Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Henderson lijkt met nieuwe deal carrière af te sluiten bij Liverpool

Laatste update:

Jordan Henderson lijkt zijn loopbaan af te gaan sluiten bij Liverpool. De 31-jarige aanvoerder heeft dinsdag namelijk zijn contract bij the Reds verlengd tot de zomer van 2025. De oude verbintenis van de ervaren middenvelder liep door tot na het seizoen 2022/23. Henderson kwam in 2011 bij Liverpool terecht en hij is door de jaren heen uitgegroeid tot een zeer belangrijke schakel op het middenveld van het elftal van manager Jürgen Klopp.

"Het is een eer en ik ben er trots op dat ik mijn avontuur bij Liverpool een vervolg mag geven", zo jubelt Henderson na het ondertekenen van de contracten. "Het is geweldig dat we eindelijk tot een akkoord zijn gekomen en ik kijk reikhalzend uit naar de toekomst bij deze club. Als speler en persoon begeef ik mij op een heel ander vlak vergeleken met toen ik binnenkwam bij Liverpool. Ik heb veel geleerd en ben erg gegroeid in mijn tijd hier en er zijn verschillende personen die ik daar dankbaar voor moet zijn."

"Ik heb van elke minuut genoten, zelfs in de moeilijke tijden", vervolgt de captain van Liverpool. "Zelfs op zulke momenten was het een eer om deel uit te maken van deze club. Hoe langer ik hier kan blijven spelen, hoe beter. Het is mijn intentie om hier zo lang mogelijk te blijven spelen, dat heb ik ook altijd benadrukt. Dat ik deze reis mag vervolgen is echt geweldig voor mij en mijn familie en ik hoop dat de club en de supporters daar hetzelfde over denken", zo besluit de opgetogen Henderson.

Sinds zijn overgang van Sunderland naar Liverpool in 2011 kwam Henderson 394 in actie voor de grootmacht in alle competities. In die periode veroverde de middenvelder in totaal vijf prijzen: de Engelse landstitel, de Champions League, EFL Cup, de Europese Supercup en het WK voor clubteams.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede speler, maar toch saai ook op een of ander manier. Doet me geen plezier om naar hem te kijken. 31 is nog best jong, dacht dat die 35 was of zo xD

31 augustus 2021 om 11:17

Dat is een beetje inherent aan middenvelders van Liverpool... Middenvelders die wel kunnen voetballen (thiago, Keita) vallen door de mand en de waterdragers excelleren daar (wijnaldum, Milner, Henderson)

31 augustus 2021 om 11:18

Snap helemaal wat je bedoeld. Er zit geen geur of smaak aan die jongen.Aanvallend niet bijzonder en verdedigend ook niet bijzonder; voetballend niet bijzonder etc etc. Echt overal een 6je in. Maar zakt niet door de ondergrens, dat is wellicht waarom hij mag blijven en zij leiderschap

31 augustus 2021 om 11:40

Saai vind ik toch niet echt de goede bewoording. Als je ziet hoe Henderson iedere wedstrijd 200% geeft, hoe hij loopt te schreeuwen en te coachen. Dat vind ik persoonlijk prachtig om te zien. Dat hij niet de kwaliteiten heeft van een de Bruyne of Iniesta is een ander verhaal. Maar saai is hij zeker niet voor mij!

31 augustus 2021 om 11:51

Iedereen zijn eigen smaak natuurlijk. 👍🏽

Goed nieuws voor Liverpool dit! Voor de buitenwereld geen bijzondere speler, maar zo ongeveer de meest belangrijke kracht binnen dit Liverpool! Eigenlijk de hedendaagse Gerrard. Henderson is de belichaming van de club Liverpool en de belangrijkste kracht in ervoor te zorgen dat deze clubwaarden ook op het veld tot uiting komen. Mooi om te zien dat hij zijn carrière dan ook bij Liverpool zal gaan afsluiten (hoogstwaarschijnlijk). Ik ben benieuwd of hij met Liverpool dan nog een paar prijzen aan zijn palmares kan toevoegen.

31 augustus 2021 om 11:12

Ik heb heel weinig met Liverpool als club maar dat jij Henderson met Gerard durft te vergelijken is een schande. Gerard had zich nooit laten wisselen 2 min voor tijd in een ek finale zodat hij gespaard werd met een eventuele misser in de strafschoppen reeks.
Deze topper vond het wel goed dat de druk van een heel land op de schouders van die jonge Arsenal speler kwam te liggen. Heel leuk voor Liverpool dat hij bijtekend maar Ik zou niet weten bij welke topclub hij in de basis 11 zou beginnen.

31 augustus 2021 om 11:18

Los van het EK is het natuurlijk overdreven om Henderson met Gerrard te vergelijken. Uiteraard heeft Henderson zijn rol bij het huidige Liverpool en is hij belangrijk maar zeker niet meer dan een Salah, Van Dijk of zelfs een Milner destijds. De vergelijking met Gerrard vind ik dan ook niet opgaan. Gerrard was een absolute wereldvoetballer en gedurende jaren een van de betere voetballers in de PL. Leuk dat Henderson wel die PL titel pakte maar dat maakt hem niet vergelijkbaar met Gerrard imo.

31 augustus 2021 om 11:20

Bij United, bij Chelsea, bij Juventus, bij Tottenham, bij Dortmund, bij PSG, bij Barca, bij Inter, bij Milan. Mensen onderschatten hoe goed Hendrikje is.

31 augustus 2021 om 11:20

Ik wil er haast niet op reageren, maar wat moet ik met zo'n overtrokken reactie vanuit jou? Ik vergelijk nergens de kwaliteiten van beide spelers. Hoewel ik vind dat Henderson door velen, waaronder denk ik jij, schromelijk overschat wordt, zou ik nooit durven beweren dat Henderson kwalitatief als speler even goed is als Gerrard. En dat is ook helemaal niet wat ik doe! Ik heb het over mentaliteit, leiderschap en belichaming van de clubwaarden. En daarin is het vergelijk helemaal niet ''een schande''.

Dat jij dan komt met iets wat bij de nationale ploeg is gebeurd, heeft daar 0,0 betrekking op. Dat staat namelijk in schril contract met al zijn jaren bij Liverpool. Definieert 1 moment daarbuiten hem dan? Waarbij je ook nog eens Southgate mag aankijken natuurlijk.

En jij zou niet weten bij welke topclub hij in de basis zou beginnen? Nou, bij deze: Liverpool! Want dat is namelijk gewoon een topclub de afgelopen jaren en op dit moment. Zou hij bij iedere topclub in de basis beginnen? Nee, dat denk ik niet. Maar is dat dan een schande? Wat is er mis mee dat Henderson als speler perfect past bij Liverpool, maar dan minder bij bijvoorbeeld City? In mijn optiek helemaal niets.

31 augustus 2021 om 11:24

@thenry_228.

Zeg ik dan dat ze kwalitatief vergelijkbaar zijn? Nee..

Vraag anders eens de Liverpool fans hier op VZ wie bij hen de belangrijkste speler is? Dan durf ik haast wel te wedden dat meer dan 75% zal zeggen dat het Henderson is. Wat is er zo gek aan dat statement? Natuurlijk is Van Dijk belangrijk. Natuurlijk is Salah belangrijk. En zo zijn er nog wel een paar. Dat ontken ik ook nergens. Maar er is een reden dat Henderson 1e captain is en niet die spelers.

31 augustus 2021 om 12:06

@Tijger-wit
Dus jij vindt de wissel door Southgate op het EK de schuld van de gewisselde speler? Hij had zich niet moeten laten wisselen? Wat is dat dan? Henderson had dus zijn coach moeten negeren en in de laatste minuten van de finale ruzie moeten gaan maken met zijn eigen coach? Dat was inderdaad veel fraaier geweest.

31 augustus 2021 om 12:12

@jackieboy10 - Qua kwaliteiten valt het inderdaad niet te vergelijken, maar zijn leiderschap on and off the pitch is echt niet normaal. Van een uitgefloten speler naar een Liverpool held. En een hele opvallende statistiek zijn de win rates met of zonder Hendo. Win rate van 68 procent zonder Hendo en met Hendo een win rate van 74 procent. Hele bescheiden gozert, maar wel iemand die Liverpool captain waardig is na de tijdperk van Gerrard.

31 augustus 2021 om 17:19

Jij doet alsof die trainer dat in de laatste 5 min bedacht heeft maar hij heeft dat echt wel overlegt met Henderson in de korte pause van de verlenging.

En als je dan geroemd word om je leidersrol dan eis je gewoon een plek voor de eerste 5 penalties, en laat je het niet over aan een jonge gast die net komt kijken.

Maar hej, ze kregen wat ze hebben verdiend dat toernooi

Niet heel erg verrassend dit. Zie eigenlijk niet waar deze speler anders zou moeten spelen. Alle andere clubs in Engeland van hetzelfde niveau (chelsea, City) zijn al voorzien op cvm, United ligt veel te gevoelig en buiten Engeland zie ik hem sowieso niet slagen. Denk dat die er met zijn Liverpool carriere het maximale uit haalt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren