Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hermoso laat lachend en trots foto van kus van Rubiales zien aan teamgenoten

Laatste update:

Op sociale media zijn woensdag beelden opgedoken van Jenni Hermoso, niet lang nadat ze op de mond werd gekust door bondsvoorzitter van Spanje Luis Rubiales. De video kan een nieuwe wending geven aan de soap die al langere tijd gaande is. Te zien is namelijk dat Hermoso samen met haar ploeggenotes lacht om de beelden van de kus.

De video is gemaakt in de spelersbus, na afloop van de WK-finale, die Spanje met 1-0 won van Engeland. Hermoso laat daarbij de beelden van de kus zien aan haar medespelers en moet daarbij lachen. Een van haar teamgenoten vergelijkt Hermoso en Rubiales met Iker Casillas en zijn toenmalige vrouw Sara Carbonera na de WK-finale van 2010. Casillas werd destijds geïnterviewd door zijn eigen vrouw – werkzaam als journaliste – en gaf haar daarna een kus.

Ook is op de beelden te zien dat de speelsters van de Spaanse selectie 'beso, beso, beso' roepen: het Spaanse woord voor 'kus'. Enkele momenten later stapt Rubiales zelf ook de bus in, onder luid gejuich. "Stop ermee, jullie laten me nog blozen", reageert hij. Hoewel op de nieuw opgedoken beelden dus lijkt alsof Hermoso geen problemen had met de kus, gaf ze later aan dat het zonder toestemming gebeurde en ze er niet blij mee was. "Ik voel me kwetsbaar en het slachtoffer van een agressie, een impulsieve daad, ongepast en zonder enige instemming van mijn kant. Simpel gezegd, ik werd niet gerespecteerd", zei ze vrijdag.

De kus bracht Rubiales flink in opspraak. Veel prominenten vinden dat hij moet aftreden, maar zelf weigert hij dat vooralsnog. Wel heeft de FIFA Rubiales al voor negentig dagen geschorst. Diverse Spaanse media suggereren bovendien dat de Spaanse voetbalbond om die reden uit de UEFA dreigt te stappen. Welke invloed de nieuw opgedoken beelden gaan hebben op de ontstane ophef, zal moeten blijken.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Tja, woorden en daden stroken hier niet helemaal. Wat een merkwaardige situatie...

30 augustus 2023 om 19:55

Sowieso vind ik het allemaal wat overdreven. In de context van enorme vreugde en blijdschap dat de vrouwen hebben gewonnen deed hij dit. Ja, hij had nooit die kus moeten geven. Daar moet hij diep voor door het stof, excuses aanbieden, maar dan ook weer door. De hetze is echt een beetje treurig.

30 augustus 2023 om 20:02

Beetje treurig? Iedereen wilt dat man en vrouw gelijk behandeld worden. Ik ben sinds de exposing van enkele mannen(vaker echt zwaar buiten het boekje voor de duidelijkheid), wel echt voorzichtig op wat voor en manier ik vrouwelijke collega's benader. Dit gebeurt zeer zakelijk waarbij ik geen ruimte laat voor enkele aanrakingen of grapjes die verkeerd geïnterpreteerd kunnen worden.

30 augustus 2023 om 20:05

Waarom gedraag je je dan niet alsof man en vrouw gelijk zijn / behandeld dienen te worden. De vrouwen die ik ken lopen niet op eieren in de omgang met mannelijke collega's. Maar goed ook, dat is veel te vermoeiend en stresserend.

30 augustus 2023 om 20:11

Als hij gewoon door het stof ging en zn excuses aanbood was er ook minder ophef dan nu . Deze man maakte alles daarna belachelijk en trof volgens hem geen blaam

30 augustus 2023 om 20:51

@real weet niet in welke sector jij werkzaam bent, in de sector waar ik werkzaam ben komt het regelmatig voor waarin een secretaresse/stagiair, iemand beschuldigd van machtsmisbruik. Begrijp me goed machtsmisbruik in de vorm van " als jij dit voor mij doet, doe ik dit voor jou" is verachtelijk! Maar wanneer een vrouw al bij voorbaat zich half aanbied om, of een lagere prijs of elk ander gewist te behalen word dit nog gewoon getolereerd. Wanneer dit dan jaren later escaleert ben je als man zijnde al schuldig bij de opinie.

30 augustus 2023 om 20:51

Wat heeft dat met gelijkheid te maken. Is het gelijkheid als alle vrouwen bij voorbaat als slachtoffer worden neergezet? Wat gooi je weg als alle spontaniteit uit het leven wordt gefilterd? Was Rubiales slachtoffer van de vrouwen die hem zo hartstochtelijk omhelsden dat hij bijna werd opgetild? Ik snap niet dat vrouwen die op de mond gekust worden door een bekende met wie ze, voor de ogen van de wereld, feestvieren, dat zouden moeten beschouwen als aanranding. Zelfs als je het niet fijn vindt; er zijn genoeg coaches geweest die en bierdouche over zich kregen. Dat lijkt me niet bepaald fijn. Is dat dan ook aanranding? Juist alles gelijkstellen maakte échte aanranding minder herkenbaar.

30 augustus 2023 om 20:55

Het elftal wil niet meer spelen tot dat die meneer met ontslag is, maar hier staan ze te juichen en te lachen als hij de bus betreed. Wat een hypocriet gedoe!!

31 augustus 2023 om 00:31

Dit is dus reden waarom er een goddelijke wetgeving is ter voorkoming van dit soort zaken. Een objectieve moraliteit, die ervoor zorgt dat dit soort problemen niet voor komen. Volgens de islam mag een man een vrouw niet raken en een vrouw een man niet raken, tenzij t je broer/zus/vader/moeder is en intiem mag je zijn met je vrouw/man. Voor de rest is het je blik neerslaan en geen handje geven aan het andere geslacht en dit getuigt ook van respect. God doet dit niet om ons te plagen maar alle regels zijn er voor ons eigen bestwil zodat er een stabiele samenleving ontstaat zonder onzedelijkheid of verwarring.

31 augustus 2023 om 00:53

Dan ga je toch lekker wonen in een land zonder onzedelijkheid of verwarring. Ik vind die hele sharia maar verwarrend.

31 augustus 2023 om 04:59

Ehhhhh, een geloof is slechts een mening. Dat heeft geen enkele wettelijke basis in een normale maatschappij! Gelukkig niet

31 augustus 2023 om 07:42

Een opfrisser meneer Lemet.....laten we even een duikje nemen in de geschiedenis.......

We gaan er in Nederland van uit dat de beschaving ongeveer begon in Griekenland, werd overgenomen door de Romeinen, dan wordt t 1000 jaar stil en dan tijdens de Renaissance komen we erachter dat de Romeinen geweldig werk hebben gedaan, daar gaan we in Europa er mee verder en dan is er de Verlichting. Maar in die 1000 jaar is er in Europa ongelooflijk veel gedaan juist door de moslims om die waarden te verrijken, cultiveren en over te dragen, dus we danken het aan El Andalus dat we die waarde nog steeds hebben. Heb je je weleens afgevraagd wat het grootste moslim land ter wereld was tussen 1816 en 1949? Je gelooft het niet maar dat was Nederland! En in die periode was er niemand in de politiek die beweerde, dat de waarde van de inwoners van Indonesië niet verenigbaar waren met de onze..

Afin....Het Nederlandse rechtsstaat is verder gebaseerd op de La Code Napoleon, het Franse rechtboek, dat in 1811 in Nederland is ingevoerd, weet je waar dat wetboek op gebaseerd is? Op de Malaki jurisprudentie..
Napoleon was naar Egypte geweest en was zo onder de indruk van het islamitische recht dat hij tegen de schrijvers van het wetboek heeft gezegd neem dat maar over, dus Nederland heeft al een Sharia staat.

30 augustus 2023 om 21:11

@Sirius

Heb ook verontwaardigde reacties gelezen op Hermoso's éérste reactie, namelijk dat het "ongemakkelijk/ongepast was, maar dat ze een goede werkrelatie hebben". Ze vond het niet zo heftig als nu is geëscaleerd.

Push by (social) media, om het beestje maar een naam te geven.

31 augustus 2023 om 22:43

Ik heb inderdaad het idee dat de voetbalster in kwestie het in eerste instantie hooguit ongemakkelijk vond en na de ophef maar mee is gegaan met de meute. Da's ook weer niet verstandig, want zeker betreft dit soort zaken moeten woorden en daden echt overeenkomen. Nu kun je die uitspraken achteraf nauwelijks nog serieus nemen. Dat neemt overigens nog steeds niet weg dat die Rubiales die kus niet had mogen planten.

Ook al lijkt ze er niet echt rouwig om dat het gebeurde, maar een mens kan toch ook weleens later bij zichzelf denken.. wat is er eigenlijk gebeurd? Die kerel geeft me gewoon zomaar een kus zonder toestemming.. en dan tot het besef komen dat zoiets niet netjes is. Dat is ook precies wat ik er zelf van vind. Niet netjes, sorry, en door. Het wordt nu veel te groot gemaakt.

30 augustus 2023 om 19:56

Eens, ik kan mij een kus herinneren tussen Tevez en Maradona. Toen vonden we het allemaal mooi die passie, in sommige culturen is een kus op de mond tussen familie en vrienden heel normaal. In Spanje is dit Btw niet heel gewoonlijk, maar kan me echt niet voorstellen dat hij dit op een andere manier dan uit pure euforie gedaan heeft.

30 augustus 2023 om 20:01

Lekker makkelijk. Waar trek je de grens dan? Genoeg vrouwen die met uitgaan lakens delen met een man, vervolgens hiervan spijt krijgen de volgende dag, en omdat de man geen verdere contact hoeft, geeft de vrouw de man aan voor verkrachting.

Als zij spijt heeft, kan hij ook spijt hebben. Lekker doorgaan, niemand is er aan gestorven. Zij was er niet rouwig om, tot de media het groot maakte.

30 augustus 2023 om 20:12

Dat is natuurlijk een heel andere situatie. In het voorbeeld dat jij benoemt is er een aanloop waarin de vrouw verschillende malen consent geeft, in tegenstelling tot bij deze kus. En als een vrouw consent heeft gegeven, dan gaat ze je echt niet aanklagen omdat ze toch wat spijt heeft. Of is je beeld van vrouwen echt zó negatief?

En dat ook Rubiales spijt kan hebben, neemt niet weg dat hij degene is die zich ongepast heeft gedragen. Als voorzitter die vrouwen allemaal vastpakken is al fout, een hoofd vastpakken en zoenen is gewoon echt knettergek. Dus die vergelijking gaat niet op.

Verder is “niemand is er aan gestorven” natuurlijk de dooddoener van de eeuw. Zo kun je alles platslaan.

30 augustus 2023 om 20:18

Je voorbeeld is wel een beetje gek, iemand beschuldigen van iets strafbaars. De grens is gewoon bereikt wanneer je iets bij iemand doet die daar niet van gediend is, toch? Het is ook niet zo dat die Hermoso tijd had om na te denken of ze die kus wel moest accepteren. En tegelijk kan ik me heel goed voorstellen dat je op dat moment ook zo verbaasd bent dat je die persoon niet ten overstaan van alles en iedereen een klap in z'n gezicht geeft ofzo. Maar verder ben ik het met je eens, wat ik al zei, het wordt te groot gemaakt. Maar als die kerel slim was geweest had ie het wat empathischer toegelicht. En niet als een dolle stier gaan staan roepen dat ie geen ontslag neemt.

30 augustus 2023 om 20:22

Maar wanneer is ze er niet van gediend? Zoals je ziet was er behoorlijk trots op, de andere meisjes zongen zelf een lied over. Maar wanneer de media er iets van maakt, hapt zij toe?

30 augustus 2023 om 20:33

Ik vind het alsnog lastig. Je bent het wereldkampioen geworden, een van de mooiste momenten van je leven en alle teamgenoten doen er lacherig over en zingen liedjes. Dan kan ik begrijpen dat je geen drama gaat maken.

Ik sluit echter niet uit dat ze de boel een beetje in maling neemt. Wordt wel een hele ingewikkelde kwestie

30 augustus 2023 om 20:43

"genoeg vrouwen". Minder op internet zitten, gozer. Ja, het zijn er teveel, dat heb je altijd met walgelijke daden, maar je doet nu net alsof dit de normaalste gang van zaken is.

30 augustus 2023 om 20:54

Ben jij voorstander van schriftelijke toestemming voordat je iemand de hand schudt? Bovendien pakte hij die vrouwen niet vast, ze pakten elkaar vast. Jouw beeld van vrouwen maakt ze tot kwetsbare poppetjes die bescherming nodig hebben van goede mannen tegen de slechte. Dat is pas echt seksistisch.

30 augustus 2023 om 22:12

Wauw. CMG, je bewijst met deze reactie wel hoe achterlijk je bent.

31 augustus 2023 om 01:02

Is een heel goed voorbeeld. Vermoedelijk heeft ervoor namelijk ook een kus plaatsgevonden en in 99'9% van de gevallen kus je elkaar gewoon zonder eerst te vragen of je iemand mag kussen.

30 augustus 2023 om 20:48

Dit. Die men heeft uit vreugde een kus gegeven.Hij steekt zijn tong niet in haar keel ofzo, nee hij geeft een vreugdekus zonder liefde. Dit gaat helemaal nergens over. Die Hermoso is een achterbaks wijf, maar dat lijkt na me2 een pleonasme te worden.

31 augustus 2023 om 01:00

Hou toch. Uit blijschap een kus gegeven. Niets meer niets minder.

Zo’n reactie rijmt niet helemaal met het verhaal dat in de publiciteit is gebracht. Ik ben benieuwd of zij hier ook een verklaring voor kan geven, dit oogt niet als iemand die er in ieder geval veel problemen mee heeft. Dat maakt overigens de daad niet ineens goed.

30 augustus 2023 om 20:20

Ik zou denken wat iemand hierboven al suggereert. Alles is gebeurd in een euforische stemming. Als een soort roes gaat alles voorbij, dan gaat alles zo snel en heb je weinig besef wat er allemaal gebeurd. Als de rook 1 maal is opgeklaard denk je, wat is er gebeurd en denk je dit is helemaal niet normaal. Maar goed dan al gebeurd. Hoe groot je het dan vervolgens moet maken daar kan je over twisten.

30 augustus 2023 om 20:34

Ze heeft ook een fles alcohol in haar hand. Wellicht was ze al behoorlijk onder invloed

30 augustus 2023 om 21:46

Dan is het ook gewoon eigen schuld. Zij geeft dan toestemming. Is mogelijk aangeschoten/dronken (zie fles drank) en gaat wat los. Als ze dat niet aan kan moet ze daar vanaf blijven.

30 augustus 2023 om 21:58

Dan bel je hem op dat je het ongepast vindt maar nu gaat ze als een klein kind roepen dat ze het niet wilde onder het excuus dat alles in een roest beleefd wordt, ze leek me nu niet echt aangedaan door het hele voorval. Maar dit krijg je als vrouwen een bepaalde macht hebben in onze samenleving dan willen ze iemand volledig door het slijk halen vanwege een kus (ongepast, al vertelt Rubiales of hoe je het schrijft dat het met toestemming is gebeurd) en als ik deze beelden dan zie lijkt het niet alsof ze is aangerand

31 augustus 2023 om 22:52

Dat vind ik wel echt te kort door de bocht. Je kunt het namelijk ook heel simpel andersom redeneren en de aftermath op die manier benaderen. Dan krijg je dit: "alle heisa is gebeurd in een waas. Dan gaat alles zo snel, mensen vinden er wat van en je gaat er in mee vanaf het moment dat het een rel wordt."

Waar het betreft dit soort zaken om gaat, en dat is echt heel belangrijk, is dat woorden en daden zoveel mogelijk stroken. In de kleine details al wel, maar absoluut betreft de kwestie zelf. Dat zien we hier niet en dan wordt het wel een soort karaktermoord. Dat neemt overigens niet weg dat Rubiales die kus nooit had mogen planten.

Ik heb wel het idee dat rationaliteit de laatste tijd zeer ontbreekt bij dit soort onderwerpen. Men leeft in eigen werelden als het aankomt op de impact en een te grote groep dat veel lawaai maakt denkt in extremen. Kijkend naar de heisa zou je denken dat de man een ernstig zedendelict op z'n geweten had. Het was absoluut flink ongepast, maar meer eigenlijk niet. Daar kun je hem voor straffen, maar als je dan hoort wat er voorbij komt, is dat toch wel even schrikken.

Nou dit geeft wel een heel andere wending aan het hele verhaal. Zelf vond ik het ook ongepast van Rubiales. Alleen hoe hij nu door heel de wereld gecancelt wordt en meteen ontslagen moet worden is weer totaal bezopen en overdreven. Whatever happened to gewoon zijn excuus aanbieden en weer over gaan tot de orde vd dag? Hij heeft niemand verkracht of vermoord ofzo. Dan zie ik die schreeuwlelijke demonstranten in Madrid tekeer gaan alsof hij zo'n zware tbs agressieveling is. Waren ze ook maar net zo fanatiek over andere belangrijke zaken dan alleen feminisme dan was het stukken beter in deze wereld.

30 augustus 2023 om 20:05

Kon het niet beter verwoorden.

30 augustus 2023 om 21:39

Maar dat is juist waarom ik wel vind dat Rubiales op moet stappen. Niet zozeer voor die kus, maar hoe hij vervolgens reageerde. Als hij gewoon vanaf het begin had gezegd dat hij in een opwelling iets doms had gedaan en zijn excuses had aangeboden was het niet zo uit de hand gelopen. Maar in eerste instantie deed hij of er niets aan de hand was en later dat er absoluut instemming was. Een fout maken is menselijk, maar hij ziet het niet als een fout. Hij vindt eigenlijk doodnormaal wat hij heeft gedaan. Dat is ook waar zo heftig op is gereageerd in Spanje.

30 augustus 2023 om 21:50

Maar kijkend naar deze beelden was er schijnbaar in eerste instantie ook niets aan de hand. Voor ons leek het dom en ongepast en dat was het ook, maar Hermoso had hier initieel helemaal geen issues mee. Net zoals zij en de medespeelsters die hierover meezingen allemaal met een lach. Dan kan ik wel begrijpen dat Rubiales ook dacht ik heb niks verkeerds gedaan, ze stemde er gewoon in mee. Om dan volgende dag ineens het hele verhaal om te draaien is toch ook een beetje achterbaks? Dat Rubiales het dan niet pikt met de manier waar het op gaat kan ik me ergens wel in vinden eerlijk gezegd. Uiteindelijk was het gewoon onhandig en niet meer dan dat. Excuses was op zijn plaats geweest en that's it. Hetze is gewoon overdreven en de man gelijk met de grond gelijk maken gaat gewoon veel te ver als je ziet hoe die Hermoso en haar vriendinnetjes zich gedragen.

31 augustus 2023 om 22:57

Of wellicht had Hermoso er in de feestvreugde weinig moeite mee, maar achteraf kwam het besef dat het niet okay was. Overigens was Hermoso niet degene die de ophef heeft geïnitieerd. Misschien dat ze ook onder druk van de publieke opinie haar verhaal heeft biigesteld. En ongeacht of Hermoso er wel of geen problemen mee had was het nog steeds wel ongepast gedrag van zo'n voorzitter en had hij het niet moeten bagatelliseren of zeggen dat er toestemming was die er niet was.

30 augustus 2023 om 22:50

Schijnt dus dat als je iemand vermoordt of verkracht dat je dan meer straf krijgt dan een roep om je ontslag. Moet je zelfs de gevangenis in enzo. Dus nee niemand vindt dat ie iemand heeft vermoordt of verkracht.

30 augustus 2023 om 23:10

Ik zeg het maar om het even om aan te duiden wat voor een reactie er plaats vind.. alsof hij dat juist wel heeft gedaan.. Maar even voor mijn nieuwsgierigheid, al dat hysterische gedoe achteraf en hetze door middel van demonstraties om één domme en onhandige kus is toepasselijk en niet totaal overdreven?

31 augustus 2023 om 07:19

Een beetje overdreven, maar als je als bobo een jonge meid zo op haar mond kust ben je nauwelijks toerekeningsvatbaar. Daarnaast gaat het meer om de reactie erna wat mij betreft.

Raar spelletje dat hier gespeeld wordt door de Spaanse vrouwen. Nu snap ik wel de woede van die man. Als je dit ziet dan zie je het toch in een heel ander perspectief zoals zij het online bracht.

30 augustus 2023 om 20:11

Tsja als man zijnde sta je tegenwoordig in dergelijke situaties al 3-0 achter, dus moet je ervoor zorgen dat je niet in dergelijke situaties komt.

30 augustus 2023 om 22:18

Geldt dat ook voor vrouwen die zich schaars kleden en aangerand worden? Of geldt dergelijke situaties vermijden alleen voor mannen?

31 augustus 2023 om 09:17

Meiden die zich schaarskleden vind ik wel iets anders dan een voorzitter die een medewerkster op dr mond kust.

Wat een soap is dit zeg. Weet niet zo goed hoe ik dit artikel moet plaatsen in z’n geheel.

Ik dacht, voor dit artikel, dat onder aan de streep, het wel echt goed was dat er veel aandacht is gekomen voor de misstanden bij de voetbaldames van Spanje.

30 augustus 2023 om 20:01

Als Hermoso zijnde zelf is het wellicht nog te begrijpen dat ze na de euforie en alcohol pas laat tot de realisatie kwam wat er was gebeurd.
Maar alle teamgenoten die het eerst helemaal geweldig vonden en dan daarna ineens aan te geven weigeren te spelen tot die man vertrekt... tja

30 augustus 2023 om 20:24

Haha ja goed punt

30 augustus 2023 om 20:35

Los van dat ik het ongepast vind van die kerel, moet ik zeggen dat dit clubje dames een nare indruk geeft. Het begon al voor het toernooi toen ze probeerden de coach te kielhalen. O.a. Rubiales is daar toen voor gaan liggen. Nu dit weer. Het lijkt er een beetje op dat Rubiales ze oliedom munitie heeft gegeven om nu weer een rel te beginnen en straks betere voorwaarden af te dwingen. Ben zeer benieuwd hoe dit circus gaat aflopen.

Zeker op der kop gekregen door haar man en nu doet ze alsof het zonder toestemming is gebeurd. Of opgehitst door jan alle man en daarna roepen dat ze zo zielig is en een slachtoffer. Misselijk hiervan. Vrouwen zijn tegenwoordig een levensgevaarlijke wapen die mensen kunnen inzetten. En wij mannen denken met onze derde been en dat weten ze al te goed.

Zo de soap gaat verder. Dit brengt de speelsters weer in een ander daglicht. Als het echt zo erg was hadden ze natuurlijk niet zo gereageerd. Zonder deze info leek het natuurlijk op dat die Rubiales iets slechts gedaan had. Maar met deze info moet je hem gewoon vrijspreken.

Het wordt allemaal zo groot gemaakt. We leven in een tijd dat als je een fout maakt je nooit meer iets goed kunt doen. Ik vind, de wereld zal wel over me heen vallen, dat dit buiten proporties wordt opgeblazen en dat het allemaal wel meevalt. Even de feiten op een rijtje. Ze worden kampioen, iedereen euforisch, hij heeft haar een kus, ze lacht er achteraf om. Doe gewoon en ga door met je leven.

wie zegt dat dit echt is ?

30 augustus 2023 om 20:03

Bekijk die beelden... Je kan me niet zeggen dat dit fake is. Zonder daarover een mening te vormen.

30 augustus 2023 om 20:11

Ik zeg niet dat het fake is.. ik zeg alleen dat het niet zo moeilijk zou zijn om het "plaatje" op de telefoon te veranderen in een video.

30 augustus 2023 om 20:45

Ze zeggen "net als Iker en Sara", duidend op een voorval in 2010. Kans acht ik daardoor minimaal dat er gespeeld is met het plaatje/de video.

Ding is wel, de vrouwen daar lijken dronken. Dan ben je niet even rationeel. En wat nu ineens vergeten wordt hierdoor: zij heeft er nog altijd niet om gevraagd. Gozer in machtspositie kust een vrouw ongevraagd en geeft haar geen ruimte om weg te trekken.

30 augustus 2023 om 21:54

Volgens hem was dat dus. Iet ongevraagd maar was er wederzijdse toestemming. Aangezien een eerdere verklaring van haar een leugen blijkt, kan ze hier ook best over gelogen hebben. Zijn verhaal is na dit filmpje een stuk aannemelijker geworden.

Waar zijn al die moraalridders nu? Die man had een zeer onhandige actie verricht door zich zo te uiten. De publieke opinie benaderde dit alsof hij 10 mensen vermoord had om een pak suiker. Er zat sowieso al een luchtje aan de aanklacht gezien zij hem ook omhelsde, geen blijk van walging of weerstand toonde en zelfs lachend wegliep om vrolijk verder te feesten met de groep. In de spelersbus was men nog schijtlollig erover en later zijn andere stromingen ingesprongen omdat ze kans zagen om de bond een hak te zetten. Toen was het opeens een probleem, vrouwonvriendelijk en aanranding (!). Hij deed dit overigens niet bij alle speelsters dus waarschijnlijk achtte hij het wel toelaatbaar bij Hermoso. Die Rubiales had gewoon excuses moeten aanbieden maar was weer onhandig met in de volle ontkenning te gaan. Dit is weer typisch hoe #believeallwomen niet goed is gezien context en ratio dan vaak ontbreken. Amber Heard is nog zo'n prachtvoorbeeld. De vrouw wordt meteen geloofd en als engel geacht en de man als monster. Hier uit voortkomend duikelt men over elkaar om alleen op gevoel te willen oordelen.Dooddoeners als 'hoe zou jij het vinden als ...' 0 context 0 nuance. Hermoso is ook verantwoordelijk voor haar eigen handelen net zoals Rubiales dit is. Waarschuwing desnoods boete aan een goed doel die ECHTE mishandelde vrouwen ondersteuning biedt en case closed!

Ongelooflijk dit. Die meid is wereldkampioen geworden, en het gaat alleen maar hierover. Volgens mij is dat nog veel erger dan die kus. Ook het feit dat zij hier zo op reageert zegt mij helemaal niks, ze is dronken van geluk (of alcohol na de winst) en lacht het weg. Al vindt Hermoso het uberhaupt prima, het gaat om het gedrag, niet het slachtoffer. Die vent is een gek en moet weg, totaal onacceptabel gedrag.

Wat boeit het of zij erom heeft gelachen. Het is gewoon achterlijk wat hij heeft gedaan voor iemand in zijn positie.

Dit zou een mogelijke scenario kunnen zijn geweest: in hun ''relatie'' als ''vrienden'' of ''kennissen'' is het normaal om elkaar op de mond te kussen. Of beide zijn vrij ''los'' en vinden het geen probleem als iemand hun op de mond kust bij intense blijdschap. Hij kust haar, ze lacht en gaat door met feestvieren. Lacht er nog eens om met teamgenoten. Dan ziet ze dat er een hele situatie omheen ontstaat. Mensen verafschuwen het en om niet als ''pick me'' gezien te worden gaat zij daarin mee. Maar voor mij persoonlijk is het nog altijd wel raar. Als man ga je niet zo om met vrouwen waar je geen romantische relatie mee hebt. Ik zou woedend zijn als hij zo mijn zus, moeder of dochter zou kussen. Handen thuishouden.

30 augustus 2023 om 20:18

Dus je denkt dat ze vanwege slut shaming pas later van gedachtes is verandert? Zou best kunnen.

31 augustus 2023 om 05:33

Dat is niet wat ik denk. Het is een mogelijke scenario.

Wat een verhaal is dit aan het worden, van volksvijand nummer 1 en symbool voor ongewenste intimiteit naar een vrouw die gebruik maakt van de publieke opinie om iemand kapot te maken. In deze context is Rubiales een vreemde snuiter maar doet hij dus blijkbaar niets verkeerds terwijl Hermoso toch een gigantisch probleem heeft als hier werk van gemaakt gaat worden.

Tja, wat moet je hier van zeggen? Ik vind die Rubiales sowieso een onbekwame en arrogante zak. Dat vond ik voor dit hele spektakel al. Naar mijn mening heeft hij zich misdragen en ik zou er niet rouwig om ijn als hij daardoor ontslagen werd. Wat die vrouwen doen is ook wel misselijkmakend. Het is oprecht een heksenjacht geworden en lijkt ondertussen behoorlijk alsof ze er pas achteraf allemaal een probleem van maakten omdat het publiciteit zou opleveren of weet ik veel wat. Zowel op het moment zelf als de uren daarna lijkt ze er niet mee te zitten. Het begint alsmaar aannemelijker te lijken dat wat Rubiales zei klopt, dat hij toestemming vroeg en kreeg en ze het allemaal prima vond. Blijft zeer onprofessioneel wat mij betreft maar dat terzijde.

Ze heeft er ook geen moeite mee maar moest van die linkse Woke mensjes dit toch veroordelen omdat dit nu op de agenda staat!
Snap niet waarom hij kuste maar hij heeft geen moord gepleegd!
Teveel ophef om een kusje🤔

Dat was toch al van in het begin duidelijk dat ze het niet zo erg vond? Het is door de reacties buitenaf dat ze is veranderd van mening lijkt het wel. De sociale druk van de woke en feministen heeft daarvoor gezorgd. Ah, ik verschiet van niets meer tegenwoordig, de haat tegenover de blanke hetero man is gigantisch.

30 augustus 2023 om 20:21

Je kunt gerust blank weg laten en gewoon man in het algemeen laten staan. Dat is al eng genoeg! Het lijkt wel een complete frontale aanval op mannen tegenwoordig en de vrouw heeft per definitie meteen gelijk. Het is te idioot voor woorden.

30 augustus 2023 om 20:49

Arme drommel, gaat gebukt onder het juk van miljarden die hem haten.

Gast, laat internet een paar dagen los. Je moet die bubbel uit als je werkelijk gelooft dat "de haat tegenover de blanke hetero man gigantisch is".

Ik vind dit een rare wending in de zaak. Dan ga ik bijna denken dat dit weer een hetze is om iemand kapot te maken. Waarom ga je eerst blij het moment laten zien en dan ineens de media opzoeken dat je het heel erg vond wat er gebeurde. Omdat andere mensen op haar in hebben gepraat. Hij heeft zijn excuses er al voor aangeboden dus laten we lekker verdergaan met de orde van de dag.

Nam het eerst nog voor haar op, maar naar deze beelden te hebben gezien een storm
In een glas water. En moet mevrouw niet zo zeuren dat ze zich kwetsbaar voelde, want ze lijkt er al gauw weer over heen

Ze willen gelijk behandeld en betaald worden maar als een vrouw een man had gekust zo had er niks aan de hand geweest. Maar omdat dit man vrouw is , is de wereld te klein.

Hoe het op mij overkomt is dat het hele team die Rubiales een viezerik vinden en Hermoso ermee op een vriendelijke manier mee pesten. Beso Beso Beso!. En dat na alcohol. De volgende dag ga je hier dan over nadenken en was ze er niet zo blij mee. Het lijkt mij dat die Rubiales dit nooit meer gaat doen, en dat de media dit hebben opgeblazen tot iets wat groter is dan wat het was. Ik hoop dan ook dat dit over waait maar niet voor dat Rubiales zijn familie is gestopt met de hongerstaking vanwege honger.

Zo zie je maar van een hypocriet stelletje het is. Eerst lachen en kus kus roepen als hij de bus instapt. Daarna willen ze niet meer spelen zolang hij in dienst is. Lekker zo'n mes in je rug.

En hij was een leugenaar? Komt toch de aap uit de mouw. Laat die vent toch verder met rust. De hele haat campagne is gebaseerd op gebakken lucht. Nu een rechtszaak de andere kant op jegens smaad en laster?

Goed dat dit filmpje naar buiten is gekomen waarmee de ongelooflijke hypocrisie van de Woke/cancelculture wordt blootgelegd.

Nou, al die moraalridders die moord en brand schreeuwden over aanranding enzo zonder enig oog voor de an de te kant van het verhaal wil ik nu wel weer eens horen.

Er is oorlog op de wereld, er sterven mensen van de honger zoveel ellende op de wereld en de hele softe meute gaat weer janken om een kus die uit enthousiasme is gegeven zonder bijbedoelingen zeg gewoon sorry en ga lekker verder wat een gezeik zeg

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren