Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Heracles heeft beet en zet eerste stap richting Eredivisie-waardige selectie

Laatste update:

Heracles Almelo hoopt deze week de komst van Jordy Bruijn af te ronden, zo weet Voetbalzone. De aanvallende middenvelder kwam met NEC geen nieuw contract overeen, waardoor hij gratis is op te pikken door de kampioen van de Keuken Kampioen Divisie. Bruijn moet de eerste zomeraanwinst worden van Heracles. Ook de naam van Laros Duarte (FC Groningen) wordt nadrukkelijk genoemd.

Nu Heracles zeker is van zijn terugkeer op het hoogste niveau, kan de club knopen doorhakken over aflopende contracten en het samenstellen van een Eredivisie-waardige selectie. Verwacht wordt dat de club een dezer dagen de komst van Bruijn wereldkundig maakt. NEC besloot in maart om de optie in het contract van de middenvelder om de verbintenis met twee jaar te verlengen niet te lichten. Daardoor loopt hij nu gratis de deur uit.

Bruijn werd in januari 2019 door NEC voor een half jaar gehuurd van sc Heerenveen. Anderhalf jaar later werd duidelijk dat er bij Heerenveen weinig perspectief op speeltijd was, waarop hij besloot om definitief de gang naar Nijmegen te maken. Bruijn wist met NEC te promoveren naar de Eredivisie en beleefde er zijn beste seizoen uit zijn loopbaan met 5 goals en 3 assists in 30 wedstrijden. Dit seizoen was hij geen vaste basisspeler, waardoor de keuze is gemaakt om uit elkaar te gaan.

Naast Bruijn volgt Heracles ook de verrichtingen van Laros Duarte met bovengemiddelde interesse, meldt TC Tubantia. De middenvelder degradeerde met FC Groningen naar de Keuken Kampioen Divisie, maar kan dus toch behouden blijven voor de Eredivisie. Voor Ismael Azzaoui is er geen toekomst op Erve Asito. Samuel Armenteros heeft te horen gekregen dat hij wel mag blijven, maar dat hij niet de eerste spits wordt. Het is nu aan hem om te bepalen of hij zich in die rol kan schikken.

Azzaoui
Heracles had een optie om het contract van Azzaoui met twee jaar te lichten, maar maakt daar dus geen gebruik van. "Omdat we die optie te hoog vinden, zeker ook zijn verleden in ogenschouw nemend", aldus technisch directeur Nico-Jan Hoogma. "We hebben Ismail de kans gegeven bij ons te revalideren en we hebben een aantal wedstrijden gebruik van hem kunnen maken. Hij is een prima voetballer en echte prof, maar draagt wel een verleden met zich mee."

Is Jordy Bruijn een aanwinst voor Heracles Almelo?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gaat Heracles ook door met Jhon Lammerts? Het is mijn ogen een prima KKD trainer maar in de Eredivisie is hij wel mislukt.

31 mei 2023 om 12:26

Iedereen verdient een nieuwe kans toch? Zeker als je zo'n seizoen met Heracles hebt neergezet.

Jammer dat hij bij nec weg moest , vond hem altijd wel een toevoeging. Hopelijk krijgt hij meer speeltijd bij Heracles.
Bedankt voor je inzet jordi

Duarte is na zijn blessure nog niet de oude geweest. Wordt hij dat wel is hij natuurlijk zeker aan aanwinst. Zou hem graag zien blijven, maar ja... Gedegradeerd he.

Duarte en kunstgras. Weet niet hoe vaak hij dan in de lappenmand zit.

Waarom gaat Heracles het contract van Azzaoui niet verlengen? Ik weet dat hij veel geblesseerd was, maar wanneer hij fit was vond ik hem altijd een uitblinker. Hij speelde de afgelopen weken ook sterk.

31 mei 2023 om 11:40

Hij wou een salarisverhoging maar ze kunnen dat niet bieden door zijn blessuregevoeligheid, dadelijk heeft hij een salarisverhoging maar speelt die weer niet een jaar, en hij staat achter Laursen in de pickorde

Veel plezier met Duarte, sinds die bij Groningen speelt, zit Groningen ongeveer in een vrije val. Voegt weinig toe, behalve een goede vrije trap.

31 mei 2023 om 12:41

Waan van de dag reactie. Was voor zijn blessure een sterkhouder en stond afgelopen jaar zelfs in de belangstelling van Eintracht Frankfurt. Ik hou hem er graag bij.

Als heracles zich nu goed versterkt dan is het een blijvertje weer in de eredivisie

Waren gewoon met het beste voetbal gepromoveerd

31 mei 2023 om 11:47

Het beste voetbal na PEC indd.

31 mei 2023 om 11:52

Kamikaze voetbal was het, zat totaal geen idee achter, het verbaast mij hoe ze het zo lang hebben kunnen volhouden

31 mei 2023 om 13:00

Staat leuk je uitspraak, maar uiteindelijk geen kampioen geworden. Beter iets minder mooi voetballen en kampioen worden, dan kunnen zeggen dat je het beste voetbal hebt gespeeld en met lege handen staan. En dat doen jullie, geen kampioen, maar dan wel een huldiging van een tweede plek wat lachwekkend was. Ben benieuwd wat jullie doen zonder centjes op de bank.

31 mei 2023 om 13:43

Haalt me de woorden uit de mond, en die Bijleveld maar zeggen Heracles word geen kampioen pff wat was dat heerlijk. En ook nog is de beste speler verkocht voor nota bene 8 ton nou daar draait Heracles zich nog een keer voor om betreft Hansson.

31 mei 2023 om 15:00

Als je net een paar maandjes terug met 0-3 bent vernederd zonder dat je er ook maar een beetje aan te pas kwam zou ik als ik jou was een toontje lager zingen. Ik verwacht ook weer gewoon 6 puntjes tegen Heracles voor PEC het komende seizoen. Hebben we meer aan dan die titel net mislopen.

31 mei 2023 om 17:01

Nou nou @consy jullie hadden de schaal al binnen dachten jullie dus toontje lager zingen kon Bram van Polen en co ook wel.
En tja 6punten ligt eraan wie jullie halen en wij halen beetje voorbarig maar ieder geval succes aankomend seizoen.

Leuk dat Heracles weer terug komt. Wel jammer van het kunstgras. Ik lees dat ze in zomer 2024 echt gras gaan leggen. Dat prachtige stadion verdient ook een echte grasmat.

31 mei 2023 om 16:29

Wat was ik blij toen ze degradeerde, altijd tegen echt gras in de Eredivisie stemmen. Nu snap ik dat wel met de hoofdsponsor van ze maar een competitie verneuken met de kunstgras is schandalig. Kan niet wachten tot 2024 dat er overal gras ligt.

31 mei 2023 om 18:53

Vraag soms echt af hoe lang geleden sommige mensen een wedstrijd van Heracles hebben gezien.
Maar de hoofdsponsor van Heracles is Asito een Schoonmaakbedrijf geen ten cate
En pas seizoen 2025 moet het verplicht zijn alleen heracles gaat in 2024 over.

1 juni 2023 om 09:52

Eens Rob, mensen blijven maar schreeuwen over dat kunstgras, klopt dat we in het verleden onder invloed van de hoofdsponsor altijd voor kunstgras hebben gestemd. Maar als mensen het een beetje in de gaten houden en niet direct maar weer wat roepen weten ze dat Heracles een trainingscomplex van een paar miljoen aan het bouwen is en dat ze in 24 een (net als overal) hybride grasmat in het stadion gooien.

Heb hem weinig zien spelen. Was tegen Feyenoord in de beker zeer vervelend en veel in beweging. Denk dat die wel past bij Heracles ook al is het voor de breedte. Hij heeft ervaring en is doelgericht.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren