Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Het elftal staat en Feyenoord wint, dus dan heb ik weinig te zeggen’

Laatste update:

Michiel Kramer had vorig seizoen meestentijds een basisplaats bij Feyenoord en scoorde in totaal veertien keer in de Eredivisie. Dit seizoen wacht hij echter nog op zijn eerste basisplaats in de competitie: Nicolai Jörgensen krijgt de voorkeur en doet het naar behoren. Kramer moest het vooralsnog doen met drie invalbeurten en vindt het jammer dat de kaarten nu zo liggen, maar hij doet zijn best zich terug te knokken.

/

Donderdagavond stelde Giovanni van Bronckhorst zijn spits wel op in de basis van het bekerduel met FC Oss, dat in 4-1 eindigde. Kramer nam ook een goal op zich, al was het niet zijn mooiste ooit. “Het was wel een ongelooflijk lelijk doelpunt, maar hij telt. Ik heb het niet slecht gedaan, maar het kan altijd beter”, zei de spits na afloop tegen FOX Sports. Hij had ook nog twee assists in huis.

Zoals gewoonlijk laat Kramer niet merken wat de situatie met hem doet. Hij zegt beter, scherper, fitter en sterker te zijn dan in zijn eerste seizoen bij Feyenoord. “Ik investeer in mezelf en ontwikkel mezelf. Ik ben beter dan vorig jaar, dan is het juist vervelend dat je even pas op de plaats moet maken”, aldus Kramer. “Het elftal staat en we winnen, dus dan heb ik weinig te zeggen. Ik moet geduld hebben, dat moet wel.”

Denk je dat Michiel Kramer voor de winterstop zijn basisplaats in de spits terug heeft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nuchtere reactie van Kramer. Sympathiek vind ik hem niet, maar het siert hem dat hij dit zegt.

Ik vermoed echter niet dat hij zijn basisplaats snel zal veroveren. Met Jørgensen in de punt is Feyenoord toch wat dynamischer en hij is een stuk actiever dan (de lui ogende) Kramer, iets wat ze in de Kuip volgens mij ook altijd waarderen.

Hoe kijken Feyenoord fans tegen deze discussie aan?

23 september 2016 om 08:43

Jorgensen is simpelweg een veel betere spits voor Feyenoord. Kramer is een pure afmaker, terwijl Jorgensen veel meer een voetballende spits is. Het is net wat je meer nodig hebt in je spel, ik vind dat Jorgensen gewoon eerste spits moet zijn, wanneer je een goal moet forceren kan je altijd Kramer inbrengen als storm ram.

Verder komen er nog meer dan genoeg wedstrijden aan dit seizoen met EL + Eredivisie + Knvb beker. Dus Kramer zal zijn minuten echt wel maken.

23 september 2016 om 11:10

Wat vooral een plus is dat je jorgensen altijd nog kan laten staan en op de nummer 10 kan positioneren. Want hij speelde gister aardig goed op die positie

23 september 2016 om 12:09

Vooropgesteld zijn het gewoon allebei geen geweldenaren. Maar Feyenoord is op de goede weg, goede teamspirit en tactisch lijkt het allemaal in orde. Mocht je dit nou volhouden en kampioen worden, dan weer lekker doorselecteren. Kramer eruit, Jørgensen reserve en weer een stapje hoger binnenhalen. Wat een genot moet het zijn als je dan kunt schakelen naar bijv Haller

23 september 2016 om 13:19

Ik denk niet dat Haller beter is dan Jorgensen. Jorgenson is elk duel, met uitzondering van het duel tegen Psv, betrokken bij minstens een doelpunt.

23 september 2016 om 10:40

Jorgensen voegt veel meer toe aan het spel en ookal is Kramer een betere killer, Nicolai scoort zijn goaltjes ook wel.

Jörgensen is duidelijk een klasse beter dan Kramer in zowat alle kwaliteiten die een spits nodig heeft. Het enige wat Kramer over Jörgensen heeft, is dat die iets beter kan koppen...

Blij dat ik die walgelijke spits niet meer hoeft te zien spelen. Maakt Feyenoord ook een stuk leuker om naar te kijken.

23 september 2016 om 10:09

Nou nou walgelijk gaat ook wel weer wat te ver. Kramer is een sympathieke jongen.

23 september 2016 om 10:16

Prima onderbouwing. En? Komt er nog meer commentaar waar ik me op kan verheugen?

23 september 2016 om 11:38

Zal ik het even voor je onderbouwen dan? Nou Kramer is echt een type Toivonen in zijn PSV tijd. Een type speler dus die alleen maar aan het zeuren is, elleboogjes geeft en natrapt. Eigenlijk alleen maar bezig om zijn tegenstanders uit het spel te halen. Naar mijn mening een walgelijke speler om naar te kijken maar als je voor Feyenoord bent is het wel een handige speler om er bij te hebben. Overigens komt hij buiten het veld als een sympathieke kerel maar daarbinnen daarentegen.

23 september 2016 om 12:41

Kramer zou dus een ideale spits zijn voor de Spaanse en Italiaanse competities, waar dit non stop gebeurt :P.

Tja dat zegt alles. Zelf vinden dat het wel ging gisteren..... geen enkel besef dat Jörgensen de ploeg zoveel beter laat spelen. Zag je gisteren toen hij erin kwam gelijk. Denk niet dat Kramer er nog in gaat komen.

23 september 2016 om 08:45

Kramer moet je toch ook niet beoordelen op zijn meevoetballende aspecten? Daar ligt zijn sterkste punt namelijk ook helemaal niet, en zo moet je hem ook helemaal niet gebruiken. Alhoewel ik wel moet toegeven dat hij hierin is gegroeid het laatste anderhalf jaar.

23 september 2016 om 09:12

2 assists en een doelpunt, hoe ging het dan?

23 september 2016 om 10:04

slecht, liep er echt de kantjes van af en dat doelpunt was niks bewust van kramer aan.
als je zoveel ballen krijgt mag je er ook wel een aantal goede ballen aan je medespeler
geven.

23 september 2016 om 10:08

predies dit ja. Als spits statistisch gezien een prima wedstrijd.
Hij heeft gisteren ook niet gebofd met de falende gustafson achter hem.

De reserves lieten wel zien waarom ze op de bank zitten, wat een baggerpot gisteren zeg. Kramer is een prima spits maar Jorgensen is gewoon beter zo simpel is het. Als stormram prima maar voetballend heb je er niks aan, al vond ik het duo Kramer en Jorgensen niet verkeerd samen gisteren.

23 september 2016 om 10:09

Denk dat een duo Kramer met Jorgenson als je kwartier voor tijd 1-0 achterstaat best voor een ommekeer kan zorgen als je wat opportunistischer gaat spelen.

Ik moest gisteren wel lachen toen ik dat interview zag. Kramer zei: Feyenoord blijft winnen dus ik heb weinig te zeggen, maar mijn kansen komen nog wel.

Ik had echt het idee dat die hoopt dat Feyenoord snel keer verliest of paar keer gelijkgespeeld zodat hij eindelijk weer kansen krijgt.

23 september 2016 om 10:15

Neejoh dat hoopt hij echt niet. Tegen PSV kreeg ik Kramer toch ook z'n kansen, zulke invalbeurten komen er veel meer.

23 september 2016 om 13:50

Zijn dat de enige opties?

Wat als:

Jorgensen uit vorm is?
Jorgensen geblesseerd raakt?
Kramer invalt en 3x scoort?

Niet meteen van het negatieve uitgaan. En ja, Feyenoord gaat zeker nog gelijkspelen/verliezen

Jörgensen is een betere spits die bereid is meer arbeid ter verrichten. Kramer is niet het type breekijzer maar het is niet anders. Hij zal echt nog wel aan spelen toe komen en dan moet het echt beter dan gisteren.

Jorgensen is ook gewoon de betere spits. Meevoetballend gezien zeker. Wat mij gister wel heel duidelijk werd is dat Ajax en PSV in de breedte veel sterker zijn dan Feyenoord. Misschien dat dat ze zal op gaan breken? Wel komen Elia, Vermeer en van Beek terug, waarvan ik vind dat alleen Elia beter is dan Toornstra (mits in vorm). Van Beek wordt niet gemist op het moment en Jones doet het geweldig.

Hij zei dat hij voetballen geen leuke baan vond

23 september 2016 om 13:06

Ahah ja dat klopt. Maar deze reactie geeft wel aan dat hij niet bij de pakken neer gaat zitten.

Kramer is niet gek. Hij blijft met beide benen op de grond staan en dat siert hem. Laatst las ik dat hij voor z'n dertigste het gemaakt wil hebben als voetballer, dat hij wilt cashen en wilt genieten. Alleen als je dan nu hem ziet staan dan is hij toch bereid om hard te werken voor het maken voor z'n dertigste. Hij heeft geen basisplaats want Jorgensen doet het beter maar met kramer komt het wel goed.

Jorgensen is niet een spits die garant staat voor veel goals mar is wel in staat door zijn dynamiek anderen beter te laten spelen. Hij houdt bovendien de ballen goed vast waardoor de rest beter kan aansluiten. Daardoor kom je meer aan voetballen toe. Bovendien kan je hem ook achter de spits opstellen en dan heb je met Kramer een goed alternatief in de spits.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren