Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Heracles meldt zich in top drie na zege op De Graafschap

Laatste update:

Heracles Almelo heeft vrijdagavond de derde overwinning op rij geboekt. Op eigen veld werd laagvlieger De Graafschap met 4-0 opzij gezet. Door de overwinning komt de ploeg van trainer Frank Wormuth op dertien punten, evenveel als Ajax, de nummer twee van de Eredivisie. Heracles passeert Feyenoord, dat later dit weekeinde nog in actie komt tegen FC Utrecht.

Heracles is het seizoen goed begonnen en op een ruime nederlaag tegen Willem II na (5-0) is de ploeg uit Almelo moeilijk te verslaan. Ook vrijdagavond ging het de Heraclieden voor de wind. De eerste mogelijkheid was echter voor de bezoekers uit Doetinchem. Fabian Serrarens schoot na een kwartier spelen op aangeven van Daryl van Mieghem over. Niet lang daarna leek Heracles op voorsprong te komen, maar werd een inzet van Adrián Dalmau van de lijn gehaald door Bart Straalman van De Graafschap.

De thuisploeg drukte door en kwam na een klein half uur spelen op gelukkige wijze op voorsprong. Kristoffer Peterson gaf de bal mee op Bart van Hintum en zijn voorzet werd door De Graafschap-verdediger Javier Vet in eigen doel gewerkt: 1-0. De voorsprong was verdiend, want in de eerste helft was Heracles de bovenliggende partij. Dat was in de tweede helft niet anders. De ploeg van trainer Henk de Jong wist nauwelijks een vuist te maken en Heracles kwam amper in de problemen.

Heracles had al een paar waarschuwingen uitgedeeld toen na een uur spelen de 2-0 op het scorebord werd gezet. Kristoffer Peterson schoot de bal onhoudbaar binnen en maakte zodoende al zijn zevende doelpunt van dit Eredivisie-seizoen en mag zich met dat aantal topscorer noemen. Een paar minuten later leek de wedstrijd definitief beslist te worden toen Dalmau scoorde na geklungel in de achterhoede van De Graafschap, maar op advies van de VAR werd dat doelpunt afgekeurd.

De 3-0 zou niet uitblijven, want tien minuten voor tijd scoorde invaller Brandley Kuwas met een schot vanaf de rand van het strafschopgebied. De Graafschap eindigde de wedstrijd met tien man na een rode kaart voor Serrarens, die hard doorging op Lerin Duarte. De scheidsrechter zag de ernst van de overtreding in eerste instantie niet, maar na het bestuderen van de beelden kon Serrarens vroegtijdig douchen. Diep in blessuretijd bepaalde Vincent Vermeij de eindstand op 4-0.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dramatisch weer, het is niet te geloven. Het ziet er allemaal niet uit.. spelers zijn niet goed genoeg, spel is niet goed genoeg, alleen de supporters zijn goed genoeg voor de Eredivisie.

21 september 2018 om 22:00

100% mee eens, drmatisch ingekocht deze transferperiode

21 september 2018 om 22:05

Heel leuk al die goede spelers uit de Jupiler League, maar daar ga je het niet mee redden in de Eredivisie. Bakker en Nijland zijn te langzaam voor de Eredivisie. Alleen Jurjus en Vd Pavert zijn wel oké. De rest prima voor de KK competitie.

21 september 2018 om 22:23

En we missen een klojo op het middenveld iemand die af en toe ff een beuk uitdeelt ....tis nu allemaal te lief .
Als je minder bent kun je met strijd veel goed maken .
En dat is er ook niet

21 september 2018 om 22:31

Had nooit gedacht dat we Diemers zo erg zouden missen..

21 september 2018 om 23:55

Diemers had het verschil ook niet gemaakt, maar wat ze gehaald hebben is zeker niet beter, maar dat ben ik gewent van Hofstede.

22 september 2018 om 01:35

Nee het verschil niet, maar is wel beter dan de rest die op het middenveld spelen. En was ook iemand die altijd 100% gaf voor de club, en dat mis ik bij de rest..

22 september 2018 om 07:49

Javier Vet is de ‘klojo’ op het middenveld, alleen speelde hij gister als cv (als ik Livescore mag geloven). Hij heeft tegen jullie bewezen hoe goed hij als ‘klojo’ op het middenveld kan spelen.

21 september 2018 om 22:02

Glenn Helder geeft duidelijk aan wat er moet gebeuren: De Graafschap moet meer combineren. Toen zag ik Heracles echt wankelen en dan hoop je natuurlijk als supporter van de tegenpartij op meer. Gelukkig, voor mij, mist De Graafschap uiteindelijk het niveau om onder de druk uit te voetballen, maar af en toe houd ik mijn hart vast. Zo goed staat Heracles ook weer niet.

21 september 2018 om 22:44

Vindt Heracles verfrissend. Na de periode van Everton etc. vond ik Heracles helemaal niks. Maar dit seizoen is toch wel anders, vind ze een mooi team hebben en spelen prima voetbal.

21 september 2018 om 22:56

Na de periode van everton vond je Heracles helemaal niks? We hebben daarna gewoon Europees voetbal gehaald man, waar heb je het toch over?!

21 september 2018 om 23:14

Dan kan je de aantrekkingskracht van een team nog steeds niks vinden? Heel fijn dat Europees, maar dat maakt mij toch niks uit? Ben geen Heracles supporter..

21 september 2018 om 23:12

sander1410 als je zo af geeft op je eigen club waarvan je van tevoren wist dat ze een van de degradatiekandidaten waren kun je je afvragen of je als ‘supporter’ goed genoeg bent voor de eredivisie. Ik snap je frustratie maar dat is inherent aan supporter van de Graafschap zijn. Deal with it.

21 september 2018 om 23:17

Snap jij het wel? De sfeer is bij thuis en uit wedstrijden super, dan zijn de supporters toch goed genoeg voor de Eredivisie. En ik zeg gewoon waar het op staat, het is gewoon niet goed genoeg. Ik zeg toch niks geks of wel?

22 september 2018 om 00:14

Niet zo huilen, lot van een Superboer. Je kan zingen en sfeer maken wat je wil maar El Jebli gaat er echt niet ineens 14 maken.

22 september 2018 om 00:38

Dat verwacht niemand? Als je dat verwacht heb je veel bier achter de kiezen.

22 september 2018 om 09:55

Tja ik weet niet wat je verwacht had, maar uit bij Heracles die in vorm zijn terwijl de Graafschap zowat de hele achterhoede in de ziekenboeg heeft liggen. Je gaat me toch niet vertellen dat je had verwacht dat ze deze pot zouden winnen. Het is nu eenmaal zo dat als je suppporter bent van de Graafschap je als je in de Eredivisie meespeelt veelal in de onderste regionen zal staan. Maar nu is het juist de taak van de supporters om volgende week thuis tegen Willem 2 weer vol achter de ploeg te gaan staan in de hoop dat er dan 3 punten worden gehaald.

22 september 2018 om 11:46

Tuurlijk verwacht je niet dat je wint bij Heracles. Maar het spel ziet er niet uit, er is geen beleving en niemand knokt zo hard als we in de Play-offs deden. Wedstrijden zoals tegen NAC, Groningen, Emmen, VVV waren dramatisch. Tuurlijk weet ik als supporter dat we niet elke wedstrijd punten halen, maar dan mag het spel nog wel goed eruit zien en dat iedereen er voor knokt.

Heracles, van harte gefeliciteerd met de volledig verdiende overwinning. De eerste helft vond ik niet eens zo erbarmelijk slecht van de Graafschap, maar zoals de doelpunten kado worden gedaan... Het lijkt wel 5 december! Peter Hofstede zou zichzelf (en de supporters) een grote dienst bewijzen door op te stappen!

Volgende week Willem II thuis. Ik zie de bui al hangen...

Tis waardeloos het is slecht
Zoveel fouten zoveel slechte passes
Maar wat ik nog het ergste mis is het dran gevoel .
Knokken voor elke meter strijden en Af en toe een beuk uitdelen.
En daar maak ik me het meest zorgen om

Het Cambuurgevoel zit diep bij Henk en Sandor, als ze De Graafschap ook nog in het geelblauw laten voetballen

21 september 2018 om 22:33

Jaren terug had de Graafschap zelfs het thuis shirt van Cambuur aan van Umbro. Met Hans Verkerk keukens.

Geen moment gehad dat ik in het stadion dacht dat we geen 3 punten zouden overhouden aan deze wedstrijd. Graafschap was niet het niveau wat ik van hen gewend ben qua strijd. En met dit Heracles wordt een team zonder strijd uiteindelijk simpel aan de kant gezet

Zeer knappe serie van Heracles moet ik zeggen. 13 uit 5 waaronder Heerenveen en Ajax uit, en AZ.

21 september 2018 om 23:12

13 uit 6, excuus.

Prachtig dit! Zo snel mogelijk veilig spelen dit seizoen (zoals altijd doelstelling nr. 1 is), en dan zien we wel wat er allemaal mogelijk is! Ik vind dat er dit jaar een vrij goede selectie staat met- voor zover ik het kan beoordelen - saamhorigheidsgevoel, doorzettingsvermogen en ook voetballend vermogen. En een trainer, waar Peterson over zegt: "veel, heel veel trainen. De trainer laat ons niet met rust." Wat mij betreft helemaal prima! Knallen dit seizoen! Maak Almelo en de regio Twente trots! Speel dat stadion vol! Ga zo door jongens! Het kan zomaar een mooi seizoen worden!

Zo net terug uit het stadion, redelijke wedstrijd. Heracles veel kansen gemist.. scheidsrechter liet te weinig toe waardoor het nooit geen echte wedstrijd werd. Blij met de drie punten!

21 september 2018 om 23:59

Met de punt naar voren is met 2 verdedigende middenvelders. Maar laat Henk (Of liever een nieuwe trainer) maar eens oefenen op patronen en spelers met een gezonde strijdt opstellen.

22 september 2018 om 09:37

Precies dit, opstelling daar valt over te discussiëren maar de mentaliteit en beleving is verschrikkelijk. Ik zie geen idee, geen strijd en vooral geen beleving. Je kan wel minder zijn, maar normaal gesproken probeer je dat te compenseren met strijd en inzet. Vastigheden? Die kent meneer De Jong niet, want het lijkt werkelijk meer op: ‘Doe maar wat’. En dat is waar ik mij als supporter aan kan irriteren. De basis van ieder team begint bij vaste patronen en naar mijn idee strijd en passie.

Heerlijke tijden zijn het om Heracles supporter te zijn zeg! Zeker niet de beste wedstrijd maar wel gewoon een duidelijk 4-0. Ben vooral heel tevreden over het middenveld afgelopen wedstrijden. Die Merkel is echt een fantastische speler voor ons. Is altijd aanspeelbaar en kan echt heerlijk het spel verdelen. Duarte lijkt ook echt weer in een hele goede vorm te raken en Osman is ook gewoon een echte topper op het middenveld met een geweldige traptechniek! Op naar Emmen!

Dit is knap van Heracles en het laat zien dat goed beleid deugt. Echter is dit wel met een grote kanttekening, want als je naar clubs als Vitesse, Utrecht, Heerenveen, AZ en Groningen kijkt, kan het natuurlijk niet zo zijn dat een dergelijke club zoveel beter presteert. Financieel doen de clubs in Nederland het beter dan in de topcompetities op eigen kracht, maar als je kijkt naar de haperingen de afgelopen 20 jaar tussen de clubs die je in de stabiele subtop zou schatten, is het natuurlijk schandalig dat een club als Heracles of PEC zich daar kan melden. Over "m'n eigen club" FC Twente kan ik beter helemaal zwijgen, want dat is de overtreffende trap op het gebied van wanbeleid.

22 september 2018 om 08:56

Wat is het punt dat je nu eigenlijk wilt maken? Dat Heracles 'eigenlijk' niet op deze plek hoort waarop plek 11? Lijkt me vrij cliché. Heracles heeft gewoon slimmer spelers gehaald dan een club als Groningen of Pec. En aan het eind van het seizoen staat iedereen op de plek waar 'ie hoort.

Als Heracles fan verwacht ik vanzelfsprekend niet dat we 3de zullen eindigen. Veiligspelen is het eerste doel, daarna hoop ik dat we zo hoog mogelijk eindigen. Met een plek in de top 10 doen we het uitstekend als je het mij vraagt.

22 september 2018 om 09:30

Ik snap de strekking Sirius, uiteindelijk, over langere periodes, zul je statistisch wel zien dat Groningen en Heerenveen over een periode van pakweg 15 jaar hoger zijn geëindigd dan een Heracles of PEC, dat zal gezien de stadions, achterban etc ook niet snel veranderen, uiteindelijk, over een langer tijdsbestek is begroting bepalend in sportief succes.
Incidenten hou je, Twente degradeert, AZ wordt kampioen, het gebeurt maar over het grotere plaatje denk ik dat het beeld niet verandert.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren