Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Heracles moet binnen paar jaar Europa in, waarom zou dat niet kunnen?'

Laatste update:
/

Simon Cziommer is positief verrast over wat hij aantrof bij Heracles Almelo. De Duitse routinier streek deze zomer neer in het Polman Stadion en ziet een grote groeimarge. Hij denkt zelfs al voorzichtig aan Europees voetbal, zeker als de club binnen nu en een aantal jaar een nieuw stadion van de grond krijgt.

Er is volgens Cziommer echter meer voor nodig om een cultuuromslag te bewerkstelligen. Heracles moet van het imago van sympathieke provincieclub af en dat begint volgens de 33-jarige middenvelder bij de spelers zelf. “Het moet af en toe hard tegen hard gaan, anders red je het niet als team. Ik hoop dat er botsingen en meningsverschillen komen tussen jonge jongens en oudere spelers als Kwame Quansah, Remko Pasveer en ik”, zegt hij in gesprek met Voetbal International.

Het frivole, frisse spelen van vorig seizoen leverde de club weliswaar complimenten op, maar daar heeft Cziommer geen boodschap aan. “Daar heb ik geen zin in, dat is geen top, ik wil met deze club iets bereiken. We moeten gaan voor een klimaat dat ervoor zorgt dat we in een paar jaar in het nieuwe stadion tegen Europese tegenstanders kunnen voetballen. Waarom zouden we dat niet met Heracles kunnen realiseren?”

Heracles Almelo gaat binnen nu en drie jaar Europees voetbal halen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

zal niet gebeuren puur omdat andere clubs veel verder groeien. az, fc groningen, heerenveen, ajax, psv, feyenoord, fc twente zijn al clubs die veel verder zijn zelfs mocht heracles een nieuw stadion krijgen zie ik ze europa niet halen

17 oktober 2013 om 18:22

het zou een schande zijn als ze het nl voetbal in een kwaaf daglicht zetten

17 oktober 2013 om 19:06

Waarom zou het niet gebeuren?
Denk even aan de beker twee jaar terug. Daar stonden ze toch even in de finale!
Als PSV toen landskampioen was geworden, zat Heracles al gewoon in de EL!

17 oktober 2013 om 21:32

Jouw reactie geeft maar weer aan hoe goed jij op de Eredivisie let. In onze competitie kan bijna elke club Europees voetbal halen met een goed jaar. Heerenveen in de Champions League? Willem II in de Champions League? Roda JC wat AC Milan uitschakeld in de Uefa Cup.

Ik kan het echt niet met je eens zijn. Maar nog lelijker vind ik de foto bij dit artikel, waarom een foto van Simon in het shirt van Vitesse in een wedstrijd tegen Heracles? Doe gewoon een normale foto plaatsen...

Niet onbedenkbaar doordat de concurrentie er ook geen kut van kan. Maar dat moet je echt niet willen dat Heracles Europa in gaat. Als PSV er al weinig te zoeken heeft..

17 oktober 2013 om 18:23

hoezo heeft psv er weinig te zoeken gaan minimaal halve finale halen

17 oktober 2013 om 18:26

Psv heeft de laatste jaren niets gepresenteerd in europa. Vandaar de reactie.
Ik denk niet dat psv de halve finale haalt en volgens jou zelfs minimaal de halve finale. Hoezo denk je dat?

17 oktober 2013 om 18:29

halve finale?? heb jij liggen slapen enkele weken geleden toen ze thuis afdropen met een 0-2 tegen een bulgaarse(!!) ploeg??

17 oktober 2013 om 18:29

PSV haalt de halve finale niet, tuurlijk ze zijn niet slecht en heel getalenteerd maar het zal hun ontbreken aan ervaring, de meeste hebben weinig gespeeld tegen buitenlandse ploegen en het is een kunst om meteen met die andere voetbalstyle om te kunnen gaan.

17 oktober 2013 om 18:37

die voetbalstyle zoals jij het noemt word ze in de jeugd al aangeleerd dus de stap is veel kleiner nu ik snap wel dat het niet voor iedereen zo lijkt maar ik ben er heilig van overtuigt dat dit jaar psv heel ver komt en leuk om over die lullige nederlaag te beginne maar dat was een goede les onder cocu nemen ze europa weer serieus ik acht de kans op een halve finale zeer groot

Eerste reactie was, weinig kans Cziommer, gezien het verkoopbeleid dat is gevoerd. Maar ja, aan de andere kant, in de Eredivisie kan veel gebeuren

kan zo maar gebeuren met wat meer inkomsten van een nieuw stadion, kunnnen ze groeien. En aangezien geen enkele club in nederland stabiel presteerd kunenen ze zo maar europees voetbal halen

Heracles is werkelijk helemaal uitgekleed qua selectie: Everton, Overtoom, Armenteros, Duarte, enz. enz. en dan zouden ze Europa in willen? Ze mogen blij zijn tegenwoordig zich te handhaven.

17 oktober 2013 om 18:55

Dit. Precies mijn gedachte.

17 oktober 2013 om 19:10

Wat bedoel je met onaangepast? Als in Almelo woont en je bent voor de lokale club, ben je toch juist erg aangepast, of zie ik dit nu verkeerd?

17 oktober 2013 om 20:51

Dat denken de mensen uit Almelo over enschede

17 oktober 2013 om 21:53

Ik ben het met je eens dat Almelo niet de mooiste stad van Nederland is. Maar het gaat niet om de stad waar de club vandaan komt, maar om de club. En laat Heracles nou net de mooiste club van Twente (en Nederland) zijn!


Bovendien denk ik niet dat Heracles achteruit is gegaan. Er is gewoon een nieuwe selectie met prima mogelijkheden. Spelers als Bruns, Linssen en wellicht Bel Hassani zijn gewoon de volgende toppers in de selectie.

17 oktober 2013 om 22:43

Goh heb je weer zo een. Onaangepast? Blijkbaar ken je dus niemand persoonlijk, en ben je goed in een oordeel geven zonder überhaupt te weten wie of wat er wonen in Almelo.

Ik denk dat het wel haalbaar is. Niet dit seizoen, maar wanneer volgend jaar voor grote lijnen het elftal bij elkaar blijft. Waarom niet? Er zit genoeg talent in, en wanneer je een hecht team kan worden is alles mogelijk!

18 oktober 2013 om 00:00

Ik wil ook niet dood worden geboren in Hull, maar toch heeft die stad een Premier League club die t niet onaardig doet. Wat wil je zeggen met zo'n argument? En nogmaals, wat bedoel je met onaangepast?

18 oktober 2013 om 07:35

Ik kom uit Amsterdam en ben een die-hard Heracles fan, het zegt niet alles meneer Nykramer

17 oktober 2013 om 21:10

Nykramer:
Tja AZ is veel kleiner als het regio dominante Ajax maar het heeft de laatste 10 jaar toch aardig gepresteerd in de competitie en in Europa.
Onzin dus om Heracles bij voorbaat kansloos te maken.
Het is een moeilijke maar geen onmogelijke weg.
Wanneer Heracles een nieuw stadion krijgt en naar 25-30 miljoen kan groeien is het ook in staat om mee te doen met de subtop.

Oke ? als ze dat echt willen moeten ze spelers halen met deze selectie moeten ze versterken een speler moeten ze halenen manoyan armeens afkomst en een Beest

Zou prima kunnen. Tuurlijk is het op dit moment niet echt goed wat ze laten zien in vergelijking tot vorig seizoen maar Heracles kan naar mijn mening wel vaak voor de play-offs meedoen. Heeft gewoon wat tijd nodig om het weer op de rails te krijgen net als elke ploeg die belangrijke spelers verliest. Zo heel gek vind ik het niet wat Cziommer zegt.

Cupfighter Heracles!
Remember 2 jaar terug... op het randje EL!

Ik denk dat Herlacles dit jaar met mijn cluppie NEC en verder RKC en ADO Den Haag gaan strijden om Europees voetbal.

17 oktober 2013 om 19:15

Strijden om degradatie te voorkomen zul je bedoelen! Of deze competitie moet wel heel erg gek gaan verlopen

17 oktober 2013 om 20:08

Neem aan dat je mijn sarcasme begreep, hahaha.

Heracles staat voor aanvallend voetbal en als straks het nieuwe stadion er is dan zie ik ze structureel net onder de subtop spelen. Van daaruit kunnen ze dan de aanval openen op de subtop.

Ik zie Heracles over minimaal 10 jaar Europees voetballen. Het elftal wat ze nu hebben,daar halen ze echt geen Europees mee. En mocht Heracles een nieuw stadion krijgen halen ze echt niet gelijk Europees. Moet er trouwens ook niet aan denken dat ze Europa in gaan.

Ik vind het een sympathieke club met verstandig beleid. Ze hebben ook enkele leuke spelers. Maar dit Heracles heeft niets in Europa te zoeken. Als ze weer een seizoen draaien in de middenmoot zonder degradatie zorgen hebben ze het goed gedaan.

Bovendien speelt Heracles vaak naïef voetbal en heb ik een hekel aan dat kunstgras van hun.

Haha! De komiek. Nee, Heracles is een club met een prima beleid en ik denk dat ze zich de komende jaren prima zullen redden in de eredivisie. Echter, Europa lijkt me een paar maatjes te groot!

Wat zijn dit toch voor negatieve reacties, Heracles heeft de beste selectie in jaren!

Bryan Linssen, Iliass Bel Hassani, Thomas Bruns, Mark Uth, Te Wierik en Joey Belterman zijn allemaal talentvolle jongens die miljoenen gaan opleveren, tel daarbij bij op dat ze nog een paar bepalende spelers als Quansah, Pasveer en Davidson in de gelederen hebben!

Heerlijk elftal hoor, vind ze 7e plaats waardig.

17 oktober 2013 om 22:47

Pff, ik weet niet waar jij die namen vandaag haalt davidson is echt niet bepalend, en te wierik en belterman zijn nou bepaald geen grote talenten.

Bruns, bel hassani, linssen daarentegen zijn goede spelers, verder quansah pasveer en rienstra als meer ervaren krachten, schenkeveld die aardig op niveau terug komt. Een veldmate die in potentie een goede speler kan worden. Hebben we een elftal dat goed mee kan draaien dat zag je tegen psv thuis bijv.

18 oktober 2013 om 07:34

Volgens mij volg jij je eigen ploeg niet eens.

Te Wierik en Davidson zijn dit seizoen gewoon een openbaring, Te Wierik speelt vooral heel erg goed dit seizoen. Belterman speelt nog niet zo heel vaak maar doet het geweldig in de beloften en ook vorig seizoen zag je dat hij 't prima deed in het eerste (o.a. tegen Nec)

Mark Uth lijkt me duidelijk...

18 oktober 2013 om 11:43

Hmm kijk vrijwel eke wedstrijd van mijn club hoor.
Belterman kan het goed doen in de beloften maar komt voor de eredivisie gewoon niveau te kort. Verder vind ik Te wierik aardig spelen maar deze gaat echt niet voor tonnen aan euros de deur uit hoor.
Verder vind ik davidson als die een goede dag heeft nuttig voor heracles, maar maakt veel te veel fouten.

Maargoed ieder zijn eigen mening, dat is ook het mooie aan voetbal, iedereen kijkt er hetzelfde naar!

Uth vind ik nog te weinig van gezien te hebben in mijn ogen, hij heeft laten zien dat hij een neusje voor de goal heeft, wat een spits moet hebben. Maar ik weet het nog niet, talent heeft hij zeker!

Desalniettemin hoop ik dat hij het goed blijft doen!

Heracles gaat de komende jaren overvleugeld worden door PEC Zwolle, die hebben een veel grotere achterban om uit te putten. . Dat nieuwe stadion gaat de molensteen om de nek van de Almeloers worden, want alleen in Almelo gaat men naar Heracles. En dat worden er niet meer. Alles daarom heen gaat naar echte voetbalclubs als Go Ahead, PEC Zwolle en FC Twente...

en dan als jullie in europa halen.?? een leuk schoolreisje jah maar meer ook niet

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren