy voor veel meer hebben verkocht.
Van der Wiel? Die heeft al 100 dagen niet meer gespeeld voor Psg, moet weg en was zowel tegen Turkije (werkelijk dramatisch) als tegen Ijsland (bijna net zo slecht als tegen Turkije) niet om aan te zien. Je ziet het inmiddels ook aan de medespelers, Robben speelt vd Wiel niet meer aan en ook de opbouw probeerde hem te ontzien, zoiets is dodelijk. Je medespelers weten als geen ander wanneer er eentje niet veel van kan. Tel daarbij op zijn vervelende trekjes (de uitspraken richting Tete als recent voorbeeld) en zijn nonchalante houding en ik zou altijd voor Janmaat kiezen.

Dat foutje tegen de Tsjechen weegt echt niet op tegen dat gestuntel van vd Wiel. Die jongen heeft zijn vorm van EK 2012 weer te pakken en hij heeft het geweldige talent om het hele team mee te trekken in zijn neergang, waarna Greg onverschillig de schouders ophaalt. Kan hem het verrotten dat hij niet naar het EK kan, hij voetbalt ook nooit bij PSG en laat geen kans onbenut om duidelijk te maken dat dat hem heel weinig kan schelen.

5 september 2015 om 10:05

Jij gaat nu komen met de aanvallende inbreng van een verdediger. Daar ga je al de prullenbak in. Maar goed, vd Wiel schiet alle voorzetten tegen de tegenstander aan. Dat is indrdaad ook heel knap. Wie zegt dat hij kan opbouwen is niet helemaal lekker.

5 september 2015 om 11:33

Dit zeg ik ook heel vaak, maar nooit zo goed geformuleerd! Als ik niet op mijn telefoon zat kreeg je een duimpje van mij.
Janmaat heeft veel kritieken gekregen en mensen grijpen alleen maar die ene fout in de kwalificatie en dat hij een domme kaart pakte in Engeland. Ik heb de samenwerking van Janmaat en Robben veel beter gevonden en ik vind het toch belangrijk dat een speler goed kan samen spelen met onze beste speler! Van der Wiel is gewoon een min punt voor je selectie. Het klinkt heel wat dat hij bij PSG speelt, maar die zijn nu ook klaar met hem

5 september 2015 om 12:33

VdW is inderdaad klaar, maar op het afgelopen WK was Van Gal dat ook met Janmaat en terecht. Die jongen blijft dezelfde fouten maken, is apatisch bij het verdedigen. Daarbij de domme kaarten die hij maar blijft pakken, echt... Als rechtshalf kan het best wat zijn, maar voor achterin komt die te kort. En Newcastle degradeerde bijna he, zet dat beste speler verhaal ook in perspectief.

5 september 2015 om 13:16

Dus omdat NCU bijna degradeerde telt het niet dat je de beste speler was? Er lopen daar spelers die veel duurder waren en die konden niet hun niveau halen alleen Janmaat wel dus dat kun je als iets positiefs bekijken! Hij was de enige die niet in dat slechte niveau mee ging van zijn ploeggenoten.

Waarom wordt zo'n jongen nog geselecteerd. De desinteresse straalt er van af. We hebben met Janmaat en Verhaegh jongens die het wel leuk vinden bij Oranje, dus wat is het probleem?

Beetje raar om Van der Wiel nu opeens op zijn lichaamshouding af te rekenen, dat nonchalante heeft die jongen nu eenmaal over zich. Daar ga je je pas aan ergeren als het wat minder gaat. Maar het lijkt me wel beter om tegen Turkije een andere rechtsback op te stellen.

5 september 2015 om 16:07

Ik hoop het niet Oranje is geen opleidingsinstituut. Je kunt wedstrijden en tegenstanders in Engeland, Duitsland en Italie niet vergelijken met de eredivisie. Als je hier een paar leuke wedstrijden speelt moet je dat dus in het juiste perspectief zetten.

Bij deze jongen (en bij wel meer spelers) mis ik de absolute wil om te winnen ook. Erg laconiek zijn ze. Ze lijken meer bezig met welk kapsel ze volgende week aan gaan meten of welke tattoo ze gaan laten zetten dan met de tegenstander van de dag.
Er zijn maar een paar gasten met vuur in de poten, die gaan voor Oranje. De rest sjokt wat rond en vind het wel best (lijkt het).

kinderachtig zegt ie je komt hier niet eens mee in de jupiler leaque arogant mannetje

Het is onvoorstelbaar dat D. Blind deze voetballer überhaupt in de selectie zette gezien het feit dat hij totaal geen ritme heeft opgedaan in een wedstrijd van enige betekenis. Dan lopen mensen te zeggen dat een Tete te onervaren is maar je kan mij niet vertellen dat die jongen het slechter zou hebben gedaan dan Van der Wiel afgelopen donderdag deed.

Het is een type speler die maar al te graag in de schijnwerpers wil staan maar nooit logisch heeft nagedacht over zijn voetbalcarriere. Het is prima speler voor een Newcastle United of een Schalke 04, maar de absolute top zoals PSG is hij gewoon niet goed genoeg voor.

Op het moment dat deze voetballer dat gaat beseffen en een stap maakt naar een gemiddelde club zie ik het best nog wel goed komen met hem. Als hij bij PSG blijft dan raakt hij in de vergetelheid en wordt het zelfs nog geen eens een terugkeer naar Ajax want iedereen ziet hem liever komen dan gaan.

Niet alleen vd wiel hoor. Dr waren dodag mscch 2 spelers die dr alles aan deden. Aan de andere kant; als je me dan vraagt wie....? Hahaha

Van der Wiel word hier wel behoorlijk afgezaagd. Dit alleen vanwege die penalty die er niet eens een was. Was gewoon een prima sliding, had een corner moeten zijn. Alleen had Van der Wiel wellicht deze sliding niet in moeten zetten vanwege het risico. Maar mijn inziens is Indy toch echt de zondebok.

5 september 2015 om 12:37

Van de Wiel was dom, maar Jndi was oerdom. Desondanks is het amateuristisch wat VdW liet zien en goede sliding... kom op man! Sowieso niet slim om te doen de zestien, daarnaast had die gewoon mee moeten blijven lopen, hij liep op de achterlijn af, geen enkel gevaar. Dat je dat niet ziet.

Wat een aanfluiting die nep rapper.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren