Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Heracles haalt met Pröpper derde versterking voor komend seizoen binnen

Laatste update:
/

Robin Pröpper speelt komend seizoen hoe dan ook in de Eredivisie. De centrale verdediger heeft zich voor drie seizoenen verbonden aan Heracles Almelo, dat hem transfervrij overneemt van De Graafschap. De 22-jarige Pröpper is voor de Tukkers alweer de derde versterking voor komend seizoen.

Het is de bedoeling dat Pröpper in Almelo de concurrentie aangaat met Mike te Wierik voor de positie van rechter centrale verdediger. “Met deze stap hoop ik mezelf verder te ontwikkelen en opnieuw mooie jaren te beleven. Heracles Almelo heeft de afgelopen jaren goede stappen gemaakt”, zegt de stopper op de website van zijn nieuwe werkgever.

Het jongere broertje van PSV-middenvelder Davy Pröpper is afkomstig uit de jeugdopleiding van De Graafschap, waar hij vier jaar geleden doorbrak in de hoofdmacht. Hij speelde inmiddels 131 wedstrijden voor de Doetinchemse club. Komend seizoen gaat hij met Heracles (de voorronde van) de Europa League in.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooie stap voor hem. Kiest voor zekerheid in de Eredivisie, waar de graafschap niet kan handelen omdat ze niet weten waar ze aan toe zijn. Toch was Propper dit jaar weinig geweest zonder Vd Pavert naast zich en Jurjus achter zich, die veel belangrijker waren voor de club.

Och och, dit is wel zo'n ongelooflijk slechte verdediger. Het is geen Martin Peersman, maar komt toch angstvallig dicht in de buurt. Begrijp deze stap niet zo, hadden ze niet achter Sander Fischer aan kunnen gaan?

26 mei 2016 om 11:02

@jordinhoo. Komt inderdaad wel heel erg tekort maar is vooral voor de breedte. Hij heeft zekerheid voor eredivisie, een hoger salaris en kan zich doorontwikkelen. Is pas 22, dus je kan hem rustig brengen.

26 mei 2016 om 10:50

Het is inderdaad geen geweldenaar, maar het is een prima verdediger voor de breedte. Helemaal omdat hij transfervrij is.

Geen topper, maar die hebben we al in huis met te Wierik.
Is gewoon een back up.

26 mei 2016 om 11:03

Achter zomer en ter wierik staan hoogma en bosz, tenzij 1 van hun vertrekt zie ik het nut van deze aankoop niet in

26 mei 2016 om 11:09

En laat nou net het contract van bosz niet verlengd worden waardoor er weer een plekje vrij kwam! Verder een matige verdediger maar wie weet bloeit ie helemaal op bij heracles. Hij zou niet de eerste zijn die dat daar doet!

26 mei 2016 om 11:17

Wie achter de basisspelers komen hebben weinig tot geen ervaring. Met Robin doet Heracles een prima zet.

26 mei 2016 om 11:23

Konden jullie niet beter achter vander linden van az, fischer van excelsior of vriends van goahead gaan?

26 mei 2016 om 11:47

Die willen geen back up zijn bij Heracles.

26 mei 2016 om 19:08

Klopt inderdaad!

Meestal noem je het toch een versterking wanneer die iets toevoegt? Matige speler die 1 van de redenen was voor de Graafschaps degradatie

26 mei 2016 om 11:20

Voor de winterstop was hij niet best, bij iedere corner tegen was het dankzij hem gelijk een goal tegen. Heerenveen en Vitesse om maar voorbeelden te geven.

Dit is toch een ontzettend slechte verdediger..?

26 mei 2016 om 11:46

Hele slechte eerste seizoenshelft, 2e seizoenshelft was hij een stuk beter. Komt denk ik wel te kort voor Heracles.

Snap ik echt niet. Voetballend een van de slechtere spelers in de Eredivisie. Past dus helemaal niet bij Heracles daardoor lijkt me.

26 mei 2016 om 11:49

Voetballend valt het juist reuze mee. Hij heeft 2 problemen. Hij komt wat nonchalant over en hij pakt veel kaarten.
Ik wens hem veel geluk, en wij bouwen door met Straalman en Lammers.

Geen geweldenaar maar het centrale duo met Zomer en Te Wierik staat gewoon goed. Als backup kan een club als Heracles deze jongen er prima bij hebben

Goeie stap voor deze jongen. Valt met zijn neus in de boter. door gelijk Europa League te mogen spelen met Heracles..

26 mei 2016 om 16:16

Of op de bank te zitten bij Europese wedstrijden Maar inderdaad, ook dat is een mooie ervaring

Jammer dat Pröpper vertrekt. Heeft na een slechte eerste seizoenshelft, zich uitstekend herpakt. En in 2016 gewoon een belangrijke kracht geweest. Pakte toen ook minder kaarten.
Je moet natuurlijk niet vergeten dat dit pas zijn eerste seizoen in de Eredivisie was, en dus even moest wennen aan het niveau.
Vooral omdat hij transfervrij is een uitstekende aanwinst van Heracles. Een goede back-up, die met de juiste ontwikkeling zeker een basisspeler kan worden!

26 mei 2016 om 11:11

Gewoon de tijd geven, risico loop je altijd met nieuwe spelers. Wat gebeurd er trouwens met Tedje van der Pavert? Vond ik ook wel een goede kracht bij jullie.

26 mei 2016 om 11:24

Transfervrij... was eerder voor ted gegaan dan voor Propper

26 mei 2016 om 12:42

Ik las ergens dat pec belangstelling had voor ted v.d.pavert

Kan met rechts en links het spel verleggen. Pakt echter wel (te) veel kaarten.

Ik wil niet zuur of lullig overkomen, maar ik vind het niveau van de nieuwe versterkingen van Heracles nou niet echt geweldig. Als je hoopt op stabiele groei richting de 5-8 plekken zou je toch echt voor een andere slag spelers moeten gaan.

Kuwas en Van Mieghem vind ik echte Excelsior spelers en Pröpper vind ik persoonlijk maar een lompe houthakker die teveel overtredingen nodig heeft (en dus kaarten).

Ik snap dat er geen wereldtoppers aan komen waaien in Almelo, maar ga dan voor goeie en talentvolle JL spelers (ala Dost, Weghorst).

26 mei 2016 om 12:10

ik weet niet hoe jij erbij komt dat heracles even voor plek 5 tm 8 gaat spelen komend seizoen maar realistisch is dat natuurlijk niet gezien de begroting van heracles.
ze hebben een geweldig seizoen gehad natuurlijk maar om voor plek 5 tm 8 te spelen komend seizoen is gewoon onzin .
clubs als vitesse az utrecht groningen en heerenveen hebben allemaal meer te besteden alleen daarom al kan je zeggen dat heracles een topseizoen heeft gehad dit jaar maar volgend jaar moet je nog maar afwachten zeker gezien het feit dat heracles al heel vroeg moet beginnen in de voorrondes van de el wat normaal gezien altijd wel een paar punten kost in de competitie.
maar als heracles volgend seizoen bvb 11e word hebben ze het nog steeds uitstekend gedaan.

28 mei 2016 om 01:29

Ik zeg toch ook niet dat het realistisch is dat ze voor 5 t/m 8 gaan spelen, ik denk dat ze die plekken ambiëren voor in de toekomst. Ik bedenk dit ook niet zelf, maar baseer me daarbij op de woorden van voorzitten Smit. Hij heeft meerdermaals aangegeven dat ze streven voor 'kalme voorutigang'. In dat geval is het toch niet zo verwonderlijk dat ze -uiteindelijk- (nu na het nieuwe stadion, behalen van EL voorrondes dit seizoen) door willen groeien naar een stabiele 5 t/m 8 ploeg? Lijkt mij logisch.

In die spirit vind ik een aanwinst als Pröpper maar matig, dan had je beter voor Van de Pavert kunnen gaan.

Die gaan we niet missen... erg veel overtredingen en domme blunders achterin. Na de winterstop wel redelijk hersteld

Propper is een redelijke verdediger, echter wel een kaartenpakker.
Beschikt over een hele mooie trap.
Heeft dit seizoen erg veel gele kaarten gepakt.
Mensen die zeggen dat hij 1 van de slechtste verdedigers van de Eredivisie is hebben nooit een volledige wedstrijd van hem gezien.

Gelukkig niet Ted
Ik zeg veel plezier ermee 😂😂

26 mei 2016 om 12:42

Ted is transfervrij......

26 mei 2016 om 13:10

Ted vd Pavert die gaat ook nog wel...

Ach is nog jong, komt transfervrij over en weet wat het inhoud om in de eredivisie te spelen.
Ja er zijn nog een boel punten die hij moet ontwikkelen maar ik heb slechtere transfers gezien!

Hmm ben zelf ook niet zo fan van Propper, in mijn ogen in van de Pavert toch een stuk zekerder als verdediger! Die heeft zich erg sterk ontwikkeld dit seizoen.

Blij dat ie gaat, heeft de graafschap niet veel aan gehad!

Oei, beetje ongelukkig om Heracles te benoemen als Tukkers..

OT: lijkt me niet bepaald een versterking voor Heracles. Ben van mening dat er zat andere (ook goedkope) opties rondlopen. Was bijv. zelf eerder voor Jan Wuytens of Ted vd Pavert gegaan.

26 mei 2016 om 13:06

Heracles komt uit Almelo en Almelo ligt in Twente en Twentenaren worden ook wel Tukkers genoemd, ook buiten het voetbal om.

26 mei 2016 om 13:42

Ik ken de beweegredenen ook wel, maar weet ook dat ze in Almelo niet graag Tukkers genoemd worden.

26 mei 2016 om 14:51

Is dat zo? Waarom dat dan weer?

26 mei 2016 om 16:20

In Almelo kan het ze vrij weinig schelen hoe de buitenwereld hen noemt. Zo ook het 'calimero Almelo', waarvan ze bij Twente denken Heracles pijn te doen. Alleen weten ze in Enschede niet dat ze in Almelo trots zijn op die naam en inmiddels het zelf ook zingen.

26 mei 2016 om 18:23

Janjoostg

Precies, groot gelijk ook.
Ik vind het alleen maar mooi hoe Heracles het doet in de Eredivisie en nu straks Europa. Denk dat er veel Twentesupporters zo denken.
Altijd jammer gevonden die narigheid onderling, ik doe er dan ook niet aan mee.

Ik zou eerder Van de Pavert nemen. Vind Pröpper geen Eredivisie materiaal.

Prima versterking!! Kan misschien via Heracles nog een stap hogerop gaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren