Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Heracles Almelo haalt jeugdproduct van Ajax terug naar de Eredivisie

Laatste update:

Heracles Almelo heeft met Jordy Bruijn zijn gewenste winterversterking te pakken, zo meldt Voetbal International. De 27-jarige middenvelder was al eerder in beeld bij de Eredivisionist en keert nu definitief terug uit Libanon, waar hij uitkwam voor Safa Beirut SC. Heracles hoeft geen transfersom te betalen.

Afgelopen zomer leek Heracles zich al te verzekeren van de diensten van Bruijn, ware het niet dat de aanvallende middenvelder op het laatst besloot voor een avontuur in het Midden-Oosten te gaan. Nu, een half jaar later, trekt hij alsnog naar Erve Asito.

Heracles heeft dringend behoefte aan creativiteit op het middenveld. De ploeg van Erwin van de Looi scoort moeizaam en is afgezakt naar de vijftiende plek in de Eredivisie. Bruijn moet het aanvalsspel van de Almeloërs een impuls geven.

Bruijn doorliep de complete jeugdopleiding van Ajax en maakte bij de Amsterdammers zijn profdebuut bij de beloften in 2015. Verder dan één wedstrijd in Jong Ajax kwam hij niet. In de zomer van 2016 vertrok hij transfervrij naar sc Heerenveen.

Drie jaar na zijn komst in Friesland werd Bruijn door NEC voor een half jaar gehuurd van Heerenveen. Al snel werd duidelijk dat er bij Heerenveen weinig perspectief op speeltijd was, waarop hij besloot om definitief de gang naar Nijmegen te maken.

Met NEC wist Bruijn te promoveren naar de Eredivisie. De middenvelder beleefde in Nijmegen zijn beste seizoen uit zijn loopbaan met 13 goals en 8 assists in 39 wedstrijden. Afgelopen seizoen was hij geen vaste basisspeler, waardoor de keuze werd gemaakt om uit elkaar te gaan.

Bruijn heeft de nodige ervaring in de Eredivisie. Als speler van Heerenveen en NEC kwam hij tot 76 wedstrijden op het hoogste niveau, waarin hij negen keer trefzeker was en negen keer als aangever fungeerde.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Niet echt een grote versterking, maar ja je moet wat als Heracles.

11 januari 2024 om 18:30

Het is misschien geen grote naam maar wel een ontzettend goede speler, die, zoals hieronder aangegeven, bij N.E.C ook gewoon pech had met de spelers die gehaald werden. Voor het gehele rechterrijtje Eredivisie is dit een hele goede aanwinst, als hij nog op het niveau zit waarmee hij N.E.C verliet. Een kuitenbijter die ook nog prima kan voetballen.

Was bij NEC altijd wel gecharmeerd van m. Heeft pech gehad dat Schöne terugkwam, Tannane uit de hoge hoed werd getoverd en Proper zich sterk ontwikkelde, maar was daarachter altijd wel een zekerheidje. Soms zelfs op de flanken gespeeld. Maar eigenlijk nooit zeuren over zijn rol en altijd wel degelijk. Denk een goede versterking voor Heracles.

Ben bang dat t nu wel niveautje Heerenveen is. Haye verkopen en gratis stand in halen. Was wel inventief geweest Maar goed, zie ook liever iemand anders komen maar je moet wat

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren